11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N :-))) 30.9.2008 21:17

Re: ok IP: 194.213.41.xxx

Jenomže vy, ekologisté (což není totéž co ochránci přírody), známky zdravého rozumu příliš nevykazujete... ;-P

jim 30.9.2008 8:16

Je to jedna banda

Aspon vidime, ze jak Patockovci, tak Bürsikovci jsou jedna stej¨na banda ekoteroristu. Cim driv SZ zmizi v propadlisti dejin jako ODA ci US tim lip pro demokracii v Cesku!

fo-ol 30.9.2008 4:44

autor

autor dle meho nazoru zelene nevolil, nelibi se mu ze jsou v parlamentu a preje si aby z nej urychlene vypadli. nebo se mylim?

mf 30.9.2008 6:33

Re: autor

Ano, zřejmě je to rozumný člověk.

Osel 30.9.2008 6:53

Re: Re: autor

Omyl. Autor je člen strany zelených, nebo možná už dneska není, ale rozhodně byl.

Ignác Pospíšil 30.9.2008 10:35

Re: autor

Zhruba tentýž názor má kolega, který by dříve pro stranu zelených umřel, dnes neví, jestli ji bude volit.

Starý J. 30.9.2008 1:49

Spousta hloupostí

....Záplava článků od nečlenů SZ, které najednou hromadně před teplickým sjezdem vzkazovaly, že bez Bursíka SZ volit nebudou a Kuchtová že by partaj vedla do levicových bažin dává tušit, že tyto osobnosti byly o veřejná vystoupení předem požádány....

Ale, odkud autore víte, že "byly o veřejná vystoupení předem požádány"? SZ se po letech, kdy se její preference pohybovaly mezi 1 - 2% najednou dostala do parlamentu a podle počtu voličů, kteří ji volili, měla mít (a díky přepočtu neměla) 8 až 12 poslanců. Jaký "zázrak" způsobil její náhlý vzestup preferencí a úspěch v posledních volbách? Ale zázraky se nedějí! Způsobil to neslavný konec Unie svobody, jejíž voliči nikdy nebudou volit ODS, a socany v čele s Paroubkem jen s velkým sebezapřením. Byli svým guru Havlem jasně nasměrováni k Zeleným, Havel v předvolebních vystoupeních dával zcela jasný směr, nakonec se sám za příznivce a voliče Zelených prohlásil! Ostatně Bursík je jeho člověk.

Tyto voliče, (od bězných občanů, až po tzv. celebrity) nemusel nikdo přemlouvat, aby před sjezdem SZ dali ve svých článcích a vystoupeních jasně najevo, že cestu spolu s Kuchtovou a sebestředným frackem Stropnickým k Paroubkovi a tím i ke komunistům, nemíní rozhodně absolvovat. Bylo to těch asi 5% voličů, bývalých voličů Unie svobody, kteří zázračně Straně zelených zvýšili jejich preference a poprvé je vynesli do až do lavic parlamentu a vlády.

M.S. 30.9.2008 5:56

Re: Spousta hloupostí

Voliči strany zelených byli nalákáni především na novou "morální" politiku.

mf 30.9.2008 6:34

Re: Re: Spousta hloupostí

...zosobněnou Bursíkem...Rv

badaxe 30.9.2008 7:10

Re: Re: Re: Spousta hloupostí

SZ bych nevolil nikdy, stejně jako další pravdoláskové soubory lidových tanečků pod taktovkou vendy veškrny, ale nikterak se nedivím že většině lidí se zajídá poslouchat d. Kuchtovou s jejími nesmyslnými tlachy o energetice, Temelínu a podobných věcech, kde jí s úspěchem dokáže oponovat i absolvent pomocné školy. Prostě ti kdo jsou placeni ze zahraničí nejsou obvykle oblíbeni doma, no a to soudružka DK je, přiznala to ve vyúčtování svých jihočeských matek (následně staženo) . Takže proč se divit? A to že politici s "čistýma rukama" jsou obvykle nejvíc namočeni je přeci známo, stačí vzpomenout na Grosse, Rumla a další exoty.

Za sebe doufám že tahle strana po volbách zmizí tam co zmizela cesta změny (nebo změna cesty?) sestry Káti jau jau, tedy do propadliště dějin.

Starý J. 30.9.2008 15:28

Re: Re: Re: Re: Spousta hloupostí

Nejsme v rozporu! Já zelené nevolil, nejsem Havlovec. Ale musím konstatovat, že Zelené Havlovci vytáhli do parlamentu! Přece se Havel vyjádřil několikrát jasně, že jedinou nadějí je strana Zelených a že je bude volit. Koho jiného také mohli voliči Unie svobody po zániku jejich strany volit? Nejvíc nenávidí ODS! Takže lidovce, nebo Zelené! Komunisté, ani socani Zelné nevolí. Mají své vlastní strany. Takže když odpočítáte voliče Unie svobody, zbudou u Zelených už jen exoti typu Kuchtové, Stropnického, hihňající se "zelené žabičky" Zubová s Jakoubkovou....