22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tatina 30.6.2006 16:10

Re: Zajímavé námitky,

R^;-DR^

tatina 30.6.2006 16:09

Pokud mě paměť neklame,

tak jste se s.Jičínský velice aktivně podílel na komunistické ústavě.Vzhledem k těmto věcem,jsem nabil přesvědčení,že Vy nemáte v politice co dělat.Vaše postoje po roce 68 nemůžou být obhajobou pro Vaši další činnost.Co se týče paní Němcové,tak Vy jí nesaháte ani po kolena,neboť tato dáma se nikdy nepodílela ničím protilidským.

zrusksc 30.6.2006 15:39

Re: Zajímavé námitky,

R^R^

Franta D 30.6.2006 15:13

Time is over

Zdendo, vraťte se do hrobu.

AeroKarel 30.6.2006 15:09

Re: Zvláštní jev

Ono to zde docela šlo, až se objevil Jacques, Béda, Honza tm a bylo po kultuře .......

I-Worm 30.6.2006 15:06

Re: Re: Zvláštní jev

To je velmi zavádějící. Myslím, že pravice vládla dost dlouho na to, aby s komanči zatočila - kolik jich bylo souzeno a odsouzeno? Já vím jen o jednom odsouzeném. Pak ovšem je těžko přisuzovat si právo rozhodovat o tom, kdo krade a kdo ne. Konec konců, kdo za to může, že se z bezvýznamné soc.dem. stala vládní strana?

LOJR 30.6.2006 15:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prof. Jičinský, jako vždy, přesně vystihl problém

Přehlédl jsem to "bezplatné zdravotnictví". To je tedy zápich týdne, milej soudruhu. V tom bezplatném zdravotnictví běžně umírali lidé, protože tady nebyly k dostání (tedy nebyly jak pro koho) venku zcela běžné léky, nebo třeba například dialyzační jednotky. Taky to bezplatné zdravotnictví generovalo mnohem kratší průměrný věk dožití, než kdekoliv ve zlé kapitalistické cizině. Příště zkuste troubo třeba plédovat o skvělých sídlištích (na západě líp bydlí i chudina na dávkách).:-D:-D 

Radajan 30.6.2006 14:59

Re: Zvláštní jev

Z mnohých příspěvků vyplývá, že řada diskutérů se zná a vzájemné narážky vyúsťují v soutěž, kdo napíše větší blbost a kdo víc vyprovokuje toho druhého. Ve většině jsou však urážky vyprovokovány zásahem té či oné strany do peněženek diskutérů. Jinak je jim jedno kdo vládne.

Vladimir 30.6.2006 14:59

HANBA

Pri vsi ucte k autorovym sedinam, HANBA za takovou propagandu !

Co treba nenavistne interpelace poslancu CSSD v dobach vlady ODS. To je jak mirove sovetske atomove rakety versus vrazedne americke zbrane. Inu, Paroubek, Jicinsky, Rath nezaprou sve koreny.

AeroKarel 30.6.2006 14:56

Re: Re: Co poslal po internetu Jiří Vaněk o Němcové

Zajisté je to primitivismus komentáře nehodný, ale co s tím má co dělat  "kovaný člen modré ptákostrany" ?

zrusksc 30.6.2006 14:55

Re: Už ji nenavrhovat

Soudruhu lepší "klon" do modra než klon psychouše DRátha,Paroubka,Sobotky,Jandáka a Škromacha;-D;-D;-D

LOJR 30.6.2006 14:55

Re: Re: Re: Re: Re: Prof. Jičinský, jako vždy, přesně vystihl problém

Mou tehdejší zbabělost? Vy o mne troubo nevíte ani nejmenší, jenom žvaníte, co vám myšlenkový průjem na klábosnici přinese. Buďte tak hodný a jděte i se soudruhem  Jičínským a ostatními komunisty do (Y)

AeroKarel 30.6.2006 14:54

Re: Už ji nenavrhovat

Kubíčku, stran nenávistných výlevů, co takhle Dráth a Sobotka? Nepapouškujte každou blbost, kterou někde zaslechnete, prosím.

AeroKarel 30.6.2006 14:52

Zajímavé námitky,

"Poslanci KSČM by ji neměli volit pro její antikomunismus a soc. dem. jistě nezapomněli na její až nenávistné interpelace premiérů Grosse a Paroubka či na podporu extrémistickým protiparoubkovským demonstracím. "

Antikomunismus nekomentuji, je jasné, že pohled na něj bude u Jičínského a u mne rozdílný, já nemusím obhajovat své angažmá v té lumpárně.

Ale  "nenávistné interpelace" - co tedy předvádí takový Rath, Sobotka - proti nim je Němcová anděl míru.

"podporu extrémistickým protiparoubkovským demonstracím. " pro pána jána, proč by měly být extrémistické? To tam snad provozují nějaký rasismus nebo třídní nenávist?

Jičínský, Jičínský ..... Nebylo ba nejlepší toho už nechat? S vaší minulostí........?

Jaroslav 30.6.2006 14:45

Re: Re: Re: Re: Prof. Jičinský, jako vždy, přesně vystihl problém

Pokud míníte nějakou příhodu ve vlaku, o které se mluvilo, prof. Jičinský přece se za to omlouval. On skutečně všechny "hříchy mládí" dokázal napravit v Chartě77 a to většina lidí v Československu nedokázala zřejmě i včetně vás. A proto musíte urážet a svou tehdejší zbabělost nějakým způsobem kompenzovat. Toto je trapné a ubohé chování a žádnými sáhodlouhými rozbory se z toho nevylžete.A ti komunisté se omluvili za 40 let svého vládnutí, proč tedy znovu lžete , že se neomluvili? Oni se pouze neomluvili za úplně všechno, co se v této zemi stalo, tedy neomluvili se za např. i bezplatné zdravotnictví komunistické éry.

I kdyby se "nepoučili", což není pravda, co mohou změnit k horšímu v roce 2006 za této mezinárodní a vnitřní situace? Jak tedy může duševně normální člověk s aspoň střední školou strašit nebezpečím návratu komunismu?

A co se týče Běloruska a Kuby jste zase úplně mimo, vůbec zřejmě nevíte, o co vlastně této levici u nás a v zahraničí jde, pokud tyto státy neodsuzuje.

"Tvrzení, že Topolánek nebo Bursík mohou škodit víc, než komunisté, to už snad raději ani nebudu komentovat. Debata  na téhle úrovni je ztráta času. "

Asi to nemá smysl. Pokud chtějí Topolánek a Bursík jít slovenskou cestou a prosadit ultraliberální reformy, kterými by odstranili i ty poslední zbytky solidární společnosti, zatímco KSČM hodlá podporovat sociálně demokratická řešení problému, tak kdo asi tak může více uškodit budoucímu vývoji? 

Luděk 30.6.2006 14:34

Re: Co poslal po internetu Jiří Vaněk o Němcové

Vypadá to,že promluvil fízláček estébáček ,nyní kovaný člen modré ptákostrany.Toto je přesně vyjadřování bývalých estébáků,když mluví o Havlovi a chartistech.Ano, chartisté asi žili bohémským způsobem života,protože nikdy nevěděli,zda je příští den STB nesbalí a nezavře.Zato ty jsi v té době jistě nechlastal ani nesouložil,jen sis četl Leninovy a Gottwaldovy spisy a školil jsi soudruhy ve VUMLU.Ještě tam chybí,že Havlovi se vedlo ve vězení dobře,protože mu tam z amerického velvyslanectví nosili banány,na které chudáci pracující museli stát dlouhé fronty.

Jakub 30.6.2006 14:21

Už ji nenavrhovat

Paní Němcová je jen klonem politiků typu Langera,Tlustého,Římana a Nečase.Je povinna papouškovat jejich nenávistné výlevy na adresu politických oponentů,jinak by ji z modrého hnízda vyštípali.Po celou dobu jejího působení v parlamentu vlastně nic jiného nedělala,její modré hudry-hudry bylo obsahem většiny vystoupení v dolní komoře.Taková role musí zanechat stopy i na její tváři,takže dělá dojem permanentně rozzlobené učitelky.Samostatného projevu a kreativního myšlení asi není schopna.Já jsem ji takto při sledování jednání v parlamentu jinak nezažil.Trochu málo na tak vysokou funkci,doufám,že zvolena už nebude.

ptl 30.6.2006 14:07

Co poslal po internetu Jiří Vaněk o Němcové

To ještě nebylo nic proti tomu, jak se pařilo na Hrádečku. Je srandovní, že právě z Hrádečku měli estebáci všechno dokumentovaný na videu, i když dneska se už nedivím. Jednou do Brna psala Cibulovi jedna holka, co si to tam s nima rozdávala dohromady i s Rumlem, kámoši ve zbroji, zkoušela z nich něco vytřískat, chuděra se rozepsala. Podle Petra byla ale Dana Němcová v posteli lepší než Anči, ta se neuměla tak odvázat. Nejstudenější prý byla Marvanová, vyprávěl, jak mu říkala, tak mi to ukaž, jak se to taky naučím... Když jsem byl v Brně, tak se tam za Petrem chtěly kvartýrovat jedna za druhou, stará Cibulková mi pak říkala, jak chodily k ní a plakaly, jak jsou do Petříčka zamilovaný. Když Petr topil v Sigmě na nočních byl známý tím, že žádnou holku nebral dvakrát. Paní Šabatová, maminka Aničky mi v Brně říkala, to bylo normální, přece holka nebude trpět, když má chlapa zavřenýho. Ale Uhla já znám dobře, to je nepřekonatelnej vůůůůllll, s tím se nedalo nikdy ani kloudně mluvit, to byla řeč jak rozprávka, vždycky mlel to samý dokola a zapomněl, kde začal. Hlavně když se angažoval za práva cikánů, to bylo něco, Amnesty dodával podklady, jak jsou tady cikáni šikanováni, pak se do oficiálních dokumentů o RC dostaly cancy místo skutečného právního stavu. Uhlova práce. Už aby jsme byli v důchodu, případ Hučín mě asi zlomí vaz. Že jsem se do toho pouštěl. Honza

Milda 30.6.2006 14:02

A propo. Už jste si na iDNES.cz přečetl jak se Němcová chystá jít žebronit za Vámi tolik nenáviděnýmy paroubkovci a dokonce i za komouši???

kuzela 30.6.2006 14:00

Jičínský aneb z vostudy košile

Jsi už trapný i jako šašek. Strana, ve které jsi, si zřejmě nepotrpí na charaktery.  Skelete, jsi z dob rudého telete..

Milda 30.6.2006 13:53

Žádný virtuální, ale skutečný volič ODS. Paroubkovi jsem hlas nedal a ani v budoucnu nehodlám. Nelžu a tudíž se ani nestydím.

A svůj vztah k pí Němcové bych rozhodně nenazval nenávistí. Je to prostě taková drobná příštipkářka, kterou shoda okolností vynesla do vyšších pater politiky, čímž ovšem výrazně přesáhla své možnosti. My na Vysočině víme své. Hezké prázdniny! 

spaldings 30.6.2006 13:33

Re: Re: Re: Tak tenhle článek bych podepsal.

zde nezle dezinpretovat jedinou věc - existují tři novodobí zemští škůdci Havel (nejsme jako oni), Pithart (Slyším trávu růst) Jičínský(Kontinuita právního socialistického řádu musí být zachována). Kolaborant a (krypto)komunisté.

muadib 30.6.2006 13:23

Re: Re: Zvláštní jev

Nejsem žádný takzvaný volič ODS. Prostě jsem volil ODS, protože je mi její program blízký a také pro slušné chování pana Topolánka. ČSSD pod vedením pana Paroubka a lidí jako Dr.Rath je vrcholem hulvátství a posunuje se pryč od demokracie. To, ale ještě neznamená, že bych měl voličům ČSSD spílat. To totiž není diskuze. Mojí snahou je diskutovat a přesvědčit protistranu, že se mýlí.

SLAVA 30.6.2006 13:22

Re: Slávka neumí ani česky psát ... a ještě radí.

Nahlédněte do učebnic, česky neumíte vy.

spaldings 30.6.2006 13:20

Re: Tak nám opět drtivá většina glosátorů na NP předvedla svůj typický přístup - nekomentují obsah článku, ale osobu pisatele.

další virtuální volič ODS, který nenávidí Němcovou a kdyby jí nebylo, tak by svůj hlas ve volbách dal stejně Paroubkovi. Že se nestydíte takhle lhát ;-P

jakovy 30.6.2006 13:19

PT Jaroslave, Re: Re: Re: Prof. Jičinský, jako vždy, přesně vystihl problém

moc se mi líbí Vaše schopnost udělat z bílé černou a rudé zelenou. ""Hříchy" z mládí v době komunistického státu má v tomto státě téměř každý člověk a je trapné a účelové to pořád na někoho vytahovat" takže souzi dozorci jsou stejní jako jejich vězni, kteří "dobrovolně a rádi" dali hlas kandidátce NF. Souzi dozorci jsou na tom vlastně hůře, neboť oni jen plnili to, co si hlasující pro NF přáli, a teď jim to nenávistní pravičáci vyčítají.

S.Jičínský své názory zkorigoval a své odpůrce už by nenechal zastřelit, ale jenom na 3/4 přizabít, pokud podepíší prohlášení, že potom chcípnou sami. Ale i to musíme považovat za úspěch.

Nějak vám nedochází, že ČSSD se svými spojenci volby nevyhrála, má pouze 100 mandátů a na nic nemá nárok automaticky. Ale nebojím se, zelení se k Vám přidají, ti jsou uvnitř rudí jako Vy.

A jak bylo na dovolené, nějak dlouho jsem vás tu neviděl, díky Bohu, ač jsem ateista. Kanáry nebo Krym ?

muadib 30.6.2006 13:18

Re: Zvláštní jev

Sleduju totéž a je mi z toho smutno. Nutno podotkout, že si moc nemůžeme stěžovat na politiky - jsou jen obrazem společnosti jako celku.

herdekbabka 30.6.2006 13:18

Re: Re: Skvělý přehled , ale jaksi taksi mi tu chybí komunistí a zakladatelé z roků 1948-196868A co pan Předseda Paroubek?

a že těch žijících je ještě dost a převážně nyní ve ctihodných funkcích.... je to snad záměr?????????8-o

spaldings 30.6.2006 13:18

Re: Re: Zvláštní jev

Pinochet zachránil Chile před komunistickou devastací. Ne každý člověk s jiným názorem, každý člověk s deviantním názorem je stalinský komunista. A ani nemusí být stalinský. Žádný z příznivců ODS by nechtěl žít v 19.století, to je omyl. Tam stále směřují bolševici.

spaldings 30.6.2006 13:15

Re: Zvláštní jev

Já jsem si zase všiml zvláštního jevu, kolik se zde vyskytuje takzvaných voličů ODS a jejich přátel, kteří nabádají ke slušnosti a odsuzují jednání ODSáků, "přestože" oni sami ODS volili. Tyhle triky, které se učili kluci z příruček STB v předmětu dezinformace, jsou průhledné. Není nic neslušného sdělit někomu, kdo volí komunisty nebo socany, že je inetelektuální deviant, protože myšlení těchto lidí je deviantní. To není žádná neslušnost, to je faktografie. Žít z peněz, ukradených z cizí kapsy je myšlení zlodějské, úchylné.