4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Naše hysterie a klidná Merkelová

Hysterie je neurotická porucha, kterou charakterizuje citová labilita a sebestřednost se sklonem k teatrálnímu chování a afektům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. David 24.8.2016 22:34

Jelínku, pište raději o kytičkách, o zvířátkách, a tak

podobně.

Ale když žvástáte o politice, o nějaké Merkelové, atd. jste nejen směšný, ale přímo k pláči!

Takže Jelínku: Neškoďte si!

E. Erat 24.8.2016 21:18

Re: Po třech hodinách v)

Ano, neumíte myslet a žít samostatně. Proto jste tak spokojený v EU. Ve stádu je smrádek a teploučko. A nic házet po nikom nebudu, nejsem právdoláskař a sluníčkář.

J. Vintr 24.8.2016 21:08

Re: Hmm .... " v Putinových službách",

Jestli si myslíte, že Merkelovou neřídí z Moskvy, tak si někde najděte její životopis. Záměr likvidace Evropy je zcela v souladu s ruskou politikou.

P. Rudolf 24.8.2016 20:45

Německo má kliku

Angela Merkel a Joachim Gauck jsou skutečně záviděníhodní politici. Státníci, lidé zásadoví, odvážní a dle mne i čestní. České politiky převyšují o několik koňských délek. S místními diskutéry raději nesrovnávám.

J. Vintr 24.8.2016 20:42

Re: Hmm .... " v Putinových službách",

Píšu to na mobilu a poněkud blbě vidím, takže sem tam něco přehlídku. Mělo tam být samozřejmě v

J. Kanioková 24.8.2016 20:21

Hmm .... " v Putinových službách",

kristovanoho..!

J. Kanioková 24.8.2016 20:19

Klidná Merkelová.... ha ha ha ha ha ha ha ha

I. Mertl 24.8.2016 18:58

Re: Po třech hodinách v)

Chápu, těžko číst, hůře porozumět, nemožné myslet samostatně. Běžte na zítřek sbírat kamínky. Jen si dejte pozor na to, abyste se netrefil. Hrozí zásah od těch, co nás chrání a pomáhají nám. Těm těžko vysvětlovat Vaše problémy.

P. Švejnoch 24.8.2016 18:09

Tak úplně nevím

z článku jsem přečetl jen polovinu, na víc jsem neměl sil...

Ale z té první poloviny soudím, že hysterický je hlavně soudruh/přítel Jelínek. Protože takovej vůl, aby tohle mínil vážně, to snad nemůže být ani on..... :-o

A. Richtr 24.8.2016 17:58

Co to je?

Mel by jste zkusit rekvalifikaci, tohle Vam ocividne nejde.

E. Erat 24.8.2016 16:59

Re: Po třech hodinách v)

Hollanda si bere s sebou jako pláštík. To je politik již na odpis, politická mrtvola. A kdo jsou ti nikdoši ? Jsou tu přeci zvolení zástupci EU, takže je to póvl ? Žádného nikým nevoleného vůdce nepotřebujeme, platí demokracie. Nejsme v Somálsku a ani v Protektorátu. Snad, zatím. Jak by vypadal svět bez Merkelové opravdu nevím, ale také nevidím jediný důvod proč by měl EU řídit Zeman či Chovanec. A to ze stejného důvodu jako u Merkelové, nikdo je proto nevolil. Její místo je v SRN, a Zemanovo místo je v ČR. Zítra ji půjdu "přivítat". Je potřeba, aby viděla jaká je její obliba v ČR. Doufám, že bude veselo. Počasí má být pěkné, a tedy se dá očekávat dobrá účast.

I. Mertl 24.8.2016 16:54

Re: Ať v tom není pan Jelínek sám!

Vlastní hlavou?

M. slavík 24.8.2016 16:49

Co je to za slátaninu?

I Hitler měl autoritu

I. Mertl 24.8.2016 16:48

Po třech hodinách

Ano, nikdo Merkelovou nezvolil, aby hovořila jménem EU. Ale ona jednala, protože nikdo z těch nikdošů v Bruselu neměl odvahu se jakkoli rozhodnout. Všimněte si, že si k tomu bere Hollanda a dává si pozor, aby explicitně nemluvila za orgány EU. Lepší bez volby přijatý vůdce, než žádný. A kdyby se Vám chtělo chvilku přemýšlet, zamyslete se, jak by vypadal dnešek bez Angely Merkelové, nebo kdyby se rozhodování ujal třeba náš pan zvolený president nebo ministr vnitra. A kdybyste nechtěli nebo nemohli přemýšlet, můžete unisono Merkelové spílat. Bude to mít zcela stejný efekt.

I. Mertl 24.8.2016 16:44

Po třech hodinách v)

Nikdo ji nezvolil, aby hovořila jménem EU. Protože nikdo z těch nikdošů neměl odvahu se jakkoli rozhodnout. Všimněte si, že si k tomu bere Hollanda a dává si pozor, aby explicitně nemluvila za orgány EU. Lepší bez volby přijatý vůdce, než žádný. A kdyby se Vám chtělo chvilku přemýšlet, zamyslete se, jak by vypadal dnešek bez Angely Merkelové, nebo kdyby se rozhodování ujal třeba náš pan zvolený president nebo ministr vnitra. A kdybyste nechtěli nebo nemohli přemýšlet, můžete unisono Merkelové spílat.

V. Němec 24.8.2016 16:33

Re: Ať v tom není pan Jelínek sám!

I Hitler a Stalin byli "skuteční" státníci.

I. Mertl 24.8.2016 16:31

Re: Ať v tom není pan Jelínek sám!

Hm

J. Vintr 24.8.2016 16:31

Nehysterická Merkelová

k Putinových službách klidně zaplavuje Evropu muslimskými vetřelci.

F. Matousek 24.8.2016 16:17

autorovi

kdysi jsem si precetl vás nejaky clánek a od té doby se vám vyhybám, neb jsem uz tehdá zjistill, ze jste pitomec.

Vsak ten vás clánek dnesní predcil vse, co bylo doposud na toto téma napsáno. Presunuji vás tímto z kategorie pitomec do kategorie pitomec veliky a neoblomny.

E. Erat 24.8.2016 16:14

Re: Ať v tom není pan Jelínek sám!

Merkelová je premiérkou SRN. Byla tam zvolena, a pokud ji voliči podporují tak, ať si na území SRN dělá co chce. Ovšem nikdo, nikde, nikdy ji nezvolil v jiných státech, aby hovořila jménem EU. Nemá žádný mandát zasahovat do záležitostí jiných suvereních států. Koho tady chceme či nechceme je vnitřní záležitost ČR. Máme svoji vládu, presidenta kteří byli demokraticky zvoleni. A ty si za to platíme. A doufám, že alespoň president Zeman jí dá jasně najevo, kde je její místo. Od Sobotky to příliš neočekávám.

J. Mrázek 24.8.2016 16:11

Re: Ten človíček, Lukáš Jelínek svůj dnešní

BB group

E. Erat 24.8.2016 16:06

Re: Ten človíček, Lukáš Jelínek svůj dnešní

Lukáš Jelínek je tzv. "nezávislý" politolog. Ale, již neuvádí že byl poradcem premiéra Paroubka a to i v době, kdy Parubek nechal mlátit mladé lidi při Czechteku. V podstatě nemá cenu se s jeho názory zabývat, zpívá radostně podle not toho kdo ho platí.

J. Fridrich 24.8.2016 16:06

Re: Ať v tom není pan Jelínek sám!

Mertl a Václavíková - s jakou diagnozou vás na kliniku k Chocholouškovi přijali ? Každopádně to vypadá na těžkou diagnozu s delším pobytem, tak moc nezlobte at', vám občas půjčí počítač a my se u vašich příspěvků pobavíme a od plic zasmějeme...

J. Fridrich 24.8.2016 15:28

Ten človíček, Lukáš Jelínek svůj dnešní

Ten človíček, Lukáš Jelínek svůj dnešní příspěvek psal z kliniky docenta Chocholouška. Asi tam za dobré chování a řádné ustlání postýlky půjčují počítač.....

H. Balzám 24.8.2016 15:13

A pak že není svoboda!

Když i taková nebetyčná pitomost má možnost uveřejnění...

K. Loskot 24.8.2016 15:01

Jelinek je znamy lizac nemeckeho analu -euro je euro !

L. Dočekal 24.8.2016 14:55

Re: Ať v tom není pan Jelínek sám!

Merkelová a státník? Člověče vy jste spadl z jahody na znak.Merkelová je jen loutka řízená ze zámoří,nic víc.Státníkem není člověk,který jde proti zájmům občanů své země,ale naopak,je to ten kdo zájmy své země podporuje a hájí.A,protože nejde o žádné uprchlíky,jak nám tvrdí pohrobci jistého "dramatika",ale o invazní armádu hrdlořezů jak nám skoro denně ukazují ve městech na západ od nás (prozatím,ale na Mácháči už to jeden zkusil),potom z tohoto hlediska tento zkušený státník patří do svěrací kazajky a pod dohled statného ošetřovatele.A lidé jako vy též.

A. Alda 24.8.2016 14:41

Každý má právo na strach.

autor jest wuol przewelikyj.

J. Václavíková 24.8.2016 14:22

Re: Ať v tom není pan Jelínek sám!

Naprostý souhlas. Já jsem se k Angele vyjádřila u vedlejšího článku:

Ona totiž skutečně reprezentuje zájmy a hodnotový svět většinového Němce, jak je více než zjevné z podpory (59%), jíž se těší i přes obtížné úkoly, před něž ji historie postavila. Přes to, že musí neustále vybírat ze všech možných špatných možností, dosahují její preference takových hodnot, o jakých se představitelům našich stran může jen zdát. A to přes to, že se nesnížila k populistickému nadbíhání nejnižším pudům.

Je to svět představitele sebevědomého národa, který se poučil z vlastních chyb a chce být součástí mnohonárodnostního celku, založeného na nejlepších tradicích evropského humanismu. Celku, kde spolupráce znamená víc než okopávání kotníků. Kde ten, komu se daří lépe, je ochoten podat pomocnou ruku těm méně šťastným. A kde má život jedince nepopiratelnou cenu. Kde se nabízí šance, ale také vyžaduje zodpovědnost.

A to samozřejmě není svět malého Čecha, žijícího ze svých fóbií a nenávistí, jak jej například tady v diskuzi představují všichni ti rádobyhrdinové se splachovadly a prdelemi a koneckonců i sám autor, který tu už vidí islamizovanou Evropu . Tihle pokrytci mávají praporem hodnot a tradic, aniž by aspoň tušili, co ty vzývané hodnoty obnášejí. I kdyby se na hlavu postavili, Merkelová se prostě nevydá jejich cestou, a tak se z toho můžou pozlatit.

Ukazuje se čím dál tím více, že Evropa se rozdělí na ty, kteří chtějí účinněji kooperovat a vytvoří menší, sevřenější, tak trochu to původní, jádro Unie, a ty ostatní, co zůstanou stát opodál. Ovšem stěžovat si nemůžeme. Šanci jsme dostali.

L. Severa 24.8.2016 14:07

Re: Kristovanoho, autore, budíček !!!

Hluchému není na nic.