7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Nápady Džamily S.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vilda 23.9.2008 15:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nenavrhuje vlastní řešení ?!?

Jeden o koze druhý o voze.  HOWGH

Schumacher 23.9.2008 15:36

"Pokud někdo žije z našich společných peněz, demoluje námi zaplacené byty a tak nějak nám obecně visí na krku jako klíště, tak by to snad měl mít aspoň trochu nepohodlné."

A proto součástí kategorie D by byla i bezplatná dodávka Zykonu B.....8-o

Honza42 23.9.2008 15:29

Re: Pane Wagnere, lžete

Teda, že by pozdržení vývoje pohlavních orgánů v pubertě nevyvolávalo žádnou trvalou změnu, to ji jaksi nedovedu představit. A těžko to bude proveditelné jinak, než vyfutrovat stravu dostatečným mixem hormonů. Ale jsem samozřejmě laik.

Jouda 23.9.2008 15:26

Džamila

Džamila do naší vlády zapadá přesně jako pedel do gatí.Přesnou podobu nejdůležitějšího slova předchozí věty  automat odmítl zveřejnit. Jo být sprostý se nevyplácí, ale někdy to (Y)opravdu jinak nejde.(Y)

Martin Vlk 23.9.2008 15:25

A, B, C

" Další kategorie by byly odstupňovány horším ubytováním, přísnějším dozorem a snad i povinností pravidelně se hlásit na úřadě či na policejní stanici. "

A co je na tom proboha špatného? Pokud někdo žije z našich společných peněz, demoluje námi zaplacené byty a tak nějak nám obecně visí na krku jako klíště, tak by to snad měl mít aspoň trochu nepohodlné, co říkáte? Nebo už je i tohle " racycmus "?

Schumacher 23.9.2008 15:24

A paradoxní je, že zastupuje Zelené.

Právě ty, kteří horují za ochranu endemických organismů v jejich přirozených biotopech. Z nějakého mně neznámého důvodu mezi ně neřadí člověka  a jeho jednotlivá etnika.

Martin Vlk 23.9.2008 15:21

Re: Přísného zvlášního dozoru není třeba.

Máte stoprocentně pravdu a není co dodat. Pokud jako bílý demolujete byt, který není váš, moc dlouho v něm bydlet nebudete. Ale pokud jste cikán, je z toho okamžitě " racycmus ", nebo alespoň " dyzgrymynace ".

Pozitivem je, že Čunek prošlapal cestu a alespoň nekteré města se přestávají bát udělat s neplatiči krátký proces. Naštěstí se s tím nikde moc nechlubí a žádný Uhl a podobní mimoni jim nestačí škodit.

hudry 23.9.2008 15:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nenavrhuje vlastní řešení ?!?

"Zásadní však je, že autor jen kritizuje a nenavrhuje vlastní řešení,

tedy aspoň myšlenku! V tom případě to obsah příspěvku degraduje a zítra

po něm neštěkne ani pes. Jen kritizovat je jednoduché a bohužel i

primitivní."

Zkuste si v pohodě znovu po sobě přečíst, jakou ptákovinu jste sám proti sobě  napsal. Pan Wagner pouze celkem decentně poukázal na donebevolající debilnost paní Dža. A v této souvislosti není nijak povinen pracovat za ni a suplovat absenci její soudnosti. On za ni nepracuje a ona není povinna mu přenechat svůj ministerský plat. Je moc těžké tuto jednoduchou souvislost ve vašem věku pochopit ?!? HOWGH!

Schumacher 23.9.2008 15:19

Hledáte něco opravdu účinného, levného, rasově, etnicky a genderově neutrálního v boji s kriminalitou ?

Veřejně přístupný trestní rejstřík.

mladý.k. 23.9.2008 15:16

Re: Re: Re: Re: Re: nenavrhuje vlastní řešení ?!?

nemyslim že zákaz automatu by byla cestou spátky jestli někdo považuje jejich povolení za pokrok tak by se měl nad sebou řadně zamyslit možná vyhledat psichiatra.přeji bohate výhry m.k.

Schumacher 23.9.2008 15:12

Přísného zvlášního dozoru není třeba.

Stačí důsledný výkon vlastnického práva včetně  kvalifikované výpovědi nájemní smlouvy právního postihu za poškozování cizí věci.

Martin Vlk 23.9.2008 15:03

Srovnáváte nesrovnatelné

Připadá mi, že srovnáváte nesrovnatelné. Dežomila produkuje skutečně dementní myšlenkový smog, její nápady jsou většinou tak mimo realitu, že se jim většina národa akorát směje. 

Naproti tomu Čunkovy nápady jsou sakra dobře vyfutrované každodenní zkušeností a jako jedny z mála politických produktů by byly i prakticky použitelné. Bohužel, v takovém okamžiku začnou ječet profesionální Romové a "humanisté", kteří z tzv, romské otázky žijou a je opět po srandě. Takže výsledný efekt je prakticky stejný jako u paní ministryně.

K tomu dělení Romů. Kategorie C znamená, že pokud bude takový člověk bydlet ve státním bytě, bude nad ním přísný dozor, aby z toho bytu taky něco zbylo. Pokud to jeho svobodné povaze nebude vyhovovat, může kdykoliv odejít bydlet jinam, v jeho případě asi pod most. Nepodsouvejte tady stále myšlenku nějakých táborů s ostnatým drátem a okovy na rukou. Není to pravda a milého C Roma nikdo v takovém zařízení bydlet nenutí.  

hulwat 23.9.2008 15:01

Re: Kterého redaktota platíme ze svých "nehorázně nízkých platů"?

"Bývalá Mirko", jsi debYl !!

Mirek 23.9.2008 14:45

Pane Wagnere, lžete

O jednom z vámi kritizovaných "nápadů" vím víc, tak si řekněme, jak te to doopravdy. Zákon o speciálních zdravotních službách paní Stehlíková vytvořit nechce, protože UŽ DÁVNO EXISTUJE. Ani navrhovaná změna, o které píšete není nápadem paní ministryně, ale přišla s ní sexuologická společnost, tedy lékaři, kteří přímo s těmito pacienty pracují. A to, co píšete, že někdo by díky této novele mohl změnit pohlaví během studia na střední škole, je absolutní nesmysl. Tato úprava má pouze umožnit pozdržet nežádoucí vývoj pohlavních orgánů a nevyvolává žádnou trvalou změnu.

Takže shrnuto: v této části píšete jen samé nesmysly a ani zrnko pravdy.. Jestli takto fundovaně píšete v celém článku, tak buď si neumíte zjistit základní fakta o věci, o které píšete a pak nemáte ve zpravodajství a publicistice co dělat, nebo lžete úmyslně a to je ještě horší.

Na závěr malou parafrázi: A takové redaktory my platíme ze svých nehorázně nízkých platů.

Schumacher 23.9.2008 14:34

Pokládám za zhoubné dělit občany do kategorií podle etnického klíče.

Na cikány a necikány, na lepší, horší a špatné cikány. A pro jakýkoli účel. Proto i tomu, kdo žádá pomoc v nouzi, se má dostat rovného zacházení. Bez ohledu na rasu, národnost a pohlaví a s rovností ve svobodě, právech i povinnostech.

Vilda 23.9.2008 14:32

Re: Re: Re: Re: Re: nenavrhuje vlastní řešení ?!?

Hluboce se omlouvám, vy nápady jen sršíte. Kdo chce tak smysl toho co jsem měl na mysli pochopí, kdo nechce, tomu je to zbytečné vysvětlovat.:-/

Olin 23.9.2008 14:22

Re: je jednodušší

Jak chceš zakázat v hospodě kouření?

Nedávno jsem se naštval, když jsem v kavárně seděl přímo naproti ceduli Zákaz kouření a k vedlejšímu stolu přišla patra  a všichni si zapálili. Přivolaný číšník mi řekl, že cedule tam viset musí ale kouřit se tu bude. Zrušil jsem objednávku a odešel, ale kouření jsem zakázat nemohl. Že zakázat automaty je PRAKTICKY nemožné, si umíme představit všichni. Ale je možný buzerovat barmany, to známe i z amerických detektivek. Buzerovaní barmani jsou rozhodně lepším zdrojem informací než bezúhonní barmani, to dá rozum!

hudry 23.9.2008 14:20

Re: Re: Re: Re: nenavrhuje vlastní řešení ?!?

"Mě jde jen o to to, že kritizovat je strašně jednoduché."

Naprostý souhlas. Sám jste toho totiž (záměrně?) velmi názorným příkladem ... Takže budete jen lacině kritizovat kritika, což rádoby "moudrému" Vildovi úplně stačí.

Milda 23.9.2008 14:20

Re: Re: Ale paní Džamila Stehlíková

R^

Milda 23.9.2008 14:19

Re: Re: Ale paní Džamila Stehlíková

:-D

killy 23.9.2008 14:13

A na Káťu jste zase zapomněli...

:-D:-D:-D

KROKODÝL 23.9.2008 14:08

Re: Re: Co tak přijít s vlastním řešením?

Někde jsem četl velmi podnětný nápad.Aby měl každý člověk obodovanou váhu volebního hlasu podle toho,kolik zaplatil na daních za uplynulé volební období.Odpadlo by totiž kupování lenochů,nefachčenků  či voličů ducha mdlého.A bolševici by se společně se socany nedostali ani do parlamentu. Má to svůj smysl:odvedl jsi půl milionu,tvůj hlas má hodnotu 500,odvedl jsi 1000 kaček-hodnota 1.Jak by to asi dopadlo??A vláda by setsakra věděla,že bude šlapat brázdu aby ji občané volili.Bývá totiž dost velká přímá úměra mezi inteligencí a výší příjmu.Mimochodem cikán rozumí jedině tvrdému zacházení,slušnost považuje za slabost.

KROKODÝL 23.9.2008 13:51

Re: Děda Mráz jezdíval z Čukotky, Džamila z Kazachstánu

To Forstmeister:Píši za jedna s hvězdičkou.

lucinapes 23.9.2008 13:33

Re: Re: Svoboda ma sve meze ..

Já bych zakázala právo volně citovat kdejakého blba. To se může jít ptát do zvláštní školy, když chce mít pozoruhodný výrok, který pak může dát na titulek. Stejně tak může dát na plakát psí trus, potěší slušné lidi stejně.

lucinapes 23.9.2008 13:30

Re: Jó volby, to je věc. Můžeš do parlamentu poslat idiota nebo slušného člověka.

Když se slušný člověk aspoň nepokusí do politiky jít, nemá nárok na kritiku, protože politiku vědomě přenechává neslušným.

Vilda 23.9.2008 13:29

Re: Re: Re: nenavrhuje vlastní řešení ?!?

Ale no tak, pokud to chápete s "konstruktivní kritikou ve stylu komunistů" tak to jste úplně mimo. Mě jde jen o to to, že kritizovat je strašně jednoduché. Je to jako když socialisti píšou teď po plagátech: "Zastavíme zdražování", neví sice jak, ale proč by to neslibovali, že? Mimochodem, to by bylo na Nobelovu cenu. Jenže to rádoby "investigativní" novináře netrápí. Takže bude jen lacině kritizovat, davu to stačí.

lucinapes 23.9.2008 13:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ta ženština patrně

To si můžete ověřit, ale pak byste věděl, že trvzení o ODSkomouších je lež, a neměl byste o čem pindat.

lucinapes 23.9.2008 13:25

Re: no s těma cikánama to není až tak špatný.

No, kdyby ten kriminál neopustili, tak by jich tolik nepřibývalo, to beru. Živíme je tak jako tak.

lucinapes 23.9.2008 13:23

Re: Re: Džamila má spoustu hloupých nápadů.

rekvalifikace a vzdělávání!! Povinně, i třeba s eskortou!

lucinapes 23.9.2008 13:21

Re: Re: Re: Džamila má spoustu hloupých nápadů.

hrají za kradené, žijí ze soc. dávek.