21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
claudius 13.10.2008 10:56

Re: I já mám z Parroubka strach

Ty truhlíku,je třeba mít strach z dopadu rakety na tvou kebuli,to je oprávněný strach.Dostali tě,milý přispěvateli,tam,kde tě media chtěla mít.Chudáčku,netušíš,že pro tebe není v protiatomovém kratu místo!

Oharka 13.10.2008 12:27

Re: I já mám z Parroubka strach

    to je přesně ono, urážky, ani trochu snahy pochopit, že někdo může mít z vůdců typu pana Paroubka obavy. Jen urážejte. Hospodský způsob diskuse, to Vám "sedí".

Ravnagorac 13.10.2008 9:59

Každý má svého

Každý bojuje jak umí, zejména před volbami. ODS má nyní špatné postavení, protože získala po parlamentních volbách 2006 většinu jak ve sněmovně,  většinu má  i v Senátu a krajích. Tato absolutní moc ve všech patrech státu má ale i své stinné stránky. realizací svých skutečných (nikoli předvolebních) plánů se před voliči kompromituje. Volič má tendenci volit tak, aby byla moc rozdělena. Střelba v Monarchu umožnila, aby se odvedla před volbami pozornost jinam. Novináři se snäží vytvářet dojem, že ČSSD je stranou mafiánů. Jde o stejný scénář, který byl použit před dvěma roky při prezentaci tzv. "Kubiceho zprávy". Scénář, který má za cíl znechutit voliče, aby nešli k volbám a tím ODS získala výhodu svého tvrdého voličského jádra. Teď záleží na těch, kteří si přejí změnu, jestli se nechalí znechutit.

František I. 13.10.2008 10:15

Re: Každý má svého

ČSSD Je stranou mafiánů!!!!;-D

LV 13.10.2008 10:20

zas ta ODS

A taky za zemetřesení v Česku může ODS. Dalík to třesení zařídil až do voleb....

P.S: A tu palbu v hospodě zinscenoval tak, že opilému STBákovi poslal SMS s dotazem, kolikpak že má mít kočka životů.

František I. 13.10.2008 10:38

Re: zas ta ODS

R^;-D;-D;-D

ok 13.10.2008 11:43

Re: Každý má svého

znechucení voliči ČSSD budou nejprve dezorientovaní, pak naštvaní, pak budou hledat, a najdou KSČM...

ČSSD má jedinou možnost - zbavit se Paroubka.

lopata 13.10.2008 9:56

Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

"Už vidím sociální demokraty, jak jim kypí krev, když čtou moje řádky."

Jasně, ty tajtrlíku, tvé řádky způsobily v řadách ČSSD úplné pozdvižení! To je snad poprvé, co jsi mě opravdu pobavil.

Mimochodem, mám pocit, že pod Štěpánkem se v Radě ČTÚ začíná houpat židle. Naposledy byl tento pisálek takhle aktivní po vyhazovu z RRTV. Pak byl chvíli klid a teď je to tu znova. Člověk by si pomyslel, že tímto způsobem může Štěpánek zapůsobit leda na naprostého blbce. A taky že jo! Langer mu tenkrát to křeslo v Radě ČTÚ skutečně natlačil...

Není to jen ČSSD, kdo je na rozcestí. Je to zejména ODS, která by se měla konečně očistit od stejné špíny, kterou však Štěpánek úmyslně přehlíží. Je totiž její součástí.

kerob 13.10.2008 10:00

Re: Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

No omlouvám se,ale z Vašeho příspěvku je patrné,že vám krev kypí.To je nějaké  nařízení v ČSSD,že když něco provede Váš boss,tak je potřeba na všechny strany házet špínu?To né my to ODS a modré straky,zloději a bůh ví co ještě.

lopata 13.10.2008 10:01

Re: Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

Možná by ses měl lépe naučil interpretaci psaného textu. Modrým přehozem svou duševní zaostalost nedoženeš.

kerob 13.10.2008 10:05

Re: Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

Ale, strč si své teorie někam.Jakým modrým přehozem?

František I. 13.10.2008 10:20

Re: Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

Ono se, lopato, s vaším jedním nebo možná dvěma mozkovými závity opravdu špatně argumentuje a o vaší duševní zaostalosti tu krom vašich narudlých spolustraníků, tu skutečně málokdo pochybuje. Inu krásně dokreslujete velmi starou definici socana - zloděj či blb. Tak jen vzhůru za Paroubkem. Apro, taky máte v kapse milion( u vás asi tištěný na inkoustové tiskárně) a pod červenýma trenýrkama devítku? Prý se to u Parobkostrany nosí....

lopata 13.10.2008 10:26

Re: Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

Frantíku, vlez Štěpánkovi třeba přímo do otvoru. Přeji příjemný zážitek. Problém váš a vám podobných je v tom, že Štěpánka vůbec neznáte, ale to vám nedělá problém každého tu napadat. Když nevím, držím klapačku.

František I. 13.10.2008 10:28

Re: Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

No, no, no, sockomoušek se zlobí a prská růžovo rudé hnusy. Jak milé ;-D;-D;-D

Drak Gorilič 13.10.2008 10:35

Re: Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

...lopata? Holt blbej jako lopata.

horduch 13.10.2008 10:26

Re: Štěpánku, ty jediný jsi božsky čistý :-D

posr-li jste si to sami,tak nenadávej druhým

PROKOP BUBEN 13.10.2008 9:54

NO VIDA

Mrtvý Štěpánek, pořád na place.....

František I. 13.10.2008 10:21

Re: NO VIDA

A pořád Blbena rozčiluje. To je ale rošťák, co?

Miloš Zfrantišku 13.10.2008 9:49

Nejkrásnější je,

když jeden diletant píše o druhém.

lopata 13.10.2008 10:02

Re: Nejkrásnější je,

R^

Tvrdík 13.10.2008 9:40

Peníze kazí karaktery ,to dnes ví už každý v ČSSD Plus +! :-)

Těsně po křtu knižně sebraných spisků Jiřího Paroubka zastřelil z ničeho nic dlouholetý Paroubkův přítel syna dlouholetého Paroubkova přítele.

Paroubkovo „Kdo z vás na to má, pánové“ skončilo mediální ostudou. Podobná otázka mezi jeho přáteli skončila smrtí jednoho z nich.

Kočka (dlouholetý funkcionář čssd, tedy velké "sociální cítění) zahájil s Duričkou rozhovor - " Co děláš, tady jsou jen bohatí lidé !" a hodil na bar 50 tisíc. Durička odpověděl " Já na rozdíl od vás své peníze daním ! " a odběhl si vyzvednout/přinést svůj milion....

kerob 13.10.2008 9:34

.

Dobrý článek.Obávám se ale,že to socialisty  neodradí od  Rocco Paroubka.Naopak je to ještě víc utvrdí jak jim a velkému buldozeru zase všichni ti pravičáci ubližují.Jejich politika je pouze založená na konfrontaci a nesouhlasu s čímkoli co nepochází z velkého  vůdce.Je bohužel přirozené že určité procento lidí vždy půjde za diktátorem.Stačí lhát a lhát a pak není čas na žádné reálné a konkrétní témata.Stačí naslibovat cokoli.Jakou politiku dělá Paroubek?Pouze konfrontace k tomu co navrhne někdo jiný.I kdyby se schválil zákon o tom že je v noci tma ,tak ČSSD nebude souhlasit  a voličům nakecá,že to po volbách změní a ještě jim přidá.

hank bukowsky 13.10.2008 9:42

Re: .

politika ODS je také založena na konfrontaci nikoliv na konsensu a v oblasti koalice na výběru těch co nejnepříjemnějších věcí pro občana

Kdo lže se už ukázalo, stačí přečíst modrou šanci nebo zapřemýšlet nad výrokem Topolánka, že by ODS lidi nevolili, kdyby se jim řeklo, co je čeká. Snad jsi to opět připomenou

emil 13.10.2008 9:49

Re: .

Mezi námi, Paroubek nakecal takovou spoustu nesmyslů, lží a protimluv, že mě překvapuje, že vy, takový spravedlivý člověk (ale zřejmě jen proti ODS) si toho nevšimnete a toho "pravdomluvného" Paroubka stále milujete.

kerob 13.10.2008 9:52

Re: .

Ale no tak.Tady nejde o to kdo volí jakou stranu a kdo co v politice prohlásí.Tady jde o všechny ty kšefty.Nemá smysl to rozepisovat.Je to milionkrát diskutováno.Tady je důležité,že jeden stbák si upravuje politiku podle svého vkusu,který nemá daleko od Gottwalda.To by ,ale mělo hlavně vadit Vám voličům teto strany.Copak nemáte lepší lidi do vedení,než Parobka,Rátha apod?Proč nejste schopni akceptovat,že volby vyhrála koalice a za každou cenu neustále dokazovat,že to budete dělat jinak.Kdo Vám dal právo mít patent na rozum.Paroubek není král bohem dosazený,aby jsi neustále myslel,že bez něj to prostě nejde.Že bez něj tato země skončí.Až vyhrajete opět volby,tak opět vládněte,ale co je zas ten poslední nápad ČSSD na předčasné volby před přecednictvím EU?Místo konstruktivních dialogů vše rozebrat a postavit nanovo tak nějak po Paroubkovsku,že?

František I. 13.10.2008 10:26

Re: .

Hanku, v tom máte bohužel pravdu. Jsem zvědavý, jak na současné dění v ODS zareaguje jejich kongres. Naštěstí je tato partaj nadána alespoň nějakou samočistící schopností, i když to v současnosti na Topolově vládnutí není vidět. I když si osobně myslím, že jmenovaný pán nemá na výšinách co pohledávat, pořád je mnohonásobně demokratičtější a mě osobně milionkát milejší než ona sockomunistická zrůda z IV. cenové RAJe.

hank bukowsky 13.10.2008 9:33

Tak se to hodilo, už byla ODS málem na suchu

Tak je toho potřeba využít

politruci všech modrých servrů - spojte se!

lopata 13.10.2008 9:58

Re: Tak se to hodilo, už byla ODS málem na suchu

Přesně tak, i ten Štěpánek už se jenom na křesle v Radě ČTÚ dloubal v nose a nevěděl co dělat. A najednou to přišlo, hurááá a Štěpánkův trus opět plní internetové servery.Rv

Divák 13.10.2008 9:26

Dobrý...

Lehce ironicky laděný ale pravdivý článek. Bohužel většina těch jednoduchých voličů není schopna pochopit, že svět Paroubka, mimochodem nádherně popsaný, těm voličům i přes sliby kápa nic dobrého nemůže přinést, ten přináší jen špičkám jak ostatně dokazují dějiny mafie i těch dalších -ismů. 

hank bukowsky 13.10.2008 9:38

Re: Dobrý...

bohužel, většině jednoduchých voličů připadá tenhle článek jako příjemná krmě a agitační munice, dokonce jsou schopni prohlásit zhovadilost o pravdivosti, jako kdyby někdy propaganda byla pravdivá

Na rozdíl od politiky ODS pro "šlechtu", politika ČSSD i při těch bordelech byla strávitelnější pro většinu občanů, které podobní dementi jsou schopni redukovat na voličské roboty k použití jednou za 4 roky