8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šnek 29.8.2006 8:30

Budu muset přestat NP číst.

Jeden blb zmizel - Pehe. Jak dlouho bude ještě tento ktretén kazit Neviditelného psa?

Fynn 29.8.2006 8:30

Úroveň "diskuze" k tomuto článku......

Podle toho, jak příznivci pravice jsou sprostí a místo argumentů nadávají, je zřejmé, že pan Jičínský má pravdu. 

Stín 29.8.2006 8:29

Jičínský je starej odpornej bolševik

Myslím, že pro KDU-ČSL je největší smrtelný omyl pocit, že musí asistovat v každé vládě a už kréténem Jičínským zmiňovaný Lux získal lidovcům přízvisko hadů a zmijí. Kalousek jen během svého působení dokázal, že tato infekce v Lidové straně stále pobíhá. Na rozdíl od Jičínskýho se nedomnívám, že objetí s Paroubkem by mohlo lidovce zachránit od cesty do pekel. Možná by je nezachránilo ani vládnutí s ODS. Myslíte, že budou někomu chybět? Roní snad dnes někdo slzy pro Unii svobody? Na druhou stranu musím konstatovat, že mě mile překvapila voličská základna KDU, která dokázala tak rychle zmobilizovat síly a poslat vedení k čertu....

Rik 29.8.2006 8:29

Víte soudruhu Jičínský

Problém je v tom, že mnoho obyčejných členů a voličů KDU-ČSL si pamatuje na komunisty jako na vrahy a tyrany. Kteří šikanovali a popravovali členy jejich rodin. A znova se jim do komunistického režimu s fasádou ČSSD nechce. Chápu, že Vaše vzpomínka na komunistický režim je diametrálně odlišná, proto se Vám tam samozřejmě chce. To že členská základna, která má v demokratické straně tu největší sílu (tady se asi opět s ČSSD a jejím vůdcem neshodnu), zásadně odmítla spoluvládnout s KSČM, dává do budoucna jistotu voličům, pro které je tento problém prioritní. Ti kdo odmítají účast KSČM na vládě, mají teď ve volbě KDU-ČSL jistotu. A to bez ohledu na možná přání jejich nominovaných představitelů. Že, pane Kalousku.

Ladislav N. 29.8.2006 8:28

Re: Re: Re: komunista Taraszátaras, vzor slušnosti na internetu

A ty jsi odporný lhář a sprostý hulvát...

Taraszátaras 29.8.2006 8:26

Re: Re: Zapomeňte na Kalouska

Ale on mi to nadiktoval!

Taraszátaras 29.8.2006 8:25

Re: Re: komunista Taraszátaras, vzor slušnosti na internetu

Ale Ládíku, ty jsi bývalý komouš, já ne. Ty jsi bývalý zelený mozek, já ne. Ty kradeš muziku, já ne. Ty jsi trouba, ...

Fynn 29.8.2006 8:24

Re: Vytýkal jsem mu vedle demagogických antikomunistických výpadů ......

Obrať se na psychiatra, nebo se nech někde hospitalizovat, nejlépe v Bohnicích.......

Martin 29.8.2006 8:23

Pro Boha živého a slitovného,

chtěl jsem si tu přečíst jako vždy skvělého Ulče a zase jsem narazil na tuhle bolševickou zkamenělinu.Ten NP se jaksi stále přibližuje k nenávistným BL.

Ladislav N. 29.8.2006 8:19

Re: komunista Taraszátaras, vzor slušnosti na internetu

Podívejte se na příspěvky rudého Taraszátarase, z těch si berte příklad!!

Mablung 29.8.2006 8:18

ach jo

V hlavě se mi rodí tři otázky.

Jaký je rozdíl mezi Jičínským a komunistou?

Jaký je rozdíl mezi komunistou a nacistou?

Jaký je rozdíl mezi nacistou a Jičínským?

jepice 29.8.2006 8:11

Re: Nechť autor stále přispívá

Ale jo, jen si to užívejte. Co vám taky zbývá, že?

jepice 29.8.2006 8:09

Re: Zapomeňte na Kalouska

Nechte si poradit od Helmuta a pište radši o zvířátkách a jejich  touhách. Tam jste lepší. :-/

L 29.8.2006 8:04

Kdy uz tady bude to parte?

Ty clanky ani nectu. Jen tak nahlednu, zda to neni uz konecne Jicinskeho parte. Vite, jak jsme si rikali nekdy pred patnacti lety, ze by ti bolsevici meli vymrit? Tak to by bylo ono.

eTony 29.8.2006 8:04

Re: Zapomeňte na Kalouska

jen si zasloužíte takový jazyk, kterému rozumíte. Na slušnost reagujete obyčejně lží nebo překroucenými fakty. A to je horší než sprosté slovo.

eTony 29.8.2006 7:59

to je z Rudého Práva ?

Taraszátaras 29.8.2006 7:57

Zapomeňte na Kalouska

a podívejte se na příspěvky modrých hovad dolů. Jeden exkrement vedle druhého, jak ve křoví při technopárty. Toto má být projev těch vysokoškolsky vzdělaných a úspěšných voličů ODS? Nejblbější socka na pracáku by nezplodila takové odporné chlísty.

Mirco 29.8.2006 7:55

Soudruh Jičínský...

... po vzoru celé soc dem rád vysvětluje realitu pohádkami. KDU ztratila na hlasech především proto, že celé volební období vydržela v levicové koalici, která jejím voličům nevyhovovala a zvláště v posledním Paroubkově období se stala onucí, se kterou si tento vždy otřel nohy a pak co chtěl, to si prosadil s komunisty. Uplně směšně pak působil výčet "úspěchů" KDU za celé to předchozí volební období. Ostatně to se stejně tak stalo osudným Unii a já doufám, že jestli ještě někdy bude ve vrcholné politice operovat nějaká menší pravicová nebo středová strsna, už nikdy nesedne na lep pohádce "holt musíme do koalice s velkým levicovým subjektem, abychom mírnili jeho výstřelky a zabránili nejhoršímu" - tato pohádka nejen že nefunguje, ale je i jízdenkou do politického zapomění.

Nexus 29.8.2006 7:51

Re: Vytýkal jsem mu vedle demagogických antikomunistických výpadů ......

Snad jsi měl místo exilu raději volit  ústav pro choromyslné, ty šašku... ;-)

Ladislav N. 29.8.2006 7:49

Re: Chtěl jsem napsat v čem s autorem nesouhlasím

Psát na takovéto Jičínského bláboly seriózní kritiku je ztrátou času. Radši si přečtěte v práci noviny. ;-)

petrs51 29.8.2006 7:48

Síla členské základny.

Po tom Kalouskově kotrmelci jsem psal, že lidovce už zachrání jedině členská základna. A ona to dokázala a to s takovou rychlostí, že se to přehnalo politickou scénou jako tajfun. Pokračování na blogu

bruner 29.8.2006 7:48

Nechť autor stále přispívá

neboť vždy otvírá zajímavá témata. A ti kterým se jeho psaní nelíbí, ty nikdo nenutí jeho statě číst ani o nich přemýšlet. Nám druhým jdou k dobru a vůbec nám nevadí blekotaniny odpůrců.

Ada 29.8.2006 7:46

Zdeněčku, ty lumpe komunistickej, že ti není hanba!!!

Jediné, co tady můžeš napsat je: "Hluboce se vám, moji nešťastní spoluobčané, omlouvám, že jsem byl spoluatorem ústavy a z ní plynoucích syčáren, které tento národ uvrhly na desítky let do naprostého morálního a duchovního rozvratu"!! Grázle jeden prašivej, tfuj....;-€Rv

třetí 29.8.2006 7:34

Re: Další bolševický

Milý elektronický Tony. Radil bych vám, abyste si následující větu vystřihl a přečetl po dalších parlamentních volbách. "Voličská základna KDU-ČSL spáchala v pátek,25.8.2006 sebevraždu."

bez brýlí 29.8.2006 7:30

Chtěl jsem napsat v čem s autorem nesouhlasím

ale když čtu kam až se sníží někteří rádoby pravicoví diskutéři... Do tohoto chlíva nechám dveře raději zavřené.

Borek@Exil 29.8.2006 7:30

Jak se tomumagorovi dá polopaticky vysvětlit, že slovo KOMUNISTA je nadávka?

Lea 29.8.2006 7:08

Re: Re: senilní bolševik

to je už zdejší folklór a je to smutné.  ODS na sebe  balí i takovýto  póvl.Nicméně mne napadá .Jaký je rozdíl mezi jednáním Kalouska a vyjádřením hejtmanů Zahradníka a Zimmermanna ? Žádný.Na antikomunismu postavená kampaň,poté v případě nutnosti antikomunismus hodím přes rameno.Konec konců, i novináři při jednáních ODS o vládě začali obracet a mluvili o konstruktivní KSČM,pokud by šla ODS na ruku.Účelem antikomunismu je pouze oslabení levice jako takové.Nic jiného.

LOJR 29.8.2006 7:01

Souhlasit lze pouze s poslední větou.

Také doufám, že bude  "patřičně oceněn.". Totiž pádem do politického zapomnění. (Y)

www 29.8.2006 6:59

jíčínský

kdy konečně soudruhu pochopíte, že o Vás tady stojí minimálně lidí a odejdete do Vámi tak zaslouženého důchodu, který si jistě hezky užijete.

eTony 29.8.2006 6:57

Další bolševický

lump myšlenkově opruzuje. Z vašich slov je mi na zvracení - takže politický profesionalismus a při šesti členech ve vládě posílení mocenských pozic ? No samozřejmě, vždyť ani jinak přemýšlet neumíte, bolševiku. Nestarejte se o KDU a její orientaci - ani to neumíte. Tak vy si myslíte a ještě to píšete, a tím vystavujete vlastní hloupost na odiv, že KDU se orientací "doprava" připravila o voličskou základnu, jo ? Zřejme jste si nevšiml, u bolševika zcela normální, že právě tato voličská základna se zvedla proti vedení , které se jen "otřelo" o ty vaše bolševické partaje a během několika dní nezůstal kámen na kameni. Voličská a členská základna KDU - ČSL není stádo tupých a hluchých hovad. O členské a voličské základně vašich partají se to nedá ani odhadnout, natož říci.