21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 29.8.2006 11:20

Re: Čest práci Zdeňku,

Problém je v tom,že bolševik Jičínský nechápe a nikdy nepochopí,co jsou to občané,voliči nebo členové nějaké strany. On žil celý život pod heslem demokratický centralismus,toť princip vlády bolševiků. Co se nahoře rozhodne,dole všichni musí plnit.Ti dole jen musí rozpracovat jejich příkazy a tyto plnit. Takže nenadávejte soudruhovi Jičínskému,on Vás není schopen pochopit.Slovo demokracie,on nezná.:-D

milan007 29.8.2006 11:40

Re: Re: Čest práci Zdeňku,

Já mu nenadávám, jen se utvrzuji v tom , že konstatovaní "bývalý komunista" je stejná blbost jako "bývalý černoch"

Malý Aston 29.8.2006 11:54

Re: Re: Re: Čest práci Zdeňku,

R^

JJ 29.8.2006 11:14

Komunisti spolu s vami

zkazily uplne nekolika generacim zivot. Jdete uz konecne do ...

J. Mach 29.8.2006 11:08

Soudruhu Jičínský,

vaše články nemají nikdy valnou úroveň, ale celkem od vás tu úroveň nikdo moc ani nečeká. Ale takto veřejně chválit bezpáteřnost, bezzásadovost, oportunismus a opovrhování lidmi je i na starého komunistu dost silné kafe. Politika není jen šachovou parií o rozdělení moci, ale jde taky trochu i o jisté přesvědčení a názor. Že vy nic takového nemáte neznamená, že ještě jistá část lidí něco takového taky nemá. Proto ani vy, ani Paroubek nechápete postoj členské základny lidovců a s něčím takovým jste nepočítali, protože jste nic takového nikdy nezažili a ani nevíte, co to je.  

Lájoš B. 29.8.2006 11:08

Nebylo by pro poslance Jičínského

čestnější, kdyby přestoupil do KSČM a jasně se tak vyprofiloval ? Stovku na levici by to neohrozilo, ale všem by se vyjasnilo.

Lájoš B. 29.8.2006 11:04

Nemám rád, když někdo dělá z lidí voly.

Šest členů vlády pro lidovce by mělo stejně nicotnou váhu, jako ve vládě odtupující. Ve sněmovně se hlasovalo naprosto bez ohledu na lidovce. Tam fungovalo KSČSSD a nevidím důvod, proč by to Paroubek chtěl nějak měnit.

Spíš by mě zajímal odhad autora, kdy bude slučovací sjezd.

huhu 29.8.2006 12:30

Re: Nemám rád, když někdo dělá z lidí voly.

měli by stejnou váhu jako Plojhar u komunistů, koukali by ze zadku za mísu čočovice...

Radek.B 29.8.2006 10:56

pane Jičínský,

ve světle Vašeho názoru, obhajujícího pokus bývalého předsedy "křesťanských demokratů" vyjednávat o možné vládě podporované KSČM jako možnosti, jež by "Rozšiřovala prostor pro hledání kompromisů při řešení problémů na vládní i parlamentní úrovni" mne zajímá, z jakého důvodu by pro Vás nebyla podobnou možností vláda trojkoalice, které by podobně jako Vy uvažující poslanci ČSSD (a také demokratičtěji uvažující poslanci KSČM, kdož ví?) dali důvěru. Nechce se mi věřit, že by ČSSD byla monolitická ve svých názorech, že by jednotlivý její člen (a např. poslanec) byl  spokojený se současným stavem "vyjednávání" vlekoucím se již přece dost dlouho na to, aby  Vám nepřipadlo trapné. Vysvětlením by pak mohla být skutečně jistá zbabělost jednotlivých Vašich spolustraníků tváří tvář současnému vedení Vaší strany. Protože pokud by tomu tak nebylo a celá probíhající fraška by se zdála být Vám nebo členům ČSSD nějak výhodná, nezbývalo by, než podezřívat ČSSD z mnohých v bulváru a také  zde na psu zmiňovaných nekalých pohnutek.

Radek.B

ben 29.8.2006 10:45

bolševik zůstane bolševikem

Jenom se neustále ukazuje, že jepotřeba všechny bývalé komunisty vypráskat ze všech demokratických partají,protože tam většina z nich působí jako komunistická pátá kolona.Při představě, že by se tento bolševický seniĺ stal předsedou sněmovny mi běhá mráz po zádech.

sp 29.8.2006 10:28

neverim svym ocim

"Sám nemám rád, když se politika redukuje na zápas o získání mocenských pozic, a také jsem Kalouskovi toto pojetí politiky nejednou vytýkal."

A co vasemu Pablbkovi, tomu jsi to taky nejednou vytknul, ty komousi jeden Jicinskej?!?!?!?!?!

Radek.B 29.8.2006 11:09

Re: neverim svym ocim

Sp, kladete dobrou otázku způsobem, který Vám neumožní získat odpověď. Protože asi nebudete hloupý (jen naštvaný), možná žádnou odpověď nechcete - to by byla škoda, jste jedním z mála, který alespoň otázku klade.

Pokud se Vám podaří slušně otázku položit a pokud se panu Jičínskému nebude chtít po pravdě odpovědět, věřte, že získáte mnohem víc, než svým rozčileným výbuchem - přesvědčíte o svých názorech mnohé další. Přesvědčovat své odpůrce je třeba, ne společně se "smečkou stejných psů stále stejně štěkat" (pokud Vám však nejde pouze o své odreagování - nezazlívám, jen polituju).

Radek.B

KRISTUFEK 29.8.2006 10:13

Pane Jičínský,

 bohužel Vám musím oznámit, že já a pár mých přátel nesdílíme Vaše vidění světa. Pokud by se podle vás vždy všichni nějak dohodli v zájmu vyšších cílů, tak žádné volby nepotřebujeme.

Vanek 29.8.2006 10:03

Bojkotujte Ceskou republiku jak muzete

Bojkotujte Ceskou republiku jak muzete

huhu 29.8.2006 10:17

Re: Bojkotujte Ceskou republiku jak muzete

vyliž si (Y)

Radek.B 29.8.2006 9:52

Tome (a Vy další, kteří se divíte autorově připravenosti psát na toto fórum další příspěvky)

zkuste se zamyslet (a na chvíli se oprostit od svých emocí, které ve Vás vyvolávají křivdy způsobené Vám "komunistickým" režimem), zda by Vás odradila od psaní příspěvků na hypotetického "psa" (obvykle plného Vašich ideových odpůrců) taková "sbírka" bezobsažných mírně řečeno rozhořčených výpadů. Pokud by jste tedy měl záměr vyvolávat  byť i vzrušenou ale diskuzi (což je podle mého názoru důležitým demokratickým procesem), z čehož autora podezírám.

Pokud ale Vám o diskuzi nejde, vemte za vděk autorovým příspěvkem rovněž. Vždyť Vám umožnil společně se odreagovat z Vašich za léta nastřádaných bolestí (byť se obávám, že tato "léčba" je jen krátkodobého charakteru), vytvořit smečku a tak se vzájemně pohýčkat.

Osobně si cením odvahy pana Jičínského - ačkoliv s jeho názorem se neztotožňuju, budu se zvědavostí očekávat, jaký bude další vývoj na tom, co eufemisticky nazýváme naše politická scéna. Také proto, že je Vámi hanlivě označovaný stařec - a diskutovat s takovým bývá zajímavé, byť i obsahuje takováto diskuze riziko velkých neporozumění, dané generačními rozdíly. Jen na závěr bych však chtěl upozornit, že nejen věkem stár je člověk - dospělost není to, co máme potvrzeno v občance, aspoň ne taková, na které záleží. Mrzí mne, že v této dopolední hodině se na psu cítím starší, než odpovídá obvyklému průměru - že by to bylo díky Vám?

Radek B.

Malý Aston 29.8.2006 9:44

Touha soudruha Jičínského nebyla naplněna!

Hodně bla,bla. Co nám to soudruh Jičínský napsal? Tak jsme to měli pěkně připravené,ČSSD+KSČM+KDU a ta blbá členská základna KDU nepochopila státníka Kalouska,pragmatika(zřejmě zloděje) a naše záměry jak se dostat k moci nám překazila.Ale on se vrátí,ještě všichni budou litovat. Tak to vidí bolševik Jičínský,komunista před rokem 1989,komunista po roku 1989,nyní zaměstnán v ČSSD jako první bolševický rádce diktátora Paroubka.

Minutus 29.8.2006 9:37

Vy máte opravdu vysokoškolské vzdělání?

Buhehe chlemst 29.8.2006 9:30

No,

kdyby ten článeček byl seminární prací studenta 1 ročníku  VOŠ - pak by to bylo asi za 3, ale jinak v pořádku. Ale od JUDra bych očekával něco na podstatně jiné úrovni....(Y)

Zřejmě už ten pán má svá lepší léta za sebou  a senilita udělala své...

Karl von Bahnhof 29.8.2006 9:25

na odstřel

nejsem v žádné straně, měl jsem tu "čest" potkat tento rudý gerontodobytek u státnice z ústavního práva (ano, ještě mu dovolují na UK šířit své bludy, po tom všem co tu páchal) a očekávám, že jej odstřelí na obecní útraty jako toulavou kočku;-P. Zaplatím hodinovou gáži střelci.

Fynn 29.8.2006 9:50

Re: na odstřel

On Tě vyhodil?

Karl von Bahnhof 29.8.2006 11:46

Re: Re: na odstřel

to sice ne, ale byl jsem nucen poslouchat jeho žvanění o kvazisovětské Ústavě ČSSR 1960  a vést s ním, kromě jiného bezvýslednou polemiku o obhajitelnosti jejích ustanovení. Bohužel, tento člověk též přednáší své bludné představy mladým zajícům, kteří neměli oproti mě náskok cca 10 let a paměť na realitu socrealismu.

StandaT 29.8.2006 9:18

.

Tento článek je něco jako "Opustíš-li mě nezahynu, opustíš-li mě zhyneš.

frisco 29.8.2006 9:10

zasloužilý soudruh

Opětovně zasloužilý soudruh Jičínský svým článkem -oslavným- pajánem na bratra Kalouska všem předvádí, že byl, je a zůstal komunistou. Je zcela ZŘEJMÉ, že sociální demokrati si i nadále pěstují  pátou kolonu - další Fierlingery.

alfa27 29.8.2006 9:05

ach bože

to jsou teda slinty,ale od soudruha Jičínského nelze nic jiného očekávat.KDU ČSL si svým podvodem prý mohla vylepšit obraz u veřejnosti.Snad,ale jen u voličů KSČM a ČSSD a ti ji volit určitě nebudou.Svěří li Vám někdo peníze,abyste je za něj investoval a vy je prohrajete v kasinu je to podvod.V politice by to mělo platit taky a to i pro Kalouska.Od nynějška už to podle jeho slov nebude podvod ale ústupek.Voliči mu svěřili své hlasy proto aby nespolupraoval s komunisty.Princip je stejný.Podvod nebo ústupek?

tom 29.8.2006 8:55

Jičínský

Já myslím,že ty bláboly starého komunisty ani nestojí za čtení natož za komentář.On je zřejmě tak přesvědčen o své pravdě,že ho neodradí ani ty nesouhlasné odezvy na ty jeho nkomunistické výlevy.Myslí si že c tomto státě žijí samíhlupáci bez paměti a uvěří komunistickému vábení jako v r.1948

Šnek 29.8.2006 8:30

Budu muset přestat NP číst.

Jeden blb zmizel - Pehe. Jak dlouho bude ještě tento ktretén kazit Neviditelného psa?

Martin 29.8.2006 9:13

Re: Budu muset přestat NP číst.

Ano, souhlas!

Fynn 29.8.2006 8:30

Úroveň "diskuze" k tomuto článku......

Podle toho, jak příznivci pravice jsou sprostí a místo argumentů nadávají, je zřejmé, že pan Jičínský má pravdu. 

Šnek 29.8.2006 8:33

Re: Úroveň "diskuze" k tomuto článku......

Fynne, Jičínský je komunistický zmetek, tedy v žádném případě nám rovný spoluobčan.