1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Náckovské spodky

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Baghíra 7.12.2009 6:59

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

Slečno, pokud pamatujete jen pozdní osmdesátá léta, nedivím se, že se divíte. Dřív to bylo značně ostřejší. Dřív souška doslova seřvala osmnáctiletou holku, která přišla namalovaná, ty šminky jí u umyvadla drsně rozšmrdlala a šmouhatou a uřvanou ji poslala sednout. Magor Jirous měl mj. v posudku tuto nepříznivou hlášku: Nosí černý svetr a vyhýbá se práci.

ANdrejka 7.12.2009 7:07

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

a on je Brezina ročník Magora Jirouse¨?, to mě podrž :-D

yx 7.12.2009 9:13

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

Hm, smějete se jen své vlastní hlouposti a nevědomosti:-/

BuBu 7.12.2009 7:42

Re: To není slečna . . .

. . . ale Jiřina Švorcová !!! To jste ji fakt nepoznal ?

Bereniké 7.12.2009 7:03

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

To, že jste to nezažila, neznamená, že to nezažili jiní. Já například ano, osobně - učitelka mne vyvolala a podrobila jízlivé kritice, protože jsem si dovolila přijít na její hodinu v džínách s laclem. Znala jsem i kluky, kterým zakázal ředitel vstup do školy do té doby, dokud se nenechají ostříhat. Tak prosím mlčte a vaše dementní poznámky si nechte někam do hospody, kde se asi scházíte s kamarády komouši.

ANdrejka 7.12.2009 7:11

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

ale kdepak, moc dobře vím, že bolševičtí učitelé neměli ve školách 80. let na růžích ustláno,   u nás se dokonce na ně otevřeně nadávalo z úst spolužáků a nic zvláštního se nedělo, jiný to samozřejmě bylo ve světě "doispělých"...

j 7.12.2009 7:45

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

komouši za komoušů neměli na růžích ustláno:-) ještě tu jak raději nebudete chtít banány hlavně, že nebudou bezdomovci;-)

Minutus 7.12.2009 7:57

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

No, osmdesátá jsou něco jiného, než sedmdesátá, nebo dokonce šedesátá, padeasátá nekomenuji, protože je nepamatuji. Je to tak. V osmdesátých letech chodil v džínách prakticky každý, v první polovině sedmdesátých byli studenti v džínách a s dlouhými vlasy kritizováni, byla to věc prestiže mít džíny a dlouhý vlas. Nic podstatného za to nehrozilo. Z šedesátých pamatuji jak jsme se jako děti posmívali "máničkám" nevěda vůbec, vocogo.

j 7.12.2009 8:01

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

nevím jak vy , ale naše rodina nebyla tak solventní aby mi kopila za 210 bonů rifle(Prakon předpokládám za rifle nepovažujete) tak jakýpak všichni

yx 7.12.2009 9:17

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

"V osmdesátých letech chodil v džínách prakticky každý" - kdo měl bony, co? Jinak nosil "džíny", a jinak si toho fakt moc nepamatujete, protože napsal, že nic podstatného nehrozilo... jde o to, co za to podstatné považujete.

liberal shark 7.12.2009 8:13

Re: No, ten Brezina je ale vůl a lhář....

Budete se divit soudržko, ale v sedmdesátých letech to bylo naprosto běžné.

honzak 7.12.2009 6:19

je to furt stejný

Ano, bohužel stále platí, že "tmy vláda je svržena. zář rudá zalila povodeň dělnických mas". K zalití je dále povolena barva oranžová a zelená. Ostatní barvy  (dle RAL) jsou k zalévání dělnických mas nezpůsoblilé a proto zakázané.

Vuhl a jeho ombudsmáňa, stejně jako kecáb a ostatní kolny pravdy & lásky by se konešně měli živit výsledky vlastní práce. Moc by mě zajímalo, kdo by si výblitky jakéhosi helsinského výboru koupil!

Zebra 7.12.2009 7:58

Re: je to furt stejný

Jasně fotr, za naše dělnický prachy vystudovali, za naše dělnický prachy si válej šunky a vymejšlej hovadiny - k lopatám s nima, mejt výklady, v kotelnách topit, uran mlít, tak se na ně musí !

Jako bych slyšel tvého ideového vzora, šlechtice ducha, Vasila de Bilaka !

yx 7.12.2009 9:23

Re: je to furt stejný

jsi tak hloupý, nebo se tak jen tváříš:-/

yx 7.12.2009 9:20

Re: je to furt stejný

R^R^

Eddieul 7.12.2009 6:08

Tak pod tento článek...

.... se můžu jen podepsat. Konečně někdo, kdo nepodoporuje slepě hon na čarodějnice. R^

Pamětník 7.12.2009 6:03

Článek je perfektní.

Soudruzi Uhl, Šabatová, Klímová, Havel, Dienstbier, Pithart a další nám ještě ukáží, co to je být komunistou.

wert 7.12.2009 9:47

Re: Článek je perfektní.

zapomel jsi na Havla

rydl 8.12.2009 19:26

Re: Článek je perfektní.

kdepak havel je pouze kryptokomunista

Queeno 7.12.2009 5:04

Bojkot Thor Steinar

Nebylo by ani tak důležitý to, jaký značky nosí, oni ale některý z těch firem vlastní a to je rozdíl, protože z jejich prodeje financují svý akce!

S.P.Q.B 7.12.2009 11:06

Re: Bojkot Thor Steinar

a jaký akce se třeba financujou z prodeje značek Wei-Bao nebo Bei Mei Quian Yun ?

Queeno 7.12.2009 20:35

Re: Bojkot Thor Steinar

Nákup benzinu ve Vítkově?

Značky o kterých píšete neznám...sorry...

bruner 7.12.2009 3:56

první věta a hned lež

jak potom věřit ostatním. Ten, kdo (snad) autorovi něco zakazoval ve škole určitě nebyli en bloc komunisté.

Bereniké 7.12.2009 5:11

Re: první věta a hned lež

Zažila jsem dva učitele, kteří  nám zakazovali nosti džíny a anglické nápisy - oba byli kovaní komouši. Takže z mého pohledu je první věta pravdivá. Moc dobře si pamatuju, tak starej komouš Jarolímek nadával jednomu spolužákovi, že má bundu s maličkou výšivkou na rukávu, kde bylo napsáno US. Kluk mu na to odpověděl, že to je zkratka Uhelných skladů a dědek na to neměl protiargument. Toho dědka jsme měli na občanku, museli jsme nosit aktuality z Rudého práva a  kdo si přinesl tu samou zprávu od ČTK, ale vydanou v jiných novinách, tak měl smůlu. Dědek uznával jen "největší a nejčtenější".

ijáček 7.12.2009 6:24

Re: první věta a hned lež

No a kdo teda. Komunistický režim, ke kterému se VŠICHNI komunisti svým členstvím ve Straně aktivně hlásili. Tento režim si dal do ústavy článek 4 o vedoucí úloze Strany, tento režim se mstil rodičům na jejich dětech i vnoučatech.

Jenže pro nácky to platí taky: stačí být členem (mít na rukávu obrázek), a je vinen (vyhozen z práce). Proč by to tedy nemělo platit i pro komunisty stejně?

yx 7.12.2009 9:26

Re: první věta a hned lež

to víš, že ne, to byli jen soudruzi a soudružky učitelé. Protože tady přece bylo "lidově demokratické" zřízení a vůbec tady nevládla jedna strana..:-/

rolandszewczyk 7.12.2009 2:40

kurnik šopa

Prý je to hnusná náckovská "móda pravicových extremistů"........by mně zajímalo,jak nácek může bejti pravicovej a k tomu extrá moc, měl by se zavést paragraf oblbování lidu,nakonec popírač historie není k tomu dalek,jako jeho přílepek by to bylo dobrý

sas 7.12.2009 2:07

1 Kde jsme?

Nachazime se dobrovolne v podruci jakesi smradlave, zkorumpovane, zlodejske, mafianske a lobisticke zumpy, oficialne nazyvane politicka reprezentace v jakemsi postkomunistickem cesku, kde bolsevicti mutanti za siroke podpory levicove spolecnosti svymi cachry delaji jakysi blize nedefinovatelny kapitalismus pod falesnou rouskou jakesi pseudodemokracie.To vse za stiplaveho chechotu havlistu a zradcu-pravdolaskaru, vylezajicich casto z pozlacenych a smradlavych der vzdycky, kdyz lze neco urvat.Vse je chraneno totalitni cenzurou se spiclovanim a plne kryto politicky ovladanymi sdelovacimi prostredky, soudy a STBackou policii, ze které se opet stava staronovy nastroj politicke moci.Korupce na urovni Ugandy....Urednici, policajti a hlavne politici, kteri nekradou a nehrabou, aby se pomalu stydeli, ze jsou poctivi a je umeni takove najit uz od urovne sekretarek starostu.Vladnou nam preplacena, neschopna a politicky protezovana, bezpaterni hovada, ktera uz davno ztratila s nabytym tukem pojem o realite a uspesne razi heslo po nas potopa.Osud nasi zeme a nasich rodin jsme nezodpovedne sverili bez ohledu na partaj do lepkavych pracek eurohujeru a ritolezcu, kteri nas i s naší domovinou za jidasky peniz a tepla kresla prohandlovaly formou vlastizrady.

sas 7.12.2009 2:07

2 Kde jsme?

Ceska republika se nezadrzitelne potapi do srracek a jedine reseni je ve volbe neparlamentnich stran. Nelze totiž ocekavat, ze se ta nenazrana prasata zacnou najednou po 20 letech zlodejin mezi sebou vzajemne zavirat do lochu, kam zatím v ramci svobody slova posilaji jen prilis kritizujici tzv extremisty a dalsi, umele ideologicke napratele.Zdanlive jednoduche reseni ve volbe nezkorumpovanych stran ale nefunguje z duvodu vysokeho stupne tuposti a omezenosti naroda, pro ktery je za vsech moznych falesnych duvodu porad lepsi uz druhou generaci volit opakovane ty same gaunery, zlodeje a tunelare, nez se konecne zodpovedne postavit k problemu celem a logicky dat sanci uz i jinym.Jsme genarace neschopnych a ufnukanych sraaacu a naši potomci, kteří onu nezodpovednost odnesou nejvice , nas a nase dnesni smesne vymluvy jednoduse nikdy nepochopi.

BERAN 7.12.2009 3:22

No to je ale krásný projev extrémismu

Děkuji za politickou nekorektnost.

Kdokoli volí stávající politické strany, současně říká:

Ano, vím, že jste ze mne dělali blbečka a souhlasím s tím, abyste tak činili i nadále.