28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Naskočit na protiuprchlickou vlnu

„Islám k Německu patří. Čtyři miliony muslimů přispívají k úspěšnosti spolkové republiky.“ Tato slova o víkendu, tři týdny před parlamentními volbami, v nichž má našlápnuto k vítězství, pronesla kancléřka Angela Merkelová.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Netzer 7.9.2017 9:24

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Taky byste ji odstranil do Anatolie, Zinga?

V. Student 7.9.2017 9:41

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Málokterá země se může pyšnit osobnostmi jako byli Kant, Goethe, Schiller, Hegel... Vynikající příležitost pozdvihnout hlavu a na své kulturní a společenské velikány hrdě ukázat.

Skutečnost? Němci se svou jedinečnou historií, kvůli jednomu blbovi, zúčtovali tak důkladně, že ji nevidí ani zmocněnkyně vlády. To je opravdu k pláči!

S. Netzer 7.9.2017 10:56

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Že s ní nezúčtovali dost důkladně, dokládá AfD Alexander Gauland, na jehož výrok o Aydan Oezoguz poukazuji.

"Der Schoß ist fruchtbar noch, aus dem es kroch".

P. Lenc 7.9.2017 10:04

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

S tebou blběnko, aby měla dobrou kamarádku.

S. Netzer 7.9.2017 10:09

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Dobře diskutujete, Lenci!

"Kultivovaně"!

P. Lenc 7.9.2017 10:33

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Mám se od koho učit, soudružko učitelko.

H. Lukešová 7.9.2017 10:40

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

To ano, já už jsem těch "blběnek" schytala, dokonce mě "dáma" přirovnávala k potkanům, respektive "potkaní verbeži". To je silné kafe. :-) Autor: S. Netzer Datum: 2.8.2017 21:06 To snad není možný! Vy nevíte, kdo byl Rudolf Höß?!Jestli je někdo odporný, tak je to "potkaní verbež" Lukešová ̈

Já si myslím, že tato slova netřeba příliš komentovat.

P. Lenc 7.9.2017 10:50

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Když Haničko to cosi, ci si říká "Sybille" je přece tak "pokrokově" úderná.Jejich sprostota je přece výrazem té jediné "pravdy" kterou znají.Tou pravdou je totalita. Ona všechna ta neomarxistická lůza si je tak "Sybillovsky" podobná.Nakonec, mají se od koho učit.

P. Zinga 7.9.2017 15:15

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Entsorgen neznamená odstranit, to by muselo znit "beseitigen".

Mann entsorgt nepotřebnou , škodlivou nebo smradlavou věc na místo, kde neškodí a nesmrdí.. A ano, já bych ji uložil někam jinam. I s Merkelovou a nějakou Netzer.

J. Fridrich 7.9.2017 17:02

Re: Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Vážení, nechte Netzer lékařům... I když i oni zázraky neumí...

P. Zinga 7.9.2017 7:58

Dovolte, abych se zasmál!

Čtyři miliony muslimů přispívá k úspěšnosti Německa? Tolik jich tam je, spíše více, ale kolik jich skutečně "přispívá k úspěšnosti Německa" se lze dočíst ve statistikách nezaměstnanosti, příjemců soc. dávek (Hartz IV) a dosažené kvalifikace.

Je to jako u nás s Cikány: úspěšný Turek je voděn a ukazován jako opice v cirkusu.

Jsou samozřejmě i tací, kteří jsou skutečně přínosem. Ale je jich drtivá menšina a moc se nevystavují.

Jó, kdysi, když je přitáhli do Němec, aby čistily hajzly, kanály a makali tam, kde se Němcům nechtělo, to bylo jiné. Ale dnes už není.

H. Lukešová 7.9.2017 10:06

Re: Dovolte, abych se zasmál!

Jistěže muslimové nepřispívají ničím v ničem. Mluvit o přínosu islámu může jenom neomarxistické jelito.

P. Zinga 7.9.2017 7:45

Jelínku,

Vy nejste ani jelen, ale...

Říká Vám něco Tours 732, Kosovo 1389,Cařihrad 1453, Bělehrad 1456 a 1717, Moháč 1526 a 1687, Vídeň 1529 a 1683 průsmyk Šipka 1878? Jestli ne, tak Vám to připomenu: jsou to bojiště, na kterých prolévali naši předkové krev, aby zachránili Evropu před muslimskou porobou. A Vy teď, spolu s evropskou "elitou" a jejími užitečnými idioty, chčijete na hroby těchto hrdinů. Styďte se, pokud jste toho schopen. Poučení asi ne.

P. Zinga 7.9.2017 7:47

Re: Jelínku,

Zapoměl jsem připomenout sedmihradské kníže Vlada, alias Napichovače alias Drákulu: ten ukázal, jak se s nimi má jednat.

P. Maleček 7.9.2017 6:08

Jelínek zas na Merkelice prouprchlické vlně.

Merkelice něco plácne, v tom to přípdě o významném přínosu islámské komunity pro německou společnost a Jejlínek se může podělat blahem. Aniž by si ověřil pravdivost keců této prohnané a bezskrupolózní političky.

Nebo se třeba jen projít večerním Berlínem či Kolínem nad Rýnem. Tam přínos islámu pro Německo v reálu uvidí. Doufeme dřív než bude okraden či zmlácen, o tom co by ho čekalo být v ženském těle nemluvě.

Merkelice prostě v zájmu své moci lže. Protože i ti vyznavači islámu, co v Německu bez problému léta žili se pod vlivem dnes agresivních islámských elit stávají společenským problémem. Stačilo se podívat na pro Erdoganovské demonstrace - desetitisíce davově vřeštících osob požadujících v Německu to co v Turecku prosazuje Erdogan - islámem řízenou společnost.

Což nejspíš Jelínkovi vůbec nevadí a chtěl by to i v Česku - no tím coby známý ideolog ČSSD své partaji ve volbách moc nepomůže...

J. Brunner 7.9.2017 2:21

Jak se něco takového

může nazývat politologem?

P. Dvořák 7.9.2017 3:06

Re: Jak se něco takového

Může. Jak se u nás říká "Má na to glejt."

H. Lukešová 7.9.2017 10:01

Re: Jak se něco takového

Jak vidíte, dnes je možné vše.

P. Dvořák 7.9.2017 1:35

Jak se to zpívá?

Blbec je blbec a blbcem zůstane . . .

„jako celek se chovají korektně a umírněně a existují i náznaky jistých ‚samočistících‘ mechanismů, kdy drtivá většina členů této komunity odolává ojedinělým radikálům, kteří se pokoušejí pro svoji ideologii u nich získat podporu.“

Drtivá většina je co? 90 % ? To by mohlo být. Takže jestliže máme u nás přibližně 3500 registrovaných (!) muslimů, je z nich 35 radikálů.

No ti až se pustí do akce, tak nás potěš koště. I kdyby jich byla polovina, není to nic uklidňujícího. Mezi "korektní a umírněné" chování patří i koupání v černých hábitech, nošení šátků nebo časem i víc v nemocnicích, televizní výlevy typu "menstruující žena je poloviční člověk" (nebo něco v tom smyslu) . . . atd atd.?

P. Dvořák 7.9.2017 3:34

Pardon, uklepnutí.

Mělo být: Drtivá většina je co? 99 % ?

H. Lukešová 7.9.2017 10:04

Re: Jak se to zpívá?

Nezáleží kolik je či není "drtivá většina". Kdyby v Evropě nebyli žádní muslimové, tak by se džihádistické teroristické útoky nekonaly. I z té "drtivé většiny" se stanou snadno teroristé. Každý muslim je potenciální terorista, protože islám je pouze jeden jediný, ten koránský, násilnický a krutý, umírněný muslim se pouze neřídí Koránem na 100%. Jinak je to samé, jak se tímto termínem zaštiťují neomarxisté.

I. Lyčka 7.9.2017 10:46

Re: Jak se to zpívá?

Nemyslím si, že každý muslim je potenciální terorista. Většina z nich jsou obyčejní lidé, věřící v boha a netoužící po nějakém krveprolévání. Jenže to je ta mlčící většina, která sklopí uši a poslechne vyřvávající a fanatickou menšinu, aby neměla problémy v životě. Zvláště, když jim někdo z těch fanatiků začne vyhrožovat smrtí. To máte podobně jako u nás za socíku. Většina lidí nesouhlasila s KSČ a s její vládou, ale drželi jsme hubu, čímž jsme je de facto podporovali. A lidé na Západě nás pak taky brali jako komunisty, nerozlišovali mezi aktivními soudruhy a mlčící většinou. A právě ta mlčící menšina si to zaslouží, protože se nebrání jinak, než brbláním u piva nebo při grilování na zahradě. Připomněl jsem si to v současnosti, kdy se v diskusích probíraly vyretušované kříže na reklamě z Lidlu. Mnozí vyhrožovali bojkotováním Lidlu, ale když jsem jel kolem obchodu, parkoviště bylo plné jako vždy. A to se po mlčící většině nechtěla žádná akce, protestní shromáždění, barikády, jen si na týden odpustit Lidl a zajít do jiného obchodu.

H. Lukešová 7.9.2017 11:28

Re: Jak se to zpívá?

Slova francouzské muslimky..."„Hitler se nezbavil všech Židů, pár jich nechal. " A to proto, abychom my teď věděli, proč je zabíjet,uvedla v roce 2012 ve svém příspěvku na Twitteru...či V roce 2014 sdílela na Facebooku příspěvek, kde na Židy nadávala slovy: „Tolik je nenávidím!“.

http://echo24.cz/a/wKNqX/muslimka-o-sobe-rika-ze-siri-mir-zidy-by-ale-vyhladila

To zrovna nesvědčí o mírumilovnosti islámu. Když ne nic jiného, tak je islám antisemitský ze své podstaty, a proto je pro mě nepřijatelné islám omlouvat.

https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/tisice-zidu-utikaji-z-franice-do-izraele-i-kvuli-muslimum_328872.html

A tisíce Židů prchá z Francie. Francie jako taková není antisemitská země, ale "francouzští muslimové" jsou antisemitští, dělají Židům peklo a nutí je k odchodu. Jednají tak, jak jim Korán káže... https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/tisice-zidu-utikaji-z-franice-do-izraele-i-kvuli-muslimum_328872.htmlhttps://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/tisice-zidu-utikaji-z-franice-do-izraele-i-kvuli-muslimum_328872.html

H. Lukešová 7.9.2017 11:50

Re: Jak se to zpívá?

A aktuálnější odkaz

http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=154280

Holt politická korektnost nadevše...

H. Lukešová 7.9.2017 0:19

Dokud je muslimů málo, tváří se mírumilovně,

ale ač překročí jejich počet 4% v populaci, začínají se prosazovat, žádají pro sebe zvláštní práva, no a když jejich počty násobně narůstají, jejich sebevědomí roste a postupně dochází k islamizaci. Článek je pouhopouhý neomarxistický výšplech. Čím více muslimů, tím větší nebezpečí, musíme se poučit z toho, co se děje v západní Evropě, v Německu, Francii, Španělku, Itálii... Nesmíme přijímat žádné migranty, jedině tak zůstaneme všichni u nás etničtí Češi i etničtí Židé (kterým jde v zemích západní Evropy o život, také masově emigrují pryč, Evropa se dejudaizuje) v bezpečí.

Stačí si připomenout...Sára Hamili

http://echo24.cz/a/iNgr2/brutalni-vrazda-v-parizi-muz-vyhodil-z-okna-ortodoxni-zidovku

vražda Ilama Halimi muslimským https://en.wikipedia.org/wiki/Killing_of_Ilan_Halimi

Masakr židovských dětí, rabína a tří vojáků v Toulouse--http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/4489-masakr-v-toulouse-dava-za-pravdu-izraeli.aspx Chceme takové běsnění i u nás?

H. Lukešová 7.9.2017 0:34

Re: Dokud je muslimů málo, tváří se mírumilovně,

Tady česky... http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1397696-francouzsky-gang-ceka-na-soudni-verdikt-za-smrt-mladeho-zida

Jak píše pan Alda, kde je islám, tam je nebezpečno...

J. Kulheim 7.9.2017 6:26

Re: Dokud je muslimů málo, tváří se mírumilovně,

Historie ukázala, že mlčící většina je irelevantní. U nás 10% komunistů vládlo 40 let. Všichni Němci nebyli nacisté, ale nakonec hajlovali téměř všichni.

H. Lukešová 7.9.2017 9:59

Re: Dokud je muslimů málo, tváří se mírumilovně,

Francouzská média o této vraždě Sáry Halimi informovala, jenomže soud této události odmítl dát antisemitský podtext. Jenom díky politické korektnosti, která chrání nebílé menšiny. Kdyby byl vrahem bílý etnický Francouz tak by soudce neváhal a označil by případ za vraždu s antisemitským podtextem. ̈

Platí to, co řekl kdysi Ariel Šaron, aby co největší množství Židů v co nejkratším termínu sbalili kufry, ti co na to mají peníze a emigrovali do Izraele, ti chudší, ať se obrátí na ICEJ, tato organizace pomáhá chudým Židům, nejvíce z Francie a UKrajiny, k alíje do Izraele. Žádné jiné východisko není.