29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pavel 99 28.7.2006 18:57

Re: Re: v cem ma CEZ monopol?

Doporučuji slovník a význam slova MONOPOL.

Dále - nic Vám nebrání ozavřít smlouvu o dodávce elektříny třeba s panem Pávkem a odebírat z Jindřichovic. Už jste ho poptal, jakou cenu nabídne?

tygr007 28.7.2006 13:41

a Klaus!

Martin 28.7.2006 22:08

Re: ceny

mame levnejsi energii nez slovaci - kteri slovenskou energetiku plne zprivatizovali a nez polaci kteri maji volny trh

navic mame cenu levnejsi nez u nasich sousedu a energetika to neni trh s rohliky, tudiz se ji posuzuje z hlediska cele eu - proto nemuzeme mluvit o monopolu

sp 28.7.2006 8:14

Pan Janouch je dobry popleta

Rovna dan neni socialni experiment, nybrz zpusob zdaneni obcanu. Pan Janouch je dost vedle. Socialni experiment je socialisticky zpusob vyberu dani a pak rozdavani z ciziho.

Lájoš B. 28.7.2006 7:59

Autor je vedle jak ta jedle v hodnocení

toho, kdo způsobuje potíže ve fungování parlamentu. To 26 mandátů nereformovaných komunistů  v čele s agentem STB způsobuje problémy v povolebních počtech. Aby zdánlivě nebylo vidět, že demokratická levice má jen 74 mandátů, musí se jich Paroubek držet jako klíště kolem krku a vykřikovat, že má půlku hlasů v poslanecké sněmovně.

Ladislav 28.7.2006 7:50

Není co dodat

A pokud někdo pochybuje o tom, kam nás vlečou zelení pomatenci,nechť si pozorně prostuduje knihu Bjorna Lomborga SKEPTICKÝ EKOLOG ( nakl.Dokořán,Liberální institut). Copak jsme opravdu místo sebevědomého a inteligentního národa jen uzlík poserů,které kažný magor a je jedno jestli Hitler, Gottwald nebo Bursík zažene do kouta ?

henry 28.7.2006 8:02

Re: Není co dodat

Opravdu není co dodat.To co v CR provedlo s českým průmyslem pár veksláků a rádoby ekonomů(včetně toho na Hradě)nemá obdoby.Bouhužel jsme tomuto jevu přihlíželi všichni,opojení volnomyšlénkáři i ti ,co tomu trochu rozumí!

sp 28.7.2006 8:13

Re: Re: Není co dodat

Co konkretne provedlo s ceskym prumyslem par ekonomu a v jakem stavu byl cesky rpumysl pane rozumbrado?

Ladislav 28.7.2006 11:15

Re: Re: Re: Není co dodat

Znicen, rozprodan pod cenou, rozfofrovan style Poldi. Namisto snahy stabilizovat a kapitalizovat prumysl prisla "kuponova privatizace" a ta mu dala ranu z milosti.

h 28.7.2006 8:14

Re: Re: Není co dodat

Dobre to sice neni, no ale nastesti se to trochu stavi na nohy. Kuprikladu dodavky komponent do Belene nas posunou zas o kousek.

Stejne je legrace, ze zeleni jeste neprisli na to, ze ceske konsorcium firem (tusim ujv Rez a skoda JS ) dodava dily do JE Belene :-) s "nebezpecnym" "dle mistra bursika grafitovym" reaktorem VVER-1000.

pavel 99 28.7.2006 9:09

Re: Re: Re: Není co dodat

třeba Bursíkovi teče z vodovodu grafit! Nebo že by to v Praze bylo od sebe k nerozeznání?

Lájoš B. 28.7.2006 8:03

Re: Není co dodat

co vyvažuje u Bursíka (se 6ti mandáty v parlamentu) sílu Hitlera a Gottwalda opírajících se o své ozbrojených složek, tajné policie, koncentračních táborů pro své odpůrce a ovládnutý parlament ? Kecy si nechte na schůzi.

tony 28.7.2006 8:39

Re: Není co dodat

Zajímavé k jakým hovadinám může vést nenávist k Bursíkovi. Srovnání s Hitlerem a Gottwaldem? V čem? Já se spíš ošklíbám před Falmerem a Padoubkem.

Ladislav 28.7.2006 8:49

Re: Re: Není co dodat

Milý tony a další,Hitler byl také nicotný lepič plakátů,jako Gotwald byl nevzdělaný manuál,proti nim je Bursík osobnostně hvězda. Pouze všichni personifikují teoreticky krásnou a vznešenou ideologii,která v praktickém provedení extrémistů a davů znamená katastrofu.Takže Bursík je zatím ve fázi Hitler v mnichovské pivnici a Gotwald v pražské knajpě.Zatím.Mrkni do Německa a vyhodnoť si účinkování zelených,tam se už dostali dál.

VL 28.7.2006 12:26

Re: Re: Re: Není co dodat

Hitler také ovšem byl malíř, který se nedostal na akademii, zčásti kvůli tomu, že nebyl sympatický členům přijímací komise, válečný hrdina - nositel prvoválečného železného kříže jako jeden z mála řádových vojáků a bohužel to musíme přiznat politik, který dokázal ovládnout dav, doporučuji se podívat na některé filmové záznamy jeho vystoupení, ještě dnes z nich člověka mrazí v zádech a nedovedu si představit, jak musel působit naživo, před tisíci zfanatizovaných diváků. Mít jeho řečnický a přesvědčovací talent kterýkoliv z našich "politiků", tak tady není patová situace ale vláda jednoho šéfa jedné politické strany.