29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Loki_F 5.5.2006 0:47

Re: Viléme Gutfreunde zez Plzně, Dneska jste - jako ono příslovečné kuře -

vyhrábnul zrnko pravdy. Myslím, že všichni ti závistivci, kteří tu o Vás otírají své klávesnice se mýlí. Vy představujete téměř krystalicky čistou intuitivní moudrost, kterou tu neskutečně  plýtváte a jako bibliccký Onan ji vyléváte  do neúrodného písku.

[b] Vaše klíčové odhalení, obsažené  v posledním odstavci, bude patrně ty nebožáky z ČSSD stát volby, protože jste prozradil jejich, dosud geniálními úhybnými manévry a náročnou taktikou korupčních skandálů skrývanou strategii volební kampaně. Teď je vše ztraceno! Jak se s takovou vinou dokážete vyrovnat?[/b]

pep 5.5.2006 6:30

Re: Re: Viléme Gutfreunde zez Plzně, Dneska jste - jako ono příslovečné kuře -

Fšechno jsou to kecy! Přečtěte si povídky J. Haška, které se týkají voleb. Např. "Dějiny

strany mírného pokroku", nebo Švejka. V České kotlině se způsob volební kampaně od přiznání všeobecného práva hlasovacího nezměnil. Čekám na inzerát:"Přijme se mravný hoch za ůčelem pomlouvání protikandidátů". Jinak už zažíváme vše.

Rudý Baron 5.5.2006 9:34

Re: Re: Viléme Gutfreunde zez Plzně, Dneska jste - jako ono příslovečné kuře -

chachachááá,  dnes Loki vyhrává !!!    Už jsem se dlouho politice pořádně nezasmál. Až teď...

děkuji zdvořile  ;-D;-D;-D

BuBu 5.5.2006 0:50

Re: Vilíku . . .

. . . Ty jsi kabinetní ukázka těžce duševně nemocného člověka, nadchlého bolševickými ideály. . . To snad ani nemůžeš myslet vážně, co na stránkách NP předvádíš ! Díky takovým, jako jsi Ty . . . jsou ještě dnes bolševici v parlamentu ! Díky takovým snobům, jako jsi Ty, může tady ještě dnes vládnout taková banda korupčníků, zlodějů, podvodníků, lhářů, hulvátů a dlaždičů, která si říká Česká strana sociálně demokratická .

Praví Sociální demokraté ( s velkým S) se v hrobech obracejí ! 

Aquagenic 5.5.2006 0:54

Hele Viléme

Že ty jsi Tvrdík osobně?

Pisalek 5.5.2006 6:34

Re: jak morální

Hele Viliku, asi te budeme must predvest. Tak opatrne s tema tvyma vysplechtama a sebereflexuj dokud muzes. Sledujeme te jiz dlouho a asi brzo dostanes na budku za ty bludy co hlasas!

BuBu 5.5.2006 0:16

Přesně tak !

Pokud dneska ještě někdo nevidí, že nám tu vládne žumpa a ještě k tomu propojená s komanči - je totální slepec, křížený s tetřevem hlušcem ! Tato žumpa hřeší pouze na to, že se píše rok 2006 a ne středověk. To by už dávno proběhla Pražská defenestrace ! To by už dávno byli na kůlech ! Ta jejich hrůzovláda je do nebe volající ! Jak je jen možné, že v tak vyspělé a kulturní zemi "přelezou" 5% hranici pro vstup do parlamentu - to se vymyká lidskému chápání ! Rv

sajba 5.5.2006 7:16

Re: Přesně tak !

Je to možné proto,že ta země vůbec kulturní ani vyspělá není.

qqq 5.5.2006 10:07

Re: Přesně tak !

Ach, Vy chudinko! Co všechno musíte vytrpět.