23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fišta 11.4.2009 14:30

Re: Nesouhlasím s tvrzením, že

Klaus se nepotřebuje mstít, ale zcela jistě nebude zaštiťovat svým jménem partaj, která už s ním nemá nic společného. Topolánkova pravdolásková, levicová, sociálně demokratická strana už s ODS nemá nic společného. A jako taková se vydává na cestu Unie svobody... Rv

Ferda 11.4.2009 13:23

Re: Ja teda nevim

Mas v tom Motane holt hokej. Odpovida to tvoji úrovni.

zcr 11.4.2009 13:06

Re: Zdá se mi směšné,

například v nedávném krátkém rozhovoru s Jiřím Havlem na Rádiu Česko (bližší informace jsem si nepoznamenal)

JaS 11.4.2009 13:02

Nesouhlasím s tvrzením, že

Klaus se zachoval v této situaci státnicky. Klaus má podstatný podíl na zbourání vlády, mstí se za to, že se ODS od něj pomalu, pracně, ale přece osamostatňuje. Ukázal to na podzimním sjezdu ODS, kdy z ní uraženě a divadelně vystoupil, a na sjezdu ČSD, kdy dal Paroubkovi jasně najevo, že tuto vládu nechce a tím Paroubka podpořil. Samozřejmě v tom hraje roli i Klausova pátá kolona v ODS - především Bém. Topolánkovi mohu jedině vyjádřit obdiv, že za takových podmínek vůbec dokázal fungovat.

Otakar 11.4.2009 12:15

Re: Prodělali a prohráli jsme my všichni..

Můžeme se dohadovat do alelujá kdo byl arogantnější jestli Topolánek, Bursík, Paroubek, nebo Rath, stojí za věci všichni, ale to nemá se zdravým rozumem nic společného.

Malý Aston 11.4.2009 11:50

Re: Ale, ale ....

Vezměte na vědomí fakt,že někdo pomocí tahání názvu zemí z klobouku vytáhla název České republiky že má být země předsedající. Před námi to byla Francie a po nás nastupuje Švédsko. To jsou fakta a jak se zhostí předsednictví tá nebo jiná země je věc druhá. Stejně si to řídí nikým nevoleni komisaři bruselští takže se jedná jen a jen o nějakou čestnou funkci. Tak jako Francie nic podstatného nevyřešila nikdo nečekal že evropu převrátí nějaký malinkatý postkomunistický stát,kde opozice je složena ze samých komoušů.No tak jsme si to mohli v klidu odsedět a nic by se nestalo. Ale my né a né,my musíme zase všem ukázat že jsme jen lokajové kteří ještě nevědí kam patří.;-(

Divící se 11.4.2009 11:45

Re: Pane Klíči

Tak my všichni jsme prodělali? A co jsme vlastně my všichni prodělali? Nechápu. My, obyčejní lidi, můžeme být jen rádi, že tato korupčnická, asociální a jen bohatým nadržující  vláda šla do ....

Divící se 11.4.2009 11:40

Re: Zdá se mi směšné,

... a kde to jakési konkrétně knikání je? O ničem takovém nevím.

Divící se 11.4.2009 11:38

Ale, ale ....

To je pořád řečí o jakémsi úspěšném předsednictví EU, ale už nikdo nenapíše, co se vlastně tak mimořádného či dokonce zázračného stalo.

Malý Aston 11.4.2009 11:33

Vypadáme jako volové!

Ať za to může Topolánek nebo Paroubek či přeběhlíci nebo konstruktivní poslanci či bába Kuchtová vypadáme v Evropně jako volové. Vy kteří sedíte doma na perdelce,nebo jste fanatičtí fandové té nebo jiné politické strany to tak nevníme. Vy jen hodnotíte že někdo vyhrál a někdo prohrál a spojujete to jen s některou politickou stranou nebo jejich předsedy. Ale tak to není. V zahraničí nás mají za debilní společenství nějaké postkomunistické zemičky která ještě nemá jasno s kým a proč a dávají za pravdu tomu pidimužíkovi z Francie který varoval celou Evropu před našim předsednictvím. Lokaje,kteří ještě nevědí komu sloužit pověřit aby řídili celou Evropu byl od počátku debilní návrh.;-)

x2u 11.4.2009 11:10

Re: já to vidím jinak

Neříkalo se tomu kdysi "Poučení z krizového vývoje"?

x2u 11.4.2009 10:52

Re: Kdo ale prodelal?

Podívejte se, po čí vládě bylo nutné sanovat naše bankovnictví. Tam je schovaná podstatná část dluhů, které vyrobili socani.

Zeptejte se vašeho bývalého guru, dnes "pana prezidenta nás všech", jakým způsobem dosahoval vyrovnaných státních rozpočtů. Odpovím: Používal peníze, které občané dali přímo z daní a to i za komunistických vlád na sociální a zdravotní účty. Byly to stamiliardy. LTO, stamiliardy, které naopak do rozpočtu nepřišly. Privatizace, stamiliardy,které do rozpočtu nepřišly.

ČSSD už tu možnost neměla. Myslíte, že lidé jsou tak hloupí, aby volili socany jen kvůli 30,-Kč u doktora? Takto získaná položka je jako pšouk v lese. Lidé už mají dost korupce na nejvyšších místech a chtějí změnu!!! Já si o socanech v tomto směru nedělám žádné iluze, ale aspoň mě nemají za takového hlupáka, aby mi pokračování v dokrádání toho co ještě zbylo, předkládali jako reformy s tím, že očekávají moji podporu a navrch potlesk za skvělou správu věcí veřejných.

Ypsilon 11.4.2009 10:50

Re: Prodělali a prohráli jsme my všichni..

Krajské volby nebyly o "30 Kč za poplatky, ale reakcí na aroganci koalice.

zcr 11.4.2009 10:20

Zdá se mi směšné,

že ČSSD vytrvale kníká o tom, jak bolestivý kompromis to pro ni je... :-(

I-Worm 11.4.2009 10:18

Re: já to vidím jinak

no, já nevím, jestli už ten poslední milion nepraskl...Ale možná bude mobilizace sponzorů na téma "socani vám zruší rovnou daň!"...

muhehe 11.4.2009 10:17

Re: Ať jdou všichni politici k čertu.

...Ať jdou všichni politici k čertu...

Ale oni jdou odjakživa k čertu a ochotně nás berou sebou. ;-)

Guláš 11.4.2009 10:15

Re: Kdo ale prodelal?

S tou jednoduchostí bych si na Tvém místě nebyl tak jistý. To, že nepláču nad věcí, kterou stejně nemohu ovlivnit, mě nijak nehendikepuje. Ani jedna strana pro mě jako OSVČ, nic neudělala. Nevím, proč bych slzel nad jejich žabomyšími spory. P. Vondru nemám v oblibě jako signatáře PNAC. Doporučuji zlepšit interpunkci.

I-Worm 11.4.2009 10:15

Re: Ja teda nevim

to je sice pravda, ale voliči ODS odpustí. Odpustí a zapomenou...

I-Worm 11.4.2009 10:12

No, ten Klaus vopravdu ukázal

jak mu jde o stabilitu vlády! Hlavně tím okázalým vystoupením z ODS.

Otakar 11.4.2009 9:42

Prodělali a prohráli jsme my všichni..

Prohráli jsme proto, že naše politická "elita" elitou vlastně není a pro své malé a malicherné cíle zahodila už po několikáté po r. 1989 naši příležitost pro rozumné uspořádání státu, a není ochotná se spolu dohodnout na nejzákladnějších pravidlech fungování politiky.. Nemá smysl se vracet dozadu,je to jen mlácení prázdné slámy i když pes je zakopaný tam. Po volbách v r. 2006 byla tato volební etapa ve znamení pokusu o návrat "pravdyalásky" do politiky, když se jim to nepovedlo v regulerním politickém klání (voliči zametli z US, ODA, cestou změny, a pod.), tak se pokusili o návrat infiltrací jako paraziti do jiných politických stran (Bursík, Jaques a spol. ve SZ) a Vondra a spol. v ODS za blahosklonné spollupráce Topolánka, (tento vliv se nejlépe prokázal při volbě prezidenta) druhým aspektem byl nástup hulvátské, prázdné a destruktivní politiky ČSSD pod vedením tria Paroubek, Rath, Zaorálek, nikdy v historii  nebylo v čele ČSSD něco tak odpudívého. Trauma české politiky kdy je zablokován jakýkoli náznak řešení kolapsů vellou koalicí (Německo a Rakousko to standardně užívá) to jen podtrhuje. Můžeme si za to sami a dokladem je dopad krajských voleb kdy většina volících voličů dala přednost kravinám kolem 30 kč u lékaře před zdravým rozumem, pokud za toto někdo může tak i my všichni.

Martin 11.4.2009 9:18

nesouhlasím

Musím říct, že se od pana Klíče jedná o podivnou analýzu. Prý ČSSD nejvíc vydělala na svržení vlády - a já nesouhlasím. ČSSD svržením vlády přišla o významný opoziční bonus, kdy mohla v klidu a bez odpovědnosti kritizovat vše vládní - a tak zdarma přicházet k politickým bodům z kritiky "nepřítele". Za tuhle "úřednickou" vládu totiž ČSSD přijala více než poloviční odpovědnost. Navíc mám pocit, že většina společnosti nehodnotí toto svržení vlády během evropského předsednictví dobře - a to taky ČSSD politické body nepřidá.

PETR 11.4.2009 9:02

Pane Klíči

prodělali jsme všichni. Jestli Topolánek a další budou nové vládě pomáhat, bude jedině dobře. Teď není čas na úvahy, teď se musí zachránit, co se dá. Hoří dům, musíme hasit a až po uhašení požáru se bude hledat viník.

Motan 11.4.2009 8:58

Re: Ja teda nevim

Já vím a mohu zaslat smlouvu Topola s voliči. Dokázat nesplnit ani jeden bod je čin hodný opětného zvolení? Řešení plynu byla také ostuda, cesta do pekel atd. Ten Mevaldovo vlajkonoš musí zpátky, odkud přišel.

janci 11.4.2009 8:34

Re: Pád Topolánkovi pravdoláskové vlády,

a kdo a s kym bude posleze vladnout?

NevericiTomas 11.4.2009 8:24

Ja teda nevim

ale ono to spis vypada ze Jirka Paroubku i s celou svoji squadrou nekomu sedl na lopatu. Meli tu vladu, ktera delala nepopularni kroky, navic se nan ni nalepila smula celosvetove krize. Vitezstvi CSSD ve volbach bylo prakticky jiste. Stacilo si POCKAT. Misto toho jirka poskytl ODS zaminku jak se nepopularni vlady zbavit, vypadat jako cestny a statecny a sam  na sebe napatlal oder mamlase, ktery poskodil CR navenek a navic nema zadne reseni. Zatimco za normalni situace by predvolebni kamapan vedla ODS jako vladni strana zamestnana uradovanim, ted je stul cisty. Jirka si vyrazl vsechny trumfy z ruky a ne ze vyhral...

NevericiTomas 11.4.2009 8:20

Re: já to vidím jinak

Se mi libi si socani ty jedny vyhrane volby postavili na piedestal a tvari se, jakoby zadne jine nebyly....;-D

Vašek 11.4.2009 8:13

Re: Kdo ale prodelal?

Neprodělals ani korunu. Mno, ono se uvidí kolik proděláš až se ujme ujme vlády rozhazovačná ČSSD. Troubo.

Vojtin 11.4.2009 7:42

Re: Klaus se zachoval státnicky ?

Co je možné požadovat po páté koloně?!?

Jinak jinými slovy, co cítím já.

R^

siviez 11.4.2009 7:39

Re: Kdo ale prodelal?

Koukám že jseš dost jednoduchej člověk že jo?Černá či bílá, ano či ne.To ti teda závidím tvůj pohled na svět.Ty jseš asi hodně šťastná osoba.

Bobo 11.4.2009 7:37

Ať jdou všichni politici k čertu.

Je krásné ráno a to mi ti političtí neumělové nevezmou. Krásný den přeji.