7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Nápady Džamily S.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza42 23.9.2008 9:17

Re: Re: Džamila má spoustu hloupých nápadů.

Tohle už jsem navrhoval dávno. Třetinu dávek každé ránu v 5:45, druhou třetinu v poledne a poslední v 15:30. Pouze čistým a slušně oblečeným a střízlivým občanům.

asa 23.9.2008 9:15

otřes

......je to otřes.Copak není možno tu ženskou izolovat? I laik vidí že je nesvéprávná.

Vašek 23.9.2008 9:15

Re: Re: Re: Re: ta ženština patrně

Ano, správně!! Díky komunistům nyní sdruženým v jakési podivné partaji, která si říká ODS (neboli  Obrácení Dlouholetí Soudruzi  či  Oblbování, Demagogie, Sprostota)Rv

Honza42 23.9.2008 9:15

Re: poprosil bych tímto

Konečně je Praha vysněné multikultrurní město (cíl našich pravdolásek), a vy místo toho abyste jim byl vděčný,  ještě se vztekáte.

(Stejně kecáte a určitě jste na kole, které koleje nepotřebuje, natož zabezpečení)

Včera den bez aut a dneska den bez vlaků. Hezké to v té Praze máte.;-D

Kolumbo 23.9.2008 9:14

Re: Džamila má spoustu hloupých nápadů.

Ono by stačilo, kdyby pobírač dávek, když už nechce pomáhat při "veřejných pracech" musel ztrávit "pracovní dobu" ve vymezeném prostoru. Přijít ráno v 7, odejít ve čtyři. Žádný chlast a hulení, žádná televize a karty. Z magiče kázání o zhoubnosti zahálky. Buďto pracovat nebo čučet do blba, ale muset přijít a pobýt.  Kdo by nepřišel, nedostal by ani vorla. A bylo by po problému.

Milan 23.9.2008 9:13

Velmi správně.

Lidé s mentalitou domovnic a uličních důvěrníků si v každém režimu najdou své místečko...

Kolumbo 23.9.2008 9:09

Re: Zakázat hrací automaty možné je (příklady existují), a bylo by bývalo lepší je vůbec nepovolovat

Kde berou peníze do hry ty "osoby pod 18 let"? Proč se stát  cpe lidem do života? Jestli někdo chce hrát, chlastat, hulit - ať tak klidně činí, ale za svoje. Pokud bude krást, do lochu s ním. Stát by měl spíš ohlídat reklamy na "rychlé půjčky" a spotřebitelské úvěry, které mnohdy zavánějí podvodem nebo přinejmenším klamáním zákazníka. Tímhle způsobem se dostane do problémů víc potenciálně slušných lidí než kvůli automatům - levici to ovšem vyhovuje, neboť lidé ve srabu mají tendenci obviňovat liberální systém a volit levici. Velkovýrobcům šuntu to vyhovuje také, neboť levice zařídí, aby na jejich zboží měli opravdu všichni.

Historik 23.9.2008 9:05

Na to bych hodil sabotáž velkého rozsahu, obecné ohrožení atd.

a spolupachatelství majitele sběrny na tomtéž.

Historik 23.9.2008 9:04

Re: Re: Re: Džamila má spoustu hloupých nápadů.

Máte samozřejmě pravdu. Ještě bych tvrdě postihoval majitele těch zastaváren na základě překupnictví kradené věci. Včetně zabavení majetku.

Historik 23.9.2008 9:01

Zakázat hrací automaty možné je (příklady existují), a bylo by bývalo lepší je vůbec nepovolovat

Za začátku směli hrát jen cizinci a zdůvodňovalo se to přínosy poplatků z hracích automatů pro městské rozpočty...

A odpovědnost za to, že bude hrát osoba jen nad 18 let bych na toho provozovatele klidně hodil. Ať si to zařídí, jak chce.

slovan 23.9.2008 8:56

Re: Re: Džamila má spoustu hloupých nápadů.

To je mi lhostejno s tebou. Ovsem neni mi lhostejno, ze nejdriv ukradnou muj majetek, pak ho zpenezi v zastavarne ktera je vedle herny a pak peniz utrzeny za muj majetek teprva prochlastaji nebo prohrajou. Protoze policie nepracuje dost efektivne, jsem pro omezeni heren.

Ccecil 23.9.2008 8:56

Re: Čunek, vážený pane redaktore, na rozdíl od Džamily ví co dělá.

y

MZ 23.9.2008 8:53

Re: Jó volby, to je věc. Můžeš do parlamentu poslat idiota nebo slušného člověka.

No páni,

bohužel jsem Aristotela nečetla, ale díky za odkaz. Určitě si to najdu !

Mejla 23.9.2008 8:48

Např. kasina jsou zakázaná i v Norsku. Asi je to totalitní země, že.

.

honzak 23.9.2008 8:47

poprosil bych tímto

paní ministryni, aby svým oblíbencům vysvětlila, že krádež kabelů zabezpečovacího zařízení na pražském hlavním nádraží je nechutná věc. A že ten, kdo to během 24 hodin udělal 2x je zralý na soud podle Lynche.

Nebo nám postiženým paní Džamila nahradí ztracený čas? Já osobně se hlásím o 75 minut.

Mirek 23.9.2008 8:42

Re: Re: Předsedo vlády!

už nikoho jiného volného Bursík v té pidistraně neměl. Co řící na to, že 6 posplanců strany zelených má údajně celkem 48 funkcí? kplatu. Převážně navíc placených

westík 23.9.2008 8:37

Pokud se týče Džamily:

 Už oscar Wilde prohlásil (o ženských): "Nevědí, co chtějí,ale nedají pokoj, dokud to nedostanou";-D Tedy, ne že by někteří mužové byli lepší ;-D Prostě, Džamila chce  se předvést .

mimo btw: vizte Peroubkovy mrtvé duše v LN: tyhle metody ČSSD zejména mezi Rómy (kterých je, jak známo, v ústeckém kraji hafo) předvedl exposlanec Hojdar (popírá to) již v minulých volbách: "lanařili  Rómy v Chanově částkou 100,-Kč za hlas pro Hojdara . :-/ Takže můžeme očekávat, že teplickou  organizaci ČSSD  ovládnout Rómové  - zřejmě je to představa  ČSSD ,jak  integrovat Rómy do většinové společnosti :-/

Honza42 23.9.2008 8:36

Re: Džamila má spoustu hloupých nápadů.

Mně je zase lhostejno, zda někdo svůj majetek prochlastá nebo v téže krčmě nahází do automatu. Hráči alespoň cestou domů nepoblijou chodníky.

Ccecil 23.9.2008 8:35

Čunek, vážený pane redaktore, na rozdíl od Džamili ví co dělá.

aby bylo jasno.

Tomáš Fuk 23.9.2008 8:30

Paní Jamella Stehlíková, rozená Sagdějeva

má VEŠKERÉ nápady vynikající, úderné a zcela nečekané. Má to asi v genech, je úplně stejná jako její starší bratr Borat! Naše škoda je, že Borat Státy jen projel, zatímco Džamilu tu máme nafurt!!! Škoda, že dělá, co neumí, zamlada byla blonďatá a čtvrtá nejlepší v celém Kazachstánu! 

dulcibelka 23.9.2008 8:23

Není pochyb,

že soudružka vymejšlí roztodivné ptákoviny, aby ospravedlnila svou ničemnou existenci (ve vládě)...nicméně na zrušení hracích automatů něco bude - jsme snad v Las Vegas?

R 23.9.2008 8:22

Džamila má spoustu hloupých nápadů.

ale to s omezením hraní na automatech docela trefila. Akorát by to chtělo omezit z druhé strany, ne ze strany uživatelů, ale ze strany provozovatelů.  Taky, co se týká dlouhodobě nezaměstnaných žijících z podpory, ty kartičky bych docela bral. A ještě bych to rozvinul, podmínkou braní plných sociálních dávek by muselo být bydlení v sociálních bytech speciálně stavěných státem pro tyto lidi.  A přirozeně neexistence přiměřeného majetku, ze kterého by jinak mohli žít i bez podpory.

Bavorák 23.9.2008 8:16

Re: Re: Re: ta ženština patrně

R^R^R^R^Tady to, díky komunistům, smrdí od hlavy až k patě;-(;-€(Y)

PPP 23.9.2008 8:04

Re: Nejskvělejší nápad paní ministrině

Bohužel se mýlíte. Domovní důvěrníci jsou, jen se jim říká aktivisté a udávají - tedy oznamují: Že jte hodili do popelnice plechovku od laku, že jste na zahrádce spálili listí, čím topíte v krbu, že netřídíte odpad, že jste si umyli auto, že vaše dítě odhodilo žvýkačku, že svítíte žárovkou a tisíce jiných věcí. Z nedostatku jednotného systému udávání, volají svá oznámení polici, hasičům, obecním úřadům, magistrátu, zdravotní pojišťovně, vodárnám a podobně.

Honza42 23.9.2008 8:01

no s těma cikánama to není až tak špatný.

Dá to alespoň té meněí části z nich šanci. A kdo tady vykřikuje něco o koncentrácích, měl by vědět že prostým uplatněním našich zákonů by ta třetí nepřizpůsobivá skupina nikdy v podstatě kriminál neopustila.

Takže se dá taky říct, že i bez Džamily a Čunka by se uplatňováním práva cikáni rozdělili na dvě skupiny. Na ty v lochu a na ty venku. Můžeme se sázet, která by byla větší.

Netřeba 23.9.2008 7:30

Re: Re: Předsedo vlády!

To jsem rád, že Bursík neprosazoval do vlády třeba svoji babičku.

map 23.9.2008 7:19

Re: Jó volby, to je věc. Můžeš do parlamentu poslat idiota nebo slušného člověka.

Máte velmi dobrý zrak

map 23.9.2008 7:18

ministerstvo?

To Džamilino ministerstvo mi těmi nápady nejvíc ze všeho připomíná nějakou neziskovku. No vlastně, vždyť vždyť ona ministerstva neziskovkami jsou, tak co se divím.

BuBu 23.9.2008 7:17

A já dosud si bláhově myslel . . .

. . . že kumys je zdravý . . . že příznivě ovlivňuje mozkovou činnost !

A ono ejhle - úplná degenerace mozku !

honzak 23.9.2008 7:01

Re: Re: ta ženština patrně

nehodlám. Politika slušného člověka buď semele k obrazu svému, nebo slušný člověk vycouvá.  Musím z postu funkcionáře bytového družstva jednat s místní samosprávou a to mně bohatě stačí, abych si poznatky extrapoloval do krajské a celostátní politiky. Hnus, velebnosti!