29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Naše vláda je úplně nejlepší vláda na světě!

Mezi nakaženými koronavirem v ČR je aktuálně 10 % zdravotníků, ochranných pomůcek pro ně stále není dostatek, a u státních zakázek skandál stíhá skandál. Ale vláda prý vše zvládla jako nikdo na světě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Polanský 29.4.2020 9:00

Prosím vypracovat stejný harmonogram pro Brusel, aby byl porovnávací materiál, co se tam ve stejných dnech dělo či spíš nedělo. Předem děkuji, že něco prásknete i na Brusel.

I. Polák 29.4.2020 9:27

No, pochybuji, že se toho dočkáte od p. Zdechovského. Takhle, kdyby to bylo proti Norům, to ano.

Nic ve zlém, já si pana Zdechovského vážím a rozhodně občas shromáždí zajímavé informace, ale všem jeho pohádkám také nelze věřit.

V. Heidlerová 29.4.2020 8:52

Díky za přehled, dává možnost srovnat si v hlavě ten chaos, který pronikl všude díky naší skvělé vládě. O tom, že je nejlepší a nejskvělejší, o tom, co všechno zařídila a kdo maká víc než 18 hodin denně, jsme informování dvěma největšími kecaly - Babišem a Havlíčkem, mrzí mne, že scény zmizel Faltýnek, to byl také pocuc si ho poslouchat. Čau, lidi a sorry jako.

Š. Hašek 29.4.2020 9:05

Hlavně mě neinformujte o tom, že "chaos pronikl úplně všude", já v hlavě žádný chaos nemám.

Platí i o cca 30 spoluobčanech, se kterými komunikuji. Uznávám, že mezi nimi jsou i tací, kteří si bez štrasbrusele ani nevyčistí zuby. Jsou mladší a moderní.

Asi si (po novinářsku) pletete občasné brblání se zmateným pobíháním z místa na místo. Nebo frontou na kysané zelí a srandatestování (když už vir hyne na slunci).

V. Heidlerová 29.4.2020 9:17

Zdravé sebevědomí je dobrá věc, u vás ale přerostlo v chorobný stav. Vy si asi čistíte zuby se vzpomínkou na vládu Moskvy a varšavské smlouvy. Důležité ovšem je, že dodržujete hygienu. Z místa na místo, tedy z názoru na názor a od skutku k jinému skutku pobíhá naše vláda, která občanům nic pořádně nevysvětlí, nedivte se, že mezi nimi vládne chaos, jak se zachovat. Od šílenství ve vykupování obchodů až přes nedůvěru ve vládu - lidé už nedodržují kromě roušek další nařízení, žiju mezi lidmi, ne pouze mezi 30.

Š. Hašek 29.4.2020 9:33

Jen k poslední Vaší větě (jinak to vzdávám):

Fascinují mě lidé, kteří mají informace od 10 000 000 000 občanů (Vy tedy stran chaosu). Jen Vás upozorním, že tedy odečtěte těch "mých" čtyřicet, kteří nepobíhají jak myši při stoupající vodě.

Jsou občané, kteří budou úplně vedle, protože vynechala jedna tramvaj a další jede za osm minut!!! A začlo mrholit. Tak jste to myslela???

Za kolik spoluobčanů si troufáte (sebevevědomě, drze) mluvit??? Občanko Heidlerová?

Na Varšavskou smlouvu se vykvajzněte, stran té je tady ČSLA/NATO generál soudruh Pavel. Já jsem byl vojínem střelcem. Tedy střílet furt umím .....

J. Ganaur 29.4.2020 14:17

Já jsem se uklepl o jednu nulu.....A jak jsem to schytal.

P. Victorin 29.4.2020 9:27

Hašku, je zde zcela zřejmé, zejména nám pamětníkům "reálného socialismu, mezi které patřím, že ve své hlavě nemáte chaos, nýbrž vše srovnané, příkladně po "bolševicku"...

Š. Hašek 29.4.2020 9:44

Victorine,

no, vidíte, asi se to u Vás v mozku nějak transformuje/hodí do Vaší figury.

Moji dobří kamarádi a kolegové, co mě znají třeba třicet let (též manželka) ....... Vám napíší prohlášení o zatvrzelém konzervativcovi, nekomunistovi, návštěvníku Birkenau a místní plynové komory německé výroby, v Rusku párkrát (bez cestovky), v Číně ne, nemám v lásce Šiklovku, Šabatovku, Biomasovku ...... Kolář je éro!

Stačí Vám to takhle? Nebudu Vás politicky zařazovat, jen mi vrtá v (šaškovské) makovici ten Váš poměr hloupostí a velice trefného příspěvku (15:1, cca).

Teď jste napsal prostě blbost, asi se Vám "hnula mysl", že.

P. Victorin 29.4.2020 9:49

Pane Hašku, určitě vám to ale příkladně "třídně myslí", ať jste byl organizován v KSČ či nikoliv, což je zřejmé zejména z vašich příspěvků k pomníku maršála Koněva, ale i jiných... Zdvořile zdravím!

Š. Hašek 29.4.2020 10:46

Netušil jsem ovšem, jak "do šířky berete třídní mysl". To jsem nevošéfoval.

Též zdvořile zdravím.

Dovolím si Vám poradit, stran maršála a nositele evropských vyznamenání Koněva - držte se dál od místní party (Koláře), která se zabývá hlavně tím, že Koněv masakroval sovětské vojáky a Wehrmacht (i Vlasovci) se mu snažila v tom zuby nehty bránit (snažila, Wehrmacht jest složeninou dvou německých slov, obě ženského rodu, prostě armáda, nevím proč Moravec říká "ten armáda, ten vermacht").

P. Victorin 29.4.2020 12:21

Pane Hašku, přiznávám, že ve vašem, věřím, že dobře míněném poučení, neshledávám vůbec žádný racionální smysl, avšak nechci tím říci, že to vnímám jako svou intelektuální újmu a že vás žádám o dovysvětlení. Spíš se tímto omlouvám, nebudu-li se již vašim dalším příspěvkům věnovat... Zdvořile zdravím!

Š. Hašek 29.4.2020 14:00

Ha, ha!

Byli tady jinší kádři! Ti se kasali!!! A za vteřinu, tedy jako sekundu, napsali "Hašek, šašek ......".

Též zdvořile zdravím.

Nemám potřebu se "hladovkářsky a protestně" nevěnovat jakýmkoliv příspěvkům. Tedy i Vašim.

F. Navrátil 29.4.2020 8:28

Už to Zdechovský nahlásil do Bruselu a bude opět v hlubokém předklonu vítat německou dozorkyni, která přijede dělat do Protektorátu pořádek?

P. Victorin 29.4.2020 8:46

Pane Navrátile, ve své zkratkovité nadsázce jste opravdu výtečně vystihl autorův "vlastenecký přínos". Dnes poprvé jsem se spontánně rozesmál... Děkuji.

O. Uživatel 29.4.2020 8:55

Uživatel požádal o vymazání
P. Victorin 29.4.2020 9:45

Pane Bubíku, za prvé bych zmínil svou dvouletou povinnou základní vojenskou službu, z toho celý rok poddůstojnické školy, poté vyhnutí se debilním normalizačním komunistickým prověrkám několikaletou prací řidiče - údržbáře sklápěcího nákladního auta u nejmenovaného stavebního družstva, byť jsem před vojnou maturoval na strojnické průmyslovce, a po "politickém zklidnění husákovských aktivistů", jako celoživotní nekomunista, poctivou odbornou prací v manažerských technických funkcích ve velkostrojové hnědouhelné těžbě, při současném dálkovém studiu VŠ báňské a po ukončení studia návratu do rodné Prahy, poctivou prací stavbyvedoucího a hlavního stavbyvedoucího Vojenských staveb, po pádu komunistické totality okamžitým založením soukromé stavební s. r. o. a další poctivou manažerskou prací doma i v zahraničí, částečně až do současnosti, kdy kromě občasného odborného poradenství aktivně přispívám do některých internetových diskuzí, jako právě zde... Mohu vás poprosit zde uvést, čím obdobným se vykazujete osobně vy?

O. Uživatel 29.4.2020 10:41

Uživatel požádal o vymazání
P. Victorin 29.4.2020 12:31

Pane Bubíku, neodpověděl jste mi na přímou otázku. Proč? Umíte jen urážet starší, zkušenější a nezřídka též oproti vám, charakternější a chytřejší?

O. Uživatel 29.4.2020 13:42

Uživatel požádal o vymazání
P. Victorin 29.4.2020 14:36

Pane Bubíku, stále jste mi neodpověděl na přímou otázku...

V. Heidlerová 29.4.2020 8:59

Něco tak hloupého může napsat jen hlupák na n-tou. Zažil jste Protektorát? Proč Vám vADÍ, že poražené Německo se svou houževnatostí a kázní a hlavně návratem k demokracii stalo vlastně vítězem a předehnalo i mnohé západní státy? A hlavně hospodářsky zvítězilo nad "jediným" vítězem války - Ruskem???Hááá, z poraženého se stal vítěz, z vítěze hospodářsky nesouměřitelný poražený. Na Protektorát si zaděláváme sami, volbou politiků, ale ten má spíše barvu rudou - Rusko a Čína. Tam se jezdí naši volení i nevolení sluhové lidu klanět, jen si vzpomeňte na slova Miloše Bezedného, na Mynáře, Tvrdíka, Nejedlého atd.atd.

Š. Hašek 29.4.2020 9:11

No jo, však si na Protektorát furt zadělával Masaryk (i Beneš) ..... třeba svojí nelidskoprávní politikou v Brüxu, nebo u Volar/Liberce, že?

Než začnete péci bábovku/mazanec (pokud tedy), otevřete si internet na stránkách štrasbrusele??? Zdá se mi, že určitě.

A vyhoďte v celé rodině čínské výrobky!!!

O. Uživatel 29.4.2020 8:27

Uživatel požádal o vymazání
J. Jirka 29.4.2020 10:52

Protože ty minulé kmotrovské party nebyly, "tak ňák licky řečeno: jejich".

Nikdo z nich nikdy lidu na rovinu neřekl, že "všeci kradnů", až teprve táta Babiš, který tím měl vlastně na mysli, že: "Kdo nekrade, okrádá rodinu!"

J. Vocilka 29.4.2020 8:19

Vážený pane europoslanče.

Jste členem strany , která se podílela na všech vládách, devastujících tuto zemi dvacet let, tak trochu soudnosti by neuškodilo. Posledním opravdu kvalitním politikem kterého vaše strana měla byl pan Lux, který bohužel předčasně odešel, kterého jsem si vážil jako člověka i politika.

D. Polanský 29.4.2020 9:01

S tím Luxem to myslíte opravdu vážně?

V. Heidlerová 29.4.2020 9:05

Jen nevím, v čem ty předešlé vlády devastovaly tuto zemi hůře než vláda současná, mně se tu žilo dobře, nejhůř teď, protože žijeme bez morálky a pravdy. Babiš skoupil půl republiky, žluté lány a velké lány hyzdí dál tuto zemi, fotovoltaika také, vláda háže čísly, slibuje, realita je jiná. Zvýšení důchodů byla prolhanost, bylo to jen vyrovnání s inflací, nečinně přihlížíme vládě s estébákem v čele, podporou komunistů atd.atd. Tak špatné to ještě nikdy nebylo. Čau lidi.

J. Vocilka 29.4.2020 15:55

Podívejte se na míru zadlužení za pánů Sobotků a Kalousků.

Pan Kalousek vám přidal 40 Kč k důchodu a bylo vyrovnáno teď jste dostala 900 Kč a je to špatně, tak nevím kde žijete a jak praví klasik Nikdy není tak špatně aby nemohlo být hůř.

K. Salajka 29.4.2020 7:49

Dodnes se vedou diskuse o prospěšnosti roušek. GB, Francie ani Německo je napřed ani nezaváděli, protože je neměli. Dodávky z Číny šly přes Hamáčka, proto že to tak chtěl Miloš Zeman a s ním Číňani. Ve skutečnosti Babiš začal s karanténou /vedle Slováků / jako první v Evropě (v It. byla teprve ve dvou oblastech). Ještě dnes mu za to opozice nadává.

Vaše články o EU byly lepším přínosem, byly totiž objektivnější.