7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Na tenkém ledě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
StandaT 12.11.2006 20:12

Re: Re: Soudruhu,

;-D

huhu 12.11.2006 17:31

Re: Soudruhu,

straší ho v noci rozezlený Masarykův duch :-P

František I. 12.11.2006 14:39

klid na práci

Kde jsem to jen slyšel.Klid na práci... Neříkal to kdysi před sameťákem pan Jakeš? Prostě se to panu Jelínkovi nějak popletlo. Sice v té době asi cumlal pionýrský šátek, ale něco utkvěje v paměti. Jinak jeho psaní bych přirovnal k erudici přítele býv. min. Sobotky. Problém je, ten první pouze znečistí papír, ten druhý tu nasekal nejvyšší sekeru, jakou se nepodařilo zatnout ani komoušům před 89.

No... 12.11.2006 12:08

Jakej kus vola, CELEJ a kapitální..Jelen...

Lavírování je znakem topení se. Paroub už stahuje všechny okolo pod ten tenký led, na který se vydal a led sílí a z pod něj se už nikdo nedostane. Tohle musí cítit i Masarykovo jméno zneužívající rádoby ředitel rádoby školy a tak začíná lavírovat.Lavírování je...a znova...a znova....jelen, do ...pozadí střelen začíná mít bobky, že to špatně dopadne a právem a lavíruje....!

Karel008 12.11.2006 9:00

Lukáši, ty jsi ale kus ku.vy.

Marta 12.11.2006 7:24

Re: Re: Už i soudruh Jelínek je posraný strachem.

 Radajane, já jsem ráda, že tu máme  malého astona!  On je jeden z mála, který  dokáže napsat pravdu!   Já si myslím, že život si zkracujete Vy . Všichni co milují Paroubka a spol . zlodějů jsou nenávistní a posraný strachem , aby se  komunistická ČSSD  neocitla ve  vězení, za ty svoje kauzy, a že jich je na desítky, ne li na stovky.

Marta 12.11.2006 7:14

pane Jelínku,

 proč nenapíšete pravdu, proč není ještě vláda sestavená? Proč nenapíšete, že jedině díky Paroubkovi.  To on je brzda ! Je vidět, že to Vaše socanokomunistické myšlení už nerozchodíte.

Jindřich 12.11.2006 5:54

Jelínku

ty jsi ale takovej šibal Matěj, že jo

Lama 11.11.2006 22:30

Re: Svitak

;-D

PetrK 11.11.2006 22:24

Soudruhu,

nějak jste zapomněl na titul ředitele Masarykovy akademie. Že by vás už vykopli? Při vámi projevované inteligenci bych se tomu nedivil.

fren440 11.11.2006 22:15

Svitak

Ivana Svitáka si pěstovali na americké univerzitě jako vzorek komunisty (aby studenti viděli na vlastní oči živého komunistu) a pan Jelínek na NP je asi jako příklad fanatického levičáka.

Radajan 11.11.2006 21:59

Re: Už i soudruh Jelínek je posraný strachem.

Nemohu si pomoci malý astonku. Ve své nenávisti ke všemu co není modré si zkracuješ život a budeš mít vředy na žaludku, jestli je náhodou už nemáš. Ty dovedou s nadměrnou žlučovitostí potrápit i takového znalce politických poměrů jako jseš ty.

huhu 11.11.2006 21:53

Re: Jelínkovy kydy pro Rudé Právo... Paroubkovy kydy pro naivní voliče...

ten žvaní, už to ani není směšný, že jo :-P

AeroKarel 11.11.2006 21:50

Re: Fanatik

On blbne za peníze ........

AeroKarel 11.11.2006 21:49

No, koukám

že už i socdem ideologové ztrácí nervy.

"ČSSD je pro pevnou vládu a „klid na práci“ prostřednictvím úzké kooperace dvou nejsilnějších partají. "

Háček je jen v tom, že tu práci už socdem hodně dlouho nevidí nebo v horším případě maří. Daňová, zdravotní, penzijní reforma ...... Místo toho skoro komunistický Zákoník práce a "neziskové" znárodněné nemocnice k DRáthově obohacení.

divana 11.11.2006 18:07

Re: hlavně nikam nevykračovat!! konec hlášení pro paroubkovce!

http://www.cssd.cz/galerie/ing-jiri-paroubek/5342.jpg

divana 11.11.2006 18:05

hlavně nikam nevykračovat!! konec hlášení pro paroubkovce!

:-D:-D:-D

Arab 11.11.2006 17:57

Fanatik

Jelínek je fanatik,který nemá oči,uši ani rozum.Zajímalo by mně, kdo ho tak zblbl.

Ladislav N. 11.11.2006 16:21

Re: ...doba, kdy se smely publikovat jen nazory jedne jedine spravne strany...

Jelínkovy texty připomínají staré texty Milana Jelínka pro totalitní Rudé Právo... že by rodinná tradice?

Ladislav N. 11.11.2006 16:16

Jelínkovy kydy pro Rudé Právo... Paroubkovy kydy pro naivní voliče...

"...Jiří Paroubek občanským demokratům nastínil dvě cesty, po kterých by s nimi byl ochoten vykročit. ..."

ČSSD upřednostní menšinovou vládu ODS, nebo velkou koalici

"Pokud s takovouto nabídkou (vláda ODS, ČSSD a KDU-ČSL) přijdou a pokud ji nějakým způsobem zdůvodní, tak samozřejmě budeme o ní jednat. Já netvrdím, že bude pro nás akceptovatelná," uvedl Paroubek.

;-O

JIří SOUKUP 11.11.2006 15:52

Jelínek nesklamal.

To je počteníčko, zdřejmě se jedná o nějaký speciální tisk pro choré na mysli, Fan clubu, který vede. 

traktorista 11.11.2006 15:10

Re: Re: Re: Uz i Jelinek?

:-) snad ten ponor bude hodně rychlý a nestáhne sebou do hlubin i neviné cestující :-(

Ahasver 11.11.2006 14:47

Re: Re: Uz i Jelinek?

Tvrdá realita bez pověr a iluzí vypadá asi takto:

Titanik Paroubek chlemtá vodu a jeho mohutné pozadí stále strměji vystupuje nad hladinu - neklamná to předzvěst neodvratného sesuvu do bezedných hlubin, rypákem napřed.

jerry 11.11.2006 13:54

Proč NP uveřejňuje Jelínka

asi proto, že jiní levicoví autoři než Jelínek a Jičínský své články do NP nenabízejí.Domnívám se, že to svědčí o hluboké krizi dnešní české levice. Nenadávejte pánům Neffovi a Wagnerovi,chtějí mít na psu pravicové i levicové názory, a lepší levicové prostě nemají k dispozici. 

Ken 11.11.2006 13:14

Politika na tenkém ledě

Pane Jelínku, zase špatně. Zkuste to jednodušeji. Například v USA vyhráli volby demokraté, republikáni porážku uznali a řekli, že se semknou a příští volby vyhrají. Vaše ČSSD ústy Vašeho šéfa přirovnala výsledky voleb k roku 1948 a vyslala poplašnou zprávu o "modré totalitě". Pan Paroubek se sice omluvil, jeho další krok měl být však odchod z politiky. Nyní je velkou kládou na cestě. Nemůže být ani ve vládě, ani mít nějaký vliv ve státě. Je to nedůvěryhodný partner pro jakáko-li jednání.

Věřte mi, že opozice Vám (ČSSD) jen prospěje. Jakáko-li velká koalice, skrytá koalice či jiná forma spolupráce, nebo podíl na vládě Vám jen ublíží. Nezbavíte se pijavic a budete podezříváni z korupce (zametání stop pod koberec).

Hezký den.

Monte Christo 11.11.2006 13:09

Politika podle kralu....

Je scela jasne kazdemu cechovy,ze ceske kralovstvi kdysi existovalo..Uz jen proto,ze uz na skolach povinnych nas nasi ucitele ucily o nasich dejinach,ale take take proto,ze mame svou hrdost,jenz nam nasi politici v dnesni dobe upiraji...Podivejme se na to scela zbiska...Panove dnesni politiky velice dobre vedi,ze timto spusobem dnesni politiky ohrozuji stat nejen politicky,ale hlavne ekonomicky uz jen tim,ze se sami nemohou dohodnout a kazdy se snasi utrhnout co nejvice pro sebe...Lid se tedy pta kdo odnese jejich dohadovani a jak se rika mezi ceskym lidem ,,BOJ O KORYTA!!!,,Dobry politic samozrejme velmi dobre vi,ze ekonomika zeme je na prvnim miste pro jeho zemi a snazi se ji samozrejme podporit,tak,aby jeho zeme a jeho narod se stal v srdci evropy tim vyvolenym,ktery zanedlouho vyzve veskere staty sveta ke globalizaci...Nicmene na ceske pol.scene zatim zuri valka poltiku,kteri nemaji evidentni zajem o ekonomiku zeme ...Uvadim,zde priklad :okupace CR jak nacisty tak pozdeji rusi dovedla tuto zemi ke pozdejsimu kolapsu zeme a ikdyz jsme dnes cleny EU nema CR zavedenou spolecnou menu ,ikdyz je to zeme ktera dala svetu mnoho dobreho at jsou to treba kontaktni cocky ci dalsi veci!!!Nasi se neumi prat za prava svych na pude evropskeho parlamentu a nedokazi argumentovat ...Jsme cleny EU!!!Se stejnymi pravy a povinnostmi jako jine zeme a tedy mame myti i stejne ekonomicke vyhody jako zaladajici clenove EU uz jen proto,ze nam to take dluzi !!!A kazdy ekonom dobre vi,ze pokud je kupni sila zeme vysoka tak se s investory dvere netrhnou...Je treba si uvedomit v pol.cile kterych muze byti dosazeno ve velmi kratke dobe ovsem to se politici zeme nemohou chovat jako v kocourkove ale jako pravi vyjednavaci ceskeho lidu...Monte Christo Washington DC Illegality Zeme ceska domov muj....

penzista 11.11.2006 12:48

Stále nechápu proč

jsou zde uvěřejňovány bláboly šibala Jalínka uveřejněné před tím v oranžovo-rudém Právu. Nechte je pouze jeho čtenářům a nerozčilujte návštěvníky neviditelného psa. Nebo už nemáte opravdu jiné autory?

LV 11.11.2006 12:20

teče jim do bot, ale drzosti mají stále dost!

Tohle pohoršení je skutečně chucpe!! Že ODS Paroubkovi nevěří?? A kdo by mu věřil? Svéprávný a myslící občam, který si pamatuje události alespoň pár dní (neřkuli rok)zpět , mu neuvěří ani pozdrav! Že je Topolánek a ODS zásadová, že ctí určité zásady a nekupčí otevřeně s programem? No proto je přeci lidé volili, ne??

A k volbám - no to je přece jasné každému, už od června, že s takovým rozdáním karet nelze nic dělat. Že se to socanům nehodí?? Ale to je miláčkové váš problém. Že vaši sociální kverulanti sedí v krčmě či u televize a k dalším volbám se nehrnou?? No na koho jste vstadili... Ostatně řadě z nich, co volili ČSSD už začíná docházet, že pečení holubi nepřiletí. Zkrátka, je možno buď jít k volbám znovu, a nebo zaprodat program, přesvědčení i důvěru voličů a začít kupčit - to za to, to vyměníme za ono, zásadu za židličku. za dvě křesílka zásady a směrování strahy... To čestný člověk neudělá. Pravda, tebto problém se netýká ČSSD. Jednak žádný program nemá, jen se negativně vymezuje, jednak čest a zásady odešly s Paroubkovým nástupem ke kormidlu!

bruno 11.11.2006 9:56

Re: demagogie

Jenom abychom my,voliči, nemuseli při volbách odevzdat hlasovací lístky pohůnkům ČSSD!!!

huhu 11.11.2006 9:56

Re: nové volby

R^ jediná možná strategie ODS - vytrvat a držet slovo. A vše k předčasným volbám, ve kterých doufejme povede čssd ještě Paroubek, rath, Tvrdík a Jelínek. A mezitím nepustit šibaly zpět k moci, zejména ne na vnitro.