29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
random 5.5.2006 9:23

Re: Nechme je v tom samotné

No jo, když ale ono těch co mají IQ pod 80 je u nás podstatně více než vyplývá z Gaussovy křivky  a to je konec srandy

John 5.5.2006 9:42

Re: Nechme je v tom samotné

Co říkal, aspoň v kostce, abychom se pobavili.

VH 5.5.2006 10:13

Re: Re: Nechme je v tom samotné

Byla to reakce posluchače na diskusi pánů Drymla (Rathovec) a Tluchoře (poslanec za ODS).   Debata se nesla opačnými názory na oddlužení VZP. Neboli,  pan Dryml se kochal úspěchem nucené správy, pan Tluchoř uváděl, že snížení schodku hospodaření VZP zabezpečil stát nalitím prostředků,  takže jaká vlastně úspora atd, atp.  A onen posluchač co se dovolal shledal, že vrána v k vráně sedá (premiér + ministr zdravotnictví a jejich kariéry) a že se nelze divit - následovala poznámka o IQ. Uf.  Sám jsem zrovna večeřel, a chtěl bych touto cestou poprosit ČR1 Radiožurnál, aby relaci s obsazením lidmi  orientovanými na současnou ČSSD posunula o hodinu zpět nebo vpřed; nechutnalo mi.

John 5.5.2006 11:17

Re: Re: Re: Nechme je v tom samotné

Díky.

Tomáš Haas 5.5.2006 8:51

Milý pane Šejno, máte v tom pěkný guláš.

Pánové Jakl a Weigl nejsou v žádné exekutivní posici. Porovnávat je s premiérem nebo ministry je nesmysl, pokud za každou cenu chcete hledatř příměr, zkuste spíše vedoucí odboru předsednictva vlády, nebo něco podobného. Tedy funkce jmenované, nikdy volené.

Mirek Topolánek byl řádně zvolen senátorem. Na svůj mandát resignoval, když byl zvolen předsedou ODS a oznámil svou kandidaturu do PSP. Což bývá v jiných zemích zvykem, když někdo oznámí svou kandidaturu na politický post, resignuje na svou dosavadní funkci. U nás je zvykem se "sychrovat", a rezignovat až potom, co je politik do nové posice zvolen. Inu jistota je jistota, a prosperita je prosperita, co kdyby třeba zvolen nebyl.

Naproti tomu pan Paroubek do poslanecké sněmovny, ani do senátu,  nikdy zvolen nebyl. Nebyl nikdy voliči zvolen do žádné posice vyšší než člen zastupitelstva Hlavního města Prahy. Poslancem nikdy nebyl a není ani teď.

jonáš 5.5.2006 11:20

Re: Milý pane Šejno, máte v tom pěkný guláš.

Veškeré funkce ve vládě jsou ovšem rovněž jmenované, nikoli volené. Máte s tím nějaký problém?8-o

JM 5.5.2006 22:47

Re: Re: Milý pane Šejno, máte v tom pěkný guláš.

Nějak se mi z posloupnosti diskuse - možná mylně - zdá, že zrovna pan Haas s tím žádný problém nemá..

;)

Mirek Šejna 5.5.2006 8:15

bláhový Blaho

"primitivnost, vulgarita a demagogie, jakou téměř denně předvádějí nikým nevolení pánové Topolánek, Nečas a Langer, je přirozená a těmto talentům jistě zcela vlastní". Jéje, pardon, já jsem si spletl jména.

Pane Blaho, kdopak nám zvolil Jakla či Weigla za vysoké funkcionáře Hradu? Asi nikdo, že? On si totiž může prezident tyto pány jmenovat sám. A kdopak nám zvolil Topolánka? Pokud se nepletu, Topolánek není ani poslancem ani senátorem. Zato se chová tak, jakoby ho za šéfa opozice vybrali lidé v celonárodním referendu. No a kdo volí ministry, pane Blaho? Voliči asi ne. No a parlament také ne. Není to náhodou tak, že si je jmenuje premiér sám? A mimochodem Paroubek byl zvolen do parlamentu coby poslanec. Takže nebyl volen "nikým", ale byl volen dost podstatnou částí voličů. Narozdíl od Topolánka.

John 5.5.2006 8:23

Re: bláhový Blaho

Jo on je Paroubek poslanec. A co obkládek na hlavičce, nespadl vám?

Malý Aston 5.5.2006 9:06

Není potřeba volby

Souhlasím s Vámi. Paroubek se sám jmenoval za předsedu ČSSD,sám se jmenoval poslancem,sám se jmenoval senátorem a předpokládám,že se sám jmenuje do funkce prezidenta.Není nutné pořádat volby.Jirka to zvládne i bez voleb.Jirku totiž ještě nikdy a nikdo nevolil mimo zastupitelství Prahy! Jirka se zvolil sám.

Vlasta.on 5.5.2006 9:58

Re: bláhový Blaho

Bože ty jsi blbeček. No socan, no.

Eurorealista 5.5.2006 8:11

Vždyť je to pořád tady stejné:" Kartágo (ČSSD) musí býti zničeno!"

Tady na Psu takových článků můžete publikovat tisíce. Mě je to jedno. Volím ČSSD. Představa že v jiných stranách nejsou hulváti a nekradou je z říše fantazie. Bohužel Topolánek na to vůbec nemá. Jedním z důvodů mé volby je ten pohled na rozzuřené pražské mediální elity, až to dopadne zase jinak než mělo.  Výhoda toho , že se vládnoucí vrstva nemění  je, že ta nová si zpočátku musí nakrást trochu více než ta, co si už vydělala. A navíc, hlupáci, mocní tohoto státu už dávmo pracují na velké koalici mez ohledu na mediální mrdky.

Malý Aston 5.5.2006 9:11

Je to Vaše volba

Nikdo Vám nemůže vzít Vaše rozhodnutí volit ČSSD. Také nikdo nemůže jiným občanům vzít právo volit jiné strany. Pokud má nevěstinec prosperovat,je nutné vyměnit kurvy,výměna border dámy nepomáhá.Podívejte se na to z tohoto pohledu.

Vlali 5.5.2006 7:20

hledání omluvy

Vypadá to, že se modroptáčníci začínají bát konfrontace. Jak se vyhnout a neobdržet nálepku posera roku? No nazveme je všechny dryjáčníky a slušní lidé s dryjáčníky nemluví. Celý článeček zavání hledáním výmluv předem. Politiky je o konfrontaci. Neslušnost některých členů OdS je stejně pověstná jako socanů, stačí si jen vybrat.

tatina 5.5.2006 7:34

Re: hledání omluvy

Aspoň nějaké konkrétní jméno.Takto to vypadá jen jako tělní výměšek.

Vlali 5.5.2006 7:39

Re: Re: hledání omluvy

Topolánek, Tlustý, Langr jako nejhorší a v poslední době se přidal Bém což byl donedávna celkem slušnej člověk.

Rudý Baron 5.5.2006 9:27

Re: Re: Re: hledání omluvy

laskavě citujte, vlali, jejich neslušné výroky !

jinak jenom hloupě ostouzíte !!!    ;-€ 

tatina 5.5.2006 10:33

Re: Re: Re: hledání omluvy

Musím konstatovat,že to jsou členové 0DS,ale chtělo by to nějaký konkrétní příklad jejich zavádějící a vulgární rétoriky v této předvolební době.

Já jen připomenu některé výroky soudruhů Paroubka,Ratha,Jandáka-

Paroubek-pan Gandalovič byl obžalován na základě "ANONYMNIHO" udání.Rath-pan Topolánek je posera,zdravotníci jsou ocásky ODS.Jandák-kdo bude volit ODS,dostane přes držku.To jsem vyjmenoval jen ty nejslušnější.Nyní je řada na Vás.

jeff 5.5.2006 6:56

Paroubek. Rath, Jandák

to je hulvátské trio, které naskočili do socdemáckého výtahu talentů  na poslední chvíli a jejich touha užít si to ještě 4 roky je nezměrná. V podstatě jim je nějaká sociální demokracie ukradená. Ovšem jak se cíl vzdaluje, propadají nervozitě,  předstírání, že jsou zodpovědnými politiky je stále ubožejší a na vrch získávají jen ty vlastnosti, kterými jsou skutečně vybaveni, tedy hulvátství, prolhanost, demagogie, zanedbatelná odbornost......  .Ovšem ve vyprahlé sociální demokracii je mají za hvězdy. A potom takovou stranu volte.

Petr H 5.5.2006 1:05

Spíše než debaty zrušit

jejich televizní formát,čili forma nikoliv podstata věci je špatně.A když už by ODS uvažovala o nechození do pořadů s tou vypečenou trojkou,tak by měli mít počítat s tím jak to podat veřejnosti bez ztráty kytičky v zemi,kde média ovládá Pravdaláska.A ti by si teda smlsli,to si může být modrý ptáček jistý.Koneckonců Jurij podává Pletichovi pravidelné raporty.

huhu 5.5.2006 0:30

debaty se lháři zrušit

dnes bylo sděleno, že trestní oznámení na Gandaloviče oznámené při poslední debatě na Primě Paroubkem národu bylo staženo. Paroubek je mnohokrát usvědčený lhář (počínaje Czechtek a několikrát potom). Proč by se měl Topol s takovou špínou zahazovat ? :-P

LOJR 5.5.2006 8:13

Re: debaty se lháři zrušit

Huhu, jak se "stahuje" trestní oznámení? Poučte nás.

Rudý Baron 5.5.2006 9:32

Re: Re: debaty se lháři zrušit

Ale LoJRE, však se ví, že Vy víte, že to by asi nešlo....Ale zkuste si to nepřesné vyjádření přeložit takto : 

"Milý národe, protože mi s tím trestním oznámením na toho Gandaloviče opět trošku ujela huba, oznamuji, že po zralé úvaze nic nepodám. Sice to bude vypadat, že jsem opět blbě kecal, ale to jen zdání klame! Myslel jsem to vážně !!!!! "

;-D;-D;-D

mph1 5.5.2006 9:33

Re: Re: debaty se lháři zrušit

No tak odloženo. Chyba v terminologii, význam zůstává

hans hase 5.5.2006 10:00

LOJRE

Dle clanku na Lidovkach bylo "trestni oznameni" podano v nekterem ze statu USA a tykalo se zpronevery sponzorskeho daru. Nejsem odbornik na zvykove pravo a tim mene na nuance pravnich systemu jednotlivych zemi.

Prosim Vas proto o strucny rozbor tohoto systemu a vylouceni, ze v zadnem state USA nelze "stahnout trestni oznameni" a to s prihlednutim k moznym vyznamovym posunum pri prekladu z pravnicke anglictiny.

Dekuji zdvorile a zdravim.

huhu 5.5.2006 14:19

Re: Re: debaty se lháři zrušit

citopval jsem s tím stažením samotné Právo, tedy Novinky..:-D

Vilém 5.5.2006 0:27

jak morální

Tento článek je trapným důkazem ztráty sebereflexe českých pravicově smýšlejících žurnalistů. Nejprve se nadějně spustí tirády odsuzující politiky ČSSD, člověk by skoro čekal nějakou výzvu k obecně vyšší kulturnosti, ale místo toho s podivem sleduje, jak se článek předpojatému autorovi vymyká z rukou a klesá na úroveň té tolik kritizované užvaněné vulgarity.

Na rozdíl od těchto pisálků politikové ČSSD mluví o věcných a závažných problémech.

huhu 5.5.2006 0:35

Re: jak morální

nedělal jste ideologického tajemníka OV KSČ v r. 1971 ? píšete jako odborník na ideodiverzní práci . (Y)

jakovy 5.5.2006 16:02

Huhu, proím neurážet ! Dělal jsem leta letoucí managera IVP v Hi-Fi clubu (od 1982)

VV  IVP je ideologicko výchovná práce. a myslím si, že jsem je špatně nevychoval. akorát jeden zelený se mi vyskyt (!! Ty Ty Ing. Vaňku !!) . jinak samí modří.  R^  R^  ;-O

NobodyWasHere 5.5.2006 0:45

Re: jak morální

milý Viléme, lépe by udělali, kdyby místo blbých keců tyto věcné a závažné problémy řešili