23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
-F 11.4.2009 20:59

Re: Autor.

Nelžete si do vlastní kapsy, ona chtěla diktovat. Protožo socanské šibalství už nelze zakamuflovat, dokonce už i švýcaři obvinili šibala Grosse , chtěli odvolat pani Veseckou a Langera, protože ty jejich zlodějny nechtěli krýt. Když česká policie nic za socanů nic nezákonného nezjistila a šýcaři, jen tak mimochodem při vyšetřování jiné zločinu natrefila i na bývalého ministra Grosse. CT 24 to odvysílala jenou jedenkrá v hlavních zprávách a jinak ticho po pěšině. Jinak jedny zprávy vysílá od rána do rána.

AeroKarel 11.4.2009 23:22

Re: Autor.

Ty podmínky oné opozice by se rovnaly kapitulaci. Nic proti tomu, ale pak ať si s tímto parlamentem Paroubek sestaví vládu a vládne.

mik 12.4.2009 0:49

Re: Autor.

Díky, ale já ve státě ovládaném psychopatem žít nechci

mik 12.4.2009 0:48

Re: Autor.

Paroubek nechtěl jednat o příměří ale drze vydírat. Na každé jednání přišel s takovýma prasárnama, že je div, že mu Topolánek nerozbil dr žku.

Karel 12.4.2009 7:20

Re: Autor.

Jak vidim tak se s mladymi obvykle vzdělanymi přiznivci pravice těžko diskutuje. To jsem zažil za sveho mladi ale tehdy si ti mentalně podobni jenom v opačnem gardu, řikali svazaci.

jk-jiny 11.4.2009 15:13

Plácáte, plácáte...

Topol sklidil, co zasel. Ldyby byl Bursík trošku míň nahlavu, vláda mohla zůstat. Snaha opozice svrhnout vládu je normální a to i během předsednictví EU.

-F 11.4.2009 16:23

Re: Plácáte, plácáte...

8-o8-o Kdo je tady na hlavu? Vy určite a vámi tak obhajovaná opozice. Pokud vím, tak když opozice vysloví nedůvěru vládě, tak má plán, jak  řešit situaci. A má oranžový Paroubek a jeho squdra plán řešení? Nikoho není vidět, jen Paroubek mele, že oni nechtějí vládnou to znamená nechtějí převzít za svoji prasárnu odpovědnost i když utrpěli vítězství.(Y)(Y)(Y)

Landys 11.4.2009 17:04

Re: Plácáte, plácáte...

;-€Jednoduché "F" máš stejně jednoduché argumenty. Navíc tady plácáš  akorát o tom, co jsi slyšel od odéesáků nebo si  přečetl od jim nakloněných "investigativních" komentátorů. Kdyby chtěl Paroubek převzít vládu, tak se tady budete zajíkat jaký je to chorobný mocichtivec (to jsou  citáty oněch investigativců). Topolánek dostal solidní nabídku na zbavení se Íčka a pí Vesecké - to byl víc než oprávněný požadavek - nadělali se tady oba nepatřičností víc než už bylo únosné. Že měl Topolánek asi oprávněné obavy zbavit se jich, aby se mu neodměnili stejně jako Téčko, to je jeho problém. Íčku byl  vděčný za podvodné vítězství ve volbách, pí Vesecké za dosavadní držení se u moci, korupčníci to jistili - zdálo se, že je to posichrované dostatečně - a ono ne ! Holt nic se nemá přehánět. Mirek nevěděl, kde končí hranice prostředníkových legrácek, a toto je logické vyústění. Tak tady teď pravičáci neskučte. !

rw 11.4.2009 17:32

Re: Plácáte, plácáte...

 Landys vy jste jen chorý rudý mozek,pokud hovoříte o solidních požadavcích Paroubka tak jste poněkud vedle nebo jste spadl z Marsu.

Těrazky Topol 11.4.2009 18:21

Re: Plácáte, plácáte...

Nenadávej Landysovi,Napsal pravdivý příspěvek.Bože, proč ODS volí agresivní paka?

. 11.4.2009 19:13

Re: Plácáte, plácáte...

Chce to rozvahu, přemýšlet a vidět.  Na nejlukrativnější pozice v obouch politických stranách se prodrali mocichtiví zlatokopové z Moravy. I ten Paroubek je rodem z Olomouce. Všichni ti Moraváci nenažraní degradovali politiku na úroveň koňských handlířů. Slušnému se chce zvracet.

Jiřík 11.4.2009 20:38

Re: Plácáte, plácáte...

Jasné,chce to skromné a pracovité pražáky.(hodně vyčurané)

. 12.4.2009 20:06

Re: Plácáte, plácáte...

Až se na Moravě bude alespoň z poloviny makat takovou intenzitou, jakou se musí makat v Praze a ve středních Čechách, tak ekonomicky rozdrtíme celou EU. Jenže na Moravě se jen chlastá, kecá nebo kandiduje do politiky.

-F 11.4.2009 21:18

Re: Plácáte, plácáte...

Tak na co Paroubek odvolával vládu, když neměl řešení? To je argument jak prase. Já neporřebuji, aby mně někdo napovídal. Když vezmete čas zpátky a shrnete Paroubkove vystoupení o tom, ja koalice to dělá špatně, tak každy normální člověk předpokádá, že Paroubek má rozpracovaný planá, co bude, až vládu odvolá. Jeho první slova byla my nechceme do vlády. Tak mně sakra řekněte, proč jo odvolával?  Utpěl vítězství a to ho tak zaskočilo, že uteklze sněmovny za asistence kamer. Můžete si přehrát záznam a přesvědčit se .

Chápu vaše zklamání, nechal jste se nachytat na sliby a máte problémse s tím vyrovanat. Jestli nekdo nevěděl kdy přestat byl Paroubek a teď je u posraných na dvoře a mu s ním. Na rozdíl od vás neporřebuji si vymýšlet, stačí sledovat TV. Paroubekto tak přeháněl s tiskovkam před kamerou tak, že se to nedalo přehlédnout.

Na rozdíl od vás jsem se narodila ve válku, přežila jsem komunisty, oranžové komunisty

a mámpatřičný trénink, takže mně nemůže nikdo zklamat, protože jsem realista a nic od nikoho nečekám, na sliby nedám a oblbovat se socanama neechám. 

Vy udělejte něco pro svoje zdraví. Zavřete počítač, vraťte ho socanům a vyjděte si na jarní sluníčko, to je nejlepší léka na deprese. Přeji dobrý večer.;-P

mik 12.4.2009 0:50

Re: Plácáte, plácáte...

Pablbek, jako každý levičák, chce jen mít moc a možnost krást. Nikoliv makat, a už vůbec ne pro stát.

JaS 11.4.2009 13:02

Nesouhlasím s tvrzením, že

Klaus se zachoval v této situaci státnicky. Klaus má podstatný podíl na zbourání vlády, mstí se za to, že se ODS od něj pomalu, pracně, ale přece osamostatňuje. Ukázal to na podzimním sjezdu ODS, kdy z ní uraženě a divadelně vystoupil, a na sjezdu ČSD, kdy dal Paroubkovi jasně najevo, že tuto vládu nechce a tím Paroubka podpořil. Samozřejmě v tom hraje roli i Klausova pátá kolona v ODS - především Bém. Topolánkovi mohu jedině vyjádřit obdiv, že za takových podmínek vůbec dokázal fungovat.

Fišta 11.4.2009 14:30

Re: Nesouhlasím s tvrzením, že

Klaus se nepotřebuje mstít, ale zcela jistě nebude zaštiťovat svým jménem partaj, která už s ním nemá nic společného. Topolánkova pravdolásková, levicová, sociálně demokratická strana už s ODS nemá nic společného. A jako taková se vydává na cestu Unie svobody... Rv

vasekpav 11.4.2009 18:58

Re: Nesouhlasím s tvrzením, že

Loajální Topol !Čekal že Klaus Bude prezidentovat a dá pokoj . CHtěl dělat potřebnou reformní politiku )tedy politiku s gulami)Jenže nemůže být lepší než Klaus a paroubek ti neodpouští !!

Karel K 11.4.2009 15:14

Klaus porušil svůj ústavní slib,

 když osobně předem diskutoval s poslanci, zda mají svrhnout vládu. To nedělá prezident, ale jen koňský handlíř. Klaus také na tom podrazu vydělal nejvíc -   politické mrtvola opět ožila a teď se jí všichni bojí jako vampíra.  :-):-):-)

karel-smichov 11.4.2009 22:56

Re: Nesouhlasím s tvrzením, že

Souhlas >-

Divící se 11.4.2009 11:38

Ale, ale ....

To je pořád řečí o jakémsi úspěšném předsednictví EU, ale už nikdo nenapíše, co se vlastně tak mimořádného či dokonce zázračného stalo.

Malý Aston 11.4.2009 11:50

Re: Ale, ale ....

Vezměte na vědomí fakt,že někdo pomocí tahání názvu zemí z klobouku vytáhla název České republiky že má být země předsedající. Před námi to byla Francie a po nás nastupuje Švédsko. To jsou fakta a jak se zhostí předsednictví tá nebo jiná země je věc druhá. Stejně si to řídí nikým nevoleni komisaři bruselští takže se jedná jen a jen o nějakou čestnou funkci. Tak jako Francie nic podstatného nevyřešila nikdo nečekal že evropu převrátí nějaký malinkatý postkomunistický stát,kde opozice je složena ze samých komoušů.No tak jsme si to mohli v klidu odsedět a nic by se nestalo. Ale my né a né,my musíme zase všem ukázat že jsme jen lokajové kteří ještě nevědí kam patří.;-(

nejmenší Aston 11.4.2009 18:18

Re: Ale, ale ....

to uspesne predsednictvi bylo vždy mezi průsery, bohužel tech přestávek ale moc nebylo :-P >-

Honza II 11.4.2009 20:28

Re: Ale, ale ....

naivní malý aston si myslí,že komunisté se schovali do ČSSD,ale to je omyl,ti nejvlivnější komunisté se právě schovali do pravice i s balíky peněz a hned začali podnikat ve velkém.:-D:-D

Malý Aston 11.4.2009 11:33

Vypadáme jako volové!

Ať za to může Topolánek nebo Paroubek či přeběhlíci nebo konstruktivní poslanci či bába Kuchtová vypadáme v Evropně jako volové. Vy kteří sedíte doma na perdelce,nebo jste fanatičtí fandové té nebo jiné politické strany to tak nevníme. Vy jen hodnotíte že někdo vyhrál a někdo prohrál a spojujete to jen s některou politickou stranou nebo jejich předsedy. Ale tak to není. V zahraničí nás mají za debilní společenství nějaké postkomunistické zemičky která ještě nemá jasno s kým a proč a dávají za pravdu tomu pidimužíkovi z Francie který varoval celou Evropu před našim předsednictvím. Lokaje,kteří ještě nevědí komu sloužit pověřit aby řídili celou Evropu byl od počátku debilní návrh.;-)

zcr 11.4.2009 10:20

Zdá se mi směšné,

že ČSSD vytrvale kníká o tom, jak bolestivý kompromis to pro ni je... :-(

Divící se 11.4.2009 11:40

Re: Zdá se mi směšné,

... a kde to jakési konkrétně knikání je? O ničem takovém nevím.

zcr 11.4.2009 13:06

Re: Zdá se mi směšné,

například v nedávném krátkém rozhovoru s Jiřím Havlem na Rádiu Česko (bližší informace jsem si nepoznamenal)

I-Worm 11.4.2009 10:12

No, ten Klaus vopravdu ukázal

jak mu jde o stabilitu vlády! Hlavně tím okázalým vystoupením z ODS.

Fišta 11.4.2009 14:32

Re: No, ten Klaus vopravdu ukázal

A co by dělal Klaus v Topolánkovo sociálně demokraticé ODS?