29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
King 11.4.2009 14:57

Ba ba-tak levicové názory ODS ženou ČSSD do komunismu.

Pravice je v nedohlednu.Banky si mastěj kapsu:stát se zadlužuje a to je pro ně NEKOnečnej kšeft................Dodře vymyšlený.A některý lidi brečej a chtějse mít líp od STÁTU????

Katastrofa 11.4.2009 15:05

Nebýt politiků-tak se lidi zblázní.A mohlo by jich být více.

Ať žije rudá Evropa v čele s naší stranou a vládou.........

Divící se 11.4.2009 11:52

OMYL

pane ODS-áku Procházko. Je sice pravda, že tato špatná, korupčnická a asociální vláda měla padnout již dříve, ale že padla zrovna teď --- žádné neštěstí. Je to úplně jedno kdy, hlavně že už budou pryč! A my, příslušníci střední třídy, budeme volit ČSSD a ne ODS,  neboť právě nás antireformy ODS nejvíce okradly a okrádají! ... A předsednictví EU? Žádná tragédie. Řeči o nějakém veleúspěšném předsednictví jsou jen předvolební mýtus!

JaS 11.4.2009 12:40

Re: OMYL

Nemluvte za příslušníky střední třídy! Mluvíte za 30korunovou lůzu, to není střední třída!

*** 11.4.2009 13:02

Re: OMYL

copak? Předřečník o 30 Kč nemluvil, na rozdíl od vás. Nedokázal jste jeho názor vyvrátit.   Nervy ujíždějí, protože argumenty nejsou žádné? ;-)

Ada 11.4.2009 17:14

Předřečník :o))))

Ty woe, na které schůzi jsi to usnul??? ;-D

K.Oblich 11.4.2009 13:41

Re: OMYL

Jenom klid. Pan kolega "Divící se" považuje za střední třídu všechny, kteří chodili do školy jen ve středu. Proto má také tak kvalifikované názory na politickou situaci v ČR.

Herakleitos 11.4.2009 17:46

Re: OMYL

Doufám že ti ta lůza nakope a natrhne řitní otvor!

Neonek 11.4.2009 20:53

Re: OMYL

p. Herakle, zapoměl jste dodat - bosou nohou !!

Marat 11.4.2009 13:41

Re: OMYL

Divíci se diví, že na místě zkorumpované vlády už dávno nevládla ještě skorumpovanější socdem. Hledající střední třído, jen volte  socdemáky a komunisty. Ti jsou zaručeně příznivci střední třídy

 Divíci se střední třído, kde si myslite že ti sociálně cítici socdemáci a komunisté budou brát peníze pro ty nepracující chudé, aby ti měli všechno zadarmo? Aby ti chudí byli stejně bohatí jak divíci se střední třída?.Opravdu věříte tomu, že zdravotnictví je zadarmo? Budete muset platit daleko větší daně, Divíci se střední třído. A to se budete divit ještě více. To vám tím  divením polezou bulvy z očních důlku. Už aby ste trénoval ještě větší divení.

King 11.4.2009 14:53

Divící mu se je divno.Hoví cí mu je H.....

Málem nejsem už ani střední třída a žívim se jako živnostník,ale bombastické dotace sociálu ničí přirozené vztahy mezi podnikateli,udržují krachující odvětví a brzdí přirozený vývoj.Socialistická nespravedlnost dobývá EU ...a bude hůře.

Nikolaj 11.4.2009 16:03

Re: Divící mu se je divno.Hoví cí mu je H.....

Tož Evropě už jste to osladili, vy hovada.

Saakashvlili 11.4.2009 11:48

můj milý modrý svazáku

Všiml jsem si, s jakým zápalem píšeš své žblepty. Nenecháš se odradit, když se ti tu smějou, seš jak nezmar. To se mi líbí, bo já su taky nezmar. Nechtěl bys psát propagandu pro mne? Jsem v poslední době pr*seru. Bush v Usácku šel od válu, lidi mne  doma demonstrujou a nechápou mou velikost.  To víš, levičáci. Navíc nechápou přínos US těžebních a zbrojních firem a jejich instruktorů pro Gruzii a svět. Ty to chápeš, i v tom jsme zajedno.  Neproděláš, to slibuju, pro své věrné mám peněz dost, i kdyby národ chcípal hlady. I do světa by ses podíval. Až zase s rodinou pojedem na safari za státní peníze, pojedeš taky. A tvoje oslavné články zavřou opozici pusu. S dopravou si nedělej starosti moje soukromé letadlo může přiletět kdykoliv. R^

otec Gruzie, generallismus Saakashvili   V

Marat 11.4.2009 13:47

Re: můj milý modrý svazáku

Česká republika by se měl ohradit vysokým plotem. Udělat s ČR takové Safari aby se z celého světa jezdíli divat na ty české socialistické a komunistické exoty.

Ti modří, tedy ODS nejsou sice nic moc, ale pořád stokráte lepší, jak to vaší miláčkové z ČSSDKSČM.

Já vám přejí ten socialismus a solidaritu s nedělajícími. Proč? Nemám české lidi rád. Nemám důvod je mít rád.

Saakashvili 11.4.2009 14:21

Re: můj milý modrý svazáku

Jako správný diktátor miluji pouze sebe. O žádných miláčcích jsem tu nepsal. Co to tedy žvaníte???

Chápu, že nemáte lidi rád, jen sebe. Jsem na tom stejně. Přesto tak hloupě a od věci nežvaním a to jsem prezident. Jste hlupák. Však také díky vám podobným mám teď moc. Jenže vy jste moc velký hlupák, když žbleptáte o miláčcích, je to i na mne moc a to jsem všehoschopný.  Vás bych do Gruzie nepozval, ani kdyby mi platili.:-D

King 11.4.2009 15:01

Správně.Kdo nemá rád lidi je zlý.Nemůžeme chtít po lidech-natož

po člověku-aby se o sebe staral sám.Bez vlád a politiků by nebyly továrny ani domy a lidi by běhali po lesích jak zvířata-hrůza pomyslet.

Saakashvili 11.4.2009 15:15

Re: Správně.Kdo nemá rád lidi je zlý.Nemůžeme chtít po lidech-natož

:-)R^

Richard 11.4.2009 11:37

Lisabonská smlouva je socialistický paskvil

Pane procházko, četl jste vůbec Lisabnskou smlouvu ? Asi ne. Jestli na jedné straně je takzvaně cesta na východ volná. Cesta na západ už nexistuje. Protože soudruzi v Bruselu se zbláznili. Takže na výběr je pouze emigrace. Ovšem kam ? Amerika zavádí socialismus, evropa centrálně řízenou ekonomiku. Jihoafrickou republiku rozvrátili mandelovci. Moc míst už na této planetě není

hlava22 11.4.2009 11:42

Re: Lisabonská smlouva je socialistický paskvil

Oni Liberálové.cz chtějí Spojené státy evropské. Liberalismus se silnou centrální vládou.

hlava22 11.4.2009 11:00

Liberálové.cz

Už se nedivím, proč tam autor nedal  link - liberalove.cz. Klikněte si, to si počtěte , takové bláboly a nesplnitelné sliby jinde neuvidíte.

Stanley 11.4.2009 10:41

Bublan

Víte co, vážený? Na toto tema si podiskutujte s panem expáterem Bublanem, ten tady měl kázání před několika dny. Ten Vám to vysvětlí podobně jako všehoschopný všeználek Rath !

Malý Aston 11.4.2009 10:39

Výsledek? Dobrý !

Projevem přítele Paroubka po volbách ,že má 101 poslanců,tedy svých a ještě od Filipa započala celá politická krize v České republice.Vzpomene si ještě někdo na jeho projev,vzpomene si ještě někdo na to jak ukradl hlasovací lístky svým připosrancům když se měl volit předseda poslanecké sněmovny?Vzpomene si ještě někdo na jeho jednání s Kalouskem? Zřejmě jste to již všichni zapomněli.Pokus zabránit vládě ČSSD+KSČM+KDU se podařil a aspoň pár měsíců se vlády přítel Paroubek a soudruh Filip nezmocnil. Vládnout proti komunistům v ČSSD+KSČM za pomocí zelenáčů a věčně rozhádané KDU byl výkon hodný obdivu.To že Kalus nenávidí EÚ,Vířivka se nasral že mu vzali kolečko a ministerské křeslo,maminčin mazánek se k němu přidal a Bursík je šťasný s Kačenkou a Kuchtová byla odhozena je věc jiná,která s politikou nemá nic společného. Tady kráčí o mstu,stařecké přání a neukojené pudy. No tak co, zase jsme ukázali celé Evropě že jsme jen lokajové věčně se hádající komu sloužit. Bude vláda odborníků které určí Klaus a končí vláda amatérů jak ve vládě tak i v poslanecké sněmovně a v řadě politických stran. Nové volby nezajistí volbu nějakých jiných odborníků ale zase jen volbu amatérů.:-P

PROKOP BUBEN 11.4.2009 10:47

Re: Výsledek? Dobrý !

Vše ZAČALO, když se namísto včasných předčasných voleb, dalbalíkovali - PŘEBĚHLÍCI........Takový hlasovací stroj typu Melčák - Pohanka, to je snad světová rarita.....

Veničan 11.4.2009 11:20

Re: Výsledek? Dobrý !

Hesla o "přeběhlících"  ventiluje levicokomoušká parta pořád. Na NP už bylo mockrát uvedeno, jak to je ve skutečnosti. Zkuste si to také přečíst.

Kazan 11.4.2009 22:23

Re: Výsledek? Dobrý !

Milý PROKOPNUTÝ BUBNE, předčasné volby jsou velmi drahé a stejně přinesou zase politický pat. My voliči potřebujeme slušnost od politiků ke klidné práci. Měli by se  dohodnout a ne podrážet. Takový mizerný osud je náš. Kdo je mladý, ten má možnost odejít a radím každému kdo má tu možnost, PROSTĚ ODEJÍT.

Stanley 11.4.2009 10:48

Re: Výsledek? Dobrý !

Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží! No a my, protože jsme jací jsme, si zasloužíme vládu námi nezvolenou, ale nám nadirigovanou.

Marat 11.4.2009 13:51

Re: Výsledek? Dobrý !

Oni to nezapoměli. To je omyl Malý Astone. Oni to od Paroubka považují za správné, neboť všichni mají charakter toulavých psu. Vždyť Paroubek a socdemácí hlásají, že budou brát jen těm bohatším aby ti chudí zbohatli. No neberte to.

pirat 11.4.2009 10:24

autor je.....

...ruskými imperiálními tužbami svázaným prezidentem Klausem... 8-o dál nehodlám číst demagogické kecy pravděpodobně nějakého....., už vím proč nevolit liberaly.cz

DS 11.4.2009 8:53

Pane Víte procházko,

jste demagog,který své myšlenky a přání vydává za pravdu a skutečnost.Nemáte jediný důkaz pro svá tvrzení.Tlustý shodil vládu,aby s e pomstil,že nebyl min.financí.jak můžete tvrdit,že to zavinil V.Klaus,když bkaždý blbec viděl v televizi jak se domluvil Paroubek s Filipem a jak jednal soukromě se soudružkami Jakubkovou a Zubovovou.Když jste tak chytrý zjistěte co jim paroubek za to hlasování nasliboval?Není divné,že chtěl tu jejich novou pidistranu založenou ruským agentem Zubovem přibrat k jednání o letní vládě?

bebe 11.4.2009 8:33

Topolova vláda měla padnout již dávno

Kvůli zradě Topolovy kliky v ODS ve věci LS, kvůli  neplnění volebního programu ODS, odevzdání zahraniční politiky  do rukou havlovců Schw a Vondry, Džamile, Kocábovi, Liškovi, Bursíkovi, porušování mez. práva uznáním  "státu Kosovo", návrhem šílených církevních restitucí  atd atd.  Že budou zklamáni Pottering, Havel, byrokracie EU ,  institut KHB a Liberálové .cz je mi srdečně jedno.  >->->-