4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 14.7.2006 20:51

Rudý Opičák !

Kde bere tento bolševický koryfej tu drzost, brát si do své, rudou kejdou upatlané huby . . . kde bere tu drzost ve svých blábolech hovořit o Ústavě ČR ! On, kterému tisíce občanů "mohou poděkovat", že jim svým článkem "O vedoucí úloze KSČ " zničil celý život ! To je tedy dobytek, který nemá v civilizované zemi obdoby ! Je mi z něho už 53 let na blití !

Pepa 16.7.2006 8:50

Re: Rudý Opičák !

Jičínský je opravdový rudý dobytek (doufám, že neurážím prasata), který před pár týdny prohlásil do TV, že smlouvy se dodržovat nemusí, pokud jsou v "rozporu s dobrýmy mravy". Byla to odpověď na to, kdy zaplatí ČSSD konečně za právní služby JUDr. Altnerovi. Dle toho dobytka o tom rozhoduje jeho rudorůžová tlupa.

vládík 14.7.2006 20:31

Doposud jste kecal

Teď Paroubkovsko _ Rathovky lžete (je zajímavé, jak hluboko klesli významní politici ČSSD za rok působení Paroubka - viz Sobotka, Zaorálek, Jičínský, ...). Bursík již dávno před volbami signalizoval, že nepůjde do žádného uskupení, které bude vládnout s jakoukoliv podporou KSČ(M). Vaše nehorázná lež je vyvolána rozhořčením nad tím, že zatím nikdo z této strany nevyslyšel vaše (vztáhni na Jičínského či ČSSD, jak chceš) - desetiletími poslancování dávno pokroucené - přesvědčení, že zelení musí být s vámi. Konečně: až přeběhnutím by "dali zelení svým chováním jasně najevo, že nad principy pluralitní demokracie staví touhu být ve vládě a zajistit si mocenské pozice, jež jejich volebnímu zisku vůbec neodpovídají". Jenže v tomto případě by to politikářským dušičkám Jičínského a spol. už zřejmě nevadilo.

K ostatním vámi navrhovaným kramářským řešením se nebudu vyjadřovat, neboť (přes veškerou úctu k vašemu věku) za to nestojíte.

František 14.7.2006 20:24

Fuj, dědku komunistická

Šerlok Homeless 14.7.2006 19:56

Jičínský kecá

když tvrdí, že podle Ústavy ČR "prezident po volbách pověří sestavením vlády nejprve představitele nejsilnější strany; neuspěje-li, pověří představitele druhé nejsilnější strany".

Žádnou takovou formulaci Ústava ČR neobsahuje.  Zbytek článku se odvíjí od této nepravdivé premisy, tudíž je to jen plkání. (Y)

divana 14.7.2006 19:42

V Česku je těžké dělat politiku.

máte pravdu, tak už se na to prosím pěkně vykašlete a užívejte si důchodu. snad už vám stačí!

PetrM 14.7.2006 17:37

Jičínský

Pane Jičínský, proč právě VY mluvíte o demokracii?

penzista 14.7.2006 16:09

Další projev grafomanie

a debility senilis soudruha Jičínského. ;-€

Rudolf 14.7.2006 15:51

Hej, soudruhu Zdeňku, neotírej se o Zelený!

Čistě teoreticky máš pravdu, jenom kdybys toho tolik nenabreptal o utilitárním přístupu. Bursík nepatří ani k Topolánkovi, tím méně k fráterníkům. ALE. Na rozdíl od celé slavné SocDem nepatří ani ke komunistům. A to je podstatné. Ty utilitární ústavotvůrče :-)

Kouba 14.7.2006 18:36

Re: Hej, soudruhu Zdeňku, neotírej se o Zelený!

zelené nebo rudý!smrtelná krč

kylchap 14.7.2006 13:52

Modrá pěchota

se zase vyznamenává.

milan007 14.7.2006 15:46

Re: Modrá pěchota

Za to oranžová je jaksi v defenzivě. Ono obhajovat takovou pitomost co napsal p. Jičínský je fakt fuška.

I.L. 14.7.2006 17:01

Re: Re: Modrá pěchota

Oranzovi jsou jisteze v defensive proti nam, kteri mame prevahu 126:64 ci

kolik je to  vlastne...  :- ) Uz jsme ale videlii, jak modri nahle zjihli vuci

zelenym , ktera dalsi barva bude na rade?

I.L. 14.7.2006 17:03

Re: Re: Re: Modrá pěchota

Pardon za aritmetickou chybu, soucet je  200

Emil 14.7.2006 13:34

Pane Jičínský, mluvte pravdu

V ústavě nikde není zakotveno, že  vítězná strana ve volbách musí při druhém sestavování vlády ustoupit druhé straně ve volbách, která jmenuje premiéra a vládu. Proč to není v ústavě ? Protože poslanci ČSSD v roce 1999 (v té době největší parlamentní strana) byli proti. Najednou se situace obrátila, a poslanci ČSSD brečí, že by to mělo být podle ODS  v roce 1999 .I když to nebylo akceptováno ze strany ČSSD, tak teď to musí ODS akceptovat. Vždyť je to úplně stejný případ . Tehdy to Vaším pohledem bylo ze strany ČSSD správné rozhodnutí, dnes je přesně ta samá věc (protože je lídrem ODS) špatná a ODS musí přepustit místo při druhé volbě. Proč je najednou ČSSD pro, a proč byla proti v roce 1999 ? Tomu se říká politická předvídavost. Tu bohužel ČSSD nemá. ČSSD nám dala jen do budoucnosti neuvěřitelný státní dluh. Takže pane Jičínský, přestaňte usínat a vnímejte reálný stav  kolem sebe. A hlavně, neškoďte!!!

Martin 14.7.2006 12:55

Jičínský je senilní komouš!

Že podepsal Chartu, to do smrti nepochopím. Věřte, nevěřte, ale doopravdy si i dnes myslí, že pokud v ústavě není vedoucí úloha komunistické strany, měla by tam být vedoucí úloha pracujícího lidu. Havel je mi svědkem, že nelžu!

Celá brigáda socialistické prá 14.7.2006 12:49

Jíčáku, tvá tlama čpí co vulva madam Zuzany P.

Fuj!

Švrk 14.7.2006 12:36

Pane Jičínský

Potkávali jsme se na chodbách parlamentů pár let, dovolím si komentář.  Myslím, že byste neměl hodnotit politické poklesky svých politických rivalů, ale zamýšlet se nad politickými poklesky minimálně vlastní strany a usilovat o nápravu, nebo minimalizaci téhož, ať máte klidnější svědomí. A netvrďte mi, že o žádných poklescích ČSSD nevíte. Psát jako klaka podporující svého šerifa je strašně jednoduché, ale vymstí se to - alespoň čas od času. Hodnocení typu Vámi napsaného článku je lépe nechat nezávislejším, jinak z toho čouhá účelovost jako sláma z bot. 

Iljic (drive Izak) Laengsfeld 14.7.2006 11:32

OK

Dobre napsano. Samozrejme, ze obe nejvetsi strany si asi nemaji co vycitat. Je treba, aby byly obe tyhle strany priblizne stejne silne, jen tohle eliminuje blbce a hajzliky ve vedeni obou z nich. CSSD pro mne byla nevolitelna za Spidly a Grosse, militantni chovani ODS v posledni dobe ji pro mne ucinilo znovu volitelnou v dalsich, predcasnych volbach. Asi nebudu sam.

Snad se se zdejsimi "pravicaky" shodnu aspon v tom, ze tahle povolebni situace by mohla eliminovat mensi, o to vsak podrazactejsi a necitelnejsi strany. Konec vyzirkovskych cernoprdelniku a hlavne tech zelenych usmevavych hochu sympataku, neustale nam podstrkovanymi medii.

alfa27 14.7.2006 11:17

ach bože

že zrovna tento postbolševický autor nabádá k respektování plurality názorů.ještě že už není na živu Eichman, mohl by napsat příspěvek o nutnosti multirasové tolerance.

StandaT 14.7.2006 10:30

Nevidím rozpor

Nevidím rozpor mezi právem druhé nejsilnější strany provést druhý pokus o sestavení vlády a nepověřením Paroubka. Jsu snad další činovníci vaší strany jen křoví?

Pokud bude SocDem vnitřně demokratickou stranou a nikoliv stranou neotřesitelného Generálního Tajemníka, tak druhý pokus je Váš, soudruhu poslanče.

Problém je v tom, že strany, které nejsou vnitřně demokratické nebývají demokratické ani navenek, pokud se jim dá možnost uchopit moc. Přesvědčte presidenta, opozici i polovinu národa, že stále ještě jste demokratickou stranou a svěření výkonu moci do vašich rukou bude bezpečné. O nic více nejde.

Malý Aston 14.7.2006 10:29

Další perla do mého archivu!

Tak tam mám uložený projev pana Paroubka po vyhraných volbách,projev pana Paroubka při prvním jednání neukončeného jednání poslanecké sněmovny,projev pana Ratha z téhož jednání a všechny,pěkně barevně napsané články pana Jičínského. Ono to nějak dopadne. Ale to co předvedli a předvádějí si pěkně schovám a budu to ukazovat svým vnukům až se zase budou učit podle paní Buzkové,že jedině ČSSD je strana demokratická,hájící práva pracujících. On ten jeho bolševismus se nemodernizuje,čím je starší tím více se vrací k Leninovi a Stalinovi.Pan Paroubek,Jičínský a Rath společně s panem Filipem,v touze o koryta,vytváří takovou antikomunistickou náladu ve společnosti,že další volby mimořádné nebo řádné ,že se skutečně bude rozhodovat o tom,zda tady mají vládnout komunisté z ČSSD+KSČM nebo strany,které nemají ideologii komunistickou ve svých volebních programech.

Martin 14.7.2006 12:56

Re: Další perla do mého archivu!

Ano, je to vynikající perla, doporučuji všem fajnšmekrům!

Lerak 14.7.2006 10:27

???

Když někdo tvrdí, že je u nás těžko dělat politiku, tak se pak divím, že ji s.Jičínský ji dělá až do svého požehnaného věku. Asi to tak těžké nebude, jak tvrdí.

milan007 14.7.2006 10:25

demokracie

Nevím čím to je, ale když  Vy a Váš předseda poučujete o demokracii, připadá mi to jaksi nepatřičné. Nevíte kde jsem ten pocit získal ??

Vladimír Hartman 14.7.2006 9:42

Nedá si říct !

 Jičínský snad chcete někoho přesvědčovat, že ví, co je to parlamentní demokracie? Za své politické kariéry jste nezvratně dokázal, že její základní principy nectíte ani  minimálně. Já už jsem vám několikrát vzkázal, abyste konečně držel hubu. Mám cukání vás někde najít a rozbít vám ji.

Vodák 14.7.2006 9:31

Jičínský

A nedá pokoj a nedá. Kde máš Vízka, ty soudruhu učiteli demokracie?

jepice 14.7.2006 8:57

Velká koalice

se pro ODS od počátku jeví jako nevýhodná, čtyřkoalice je zase nevýhodná pro ČSSD. Důvody obojího jsou zřejmé, byly tisíckrát rozebrány.  Nemůžete vyčítat ODS, že nechce jednat o projektu, který jí nevyhovuje, když tohle právo úplně samozřejmě přiznáváte ČSSD.

tom 14.7.2006 8:54

komunista Jičínský

Tak podle tohoto komunistického propagátora měl V.Klaus nejdřív jednat s Paroubkem.On podle sosocanů vyhrál volby.To jsme to dopracovali,když dědek,který je spoluautor ústavy s článkem o vedoucí úloze strany má tu drzost kázat o demokracii a označovat tři svobodně zvolené strany za nedemokratické.Samozřejmě by on s Paroubkem nejraději tyto strany zrušili,aby navždy zůstali u moci jenKSČSSD a nikdo jim do toho nemluvil.Demokracie je pro s.Jičínského jen to co vyhovuje jemu a jeho kumpánům.Ostatní ať drží ústa

Haui1 14.7.2006 8:44

Pane Jičínský,

táhněte laskavě do p?dele. Jak si můžete dovolit říci, že času je dost? Čas není vůbec žádný. Vy, poslanci, jste byli zvoleni, abyste se starali o blaho této republiky a jejich občanů a ne proto, abyste si foukali bebíčka ukřivděnosti, psychické a jiné další problémy! Nejlepší řešení by bylo vás všechny ve sněmovně zazdít a dokud nebude zvolena vláda, tak vám nedat najíst a napít. To by vás roupy přešly.