29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Nový člen gangu - Pan Medvěd

Paroubkův gang, známý též pod jménem vláda České republiky, bude mít nového člena. Petra Zgarbu na postu ministra zemědělství, alias vrchního pozemkového loupežníka, nahradí Jan Mládek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jara London 18.11.2005 2:19

Socdemácká prasata

vzhledem i duchem pekne cucaji u ceciku plnych "statnich" penez. Klaka jejich placenych opevovatelu(Ladislav N., Honza (hloupy? - asi), KATO (uz ten nazev zavani CSStB), Cumil - tech jsou plne panelaky) vytvari virtualni dojem celeho hejna "zurivych obdivovatelu". V realu jde ale jenom o jedno - svine potrebuji klid na zradlo. Je to presne jako na Orwellove Farme - vyzrane prase v cele slibuje RaJ, CSStB stiha vsechny, kdo by mohli prekazet, lidi drzi v chudobe, kterou si ani neuvedomuji, lzou, kradou, podvadeji a kdyz je treba, i vrazdi. Kdyz socanska sebranka slysi cinkani penez, hleda zakoniky, aby je mohla zahodit. Demokracie je pro ne sproste slovo, lide v teto zemi jim jsou pro ne jen hnuj. Uvedomujete si vubec, lide v CR, v jak prisernem bahne zijete? Sprostota Paroubku, Rathu a Janaku je ten spravny standard pro Vas, Vase meritko schopnosti lidi, kteri rozhoduji o Vasich osudech? Jen dal, klidne jim to tolerujte. A za par let zjistite, ze proti tomuhle stadu svini byli komancove i se svou StB jen tlupou amaterskych zlodejicku proti sicilske mafii. Ze svobodu jste vlastne nikdy nepoznali, prestoze se Vam nabizela, a namisto toho jste sedli na lep lumpum, kteri Vam vytahali posledni koruny z kapes. Pokud Stanislav Uprimny tvrdi, ze diky vlade CSSD je CR svymi ekonomickymi ukazateli na 4 miste mezi nejbohatsimi zememi sveta, muze to tvrdit opravdu jen prostackum, kteri nikdy nepoznali realitu svobody, nevedi, co to znamena byt bohaty, nevedi co to znamena byt svobodny a ze to zahrnuje take osobni odpovednost a odvahu bojovat se svetem o kazdenni chleba. No, Buh Vam bud v CR milostiv. Ono srdce zvonu Zikmund dobre vedelo, proc po zvoleni socanske tlupy do cela zeme Ceske prasklo. A tou tisiciletou vodou se sama ceka zeme snazila tu spinu smyt ze sve tvare. Nepodarilo se. Zatim. Zbytek uz je na Vas.
KATO 16.11.2005 18:59

KOLEDA KOLEDA ŠTĚPÁNKU

 DRŽÍŠ SE SVÉHO VERPÁNKU JAKO VŽDY ABSOLUTNĚ JEDNOSTRANNÝ,KECÁ SI PO BRADĚ....
 Nejsem voličem  ČSSD .......
Nika 17.11.2005 0:15

Re: KOLEDA KOLEDA ŠTĚPÁNKU

No váženy, myslím, že leckdo si dokáže představit, koho jste asi voličem ...
Tesák 15.11.2005 20:47

když vidím

jak tady příznivci socanů a Ladislav N zuří,jsem naplněn spokojeností.Trefa na komoru:-))
Mirek Šejna 15.11.2005 16:00

No, znovu jsem si ten opus pana Štěpánka přečetl...

... a nabyl jsem pocitu, že si to u něj snad objednal sám Paroubek. Tahle Štěpánkova slátanina je přesně to, co nerozhodné voliče houfně odežene od ODS. Takže jen pište dál pane Štěpánku. A pokud možno ještě úderněji.
Mimozemstan 16.11.2005 0:03

Re: No, znovu jsem si ten opus pana Štěpánka přečetl...

I ja jsem div ne spadl ze zidle (pardon my lepe postaveni mame kreslo), kdyz Stepanek s ohnem v srdci a zbrani v ruce partajnicky ze vsech kauz ODS obvinil CSSD. Jenom doted nevim, jestli to Stepanek minil na podporu ODS a nebo CSSD. Ale modri pravicovi bolsevici si asi nevidi ani na spicku nosu.
Jirka 15.11.2005 14:13

Panu Štěpánkovi

Pane Štěpánku, začnu Vás uznávat, až pokaždé, když budete psát o panu Tlustém, nezapomenete zdůraznit, že byl také v KSČ. Jinak jsou vaše urážky na zvracení.
Laser 15.11.2005 19:25

Re: Panu Štěpánkovi

Štěpánek, známý též pod jménem zamindrákovaný chudáček, ect ...(ev. slušně napsáno blbeček) ...
Honza 15.11.2005 13:21

Česká přísloví

Po přečtení tohoto článku normálního člověka napadnou hned dvě česká přísloví. "Drzé čelo lepší než poplužní dvůr" a "Zloděj křičí - chyťte zloděje". Nehodlám se zastávat ČSSD ani pana Paroubka a Mládka. Domnívám se ale , že Štěpánek je ten poslední, kdo může moralizovat. Jeho angažmá v akci Nova nás přišlo dost draho. A proto přidávám ještě třetí přísloví nebo dobrou radu pro pana Štěpánka - "Nemluvte o provaze v domě oběšencově"
Honza 15.11.2005 14:03

Re: Česká přísloví

PS: teprve nyní jsem si rozklikl oba odkazy uvedené v článku. Netušil jsem pane Štěpánku , že se jmenujete "Server česká media". Ten pan Mládek je asi docela slušnej člověk že Vám tak leží v žaludku. Lze jen popřát ODS více Petrů Štěpánků Servrů česká media .
www racek 15.11.2005 12:56

vysoce kvalitní článek,

však ho napsal taky velmi inteligentní člověk ... po jeho přečtení se půjde mládek oběsit!
bože, tak tohle nás má čekat po socanech? pfuj...
zlý kukuč 15.11.2005 13:21

Re: vysoce kvalitní článek,

Račte si nezávazně vybrat:
Paroubek
Topolánek
Pilip
Kalousek
a jako utvrzení parlamentní demokracie Železný . Ani jednomu bych nesvěřil vyvenčit psa. Ale republiku jim budeme muset svěřit. Naštěstí ji nelze již rozvrátit,
 
 
Ivo 15.11.2005 11:55

Zgarba se s tím nepáral

Ve všem máte pravdu, myslím si však že na tom pozemkovém fondu se chtěli nakapsovat všichni napříč politickým spektrem. Chtěli to však udělat decentně, jen tak trochu si líznout, nezkřížit plány obcí a podobně, prostě nenápadka aby si nikdo nevšim. Zgarba se do toho však vložil bez skurpulí, přesně jak říkáte. Myslím, že musel vědět, že se to provalí a bude průser, ale za ty prachy mu to určitě stálo, kam se na to hrabe jackpot. Teď už mu můžou být všichni ukradení, směje se nám všem do ksichtu. V každém případě byl šikovnej a efektivní, za tak krátkou dobu v ministerském postu se to ještě nikomu nepovedlo, doufejme že ten Mládek nebude ještě efektivnější.Z Vašeho článku plyne, že by mohl.
Žulový Aston 15.11.2005 11:53

Se Štěpánkem k vítězství ODS ve volbách

Díky Petře. Paroubek
František I. 15.11.2005 10:29

Pane Štěpánku, jen do toho

Jak se nám tu krásně sockomoušci houfují. A jak se vztekají, že jim někdo sáhl na jejich zlatá telátka. Jak zavírají oči před skutečností, že pan Stoklacek Paroubek či Medvěd Mládek kradli jako straky a s oblibou se nechali se korumpovat. Chcete argumenty? Najděte si je, socánkové. Pro pana Jetýlka, pardon Šejnu, jméno Adolf nám tu už jistý čas nosí pan Paroubek. A celkem mu sluší. U nás doma jsme tak nazývali vykastrovaná prasátka. I to sedí.
Marta 15.11.2005 10:40

Re: Pane Štěpánku, jen do toho

Františku,máte pravdu !!!
Žulový Aston 15.11.2005 14:10

Re: Re: Pane Štěpánku, jen do toho

Františku, plně s Vámi souhlasím, ale nebylo estetičtější napsat místo strak Modré ptáky ?Zamyslete se nad formou, a někdy i obsahem. Děkuji Vám.
Mirek Šejna 15.11.2005 15:52

Hm, soukmenovče Františku I.

to jsem si zas jednou dovolil upozornit vás členy pravicové lůzy, že při psaní článku by se mělo psát slušně, protože v opačném případě se musí očekávat přiměřená reakce. Až se pravicová lůza naučí inteligentně psát a nikoli jen nadávat, pak se její představitelé možná dočkají i vítězství ve volbách. Zatím tady na Psu platí, že nejdementněji ideologicky vypatlané články tady píší představitelé tzv. pravice. Až se tahle pravicová lůza a její obdivovatelé naučí pořádně argumentovat, bude dostávat i slušné odpovědi, pane Bramboro, pardon Františku.
qwertz 15.11.2005 17:16

Re: Hm, soukmenovče Františku I.

Jestli to nebude tím, "že nejdementněji ideologicky vypatlané články tady píší představitelé tzv. pravice ", čtete skrze klapky levicového tupce.
Alespoň již vím kdo že to jsou ti Paroubkovi marťani.
Mejla 15.11.2005 10:20

Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Jinak škoda slov.
Gazela 15.11.2005 10:52

Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

No já jsem dobře investovala, a investované peníze do kupónové knížky zhodnotila. A kdo to nedokázal, nebo knížku prodal, jeho chyba.
malstok 15.11.2005 11:17

Re: Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Musím se přidat! Mě investovaná Kuponová knížka vynesla skoro půl milionu. Investoval jsem za sebe a neskákal na sliby žádné investiční společnosti. Kdo chtěl mít hodně, musel počítat i s tím, že nebude mít nic. Plakat dnes může na lampárně.
LOULA 15.11.2005 11:23

Re: Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Přiznávám, že jsem měl na kuponovce toto skore
- z první vlny nic, protože někdo tu firmu vytuneloval, takže její akcie měli hodnotu nula
- z druhé vlny asi 18 tis.
ale přese všechno si myslím, že cílem kuponovky nebylo rozdělit majetek mezi lidi, ale najít odpovědné a schopné vlastníky, kteří by garantovali rozvoj toho kterého podniku. A kladu si otázku, zda tohoto cíle bylo skutečně dosaženo.
gerontus.inza@seznam.cz 15.11.2005 11:57

Re: Re: Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Pane Loulo, vážně si neumíte odpovědět?? Já vámto neřeknu aneřeknu
loula 15.11.2005 12:11

Re: Re: Re: Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Umím si odpovědět, ale co mě štve, že se kuponovka chápe jako prodej státního majetku, ale cílem transformace bylo přeci něco úplně jiného. Ano, kdyby tady někdo napsal, že díky kuponovce se mu podařilo získat kontrolu nad podnikem,kam investoval dřinu a půjčky od banky  a tento podnik dneska vzkvétá a majiteli nese zisky, tak řeknu, ano, cíle bylo dosaženo.
Ale jestli jsem na akciích námořní plavby získal třeba 100 tisíc, ale tyto lodě dneska nesou zisk někde úplně jinde stát z toho nemá ani pracovní místa, ani daňové platby, prostě nic,  tak to asi cílem nebylo.
A mrzí mě, že to lidi takhle nechápou.
zlý kukuč 15.11.2005 12:35

Re: Re: Re: Re: Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Jenomže o tom nechce nikdo slyšet -  představte si, že se prodává část podniku a za registrační poplatek si můžete vybrat nějaká aktiva. Pasiva Vám však přidělí někdo jiný úplně jiným systémem, víceméně diskriminačním (podle věku a blízkosti penze, na kterou se už nestihnete připravit).
Nechápu, jak někdo může kuponovku ještě dnes obhajovat. její autoři byli a jsou zjevní diletanti.Dalo se na ní díky tomu hodně vydělat - sice v rámci zákona, ale daleko za hranicí slušnosti. Kořeny dnešního klientského systému hledejte tam, ČSSD pouze vklouzla do bot ušitých na míru ODS.
 
Jara London 18.11.2005 2:27

To Loula

No, zato z privatizace po socansku toho mame! Z kuponovky jsem mel 65 litru, ktere mi pomohli pri zalozeni firmy. Ze socanske privatizace mame jenom zvysujici se dluhy. A zisky? Podle Vs nese Telekom, eol a dalsi zisky CR? Nikoliv, ta na jejich cinnost jenom doplaci. Zisk Telekomu neni ziskem CR, a to ani v danove oblasti. Na to ale socani neradi slysi. A jeste mene radi to vysvetluji.
Mejla 18.11.2005 5:44

Re: Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Gazelo Mazelo, já jsem na kuponové knížce vydělal také, ovšem mnohokrát více jsme zaplatili a ještě zaplatíme za zločiny z toho finančního pirátství. Dochází Vám to ?
chachar 15.11.2005 11:16

Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Jestli jste na kuponovce prodělal, je to Váš problém, slušně řečeno:
milan007 15.11.2005 12:55

Re: Štěpánek ubohý a nevkusný, s mluvou i vizáží puberťáka. A loupeží století byla kupónová privatizace.

Pokud se Vám podařilo na kuponové privatizaci prodělate, budete asi ten typ, který naletí na každou volovinu, jako na sliby některých fondů a kampeliček.
Dalším důkazem mdlé inteligence bude i patrný příklon k sociální demokracii. Jesli lidé jako Vy mají volební právo , Bůh s námi.