28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mák 5.1.2006 10:08

Morálka vedení ODS překáží

a tak ji bude bagatelizovat a pomlouvat ty co o ní mluví.
2. možnost - odstavit z vedení ODS ty kterým morálka tolik vadí. To by mohlo nastat po neúspěšných parlamentních volbách. Pořádek si ale musí udělat z regionů. My kteří bychom rádi čistší ODS, to musíme ještě jedny volby vydržet. Hlavně jim teď nedat hlas.
 
AAA 5.1.2006 10:06

Re: Re: Ruml káže o morálce jen když se mu to hodí. Když ne, mlčí.

Jenze ona to nebyla ČT 24 ale 24cz (tedy ne cz 24 pro přesnost). Rozdíl si jistě budete schopen najít sám...
VL 5.1.2006 10:05

Re: Re: Ruml káže o morálce jen když se mu to hodí. Když ne, mlčí.

ČT 24 ano, ale ještě existuje CZ 24, která je soukromá. Také jsem se docela divil, když jsem to na digitálním vysílání zjistil.
Zebra 5.1.2006 10:03

Re: Re: ...servilita k Číně ???

Nevím co na to Ladislav, já na to že je logické, když někdo řekne, že je ze zištných důvodů dobré lézt Číňanům kamsi a pak tam leze, naopak je trapným pokusem o vytírání zraku a zjevným důkazem o výběrové paměti a výběrovém vnímání skutečnosti když mluvčí strany, jejíž zakladatel a čestný předseda strany Číňanům kamsi leze, toto lezení vyčítá těm prvním.
VL 5.1.2006 10:02

Re: Re: ...když někdo řekne,že hned po svobodných volbách odstoupí...

Odstoupil, ale jenom proto, aby se mohl hned v následujícím roce drápat do prezidentské funkce znovu a podařilo se mu tím trikem prodloužit prezidentování ze dvou období podle ústavy na tři, jednou československý, dvakrát český. Ostatně při jeho druhé volbě bylo třeba urychleně zadržet jednoho poslance (Sládka) na jeden den, kdy probíhala volba prezidenta, aby byl Havel zvolen
Ladislav N. 5.1.2006 10:02

Re: ...pan president měl větší pravdu,než-li spacákový moralisté...

Pan president měl jistě vždy pravdu... zejména pak Václav Klaus! Ten se opravdu, ale opravdu nikdy nemýlí. A proč vlastně teď k ČT mlčí? :-D
solitér 5.1.2006 9:58

Re: Ruml káže o morálce jen když se mu to hodí. Když ne, mlčí.

Faktická poznámka-čt 24 je program české televize.Takže vysílala.
Ladislav N. 5.1.2006 9:55

Re: ...když někdo řekne,že hned po svobodných volbách odstoupí...

Nechci zbytečně testovat vaši poněkud selektivní paměť, ale on snad prezident ČSFR Havel neodstoupil po volbách 2002 z funkce (nehledě na to, co tvrdíte, že údajně slíbil)? :-D
Vilík 5.1.2006 9:54

Ruml káže o morálce jen když se mu to hodí. Když ne, mlčí.

Viděl jsem na stanici cz 24 dokumentární film o televizní stávce z roku 2000 "Bezesné noci" režiséra R. Špačka. Současné vedení ČT tento mimořádně zajímavý autentický dokument prý vysílat nebude. Proč? Protože by národ pochopil o co ve skutečnosti šlo!!! Lidé by pochopili, že žvanění všech těch Krausů, Dekojů, Janečků, Rychlíků  Svěráků a dalších bylo účelové. Zvláště v konfrontaci se současnou realitou je to nad slunce jasné. O žádnou svobodu slova jim samozřejmě nešlo ale jen a jen o to, aby se tihle hoši mohli přisát k ceckům ČT, která tehdy za Chmelíčka tak marnotratně rozhazovala. Ředitel Hodač by toto trestuhodné plýtvání nestrpěl, proto mu vyhlásili válku.
Proč se ČT bojí vysílat tento autentický dokument?
Z čeho mají současní vládci ČT takovou hrůzu?
Ladislav N. 5.1.2006 9:49

Re: Re: ...servilita k Číně ???

A on pan prezident Klaus se opravdu "...zeptal na dodržování lidských práv..." při jednání s čínským komunistickým vedením? Nebo o tom jenom sám mluvil, dotlačen dotazy médií? :-D
Mirek Šejna 5.1.2006 9:48

Milá Tatino,

Klausův mluvčí řekl, že Klaus se na to prý zeptal. Paroubek zas řekl, že o tom s čínským premiérem okrajově mluvili. Předpokládám tedy, že jak Klaus tak Paroubek řešili hlavně úplně jiné věci, než lidská práva v Číně. Zajímal je totiž hlavně kšeft pro české byznysmeny. Tohle je totiž pro nás Čechy mnohem důležitější. Nakonec i Američané, Britové či Němci řeší s Čínou jiné věci, než dalajlámu a lidská práva.
tatina 5.1.2006 9:42

Re: Re: "...nevážím si lidí,kteří káží vodu a přitom pijí nejdražší vína. O to tady přece jde. ..."

Byl přece zvolen do Senátu,nebo ne?Já se nebavím o presidentovi,na toto téma bych mohl s Vámi debatovat celkem dlouho,ale ten přece nespal v TV.Ten tu situaci hodnotil jinak a nakonec se ukazuje,že měl pan president větší pravdu,než-li spacákový moralisté.Jinak je vidět,že taky měříte dvojím metrem.
Mirek Šejna 5.1.2006 9:40

Sezemský se bojí oprávněně,

ale nebojí se o demokracii v Česku, nýbr o ztrátu moci pro ODS. ČSSD samozřejmě bude chtít nějak morálně zlegalizovat spolupráci s KSČM. Paroubek jednoznačně řekl, za jakých podmínek bude s komunisty spolupracovat (jejich podpora NATO a EU). Pokud ale KSČM bude veřejně podporovat naše členství v NATO a v EU, pak to už nebude stalinská KSČ, ale normální demokratická levicová partaj. A z toho má Sezemský a jeho modří kamarádi hrůzu. Stále totiž platí, že volební součty vycházejí lépe pro levici, a pouze blokování komunistických mandátů umožňuje pravici podílet se na moci více, než jí dovolují výsledky voleb.
tatina 5.1.2006 9:36

Re: Re: Re: Tiskovému oddělení ODS

Je to myšleno tak,že když někdo řekne,že hned po svobodných volbách odstoupí a ono se tak nestalo,nejsou myšleny svob.volby,tak asi Ty volby svobodné "nebyly".
Xaver X.X. 5.1.2006 9:35

Fakt dobrý...

  1. Diskredituje vše, co je v zemi protivníka dobré.
  2. Vtahujte představitele vládnoucích vrstev protivníka do zločinnosti.
  3. Podrývejte jejich dobré jméno. Ve vhodné chvíli je předhoďte pohrdání jejich krajanů.
  4. Využívejte ke spolupráci bytostí nejpodlejších a nejodpudivějších.
  5. Všemi způsoby dezorganizujte účinnost protivníkovy vlády.
  6. Zasévejte mezi obyvatele nepřátelského státu vášně a neshody.
  7. Stavějte mladé proti starým.
  8. Vysmívejte se tradicím vašich protivníků.
  9. Všemi způsoby vnášejte zmatek do zázemí, do zásobování a přímo do vojsk nepřítele.
  10. Oslabujte vůli vojáků nepřítele bojovat pomocí smyslných písní, hudby a alkoholu.
  11. Pošlete prostitutky, aby dokončily dílo zkázy.
tatina 5.1.2006 9:33

Re: ...servilita k Číně ???

Pane Ladislave.O té návštěvě máte sice pravdu,ale nějak jste v tom shonu zapoměl na loňskou návštěvu představitelů Číny u nás a kdo byl k nim laojální.Myslím,že to nebyl soudruh Paroubek,kdo se jich zeptal na dodržování lidských práv,na rozdíl od pana presidenta Klause.Co Vy na to.
Netřeba 5.1.2006 9:12

Re: Re: ...zapomněl jsem ještě na Langera.

Ladislave našlo, jistě našlo. Ale bohužel, v tom spočívá kouzlo paměti.
Ladislav N. 5.1.2006 9:06

...servilita k Číně ???

Není touto "servilitou k Číně" znám spíše Václav Klaus a jeho ODS? Vzpomeňte si na Havlovo pozvání tibetského Dalajlámy a Klausovu (ODS) reakci na ně! O Klausově několikadení nadstandardní (už prezidentské) návštěvě komunistické Číny a její mediální prezentaci nemluvě...
Zebra 5.1.2006 8:58

Re: Protože když to Jan Ruml neudělá, tak dává najevo, že o morálku mu nikdy nešlo, Ladislave N.

Pane, Ruml o morálce mluvil, protože si nárok na to aby o ní mohl mluvit vysloužil. Je příznačné, že to senátor za ODS nazývá kecy, zcela to souzní se vztahem této strany k morálce, který bych charakterizoval parafrází Göringova výroku o kultuře. Stojíte-li o mé mínění pak Rumlův názor na to co je a co není mravné a zásadové a čím si uchová či ztratí čest jest mi mnohem směrodatnější než názor váš resp. mluvčího vaší strany.
Ladislav N. 5.1.2006 8:55

Re: Re: Tiskovému oddělení ODS

Mohl byste uvést, odkud jste ten váš "citát" citoval? Mně to připadne spíš jako váš hloupý výmysl...
Jaroslav 5.1.2006 8:55

Ruml za nic nestojí, ODS za moc nestojí

jenom se nenávidí kvůli korytům a nestále se přetahují. Nejvíce jsou nenávidění bývalí či vyloučení straníci...Trockij by mohl vyprávět. V tom článku jsou strašné nesmysly..."servilita k Číně"?...k Číně je servilní z ekonomických důvodů i USA a EU, ale to ODS zřejmě nepostřehla. V čem občanům ODS jako vládní strana vůbec může pomoci? 
Ladislav N. 5.1.2006 8:51

Re: ...zapomněl jsem ještě na Langera.

A není těch "zapomenutých politiků" víc? :-D
Ladislav N. 5.1.2006 8:47

Re: "...nevážím si lidí,kteří káží vodu a přitom pijí nejdražší vína. O to tady přece jde. ..."

Tak začněte takhle hodnotit pěkně "od hlavy", třeba od té prezidentské. A Ruml je snad "veřejně činná" osoba? Co si pod tím pojmem představujete?
Mák 5.1.2006 8:43

Re: Re: Tiskovému oddělení ODS

To je taky pravda. Kde jste ale vzal že nebyly svobodné volby nevím.
VL 5.1.2006 8:22

Re: Tiskovému oddělení ODS

Zminimalizovat nebo zrušit KSČ šlo tak v prosinci 1989 až v březnu 1990. Tedy v době kdy jistý pán na Hradčanech prohlašoval "nejsme jako oni", nechal se zvolit prezidentem federálním shromážděním, kde nebyli komunisty pouze ojedinělí poslanci za Československou stranu Lidovou a Československou stranu socialistickou, tentýž pán si vybral za předsedu vlády bývalého vedoucího stranické organizace na ÚV KSČ atp. Ještě abych nezapoměl, od té doby nebyly v Československu, později v České republice svobodné volby, viz citát: "Mým cílem je dovést republiku ke svobodným volbám, pak z funkce prezidenta odstoupím".
jepice 5.1.2006 8:00

Re: Re: Dotaz

...která se z jedné strany nesla v duchu mobilisace, z druhé strany  zaznělo prohlášení, že s ČSSD ne..
 to je ten ranní spěch
Netřeba 5.1.2006 7:58

Re: Re: Nemáte někdo pudr?

Nemám alergii na slušnost. Naopak. Proto mám alergii na Rumla, Pilipa a zapomněl jsem ještě na Langera.
jepice 5.1.2006 7:58

Re: Dotaz

Já si zase vzpomínám na jistou předvolební kampaň, které se z jedné strany nesla v duchu mobilisace, z druhé strany bylo zaznělo prohlášení, že s ČSSD ne. Po volbách jsme viděli, kdo to myslel vážně.
Ruml /na rozdíl od Pilipa/ určitě není typ šikovného, ohebného politika, ale slušný člověk je. Článek byl o něm, proto má reakce.
tatina 5.1.2006 7:55

Re: Sezemský, vezměte spacák a hurá do ČT! A s sebou Dědečkovou, Dostálovou, Langera, Štěpánka a další... !

Pane Ladislave,tady nikdo nežádá Rumla,aby dělal nějakou práci za nás,ale aby dodržoval svoje zásady.Je zajímavé,že u jedné strany mu vadí jakákoliv úchylka od normálu,ale u druhých stran,včetně i jeho US-DEU je mu jedno,jestli z toho normálu vybočuje.Mě osobně je to jedno,ale nevážím si lidí,kteří káží vodu a přitom pijí nejdražší vína.O to tady přece jde.Navíc jeho heslo"normální je nekrást a nelhat"sám nedodrtžuje.Takto by se opravdu neměl chovat veřejně činná osoba,nemyslíte?
Mák 5.1.2006 7:50

Tiskovému oddělení ODS

před rokem 90 byla jednoznačně nejnebezpečnějším škůdcem KSČ. Po jejím poražení bylo možné její vliv minimalizovat + ji zcela zrušit - za vlády ODS! Během posledních 15 let došlo ke škodám s kterými KSČ nemá nic společného. Donutit ČSSD ke spolupráci s KSČ byla navíc skrytá, občas i nahlas prořeknutá taktika ODS. Kdyby měla ODS z KSČ skutečně strach, snažila by se dohodnout s ostatními stranami. Tento článek není napsán jako obava z KSČ, ale jako průhledná předvolební agitka.