28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Naskočit na protiuprchlickou vlnu

„Islám k Německu patří. Čtyři miliony muslimů přispívají k úspěšnosti spolkové republiky.“ Tato slova o víkendu, tři týdny před parlamentními volbami, v nichž má našlápnuto k vítězství, pronesla kancléřka Angela Merkelová.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 7.9.2017 13:53

Re: Jelínku,

Nehraje to.

M. Valenta 7.9.2017 9:59

Jelínek dost mimo

Je před volbami a tak kdyby se Sobotka nevymezil proti muslimům, tak se socialisti nedostanou ani do parlamentu. Taková je skutečnost.

A k těm evropským muslimům. Největší chybou bylo a stále ještě je, že se po nich (muslimech) od začátku jasně nevyžadovalo přizpůsobení se místním zvyklostem a částečně i zákonům. Takže uběhlo několik desetiletí a modlící se muslim, někdy v roce 1962 před první mešitou v Lionu( tehdy brán jako zpestření a obohacení společnosti) se znásobil, stáhl do ghet a v očích veřejnosti se spolu s tlakem muslimského světa změnil v ohrožení.

A řešení? Omezit přistěhovalectví a trvat na dodržování zákonů a některé možná upravit/zpřísnit.

J. Vintr 7.9.2017 10:18

Re: Jelínek dost mimo

Omezení přistěhovalectví, i kdyby se podařilo, už nic nevyřeší. Je jich tady víc než dost, aby obrátili Evropu naruby a bude jich dále přibývat přirozeným množením. Donutit k čemukoliv miliony lidí, kteří se nechtějí přizpůsobit, nelze jinak než brutálním násilím. Na to ale tady nikdo nemá.

Pokud Merklice vyhraje volby, což je bohužel asi skoro jisté, tak spustí další příliv vetřelců pod záminkou slučování rodin těch, co už v Německu jsou. Půjde zřejmě o miliony lidí (a další miliony, až se ti sloučení budou chtít sloučit s dalšími příbuznými). Kromě toho jsem někde četl, že se pikluje přímý masivní dovoz černoušků z těch nejzaostalejších zemí střední Afriky a docela tomu věřím. Zkrátka stručně řečeno je to v prd... a asi proti tomu už nejde nic dělat.

M. Prokop 7.9.2017 12:11

Re: Jelínek dost mimo

Požadovat sice můžete, ale jednak se to skutečně nedělalo, druhak, co s druhou a dalšími generacemi?

M. Valenta 7.9.2017 14:07

Re: Jelínek dost mimo

Co navrhujete. Postřílet?

H. Lukešová 7.9.2017 14:29

Re: Jelínek dost mimo

Proč postřílet? Stačí nebrat? Nebrat migranty do naši země, tedy muslimské migranty. Komu vadí Rusové a Ukrajinci? Ti sou skutečně vzdělaní, pracují a nedělají takové zločiny jako muslimové.

H. Lukešová 7.9.2017 15:27

Re: Jelínek dost mimo

jsou...

O. Uživatel 7.9.2017 14:36

Uživatel požádal o vymazání
M. Prokop 7.9.2017 16:07

Re: Jelínek dost mimo

U nás stačí brát velmi málo, pouze legálně přišedší a dost důkladně prověřovat.

Ke střílení dochází tam, kde se dle toho neřídili.

To asi hloupými dotazy nezměníte.

J. Lukavsky 7.9.2017 9:35

ani.....

"vyznání nemůže být měřítkem" ani v případě, že základem toho vyznání je zabíjení jiných vyznání? J.L.

F. Svoboda 7.9.2017 9:29

s. Jelínku,

zkuste si pozorně přečíst včerejší příspěvek paní Jarmily Pospíšilové.

Pokud se i po tom vám v kebuli nerozjasní, tak vaše charakterová vada je bohužel neodstranitelná !!!

M. Prokop 7.9.2017 9:15

V tomhle má Jelínek pravdu.

Vyznání by mělo být soukromou věcí a rozhodovat by mělo dodržování zákonů. U připrchlíků už jen třeba v (ne)způsobu příchodu do země.

Jenže lidé si všímají reality a ne čisté právní teorie a na to musí politik reagovat, jinak dopolitikuje. A realita je ta, že pokud procento 3i (a někdy jen 2i, islámský imigrant, ne však ilegální) v té které zemi překročí únosnou mez, přestanou se snažit o integraci (problém druhé a dalších generací), nastává průser. Zatím není evropské země, kde by nenastal.

Takže optimální stav je, že politik se slovně vymezuje, aby udržel svou volitelnost, v praxi dohlíží na DŮSLEDNÉ dodržování zákonů a hlavně maximálně potlačuje idiotské nápady části populace (levičáci multikulti), že místní obyvatelé se mají přizpůsobovat připrchlíkům. To totiž působí největší škody (i těm připrchlíkům).

V. Student 7.9.2017 9:13

Tak tohle tady už dlouho nebylo.

Ono je všechno v pořádku, protože operativci nezaznamenali...rizika?! Oni operativci zaznamenali před bodáním do žen ve Finsku rizika? Oni je zaznamenali před Španělskem? Konkrétní poznatky, které by vedly k rozkrytí té skupiny dřív? Pořád se říkalo, že riziko je "osamělý vlk". Tady se najednou ukázalo, že existovala sedmičlenná skupina, a operativci věděli prd! Nezlobím se na ně, policie podle mě odvádí skvělo práci, ale všechno nezachytí.

U nás je klid proto, že je tady ta skupina malá. Jakmile se rozroste, roste i riziko. V Katalánsku jich bylo hodně, a dříve či později muselo uhodit.

Jelínkův apel na vztah jedinců k zákonům je míněn jako napomenutí nás, kteří máme s islámem problém. Ale myslí tím pan Jelínek i vztah muslimů k našim zákonům? Pak se asi obtížně vyrovnává s tím, jakou loajalitu k zákonům západních zemí projevují, ne?

Tedy pane Jelínku, takovou míru populismu, jakou jste projevil, to se hned tak nevidí! No ano, populismu, protože víte, že tohle je v EU a oficiálním mainstreamu velmi populární názor. U mě jste tedy obyčejné čuně, ale to vás moc nepálí, že?

J. Vintr 7.9.2017 9:04

Kdo nevidí přímé ohrožení naší země

je zaslepený hlupák. Stejně jako byli zaslepení lidé, kteří si ve třicátých letech minulého století mysleli, že se náš netýká politický vývoj v sousedním Německu. Dnes by mělo být hlavním volebním tématem nejen to, jak čelit nátlaku EU vnutit nám sem muslimské vetřelce, ale hlavně to, jak se budeme bránit, až začnou muslimové ze sousedního Německa "přetékat" do okolních zemí.

Nikdo netvrdí, že každý muslim je terorista. Stačí když je terorista jeden z tisíce muslimů - když nikdo nedovede dopředu říct, který z nich to je.

J. Lukavsky 7.9.2017 11:16

Re: Kdo nevidí přímé ohrožení naší země

No ono stačí si přečíst čapkovu Válku s mloky. Je to tam přesně popsáno. J.L.

P. Zinga 7.9.2017 8:56

Pane Rudolfe,

v diskusi u všech článků vystupujete jako pitomec. Máte to zapotřebí? Anebo nás jenom chcete nas*at? Proč tu jste? Není Vaším domovem "hlídací pes"?

J. Schwarz 7.9.2017 14:09

Re: Pane Rudolfe,

Ano, pan Rudolf je agent Moskvy placený za to aby nás permamentně nas/íral. Placen je od příspěvkue, proto je produkuje úderné a krátké / autor je blbec, nedouk, rasista... / v co největším množství bez ohledu na téma. Upřímně se divím, že nekomentuje i chechtavého tygra.

P. Rudolf 7.9.2017 8:45

Skvělé

I vysvětlení je přesné: "...tuzemští politici...nemají sebevědomí Angely Merkelové" a "Když už chtějí hrát tuto kartu, nechť to aspoň nedělají hloupě."

Jen s tím "nechtějí dráždit voliče" nesouhlasím. Byli to totiž hlavně oni (s pilnou podporou mnohých novinářů) kteří je už dávno vydráždili (vystrašili) a tím nejprimitivnějším způsobem dráždí (straší) dál.

V. Student 7.9.2017 9:23

Re: Skvělé

Sebevědomí Agnely M. je sebevědomí hoštapléra - podvodníka, který vystupuje sebejistě proto, aby zmanipuloval. Slušný člověk se totiž pozná podle toho, že když prosazuje řešení, která tu ještě nebyla a navíc nejsou bez rizik, tak debatu o nich považuje za nutnost.

Merkelová přichází s experimentem, který lidstvo nezažilo, nemá tedy vzor, jak to dopadne. Měla by diskutovat a postupovat obezřetně. Jakým právem odmítá kritickou diskusi, jakým právem říká, že to zvládne? Jak to ví? Kdyby vývojář místo předložení technologického postupu, detailních výkresů a vyčerpávající obhajoby své vize pohlédl ke stropu a pronesl "Já to zvládnu!", tak ho vyhodím, proboha! Nebo po čtyřech letech, kdy by všichni viděli, že jeho řešení je propadák, začal mlít o přínosu pro firmu...pro mě je ta ženská buď nemocná nebo zvrácená, nic jiného.

P. Rudolf 7.9.2017 9:49

Re: Skvělé

Váš názor na Angelu Merkel akceptuji, máte na něj právo. Němci to ale evidentně vidí jinak. A ona je jejich kancléřkou. Nicméně v Německu je před volbami a tak tam můžete zajet a agitovat proti ni.

V. Student 7.9.2017 10:11

Re: Skvělé

Netřeba. Volby ale sledovat budu, uvidíme, jestli ji Němci skutečně vnímají tak, jak mainstream předkládá.

H. Lukešová 7.9.2017 10:14

Re: Skvělé

Dříve šli Němci za Hitlerem, nyní jsou za Merkelovou. Obojí je stejná slepá oddanost. Hitler zničil Evropu myšlenkou v nadřazenost německého národa, Merkelová ji zničí vírou v islám. Obojí je jedno a to samé, stejně toxické pro Evropu.

S. Netzer 7.9.2017 10:21

Re: Skvělé

Merkel "věří v islám"? To je zajímavá novinka.

Předpokládám, že je též neomarxistka. :-))))

H. Lukešová 7.9.2017 10:24

Re: Skvělé

Ne, Merkel nevěří v islám, věří v neomarxismus, který islám podporuje a je stejně zločinný, jako je nacismus, bolševismus a islám.

S. Netzer 7.9.2017 10:29

Re: Skvělé

Jste hloupá.

H. Lukešová 7.9.2017 10:43

Re: Skvělé

Vážně? Od vás je výkřik "Jste hloupá" poklona. Ještě, jak jste se hrubě vyjádřila k panu Lenci...Autor: S. Netzer Datum: 1.9.2017 9:36 Ty raději piš o tvé "čadské televizi", blbečku.

Autor: S. Netzer Datum: 28.7.2017 15:57-Ukázka tří exemplárních čecháčkovských sviní.

Zato vaše příspěvky svědči o veliké inteligenci. :-)))

V. Student 7.9.2017 17:24

Re: Skvělé

Není. Hloupá je Merkelová, protože už nevěří Německu. Čemu uvěřila místo toho, důležité není.

J. Schwarz 7.9.2017 14:12

Re: Skvělé

Pravdu díte pane Rudolfe. Merkelová je německá kancléřka, zatím díky Bohu není naše kancléřka a tak a ́t si imigranty, které si pozvala nechá doma a nenutí je prostřednictvím kvót sousedům.

R. Houška 7.9.2017 8:27

Soudruhu Jelínku, než příště začneš rečnit, přečti si korán. A soudruhovi z BIS doporučuji totéž...

P. Zinga 7.9.2017 8:15

Leze to ze mne jak s chlupatý deky:

Zmocnenkyně vlády BRD pro migraci a integraci, jistá Aydan Oyoguyuz (SPD] prohlásila, že "mimo jazyka nezná žádnou jedinečnost německé kultury". Tak tu asi zahrnuje Merkelová mezi přispěvatele taky.