16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Nový člen gangu - Pan Medvěd

Paroubkův gang, známý též pod jménem vláda České republiky, bude mít nového člena. Petra Zgarbu na postu ministra zemědělství, alias vrchního pozemkového loupežníka, nahradí Jan Mládek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ucitelas 15.11.2005 9:34

Re: Dost mystifikace

jesti víte kdo kradl podejte trestní oznámení. pokud ne tak si dejte bacha aby jste někoho neurazil dobytku.
J. Mach 15.11.2005 10:57

Re: Dost mystifikace

Teda Polanský, jestli myslíte, že když napíšete, že všichni víme, tak že si všichni myslí to co vy, tak to se mýlíte. On totiž každý nemá vaši inteligenci a paměť a tak si řada lidí uvědomuje, jak dlouho už tady ČSSD krade a kolik už toho bylo. Mám být konkrétní? S tou Novou to myslíte jak?Jako že v tu dobu byla na ministertstvu financí ODS? Nebo tu neschopnou advokátní kancelář najmula ODS? Nebo licenci té partě intelektuálů okolo Železného dala ODS? Zkuste ten svět vidět trochu šířeji, za všechno ODS nemůže a tak vypadáte jako blbec s nepříliš velkým rozhledem.
Stanislav 15.11.2005 7:02

Chybí zde podstatné

 Poslanec Mládek (ČSSD) je společně s poslancem Doležalem (ODS) odpovědný za zcela neústavní zíákon, kterým bÿl desitisicům malých akcionřům letos vyvlastněn majetek majoritními vlastníky za ceny, které si majoritní vlastníci de facto sami stanovili. Děkuji, takového " odborníka" mít nemusím, mrzí mne jen, že je chráněn imunitou a nelze na něj podat žalobu!
ABC 15.11.2005 5:17

A což teprve, kdyby si autor odpustil ty "vtipné" přezdívky a držel se jenom fakt.

velvet 15.11.2005 6:18

Re: A což teprve, kdyby si autor odpustil ty "vtipné" přezdívky a držel se jenom fakt.

Tak ono je od Petra opravdu nepěkné žertovat na účet tak asertivní a křehké bytosti, jakou je pan premiér, ale toho medvěda si Mládek na sebe vymyslel sám, třípísmenkovej... ;-)
 
HOSPODÁŘSKÉ NOVINY, 11.11.2005) Jana Mládka, kterého si premiér Jiří Paroubek nečekaně vybral za nového ministra zemědělství, s resortem zatím hlavně spojuje asi to, že má rád zvířata. Alespoň to lze soudit z jeho webové stránky, na níž lze najít téměř všechna domácí zvířata. Snad i proto - a ještě kvůli své mohutné postavě - sám o sobě hovoří jako o Velkém medvědovi....
Karel 15.11.2005 2:28

Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

Albert 15.11.2005 5:44

Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

Karle, když to formulujete takhle, tak píšete nesmysly vy. Já bych se například rád dozvěděl, proč je to nesmysl. Já Štěpánka nijak rád nemám, ale docela rád bych tento odpor podložil fakty. tak sem s nimi...
vlali 15.11.2005 7:47

Re: Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

Je vědomou ODSáckou lží, že vina leží na ministru. "Malou" domů si zde zahráli úředníci (za něž ovšem ministr nese zodpovědnost a tudíž musel jít) ruku v ruce s poslancem ODS Kocourkem jenž hlasoval na rozdíl od ministra pro zhasnutí. Mimochodem projděte si sponzory ODS a to se budete divit kdopak nám to vydělal. Holt zloděj křičí chyťte zloděje. K věčně omílanému tématu pouze jedno Štěpánek Petr okradl občany svou (řízenou ODS) čínností v radě o 10 miliard ať si křičí jak chce.
eva 15.11.2005 8:26

Re: Re: Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

P.Stepanek,to jste si dovolil trochu moc,kritizovat nekoho z CSSD se nevyplaci.Jeji volici uz se ozyvaji a hlavne ne argumentaci,ale honem rychle za teploucka najit protiutok(treba i 8 let stary,za jine vlady,hlavne ze se nasel).Tim padem mizi dnasni problemy a zacnou se nipat a chrochtat vtom co bylo.To je preci ona,to je ta spravna taktika a uz jsme nasli vinika,hura.
Mirek Šejna 15.11.2005 9:54

Víš Evičko, na hrubý pytel hrubá záblata

Pokud soukmenovec Štěpánek úmyslně nazývá premiéra Klementem Paroubkem a, Mládka nazývá jeho údajnou přezdívkou z "politické galerky", tak pak je opravdu nutné Štěpánka poslat do patřičných řitních míst. Mimochodem, kdo je členem té údajné politické galerky? A co to je politická galerka? Já tento pojem slyším poprve. Tohle by nám soukmenovec Adolf Benito Štěpánek měl vysvětlit.
ucitelas 15.11.2005 9:31

Re: Re: Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

že vám to není trapné pane .pokud to myslíte vážně pak je mivás líto,ale pokud ne jste lhář.hloupý lhář.
jeff 15.11.2005 8:40

Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

Vlali, Karle, jste žvanílkové, slyšeli jste někdy slovo argument?
vlali 15.11.2005 16:22

Re: Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

Chcete argument. Návrh přednesl zástupce ODS a hlasoval pro přijetí. Ministr hlasoval proti a dále se zdržel hlasování. Mezinárodní arbitráž odsoudila ČR za neochranu, kdy hlavním argumentem protistrany byla rozhodnutí rady jejímž nedílným členem byl no kdopak. Že se za ODS kradlo přibližně 150x více než za jiných je žel pravda.
mol 15.11.2005 0:33

Server Česká média se Janu Mládkovi v minulosti věnoval již několikrát

buďte přesnější: Štěpánek se na serveru Česká média Janu Mládkovi v minulosti věnoval již několikrát