15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomáš Kubín 30.6.2006 8:34

hovadstvo

Soudruhu bolševiku Jičínský, z toho jak se slizce a smrdutě otíráte o Němcovou se mi zvedá žaludek. Jděte už konečně do prdele, nebo alespoň do domova důchodců pro komunistické funkcionáře!!!

A.S. Pergill 30.6.2006 8:31

Zato autor článku,

který se podílel prakticky na všech nepravostech komunistických režimů je postava vysoce snášenlivá a důvěryhodná (Y)

No... 30.6.2006 8:15

Novotný se v hrobě usmívá na svého Jičínského

:-/Asi takhle jednoduše řečeno...:-(

milan 30.6.2006 8:10

starého komunistu novým kouskům nenaučíš

Karel Janyška - Kajan 30.6.2006 8:09

Re: Tak tenhle článek bych podepsal.

Polofašisté jsou zejména sociální demokratté ! Dzp.

Petr 30.6.2006 8:08

Jičínský

Pane Jičínský, odeberte se konečně do rudého Jurského parku!

Karel Janyška - Kajan 30.6.2006 8:08

Jičínský, pamatuji si Vás z dob OF a dodneška je z Vás špatně! Byl jsem tehdy velmi lízko, blizoučko ! Dzp.

tom 30.6.2006 8:01

Re: Pochopil jsem - předseda parlamentu by měl být soudruh Jičínský.

to je ještě slabý odvar toho co tenhle komunistický demagog  bez e studu vyplodil včera ve sněmovně.On si myslí,že tady žije jen to tupé stádo co volí KSČSSD a zapomíná,že slušná a inteligentní část národa zná jeho aktivity za komunistického ražimu.ON spoluautor ústavního článku o vedoucí úloza strany mluví o ODS,která má domluvenou trojkoalici o vládě jedné strany a domáhá se nároku na předsedu sněmovny a předsedu vlády.To už se opravdu přestanou brát volby vážně a bude sedělat jen to co budou chtít ti uřvaní hulváti z ČSSD?Včera mě při poslechu přenosu z posl.sněmovny přepadla deprese.Poslouchat hulváty Ratha,Paroubka ,Jičínského atd.byl otřes

Jirka 30.6.2006 7:58

Jičínský už chcípni

atmos 30.6.2006 7:58

Tak tenhle článek bych podepsal.

Ve všem se shoduje s mým míněním.   Dodávám - aby bylo jasno, že tenhle plátek nečtou jen a pouze polofašisti v rozpuku, jak by se mohlo zdát z reakcí v diskuzi.

trom 30.6.2006 7:56

po x té tě bolševiku žádám bež už do ...................

a neobtěžuj svými jedovatými slinty.

Georgg 30.6.2006 7:52

Re: Neslýchaná drzost Rudého opičáka !

správný název není trilobit, to byla velmi úspěšná živočišná skupina, která sice vyhynula, ale mnohem trefnější je pro tuto "rudou zkamenělinu" název koprolit!

Ladislav 30.6.2006 7:47

Re: dědečku rudochu

hasile, máš ve svém repertoáru také něco gramotného,zkus roztočit ty své dva závity.Věcné argumenty ti chybi,tak blábolíš. ODS má přece řadu schopných osobností,které může nominovat místo sice elegantní, ale bohužel hormonům podléhající dámy,která mezi knedlíky a omáčkou umí vyplodit akorát čistou zlobu.

hasil 30.6.2006 7:35

dědečku rudochu

Dědečku rudochu, už by jsi toho mohl nechat. Myslím politiku. Na druhou stranu, vždyť ty za to dědulo rudochu  ani nemůžeš. Socani si tě vybrali, tak tě prostě mají. Ovšem, kam až je schopen člověk klesnout, se já při čtení tohoto blábolu nestačím divit. Ovšem, ty jsi soudruhu zůstal nebezpečným rudochem,  proto tě tak iritují politické postoje paní Němcové. Přestaň se o ni otírat ! Nesaháš této dámě ani po kotníky.

cipri 30.6.2006 7:25

odpověď živnostníka

Pane Jičínský

pochopte již konečně, že vás, to jest ČSSD, nechceme ve vrcholných ogánech. Je nezbytně nutné napravit 8 let vaší vlády a zbavit tuto zemi té obrovské armády parazitů na sociálních dávkách a podporách, už si konečně uvědomte ta nejzákladnější ekonomická pravidla. Na to vám stačí ten obyčejný selský rozum.

No... 30.6.2006 7:23

čssd SI JIČÍNSKÉHO ZASLOUŽÍ....

Mít něco takového je opravdu "za trest".....Novotný se určitě v hrobě usmívá a pochvalně svého úředníka poplácává po ramenou..za zásluhy o vybudování socialistickej republiky...ej čo to táram, za zásluhy o ČSSD.....;-P

Jiří 30.6.2006 7:19

Re: Pochopil jsem - předseda parlamentu by měl být soudruh Jičínský.

Při pohledu na něho je velká naděje, že velmi brzy bude prdět do hlíny. Tedy jen v případě, že se nenechá sežehnout.

princ bajaja 30.6.2006 7:11

ranní adrenalin

Již po ránu, a tolik adrenalinu, to je žrádlo, že existuje ještě někdo, kdo dokáže vybudit tolik vášní. Jičínský nedej se. A teď vážně! Politická hysterka nemá v čele sněmovny co dělat. Nevzala by to třeba uvážlivá jihočeská mamina Kuchtová, až přestoupí k ODS?

LOJR 30.6.2006 7:10

Pochopil jsem - předseda parlamentu by měl být soudruh Jičínský.

Jeho osobnostní kvality totiž Němcovou vysoce převyšují - pamětníci padesátých let by mohli vyprávět :-D:-D:-D. Panebože, čeho se tady ještě dočkáme? Seriálu o morálce od soudruha Filipa, nebo článku o rodinných hodnotách a manželské věrnosti od dr. Ratha?

vita 30.6.2006 7:05

to snad není pravda

Čtu:"Jestliže významný činitel nejsilnější parlamentní strany po volbách, v nichž se občané rozhodli, kdo je má reprezentovat, projevuje pochopení pro formy politické aktivity, jež opovrhují výsledky voleb, pak sám projevuje svou neúctu k základním hodnotám našeho ústavního uspořádání." Okamžitě se mi vybaví Duce Paroubek a ejhle, on to soudruh Jičínský myslí úplně naopak. JdP je vzor demokracie a ostatní "triumfalisté" a jejich "přisluhovači" chystají diktaturu. Jde mi z ¨toho mráz po zádech a zaháním myšlenky na podobného "demokrata" s knírkem.

Říman 30.6.2006 7:01

Sprostota

Tento paskvil je typická ukázka socdemáckobolševické sprostoty, sprostoty mnohem hlubší než je primitivní hulvátství "doktora" Ratha či Jandáka. A neobyčejné tuposti k tomu.Chlap, který celým životem prokázal, že je křivák, má tu drzost, místo aby někam zalezl a zpytoval svědomí, zase kádrovat lidi. Je stydno i mně, že něco takového může "reprezentovat" některé spoluobčany v úctyhodné instituci, jakou je parlament.

BuBu 30.6.2006 6:50

Neslýchaná drzost Rudého opičáka !

Kdy už konečně přestane tato Rudá kreatura otravovat život slušným lidem ! Kdy už konečně někam zaleze a bude se kát, za to všechno svinstvo, co pro tento národ aktivně pomáhal a pomáhá připravit ? Kdy už tahle Rudá zkamenělina - čili trilobit - uzná, že se nepíše rok 1948 - 1989 ?

Jediný, kdo pohrdá výsledky voleb - to je přece Velký Duce Paroubek ! Ten odmítá uznat, že prohrál volby ! Ten dělá obstrukce se sestavením vlády a parlamentu ! Ten říká, že bez Něho -Velkého Vůdce - si "hoši" ani neumyjí ruce ! Ten podmiňuje uznat svoji porážku tím, že nová vládní koalice bude uskutečňovat jeho program - jinak, že ji nepodpoří !

Tak, co nám tady na NP tento bolševický koryfej . . . co nám tu krmí uši těmi jeho rudými bláboly ? Jako správný a kovaný bolševik si nevidí "do huby" ! To je výsledek Veškrnova ". . . nejsme jako oni ". . . ! Tento bolševik měl být ihned po listopadu postaven před řádný soud - a souzen pro genocidu vlastního národa ! Ne podle bolševických zákonů - ale podle listiny Základních lidských práv a svobod !

honzak 30.6.2006 6:25

je opravdu nutné, aby

ten starý komouš tady denně exhiboval? Doporučuji nečíst a nekomentovat, on vyšumí.

eTony 30.6.2006 6:18

Jičínský,

s potěšením mohu sdělit, že vámi hluboce pohrdám. Protože veřejně zde prohlásit, že kdo nesouhlasí s politickou linií té "správné a upřímné" strany je renegátem demokracie, může je takové bolševické prase jako vy.

ll 30.6.2006 6:06

Zato pan Zaorálek je vzorem vstřícného politika.

Zejména ke svému šéfovi.

Observer 30.6.2006 4:50

Soudruhu Jičínský, už přestaňte škodit této zemi!

Jičínský je starej bolševik, diluviální příšera, psal už Novotnýmu "socialistickou" ústavu ČSSR. Je vidět, jaká pakáž se v socdem sešla - Šlouf, Kavan, Lachnit, Jičínský, Škromach atd. atp.

Slavka 30.6.2006 4:43

Sláva neumí ani česky psát

Česky je to "byste" a ne "by jste"...naučte se česky, učivo 6. třídy...děkuji.

kopec 30.6.2006 2:14

Re: Re: Pane Jičínský

bohuzel, nebo snad bohudiky,mel ve vsem pravdu,ani vsichni soukmenovci ji nedali hlas

bd 30.6.2006 2:14

Ještě by nám mohl demokrat Jičínský sdělit

zda nezapoměl předložit svému vůdci ke kontrole nepoužitý hlasovací lístek.;-D

Ladislav N. :-))) 30.6.2006 2:07

Re: Re: Re: Re: Re: co tu melete za nesmysly!?

K vašim blábolům jsem hulvátem s potěšením. ;-)