9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Na barikády!

Abych uvedl do správných mezí to, co dále píši, tak zdůrazňuji, že Andrej Babiš není dobrý premiér.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Sedlák 17.11.2018 10:24

Re: Milý demente Holásku..

S těmi pitomci šetřete.

Babiš nikdy nedělá nic, co by nebylo v jeho zájmu a ten společenský je mu u zádi. Proto taky ANO nemá politický program. Ten jejich se mění podle aktuální potřrby z hodiny na hodinu.

Co mě k tomu závěru vede? Žádný normální člověk nehodí přes palubu svého syna, když se dostane sám svojí vinou do průšvihu.

P. Lenc 17.11.2018 10:19

Jde vidět,

že sáhnout na Babiše je takřka trestuhodné.Co tak soudruzi znovu založit uliční výbory a domovní důvěrníky?A tu "hyenu" Slonkovou do kriminálu, nic jiného si přece nezaslouží.

M. Šejna 17.11.2018 10:12

Re: Stejný hnus

už jste podala trestní oznámení u švýcarské policie?

R. Vacek 17.11.2018 10:11

Re: Proč ten oslí můstek?

O kvalitě hlasatelů lepších zítřků svědčí i to, že nejsou schopni nabídnout nic atraktivního a tak musejí spoléhat na to, až jejich oponenti sejdou věkem. Zvlášť patrné to je u Zemana, který i na sklonku života, když člověku ubývá sil, nemá problém oslovovat více voličů, než mnohý jura plné síly.

P. Klíma 17.11.2018 10:11

Začínám vás mít rád, pane Janyško 👍

P. Klíma 17.11.2018 10:09

Jste velice jemný člověk slušných rodičů.

To se hned pozná.

P. Klíma 17.11.2018 10:07

Skvělý článek, podepisují každé slovo! 👍👍

S. Netzer 17.11.2018 9:59

Stejný hnus

jako článek Vlka st. Fuj.

E. Kovářová 17.11.2018 9:50

Re: Milý demente Holásku..

Asi se díváte do zrcadla, viďte, když osluvujete "demente" a vidíte tu "inteligenci" a nulu.

Docela jste mě pobavil, to se fakt nevidí...takový pitomec :-)

Ale jinak vystihujete ty zapálené "užitečné idioty" na demonstarcích, kde se jim nic nestane, to je odvaha, vykřičet se sprostě a třeba i svrhnout vládu!

Já se Babišovi divím, že ho to ještě baví, že si neužívá svých peněz na Riviéře a nehází tady na všecky bobek! Bez něho už by tady bylo čmoudů jak naseto a všecky úmluvy, beroucí nám svobodu by byly podepsány... To byste pak čubrněl, ani nos byste strachy nevystrčil....

R. Meišner 17.11.2018 9:42

naprostý souhlas

s autorem. lépe to říci nejde. díky.

E. Kovářová 17.11.2018 9:42

Dobře napsáno

díky!

E. Kovářová 17.11.2018 9:40

Re: Milý demente Holásku..

Vy byste si taky měl přestat hrát a jít raději něco pořádného dělat, co na té Klinice hulíte, že Vám to takhle blbne mozek?

M. Šejna 17.11.2018 9:35

pane Netopile

on Vám nekdo zakazuje protestovat a demonstrovat?

Vám jen nedochází, že vláda nemá povinnost podávat demisi jen proto, že Vy a Vám podobní máte potřebu protestovat proti vládě.

M. Krčmář 17.11.2018 9:33

Až bude Babiš v lochu, klidně.

M. Šejna 17.11.2018 9:32

řízená prasárna proti Babišovi

nikdo z těch "rozhořčených" hlasatelů pravdy a lásky, kteří útočí na premíéra přes jeho nemocného syna, si nepoložil otázku, proč Babiš ml. neohlásil svůj únos švýcarské policii.

Babiš ml. je občan Švýcarska. Pokud byl unesen a pokud mu jeho otec údajně omezuje styk s českou policií, stačí zvednout zadek a zajít do nejbližší policejní stanice švýcarské policie.

I ta hrdinná investigativní bojovnice Slonkova mohla při návštěvě Švýcarska pomoci mladému Babišovi, a na švýcarskou policii ho doprovodit. Jenže to by pak nevznikla výbušná reportáž a v Česku by se neotřásala vláda.

E. Kovářová 17.11.2018 9:31

Re: Základní otázka

Vy jste legrační, nejde přece o demonstrování, ale o to, co by bylo dál po pádu vlády? Vy tady někoho schopného vidíte? Kdo udrží naši zemi proti invazi kobylek?

Akorát by vznikl ještě větší bordel, než tu je...

Ale je fakt, že na demonstracích jste na čerstvém vzduchu, což Vám zřejmě dělá dobře, ale hrát byste si měl mladíku někde jinde... Toto totiž není ani sranda ani hra...

J. Chaloupka 17.11.2018 9:30

Dopadlo to, jak to dopadlo. Tak už se s tím smiřte.

.

M. Krčmář 17.11.2018 9:29

Na ba.

M. Krčmář 17.11.2018 9:29

A dokud ho nezavřou,tak se tady vždy najde aspoň 30% idiotů, kteří ho zvolí zas. Holásek má pravdu,že tu není nikdo,kdo by byl schopen sestavit vládu,a předčasné volby nic neřeší.

Aspoň v těch migrantech a buzerantech se shodnem,přesto i jim přeji hezký svátek, jestliže nechtějí stanovat u mne na zahradě,a já nemusím chodit v růžovým.

J. Chaloupka 17.11.2018 9:28

Když ho ODS dohnala na levo, tak co mu zbývá?

Asi po socialisticku rozhazovat. Ostatně nerozhazuje svoje ale naše.

F. Netopil 17.11.2018 9:21

Základní otázka

Je zákonné a dovolené protestovat a demonstrovat i proti legálně vzniklé vládě ? Samozřejmě ano. A to, že se to nejrůznějším Holáskům a Vlkům nelíbí, je věc zcela nepodstatná a vedlejší. Ale samozřejmě se jim to nemusí líbit a mohou to říkat. Tak jako se mně nelíbí jejich skrytě nacionalisticko-putinovské kecy.

M. Krčmář 17.11.2018 9:19

Jasně že existuje, přece my.

S. Sedlák 17.11.2018 9:19

Re: Opozice

A dopadlo to dost špatně.

S. Sedlák 17.11.2018 9:16

Re: Proč ten oslí můstek?

Všeho do času. Poslední volby připomínaly všechno jen válcování ne. A ty senátní debakl. Navíc biologie (naštěstí) pracuje.

S. Sedlák 17.11.2018 9:13

Re: Proč ten oslí můstek?

Tak si o tom chlápkovi něco přečtěte. Můžete začít jeho rozhovorem na Novinkách. Kdo mluví o jmenech tupý jinochu?

J. Richter 17.11.2018 9:11

Milý demente Holásku..

..použiji-li podobné oslovené, jako ty v případě-daviscupové dvojky Zrzka & Jouda. Tvé blábolení o tom, že si vybrali nejslabší kus z Burešova stáda a že to všichni vědí o problémech Burešova Čapáku není důvod pro demonstrace je mimořádně mimo.

Docela rozumím tomu, že při své ,,inteligenci" nejsi schopen rozpoznat, že demonstrace byla kvůli tomu, že úplně normální lidi už mají plné zuby estébáckého šmejda a jeho ruské onuce z Hradu. Nic víc, nic míň.

Ale je hezké, jak vy, taková ta kojzarovská lůza bojujete za svého estébáka a pochopitelně i za tu vypitou trosku. Dokonce i Jarda Plesl-burešova fusekle z MFD vyhrožuje Lukačovičovi ze Seznamu. Nula, která je hluboko pod Lukačovičovými rozpoznávacími schopnosti. A mými také. A bijete se skvěle za estébáka, to musím uznat. Ale nevyhrajete a estébák ,,pude".

A. Pakosta 17.11.2018 9:03

Re:

Poslyšte, pane Goetze, a v té britské sněmovně zasedali Hotentoti? Já myslel že Britové! A navíc jeho projev v dolní sněmovně byl, pokud vím, přenášen rozhlasem - pro koho asi? Že by pro ty poslance sněmovny, kteří na zasedání nepřišli, aby věděli oč přišli?

Takže se, pane Goetze, moc nevytahujte.

Samozřejmě, že Bureš neodstoupí pod tlakem ulice. To by musel být buď čestný politik, anebo být přesvědčen o své nevině v kauze ČH. Ale on je jednak rafan a jednak má máslo na hlavě, a tak se zuby nehty drží svého postu, který ho zatím může uchránit od zabásnutí, a hradní mstivý dědek mu v tom pomáhá seč může, a BOHUŽEL může docela hodně. Sněmovna teď MOŽNÁ odhlasuje nedůvěru vládě. Bureš podá demisi a budeme zase tam jako jsme byli v lednu. Eman z Hradu pověří Bureše znova a ten bude půl roku nebo rok vládnout v demisi a "sestavovat novou vládu" z těchže lidí, jež tvořili tu starou.

Pak předstoupí před Sněmovnu, nedostane důvěru, a dědek ho pověří ještě jednou. Divadýlko se bude rok či půl druhého opakovat - a není už tu mezitím termín dalších řádných parlamentních voleb? Pokud ne, po dalším nevyslovení důvěry může svého koně předvést předseda Sněmovny, a to je kdo? Radek Vondráček, aňák a věrný Burešův poddaný. Koho tak asi pověří on? Je to jedno, protože než projde další kolo toho tyjátru, termín parlamentních voleb přijde. A kdo jiný má v kešeni dost peněz na bombastickou kampaň než zase Bureš? Jediná další možnost, jak ukrátit utrpení této země, je ta, že se Sněmovna sama rozpustí a dědek na hradě bude muset vyhlásit předčasné volby. Tím by se daly ušetřit snad i dva roky, ovšem zase by Bureš měl patrně větší šanci ve volbách uspět, nebylo by totiž ještě dost času, aby jeho současní voliči opravdu pochopili, že s ním šlápli do exkrementu. Případná hospodářská recese by proces mohla trochu urychlit, ale neodvažuji se hádat, s jakým výsledkem.

Osobně soudím, že tahle země si oddechne, teprve až čas anebo Zubatá vyčistí hradní komnaty. Pak snad budeme mít zase šanci.

P. Portwyn 17.11.2018 9:03

Dlouhodobě

to ale Babiš ustát nemůže. Je sám.

Jeden starý chlap... a ANO je jeho stín. Příliš heterogenní sestava nadšenců, konjunkturalistů a politických šíbrů, od každé ideologie kousek, spojuje je jen to, že "takhle ne". Představu, "jak ano", moc nemají.

Šíbři a konjunkturalisté přetečou k Pirátům a nespokojených voličů se ujme někdo nový.

Mimochodem, už je u Pirátů i Zlatuška? A Martin Komárek?

P. Portwyn 17.11.2018 8:53

Re: Učebnice manipulace

Vrazi z Vóstrýtu... ehm teď vlastně z Kremlu. To je jedno, ale určitě vrazi!

K. Janyška 17.11.2018 8:51

Dobrá a velmi potřebná reportáž a kdo to nevidí je cvok.

A to každý... Dzp.