5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lea 24.8.2006 8:23

pane Topolánku

píšete,že vsadit na kartu a tvrdohlavě jít do jednání o vládě se snahou vyčerpat tři marné pokusy by bylo obrovským hazardem s touto zemí.O příštím vývoji by mohli rozhodovat jeden dva přeběhlíci.Tím nám naznačujete,že se raději dohodnete,než riskovat tři pokusy dané ústavou? Odpovědnost za tuto zemi nemáte jenom vy. Vy máte odpovědnost především vůči vašim spolustraníkům a voličům.Naprosto se znemožňujete.Tajně jste s přetažením poslanců také počítali,pouze jste změnili styl vyjadřování a tak se vaše hlášky nesly v duchu apelu svědomí a podobných plků.Využijte tří pokusů .Když v prvém pokusu neuspějete ,druhý ať dostane ČSSD.Pokud uspěje,budete konstruktivní opozicí.Nesnažte se snahu o opoziční smlouvu omlouvat zájmy celého národa.

princ bajaja 24.8.2006 8:31

Re: pane Topolánku

Leo, naprosto s Vámi souhlasím. Patrně tlak na vládnutí "za každou cenu" po osmi letech půstu je na Topola ze strany jeho spolustraníků tak enormní, že o jiné alternativě, než dohodě se socany se prostě neuvažuje.

Lea 24.8.2006 8:54

Re: Re:ahoj bajajo

Také to tak vidím. Dojde k rozkolu ODS,který jsem už dávno očekávala.Jedni zastánci ODS by uvítali i tichou podporu KSČM,druzí jsou pro opozici. Ten boj o podíl na moci odryl skutečnou tvář politiky,kterou nechtěli někteří  vidět.

princ bajaja 24.8.2006 8:54

Kalouska vyhnal hlad k soc. demokratům

http://www.novinky.cz/  ´ - a s lidovci chtěl Topolánek vládnout ?:-D:-D

QQQ 24.8.2006 8:22

Protikorupční vláda ODS

Kdo by řekl, že Topolánek má takový smysl pro humor ? Vždyť v takovém případě by se musela tato Topolánkova protikorupční vláda přestěhovat do některé z věznic - ale to by snad šlo zařídit. 

Taraszátaras 24.8.2006 8:20

Již dlouhou dobu je zcela jasné,

že žábou na prameni a travičem studní je militantní, agresivní, drzá a k tomu přiměřeně hloupá část voličů, příznivců a funkcionářů ODS, která politický systém chápe jako boj s cílem zničit (i fyzicky) protivníka. Spolupráci demokratických stran nepřipouští a vidí jako kolaboraci s nepřítelem, výsledky voleb nerespektuje, lidi s jiným názorem než jejich vlastní nenávidí (socky, sockomouši, nemakačenkové). Tito lidé jsou troglodyty jednadvacátého století, fosilie překonaných systémů, a koledují si o nějaké nové "revoluční" násilí. Kdo o něco takového stojí?

Martin 24.8.2006 8:37

Re: Již dlouhou dobu je zcela jasné,

navic je zabavne ze cast fanatickych volicu ods svymi urazkami pacha trestny cin sireni tridni nenavisti /cili jako bolsani jen z jinym cilem :)

Pamětník I. 24.8.2006 9:01

Re: Již dlouhou dobu je zcela jasné,

Ač mně to samotného k vůli vám překvapuje, musím s vámi do posledního slova souhlasit.

Taraszátaras 24.8.2006 9:07

Re: Re: Již dlouhou dobu je zcela jasné,

Ale já si nevzpomínám, že bychom se někdy dostali do sporu, navíc tady kolem dokola říkám pořád to samé, neměním argumenty.

Xury 24.8.2006 9:58

Re: Již dlouhou dobu je zcela jasné,

Nevšiml jsem si, že by část voličů, příznivců a funkcionářů byla v čemkoliv z toho, co jste  vyjmenoval, lepší. O spolupráci demokratických stran poučujte především Paroubka. Jinak si myslím, že arogance, kterou předvádí Paroubek a někteří další ( např. Rath), dosáhla nikdy dříve nevídaného rozsahu a intenzity.  

Taraszátaras 24.8.2006 10:22

Re: Re: Již dlouhou dobu je zcela jasné,

1. nerozumím první větě;

2. demokratické strany jsou ty, které vyhovují ústavním a zákonným podmínkám na ně kladeným, a ty rozhodně neurčuje pan Kalousek, Topolánek a Bursík.

jirka.s. 24.8.2006 13:14

Re: Re: Re: Již dlouhou dobu je zcela jasné,

..... ale estébácké krysy typu falmera, že?;-O

Jenyk 24.8.2006 8:03

j at worldmail.cz

Bez urážky, pane Topolánku, říkal jste o sobě, že jste chlap s gulama, tak se vzchopte a dojděte si pro ně!!!!

V běžné firmě musíte mít jako manažer cíl, vizi a strategii postupu, ty prodávat a realizovat. Jen tak můžete být úpěšný. Inspirujte se.

V. H 24.8.2006 8:29

Ehm, ehm

Aky je vlastne rozdiel medzi cielom a viziou? Ja viem, ze sa to vo firemnych prezentaciach casto objavuje, mission a vision a cela ta vata okolo toho, ale co to vlastne v normalnej ludskej reci znamena? 

franta 24.8.2006 7:59

Taky jistý pokrok

"Jediný způsob, jak dosáhnout předčasných voleb, by tak byla dohoda všech stran proti sociální demokracii".

Takže už se počítá SE VŠEMI stranami a ne jen SE VŠEMI DEMOKRATICKÝMI stranami ?

Lea 24.8.2006 8:57

Re: jo fanušu

účel světí prostředky. Když půjde o předčasné volby,v případě podpory KSČM se tato strana stává demokratickou.

RM70 24.8.2006 7:56

pane TOpolanku

Vasim prvoradym cilem, ja naplnit sliby volicum. Nidko ODS nevolil, proto aby se korumpovala spolupraci s CSSD pod plastikem fungovani ustavnich instituci.

Radek2 24.8.2006 7:45

Pane Topolánku,

jsou porážky, za které není třeba se stydět. Myslím si, že už jste udělal víc, než jste opravdu musel a Vaše snaha o domluvu se už dostává do fáze, která tady již byla popsána poměrně výstižně, byť vulgárně. Nechte socany, ať si vyžerou co si navařili. Další volby nebudou daleko.

Švrk 24.8.2006 7:57

Re: Pane Topolánku,

Navíc berme v úvahu, že i kdyby socani na třetí pokus vládu složili, je zde pro ně vize nějakého krásného hladkého a dlouhodobého vládnutí stejně nereálná, jako pro Topolánka a spol. I pro ně je to 100:100!!!

Jura 24.8.2006 8:17

Re: Re: Pane Topolánku,

Asi jsi si včera nezapnul televizi. Část Zelených uvažuje o podpoře ČSSD (a to jim stačí 1 ze 6). Kasal se vyjádřil, že by to taky stálo za úvahu.

Rpuť 24.8.2006 7:27

Tak a máme zaděláno!

 V papiňáku zvaném ODS to začíná bublat. Pan Topolánek sic napsal, že zařídit předčasné volby není tak jednoduché, ale zcela pominul cestu třetí, čím dál častěji navrhovanou - nechat Paroubka, ať si to vyžere sám.

Mezi Paroubkovi podmínky patří i požadavky, aby prebendy a trafiky zůstaly zachovány, aby se nešetřilo kdo, kde s kým a drzý pan Kubice, aby byl odejit a posléze tiše rozemlet do buřtů, což bude, jak je v kraji zvykem, označeno za sebevraždu z nešťastné lásky.

Bude-li ODS u toho, spadne do té mafiosně-fekální jímky taky, což se, pochopitelně, mnohým nelíbí. Otázka teď zní: Rozpadne-li či nerozpadne-li se nám ODS?

KROKODYL 24.8.2006 7:31

Re: Tak a máme zaděláno!

R^R^

Pamětník I. 24.8.2006 8:56

Re: Tak a máme poděláno!

Se Rputí vždy stojí za to diskutovat. Už se nám hoši konečně odkopali až ke krku, přesně tak jak jsem předpovídal dávno před volbami. A je tudíž vidět, že Topolánek žádné gule nemá, protože je na tuhle hru s občany vůbec nikdy nepotřeboval a používá je jen pro soukromé účely. Podmínka, kterou mu mezi čtyřma očima zašeptal do ucha Paroubek, že ho nechá doopravdy vládnout, je známá už 8 let od dohody Klause se Zemanem- totiž zavedení systému dvou stran. A Paroubek jej prosazuje dle chytře vychcaného Zemanova návodu: zavedeme více volebních obvodů a pak můžeme zrušit D´Hontův přepočet, což  pro voliče bude hezkým zrovnoprávněním váhy jejich hlasů. Ale postupovat do sněmovny bude jen menší počet poslanců s nejvíce hlasy - a nepotřebujeme ani měnit Ústavu na většinový systém . Ústavní soud už nás podruhé asi nezachrání neb na jeho personálním složení účelově pracoval Klaus hned od svého zvolení prezidentem. Stoupenci reprezentativní demokracie s čistým poměrným systémem mají možná poslední možnost záchrany tím, že v podzimních volbách nepustí do Senátu žádného kandidáta ČSSD ani ODS a změna volebního zákona bude složitější. Všimli jste si, jak poslanci ČSSD drželi hubu a nechali sebou manipulovat- protože věděli, že doopravdy nebudou vládnout s komunisty, ale přes ODS, nechají jí to vyžrat a v příštích volbách s novým volebním systémem budou na forhontě zase oni. A ODS se taky nerozpadne, jen část bývalých voličů se obrátí k nějakému pravicově-liberálnímu uskupení, které logicky musí jako alternativa vzniknout, případně k nějaké populisticko-heiderovské straně jako v Rakousku. Takže modří ptáci teď při nejbližší příležitosti shodí Topolánka a pak začnou se vší vehemencí obhajovat docílené výdobytky jako jedinou realistickou alternativu.

Rpuť 24.8.2006 9:08

Re: Re: Tak a máme poděláno!

Pamětníku brzděte! Možností je mnoho a křišťálovou kouli doma nemáte!

Pamětník I. 24.8.2006 9:24

Re: Re: Re: Tak a máme poděláno!

Křišťálovou kouli ne, ale kouzelné sluchátko a kontakty za 15 let v politice.

Jana 24.8.2006 9:28

Re: Tak a máme zaděláno!

Hochu, hochu nějak si přehlédl fakt, že ODS se z té mafiosně-fekální jímky ještě nevyhrabala, až vyhodí ty své zprafanové, po korytě toužící mafiány typu Langr, Nečas, Tlustý, Němcová a dá tam slušné lidi, pak bude možné uvažovat o tom, dát hlas ODS!

Rpuť 24.8.2006 9:36

Re: Re: Tak a máme zaděláno!

děvče, děvče, nikdo po tobě nechce, abys je volila;-P

bróža 24.8.2006 7:24

myslet asi není přednost

To je děs, co se tady píše!

Vážení pisálci zkuste se zamyslet nad řešením sestavování vlády a neplkejte tady nesmysli.

Jedna věc je co chci a druhá co můžu, kdy už to tady většině dojde! 

KROKODYL 24.8.2006 7:29

Re: myslet asi není přednost

Co chci a co muzu ? Je ale jedno co politik MUSI ! A to plnit to, k cemu mu dali volici mandat a to v pripade ODS neni kolaborace s CSSD ! Byt za cenu koryta. Bylo by pro mne daleko prijatelnejsi kdyz by Topol rekl: NE, nemohu zradit volice a klidne pustil Paroubka do druheho pokusu o sestaveni vlady a pripadne i k vladnuti nez DALSI ZRADU VOLICU ! Chapete ten rozdil ? !!

KROKODYL 24.8.2006 7:19

STYDIM SE ZA ODS !!!

Pane Topolanku, nestydim se za to ze jsem volil ODS ! STYDIM SE ZA TO? JAK JDENATE ! STYDIM SE ZA TO JAK PODLEHATE PAROUBKOVI DEN ZA DNEM ! Stydim se za to jak jeden den rikate ze zadne schuzky mezi 4 ocima nebudou a druhy den se setkate tajne s Paroubkem, stydim se za to jak odhodite koalicni partnery kdy se Vam to jen trosku hodi. JEDNATE TOTIZ JIZ NAPORSTO STEJNE JAKO SOCIALISTI !!! Bez znamky uzardeni jdete po koryctech ! Kde je rovna dan, kde jsou pravicove idealy ja vam to pane topolanku povim jsou v (Y) . Jestlize budete takto pokracovat v bratrickovani se socialisty, ve lhani a slibech, v pristich volbach uz ODS nebude volit ani takovy pravicak a vdlouholety volic, jako jsem ja. Neverim ze si toto ptrectete ale kdyz, tak vas prosim, zapomente na funkce a vzpomente si na to ze ten kdo vas letos volil chtel hlavne jedine a to aby nevladl Paroubek a jeho Sibalove a to bohuzel presne svym jednanim pro CSSD zajistujete. STYDTE SE PANE !