28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Naše vláda je úplně nejlepší vláda na světě!

Mezi nakaženými koronavirem v ČR je aktuálně 10 % zdravotníků, ochranných pomůcek pro ně stále není dostatek, a u státních zakázek skandál stíhá skandál. Ale vláda prý vše zvládla jako nikdo na světě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Moravec 29.4.2020 7:59

A jak jsem dnes rád, že biatlon byl bez obecenstva (mám to tady jak se říká za humny) Dobře si vzpomínám na prohlášení pana profesora Fialy k této věci.

J. Moravec 29.4.2020 7:43

Až mi zase někdo bude říkat, jak máme skvělou pravicovou opozici, která vše skvěle a konstruktivně kritizuje a jde příkladem svým voličům, mohl by mi raději říct pohádku o jediné pravicové straně. Tu mám totiž nejradši. Jako prorocké by se dalo prohlásit heslo Pana profesora Fialy: ”Byl bych mnohem lepším premiérem než je Babiš”. V posledních měsících jsme měli dostatek času se o tom skutečně přesvědčit. Proto se mi nedivte, že v některé pohádky této “konstruktivní opozici standardních pravicových stran, která převzala známé heslo “Čím hůře tím lépe” nevěřím a věřit nikdy nebudu.

A to Aston pana Zdechovského považuje za toho lepšího. Ach jo.

J. Jirka 29.4.2020 7:48

A k tomu všemu ještě v Česku "všetky kradnů" a v Americe bijou černochy.

P. Victorin 29.4.2020 8:02

Jirko! Navštivte lékaře! Pomůže vám.

V. Heidlerová 29.4.2020 9:09

Háááááááááááááá, díky za výborný vtip, den se rozjasní!

K. Salajka 29.4.2020 7:36

Všiml jste si, jak lidi nezajímají Vaše přesná a strohá čísla, která odpovídají skutečnosti? Je tomu tak proto, že spolu s Vámi peskuje vládu strana Lebkohnátů, která oživí náš rozpočet legalizací drog, Kalouskovo Špica 09 plánující výdělečný /alespoň pro pašeráky/ dovoz inženýrů spolu s Vaší paní Š. Jančík začínal u Fialových ledňáčků. Jejich oporou zůstává Rittig a jen co se uzdraví,pomůže jim opět Janoušek. Všemu sekunduje Seznam nezištného Bakaly a objektivní komentáře (pokud jim vyslýchaný drze neskáče do řeči)věrozvěstů hospodárné ČT. Z karantény se chystá probublávat k lidu absolvent několika semestrů filosofie a teologie, majitel účtů transparentního a netransparentního. Nevidím v tom zástupu žádného spořílka.

O. Uživatel 29.4.2020 8:39

Uživatel požádal o vymazání
V. Loula 29.4.2020 7:30

Myslím, že rozhodující kriterium pro hodnocení vlády a jejích opatření je a hlavně bude statistika nakažených a mrtvých v dusledku koronaviru. Na toto hodnocení je zatím brzy, ale v průběžném hodnocení si Cesko nevede zdaleka špatně. Myslím, že co tato krize hlavně ukázala, bylo to, že v honbě za ziskem se Cesko ( nejenom Cesko), zbavilo soběstačnosti v řadě věcí, kde jsme kdysi byli soběstační, at jde o potraviny, zdravotní potřeby, léky atd atd. A dále se ukázalo, že když jde skutečně do tuhého, tak celá slavná EU je bezradná jak dítě.

R. Vacek 29.4.2020 7:27

Další generál po bitvě, který ví, jak se to tehdy mělo dělat.

Přitom rozhodující je výsledek. Ten je fajn, lepší než ve většině zemí, takže pravděpodobně je naše vedení lepší, než ve většině zemí. Kdyby vládla opozice, zvládla by to samozřejmě lépe, ale to se už bohužel zpětně nedozvíme.

O. Uživatel 29.4.2020 8:56

Uživatel požádal o vymazání
F. Žůrek 29.4.2020 2:54

Dobrý den!

Ještě jsem neusnul, takže ještě pár slov. Jsem starší člověk, jsem třeba a nemocí cukrovka od r. 1977, takže vím, že nemoc COVID-19 mne ohrožuje, takže podel toho se také chovám! Než vyšel příkaz nosit roušky, tak první roušku jsem si ušil sám! Není to problém si ji spíchnout, když umím pracovat s jehlou (bez šicího stroje). Třeba kalhoty si upravuji sám, podobně zip u bundy si dokáži vymětnit atd. Člověk musí být šikovný. Jsem třeba profesí teoterik-matematik, ale umít také zednické práce (omítky atd.). Člověk se za život naučí všechno, když se nebojí práce. To mne naučili již jako dítě rodiče na venkově, musel jsem doma pomáhat...

Jen nekritizujme, ale snažme se sami přiložit ruku k dílu. A buďme rozumní a skromní! Člověk nemusí mít všechno, ale přesto se snažím "jít s dobou", jinak to samozřejmě v životě zase nejde. Od počátku třeba využívám internet atd. Zdař Bůh!

M. Janta 29.4.2020 5:13

Jen malou podotazecku :) Vy jste byl hornik??

P. Victorin 29.4.2020 6:08

Vážený pane Žůrku, velmi se s Vašimi charakterními názory ztotožňuji a stejně jako Vy - bez šicího stroje jsem si podle návodu na internetu, ze svých starých jeans, jehlou v ruce "spíchl" svou prvou roušku. Posléze jsem byl na procházce v okolí bydliště velmi příjemně překvapen, když zde v pražském Hloubětíně jsem na dveřích jednoho RD spatřil nápis "Potřebujete-li roušku, prosím, zazvoňte". Učinil jsem tak a od zcela cizího mladšího spoluobčana jsem zadarmo/!/ obdržel dvě roušky, profesionálně ušité strojem.

PS Na závěr nebudu tak zdvořilý jako Vy a veřejně zde uvedu svůj názor na článek Tomáše Zdechovského - jde o imbecilní výplod!

F. Navrátil 29.4.2020 8:33

V obchodě s potravinami visí déle než měsíc nástěnka s rouškami k volnému odběru. Pod tím kasička s textem, že jde o dobrovolné příspěvky na šití roušek. Naštěstí nejsou všichni občané jako Zdechovský.

P. Victorin 29.4.2020 8:50

Pane Navrátile, v obchodech s potravinami, které zejména v Praze navštěvuji - Penny, Lidl, Kaufland, Norma, jsem nic z toho, co zmiňujete, dosud neshledal.

PS Souhlas se závěrečnou větou Vašeho příspěvku

F. Žůrek 29.4.2020 1:19

Pane Tomáši Zdechovský, Vás je opravdu pro lidovce opravdu velká škoda. Měl byste si založit vlastní polickou stranu, tak jak to provedl před Vámi MIROSLAV K-A-L-O-U-S-E-K. (Vy jeho velice brzy překonáte, jak to tak pozoruji. Vaše pracovitost a prozíravost je úžasná!) Zdař Bůh!

F. Žůrek 29.4.2020 2:20

Dobrý den!

Pane Tomáši Zdechovský, jako starší lidovec si nyní dovolím úpřímně pár slov:

Podle mne tato vláda dělá co může. Otázkou je: kdo Vládě pomůže a jak se chovají občané našeho státu. Jen kritizovat Vládu, to mnoho nepomůže Vládě.

Dopředu nikdy nevíme, co se bude odehrávat. Konáme, tak, jak věci jsou. Pomáhejme však Vládě. Je smutné, že se musí tato Vláda opírat o komunisty. Je tomu tak. Po volbách zůstal Andrej Babiš osamocen, nikdo nebyl jemu ochoten pomáhat. Nějaký "demokratický blok" se ihned na počátku postavil PROTI VLÁDĚ! To člověk nechápe. Kritika, pokud je, má být "konstruktivní", máme odhalovat chyby, ale ty nejsou jen v krocích u Vlády, ty jsou také jinde. To je zapotřebí odhalit a raději Vládě pomoci v jejím pozitivním snažení. Kritika má být také "pozitivní", aby odhalila nedostatky, ale pravdivě! NEDOSTATKY JSOU VŽDY, ALE NEJSOU JEN V TOM, CO PROVÁDÍ V-L-Á-D-A, JSOU TAKÉ JEŠTĚ NĚKDE JINDE. Jsou třeba v tom, jak sami Vládě pomáháme v její snaze. A snažení této Vlády se mně její více pozitivní než negativní. (Není u nás taková hrůza, jako třeba v Itálii, Španělsku atd. Záleží totiž také na NÁS!). Zdař Bůh! 8oletý člen KDU-ČSL.

M. Janta 29.4.2020 5:24

Pane

Žůrku jak vas zde ctu tu stranu byste si mel zalozit vy osobne. Mozna ze byste dosahl 5 tky a sedel na bohatem sicu:) Nevim z jakeho duvodu pana Kalouska tak znazornujete velkymi pismeny,ale muj nazor vy byste mel vstoupit do Trikolore k ml Klausovi tam byste se osvedcil pan Kalousek je moudry muz jak je dobre znamo.... Jen prokomuniste a zemanoci ho stale osocuji dobre rano

K. Nový 29.4.2020 1:11

V době, kdy nemocnicím chyběly ochranné pomůcky, měl stát trvat na tom, aby možní dodavatelé dodali spoustu různých potvrzení. To by dodání chybějících ochranných pomůcek velmi zrychlilo.

Opravdu skvělý nápad.

D. Müller 29.4.2020 0:40

Chaos je slabé slovo... Nemohu jinak, pořád mi do hlavy naskakuje zapadlý slogan z doby totality...

"Jeden by to nedokázal sabotovat, jako oni vést."

M. Krátký 29.4.2020 4:28

moje máma byla ročník 1913 a měla taky hezkej slogan - řídí to blbci - musí to dopadnout blbě - dobré ráno

P. Victorin 29.4.2020 6:12

Pane Krátký, pravdivý slogan vaší matky se obecně nazývá "příčinná souvislost"...