14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 5.9.2007 17:20

Re: Ta závist, francku, to je sviňa, co?

Je jenom s podivem, že se ti v tom slavném vlaku družby nad spolucestujícími neobracel žaludek ! Přece ti tak ublížili, v kamenolomu tě robotit nechali, mezi 6335 tě pohodili a ty s nimi absolvuješ takovou dálku! Ale ona vodka asi hodně zbližuje, viď, dokonce i názory!

Ctenar 5.9.2007 17:15

Re: Re: Re: A co tohle to Vám Šetino nevadí?

Hucin, ralisto. Vzdycky PAN Hucin!

jirka.s. 5.9.2007 17:14

Re: Re: Umí v tom chodit. Dříve i nyní !

Samozřejmě, kacíři, že jste to četl! Vždyť to psal soudruh vízek, a to minimálně 16.8.2007 v 19:19 zde na Psu.

Autor: F.VÍZEK IP: 88.100.57.xxx Datum: 16.08.2007 19:19 ... Mě by například moc zajímalo, jaké spojení měl pan senátor Štětina (a na koho), když si mohl v ...

neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A070815_102701_p_cirkus_wag&razeni=&strana=5 - 49k - Archiv - Podobné stránky

kacir 5.9.2007 16:15

Re: Štětináč je darebák od podívání!

opět platí to , že zapomínáš na N ve svém nicku - už ti to nebudu opakovat !!!;-€

  Mistr Jan Hnus

Wolmar 5.9.2007 16:15

Re: Re: Umí v tom chodit. Dříve i nyní !

Rozhodně je pan senátor Štětina člověkem, který se nebojí jít do problémů a není mu to zapotřebí. Má ale jednu nevýhodu a tou je, že takových jako on v Senátě není. Chtělo by to více Štětinů.

Psí vrah Čumil 5.9.2007 16:11

Re: Na samém začátku

Začal jsem s tím, že v článku pana senátora jsou dva problémy - jeden je s kontrolou BIS, druhý je ten, který hrozí panu Štětinovi - že totiž bude -  a protože má imunitu, pak nikoli soudně - označen za lháře. Nemám potuchy, kdo je pan Částečka, o tom, kdo je pan Hučín, představu mám a pravděpodobně se příliš neliší od té vaší. Není to IMHO člověk, jehož výroky lze honotit jako lež, spíše jako chorobné fabulace. V tom smyslu spíše cítím páně senátorovo vyjadřování jako projekci důsledků pro něho samého. Protože pan senátor bere tvrzení pana Hučína za jednoznačně pravdivá a neváhá v tomto smyslu veřejně agitovat. Myslím, že si v tomto směru už dokonce vykoledoval trestní oznámení od Obstovy rodiny; nějaká ta zmínka o tom proletěla před časem tiskem. Proto také ta ryčně skrývaná nervozita. Souhlasím srdečně s vaším názorem o kreditu politiků. Osobně spojuji politický kredit jedinců s jejich osobní integritou - a tady má ryčný antikomunismus pana senátora v mých očích značné mezery. Dnes např. byl nucen sdělit Právu výsledek svého šetření:  KSČM se svým protiradarovým stanoviskem nedopouští velezrady, jak pan senátor mínil původně.

kacir 5.9.2007 15:56

Re: Umí v tom chodit. Dříve i nyní !

toto už jsem někde četl ?

 Člověk se mění , není to stroj, hlavní je, že vůbec nahlédne své chyby (každý z nás tím prochází neustále , příkladem budiž už sv. Pavel :-) ) ... to členství si stokrát odpracoval současným bojem za zákaz bolševiků a za to mu dík

neznám pana Štětinu osobně , ale jeho činy na mě působí důvěryhodně, i když s ním v lecčems nesouhlasím (např. v kauze Čunek ) , takovýto lidé jistě nejsou šedé myši v Senátu jen dopočtu .... vždyť kolik sanátorů zná dneska obyčejný člověk ?

Fanda 5.9.2007 15:55

Re: Re: Hm, jsou tu dvě věci - první je v problému, jak funguje kontrola BIS a podobných spolků.

Nic proti panu Štětinovi, ale může mi někdo dát jediný příklad, kdy se tento pán  nějakým způsobem staral o problémy obyčejných lidí!Jak vidno, tak jej vůbec nezajímají!Nezdá se vám , že on dělá senátu ostudu a přispívá k tomu, že lidé senát neuznávají???????

Fanda 5.9.2007 15:44

Re: Štětináč je darebák od podívání!

Není co dodat!!!!

Wolmar 5.9.2007 15:36

Zveřejnit tajné spisy BIS !

!!Rodina státního zástupce Obsta je v Přerově známa svými důvěrnými styky s vedením StB. Vila, kde Obst bydlí,  patřila občanovi, který ji musel v 50 letech prodat za pakatel, neboť se dostal do politických problémů. To, co píše pan Štětina je jenom slabý odvar z toho co lze ještě zjistit. Veřejnost by se měla zasadit, aby byly zveřejněny veškeré dokumenty, které za 10 let práce v BIS zpracovaval pan Hučín. Vedení BIS má eminentní zájem na tom, aby komise pro kontrolu BIS nic nenašla, neboť se v daném případě jedná o trestnou činnost BIS, neboť ta  neinformovala Národní bezpečnostní úřad o osobě Obst. No a asi by stálo za to také zmínit, že Hučín vyhrál veškeré soudy a že jich byly desítky! Tuto sobotu bude v Lysé nad Labem knižní veletrh a bude tam představena kniha o Vladimíru Hučínovi "Hrdinům se neděkuje". Hučín bude knihu podepisovat a jistě vám odpoví na otázky. !! 

jerry 5.9.2007 15:29

Padla tu taková otázka:

je pan Štětina také na tom Vašem seznamu těch 6335 statečných? Jinak , oba jste bývalí členové KSČ a dnes také rádi kádrujete ostatní.  Ale teď  by Vám měl pan Štětina odpovědět, to uznávám.

AdVy 5.9.2007 15:24

Re: Štětináč je darebák od podívání!

Nezneužívej cizí jméno, drzoune.

jepice 5.9.2007 15:17

Na samém začátku

jsem měla připomínku, že člověk nemusí být hnedle lhář, když se jeho slova nepotvrdí. Podmínkou ovšem je, že říká to, čemu věří. Vy jste začal o sémantice a o tom, že Štětina si nezaslouží ohledy, protože sám používá slova lhář a lež neoprávněně. Takže jsem se pak věnovala pasáži, kde pan Š. použil slovo lež a ptala jsem se, jestli to bylo opravdu neoprávněné. Ale moje otázka nějak zapadla.

Souhlasím s tím, že politik by si měl rozmyslet, co povídá, a velmi dobře si  ověřovat zdroje informací, než něco řekne. Když se sekne a bude tvrdit něco, co se nedá ověřit, jistě to sníží jeho politický kredit. 

Realista 5.9.2007 14:57

Re: Re: A co tohle to Vám Šetino nevadí?

Tak takhle to vše vypadá. Proti tomu je kauza Hlučín naprostá selanka. Všem doporučuji reportáž shlédnout, aby jste věděli čeho se dočkáte a kdo vám jednou bude vládnout.;-P>- Kdepak ODS, nebo ČSSD, ale mafiání nejhoršího kalibru..;-D>- Ano máte pravdu, lepší by byla monarchie. Tam totiž šlechtice vychovávali v duchu morálky, poctivosti a cti. Oni totiž neměli zapotřebí se dávat dohromady s takovou sebrankou a skrytě se nechat korumpovat byty a krást. Ovšem jsme v roce 2007, politici mění manželky, samozřejmě jsou všichni potřební, rozvodem jedna kapsa prázdná druhá vysypaná a tak se dočkáme mnohých svinstev a zpronevěr státního rozpočtu, od zmanipulovaných výběrových řízení počínaje po  nafingovaná  arbitrážní řízení, kde podobní lidé budou mít jistě prsty, konče. Konečně my máme jednu jistotu. Že je opět zvolíme nameleme si hubu a oni nám za to zase zvýši daně, bez jakékoli možnosti snížit státní dluh..;-D

F.VÍZEK 88.100.57 5.9.2007 14:41

Umí v tom chodit. Dříve i nyní !

Pan Štětina by měl sám leccos objasnit!  Mě by  například moc zajímalo, jaké spojení měl pan senátor Štětina (a na koho), když si mohl v Brežněvově Sovětském svazu dovolit dokonce víc než běžný občan samotného SSSR.   Nyní je u nás komunistobijcem č.1, ale byly doby, kdy byl v SSSR pečený vařený, protože "si to uměl zařídit". Kde? U koho? Jak vysoko?  Jeho zkušenosti z mnoha cest po někdejším Sovětském svazu - dokonce po Sibiři - v totalitních a normalizačních 80.letech stojí za přečtení - pár rozhovorů v tisku k tomu poskytl.   Připomenu, že tehdy se běžný občan do SSSR dostal leda tak hromadně vlakem družby, individuálně s cestovkou jen málokdo. Vše bylo přísně organizované, sebemenší úkrok byl nemyslitelný. Návštěva kteréhokoliv sovětského města byla tehdy bez další „bumážky“ zcela nemyslitelná. Pan Štětina, který prý přišel o pas, ale cestoval po SSSR jenom tak na občanku (!) a příslušná povolení sovětských orgánů si uměl (!) pokaždé obstarat (?!) Pronikal tudíž i tam, kam se žádný jiný cizinec nedostal. Vnucuje se dost otázek, ale jejich artikulaci ponechám laskavému čtenáři…  

Přidám vlastní zkušenost z počátku osmdesátých let : Zákaz cestovat jsem měl i do ciziny spřátelené, protože to nebylo v souladu se státními zájmy a ohrožovalo veřejný pořádek (jak znělo zdůvodnění). Poprvé mi bylo povoleno vycestovat do zahraničí ve skupině kameníků právě vlakem družby tuším v r. 1982. Pokusil jsem se tehdy s kamarádem zajet na vlastní pěst taxíkem na slavný moskevský Novoděvičí hřbitov. Marný pokus. U brány jsme měli co dělat s tamní milicí a byli nakonec rádi, že jsme vyvázli bez úhony. Málem jsme dostali do maléru průvodkyni, která nás neuhlídala…

Inu: Mladý pan Štětina sjezdil za sovětské éry celou Sibiř. Uměl v tom chodit tehdy a umí to dodnes. Je prostě – lepší a hoden důvěry.

kacir 5.9.2007 14:23

...

Kauza Hučín je opravdu ostudou české justice... a bohužel i  BIS

Co si člověk má myslet , když NBU vydávalo prověrky na zakázku zcela neoprávněně , je nesmysl si myslet, že BIS nemá svoje vlastní zájmy, které neprosazuje... vládě a Poslanecké komisi se říká jenom to , co se jí hodí fo krámu...

Psí vrah Čumil 5.9.2007 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Hm, nikdy není na škodu si něco přečíst ještě jednou.

No, vzhledem k tomu, co jsem napsal výše, míním, že pan Hučín za své výroky není patrně zcela odpovědný. To neplatí o panu Štětinovi, jenž z výroků pana Hučína politicky žije. Nevím - rozumíme si? V každém případě se ocitáme v závěru možností - někdo vskutku nemluví pravdu, tedy LŽE. Vy byste chtěla, abych o panu Štětinovi neříkal, že je lhář, což mu stále hrozí, nepotvrdí-li se tvrzení pana Hučína, z něhož pan Štětina vychází ve svých tvrzeních. Já se domnívám, že senátor v takto citlivé kauze (spolupráce s StB větu není pro státního zástupce žádná maličkost) by si měl velmi rozmyslet, na základě čeho tvrdí o Obstovi, že je spolupracovníkem StB. Na rozdíl od pana Hučína je nejspíše zcela zdráv.

jepice 5.9.2007 13:38

Re: Re: Re: Re: Hm, nikdy není na škodu si něco přečíst ještě jednou.

Inu, pokud vám paní učitelka kdysi namluvila, že lžete, když u tabule s jistotou tvrdíte, že Vltava teče do Pacifiku, tak si to teď bohužel nesete po celý život.

Tino 5.9.2007 13:34

Re: jenom předvolební boj o udržení koryta

 Vám vadí Štětina. Bordel v BIS a co je všechno za Hučínovým případem vás nechává chladným. Hučín rozhodně nezapoměl a Štětina mu svým "vyjekáváním" pomáhá. Vy jste s BISkou spokojený a s posty nomenklaturních kádrů ze socialismu v dnešku to taky. Takže stále jdete proti národu v jednom šiku. Odrodilci strany rudých vám vadí. Současní mafiánsky spříznění soudruzi vás nechávají klidným.

 Takhle vás vidím já!

jepice 5.9.2007 13:31

Re: Re: Re: Re: Hm, nikdy není na škodu si něco přečíst ještě jednou.

Inu, myslela jsem tou otázkou, jestli na základě páně Tejcovy informace usoudíte, že Hučín lže /za předpokladu ovšem, že nejste nijak předpojatý/.  A jestli se tím pádem dá souhlasit se Štětinovým výrokem, že Tejc obvinil Hučína a toho druhého bývalého pracovníka BIS ze lži.

K Hučínovu obrazu světa jsem taky skeptická, ale to s posouzením, jestli Štětina použil slovoi lež oprávněně, nemá co dělat.

vita 5.9.2007 13:30

Re: Re: Re: Hm, nikdy není na škodu si něco přečíst ještě jednou.

Pokud někdo "s jistotou" cosi tvrdí - a ona to není pravda, pak lže!

Bez ohledu na míru svého přesvědčení - protože má říct "já jsem si naprosto jistý, že" - čímž své tvrzení relativizuje.

Psí vrah Čumil 5.9.2007 13:17

Re: Re: Re: Hm, nikdy není na škodu si něco přečíst ještě jednou.

Od jisté doby, jepice, přijímám tvrzení pana Hučína s hlubokou, přehlubokou skepsí.  Osobně míním, že pan Hučín není patrně zcela zdráv. Ta cesta se ovšem otevře těm, koho pan Hučín a pan Štětina dost nevybíravě - a zjevně bez konkrétních důkazů v ruce - obviňují, protože se jim to politicky hodí.

ignorant 5.9.2007 13:05

na tebe se ani nemusim podivat

jepice 5.9.2007 13:01

Re: Re: Hm, nikdy není na škodu si něco přečíst ještě jednou.

Pokud Hučín tvrdí, že ve spisech BIS, na kterých se podílel, jsou závažné důkazy proti Obstovi, a pokud teď slyšíte od pana Tejce, že tam nic takového nenašel, usoudíte, že Hučín lže anebo že se mýlí? Anebo co z toho tedy vyvodíte?

Bert 5.9.2007 12:57

Re: A co tohle to Vám Šetino nevadí?

Ten dokument bylo by pro mě lepší nevidět. Staří bolševici do svých praktik zasvěcují mladé. Topolánek, Kalousek atd. atd. všechno jedna propojená žumpa. Když si představím, že to samý je kolem Paroubka, Klause, Kavana, Langra a dalších monster, člověk má hned chuť do života. Masaryk by koukal, jakou máme demokracii. K čemu nám je svoboda slova? Abychom jejich počínání (rozkrádání) bezmocně přihlíželi na vlastní oči? Tyhle mafiány od koryt už nikdy nikdo nedostane. Lepší by byla monarchie.

zlý kukuč 5.9.2007 12:50

Tajné služby

Tajné služby jsou jedním z nejhumornějších reliktů studené války. Sedí v nich pitomci, což dotvrdí každý kdo prošel bezpečnostní prověrkou a měl tu čest se s jejich interview setkat, ale i to je asi tajné. Píší pitomosti, které jsou rovněž tajné.

Sam Křepelka 5.9.2007 12:46

jenom předvolební boj o udržení koryta

Štětina zde předvádí pouze předvolební boj o udržení senátorského koryta. Když nebude  průběžně vyjekávat uvědomí si všichni, že je v senátě naprosto k ho..u. Prostě i zde platí, že i negativní reklama je reklama. A protože by mu už ČT nedala peníze tak snadno jako za čerty, tak má obavu o svoji budoucnost. A proto se stal komunista soudruh Štětina anitomunistou senátorem Štětinou. A dokonce i svému současnému poslání i věří. Na tom by nebylo nic až tak špatného, jestliže skuteně zmoudřel. Jestli jenom zapoměl, což je pravděpodobnější, tak je to mnohem horší jak pro společnost, tak i naší politickou scénu.

Frank 5.9.2007 12:34

Problém

vidím v tom, že bolševici typu Štětiny jsou gauneři z povolání. Kdo a jak pane Štětino kontroloval tajné služby, které vám umožnily toulky po Sovětském svazu? A takovým gaunerům nevěřím ani dobrý den.

čtenář zdrojů 5.9.2007 12:25

Ano, vito

Hučín to říkal, takže to je pravda přímo svatá. Dokonce i Obstovi Hučín řekl, že jako mladistvý prý jezdil s rodiči do kapitalistické ciziny, což prý nebylo normální, takže Obst musel určitě být estébák. A Štětina tomu samozřejme hned uvěřil. Jak by ne, když sám jezdil do ciziny socialistické do zakázaných oblastí. On narozdíl od tehdy pubertálního Obsta bez doprovodu rodičů

Psí vrah Čumil 5.9.2007 12:22

Re: Hm, nikdy není na škodu si něco přečíst ještě jednou.

Čo sa chcelo, to sa snívalo: "komise dále konstatuje, že zkoumané materiály BIS neobsahují žádné závažné informace o ovlivňování Radima Obsta ze strany bývalých příslušníků Státní bezpečnosti. De facto tak předseda komise nařkl bývalé důstojníky BIS Částečku a Hučína, kteří jsou autory spisů, ze lži. "

Pan Štětina se nemá co rozčilovat, když už v tom Senátu sedí, ale argumentovat. Rozčilovat se může nanejvýš občan, pokud s pobavením nesleduje, jak pan Štětina  nakonec skončí... :-)