30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Normalizátor

Pojďme si zopakovat, v čem spočívala normalizace. V moskevském protokolu v roce 1968 bylo vyjádřeno „odhodlání dosáhnout normalizace poměrů“, neboli jinak řečeno že „bude líp“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Janyška 26.1.2015 9:41

Babiš je pro mne jedním velkým podvodem. Je pro mne

symbolem toho, že i ti nejhloupější se mohou dostat k velkým penězům a do politiky a také pro mne symbolem velké hlouposti jeho voličů. Za koblihu. Za co příště ? Děvky jedny... Dzp.

V. Petrová 26.1.2015 9:32

Výborný článek

J. Boleslav 26.1.2015 8:48

Re: Babiš nás ještě bude mrzet.

Teď začal ten gauner kupovat i nemocnice. Proto tak jede po socanském ministrovi zdravotnictví, asi mu nejde dostatečně na ruku.

J. Boleslav 26.1.2015 8:47

Co jiného by se taky dalo čekat

od vyčůrané bolševicko-estébácké stvůry jménem Bureš? Tento gauner je hned po Ovarovi největším polistopadovým nebezpečím pro naši demokracii a svobodu. Však si taky tito dva grázlové spolu skvěle notují. Leč vyprávějte to koblihožroutům.

J. Mrázek 26.1.2015 8:01

Spravedlivé soudy? Pokaždé jiný rozsudek ...

A k mediokracii připojená soudcokracie také není "nebe na Zemi" . Takže si vyberte- buď na pánvi udělaná "míchanice z vajec a slaniny", nebo naopak "míchanice ze slaniny a vajec".... :-(

J. Urban 26.1.2015 7:52

Podivná figura na

ministerstvu financí se ale bolševickým čecháčkům líbí. Již před WWII bylo v ČSR v přepočtu na hlavu více komoušů, než v SSSR. Češi - národ husitů - tedy vrahů a zlodějů. Už dokázali okrást kdekoho: protestanty, katolíky, buržuje, kulaky, Němce, Maďary, Židy. Dnes už tu nejsou "cizáci" a "papeženci", které by ještě bylo možné okrást. Tak se musejí okrádat už jen sami mezi sebou.

A. Bocek 26.1.2015 6:20

Babiš nás ještě bude mrzet.

Ve spolupráci se Zemanem a díky Služebnímu zákonu obešel Lustrační zákon , pomálu již vyhrává tendry v lesích , MEŘO se v míře nemalé bude nadále přidávat da nafty a kontroly z finančních úřadů se budou obloukem vyhýmat Impériu pana Babiše. No nevstupte pak do politiky.

T. Vodvářka 26.1.2015 6:15

Jde o výborné pojmenování

současného stavu společnosti. Alarmující je vysoké procento voličů ANO - okolo 30% dle průzkumů. Adieu, demokracie.

E. Vašátko 26.1.2015 6:01

Celkem je mi jedno, kdo to napsal dříve,

ale podstatný je obsah článku, o kterém si naopak myslím, že se číst dá. A je k zamyšlení, i když jinak autora právě nemusím. Ale občas i slepé kuře najde zrno a tady zrno a nejedno zrno je. A protože z posledních volebních průzkumů vyplývá, že čeští čtenáři Blesku se pořád ještě dají koupit za pár vdolků, párek a pivo a za odpuštěných 30 Kč, máme se na co těšit. Dalšího Husáka už nechci - shodou okolností se stejnou jazykovou základnou. Nevím, čím to je, ale podobní "Čechoslováci" se najdou vždycky ve velitelských funkcích - i na vojně jsme měli za velitele majora Urbana Voclíku, prototyp majora Terazkyho.

S. Vaněček Šauerová 26.1.2015 4:04

A proč, pane Krátký ?

Akorát že tohle napsal už dřív (a zřejmě i lépe) někdo jiný. Kupodivu, byl to Petr Dimun, od kterého by to asi moc nikdo neočekával.

http://denikreferendum.cz/clanek/16570-andrej-babis-moderator-tekuteho-hnevu

http://denikreferendum.cz/clanek/16583-andrej-babis-jako-agent-smith

http://denikreferendum.cz/clanek/16620-ano-bylo-lip

Andreji Babišovi se nejvíce líbilo v normalizaci. Kdo si dá práci a vyhledá jeho dřívější vyjádření, musí být "doma".

M. Krátký 26.1.2015 2:45

tento dlouhý elaborát

by se mohl být použit jako diplomka na právech v Plzni - ale číst se to nedá