17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lautr 13.10.2008 12:09

Štěpánku......

nejsem sociální demokrat ani se mi nevaří krev,pouze konstatuji,že Vaše geniální myšlenky

jen potvrzují jaké jsme měli obrovské štěstí,když jste před časem nebyl zvolen ač jste kandidoval

za stranu kde ke zvolení stačilo pouze některé z čelních míst na kandidátce.Z toho je vidno,že

i lidé se stejnou krevní skupinou Vás nemusí.

Kritik 14.10.2008 0:12

Re: Štěpánku......

8-oNení  autor tohoto veledíla totožný s tím blbem Štěpánkem kontrolorem televizních programů?Odporný je už napohled.

Kon 13.10.2008 12:07

To nejzajímavější ale nevíme

Co to vlastně Kočka zašeptal Ďurinčovi do ouška?

Buvol 13.10.2008 12:13

Re: To nejzajímavější ale nevíme

Prý, že "to dítě není jeho, ale jeho " ....

huhu 13.10.2008 12:56

Re: To nejzajímavější ale nevíme

nebo, že se mu podívá na ty jeho "zdaněné" peníze..

Vlasta 13.10.2008 12:02

konstatování

Myslím že Štěpánek byl vždycky tak trochu na hlavu.Domnívám se že zapomněl na metody které uplatňuje strana zelených.Třeba Káča Auau ne bo vydírání firem zelenýma ekoteroristy. Zelení by si měli rychle zamést před svým prahem než něco pronesou.

huhu 13.10.2008 12:56

Re: konstatování

a v americe bijou černochy !

Schumacher 13.10.2008 12:00

Jde o čistě kriminální případ.

Třebaže obhajoba na sobě bude dělat uzle, pokud nebudou nové zásadní důkazy, Ďuričko bude obžalován z trestného činu vraždy podle § 219 odst. 1 tr. zákona s trestem v rozmezí 10 až 15 let vězení. Nejsou důkazy o nutné obhajobě ani o něčem co by mohlo být zhodnoceno jako významná skutková polehčující okolnost. Pachatel se nacházel ve stádiu opilosti prosté a jeho rozpoznávací a ovládací schopnosti nebyly sníženy významnou měrou, z apředpokladu, že analýza vzorku jeho krve vyloučila vliv jiných látek. Obhajoba se podle objektivně zjištěné míry opilosti bude domáhat -  neuspěje -li s verzí údajného odvracení útoku, mírnější kvalifikace činu jako trestného činu opilství podle § 201 tr. zákona. Základním úkolem orgánů trestního řízení je nepřipustit průtahy, které by vedly k propuštění obviněného před podáním obžaloby. Takovými průtahy by mophlo být navrhování jiných než ořitých svědků, obstrukce při vyšetření znalci z obory psychiatrie, nebo údajné náhlé zhoršení zdravotního stavu obviněného bránící v účasti při úkonech trestního řízení.

Tvrdík 13.10.2008 12:00

Stolní hra "Ukaž kasírtašku" z dílny ČSSD,

bude v Holešovickém Chicagu na Vánočních trzích prodávána ve dvou verzích,EURO model  "Ďuričkova rolička" pro bohaté a model CZK vhodný pro Domovy důchodců,bude dotovaná z fondů EU komisaře Euro Špidly s bonusem oranžovou růží ZDARMA !!!

huhu 13.10.2008 12:57

Re: Stolní hra "Ukaž kasírtašku" z dílny ČSSD,

v socany oblíbené "kůži z odeesáků"...

jachtík 13.10.2008 11:59

souhlasím

peťo bezvadný!

Tvrdík 13.10.2008 11:58

ČSSD Plus +! Upřímná rada Dona Šlajera,který v Soca Nostře vede divizi Knihtisk !:

"S prominutím,když se jde chlastat,tak si přeci nebudu brát s sebou bouchačku",pravil s upřímným pohledem opilce na kameru zpravodajství TV Nova v souvislosti s krvákem v Monarchu

Donu Rokovi rázem výrazně poskočily preference a pokřtěná kniha jde na dračku,zvláště ceněnné jsou výtisky potřísněné krví bratrance Kočky

huhu 13.10.2008 12:59

Re: ČSSD Plus +! Upřímná rada Dona Šlajera,který v Soca Nostře vede divizi Knihtisk !:

přítel místopředseda MO čssd Praha 2 Vratislav Šlajer, jinak šéf vytunelovaného fondu Consus (zmizelo 70 milionů), odsouzeni byli nějací manželé Marešovi, šéf fondu Šlejer "nevěděl" byl osvobozen...dost mafiánsky typické..

uncle K 13.10.2008 11:17

Ach jo...

     Je až s podivem,jak si,díky tomuto šílenému excesu,mnozí příznivci obou táborů vylévají své zakomplexované srdéčko.Jediné,co lze z toho všeho ve finále vyčíst,je závist,intolerance,vztek,tedy dvěma slovy ryzí češství.Nikdo se moc nepozastavuje nad tím,že většina lídrů politiky má za sebou více či méně ukryté gangstery,šíbry a lumpy.To je přece v Čechách normální.Daleko víc je žere,že konkurenční rodiny jsou úspěšnější ve svých rejdech,že vydělávají více peněz,že mají větší vliv. Všichni se popaseme na tragedii jedné rodiny,která sice není úplně košer,ale je to rodina složená z lidí.Tento fakt nám v tom všem jaksi uniká. Nakonec proč ne? Je to jistě pohodlnější než přemýšlet před volbami,koho vlastně zvolit a jesti zrovna tenhle Franta bude tím správným poslancem a tahle partaj, tou dobrou.

     Takže vlastně,díky Bohu,za všechny skandály a mafiány,neboť je na co svádět vlastní neschopnost vybrat si dobrého kormidelníka. Nebo že by už nebyli? Osobně si myslím,že jsou,ale buď se pro svou slušnost nedostanou do užšího výběru,nebo ze stejného důvodu nechtějí. Pokud bude jediným důležitým a rozhodujícím faktorem ke zvolení a potažmo k získání moci vlastnictví dokonalé hroší kůže a naprostá ztráta skrupulí,nemůžeme čekat nápravu věcí obecných zleva ani zprava.;-O(Y)  

LV 13.10.2008 11:05

vyvrcholení kampaně

Každá předvolební kampaň má mít jistou gradaci a před volbami vyvrcholení. Pro Vás, co jste plně nepochopili grandiosní závěr naší kampaně koncem minulého týdne tedy znovu a po lopatě:

Jsi bývalý STBák, vekslák, šizuňk, mafián, papaláš či tunelářský zbohatlík? Už se přestaň stydět a skrývat! Pojď k nám! ČSSD je strana pro Tebe! Ano, vedeme sice jakési blbé řeči o chudých, o zabránění zdražování, o "modrých strakách", o zdraví, solidaritě  a prosperitě pro všechny. Ale to je přece jen krytí! Někdy až tak dobré, že  i komunisty zbbnem, aby s námi prohlasovali to či ono. A uznej, nějak ty ničemy, loosery a příživníky (říkáme jim teď voliči) musíme dostat z krčmy k urnám...

Neváhej a vstup! Kmotr Rocco má skvělé krytí a dělá co může, aby nás (a další kamarády) dostal k lizu. Vstup, nauč se pár frází o zabránění tunelování, rozkrádání nemocnic či jiný blábol, co ti kmotr na papírku podstrčí, a skvělá budoucnost je před Tebou! Jo, a na akce party si nos vždy něco drobných, tak kolem melounu, u sebe na zapravení drobných příležitostných výdajů. Bouchačka je snad samozřejmostí.

Pedro 13.10.2008 21:41

Re: vyvrcholení kampaně ODS - strana andělů

Samozřejmě naproti tomu ODS je výkvětem ctnosti. Čermáci, Mackové, Langrové a další podobní nenažranci, ti nás spasí. Pro úplnost podotýkám, že jsem zásadní nevolič socanů..

Milan 13.10.2008 10:57

Politik REPUBLIKY by rozhodně

neměl pořádat žádnou akci v restauraci jménem MONARCH. To je už první vážný problém.

Čelný politik, předseda jedné z dvou nejsilnějších stran, by se rozhodně neměl stýkat s lidmi, kteří ostentativně porušují zákon a nosí sebou hotovost v řádu statisíců, natož milionů.

Nabitou zbraň může mít jedině státem placená ochranka takového politika, rozhodně ne lidé, kteří se k němu přibližují.

Sociální demokraté by se toho člověka měli co nejrychleji zbavit. Do standardní politiky demokratické republiky ten člověk rozhodně nepatří.

F 13.10.2008 11:01

Re: Politik REPUBLIKY by rozhodně

A U Holubů může?

Brabcak 13.10.2008 11:18

Re: Politik REPUBLIKY by rozhodně

Může, Kubice tam už nevtrhne.

-ferry- 13.10.2008 10:43

Pan Petr Štěpánek je,pokud se nemýlím ..

.. nadšeným příznivcem ODS.Proto mluví hlavně o ČSSD. Ale to by neměl.Na počátku byla tma,říká bible.My dnes můžeme říct,že na počátku byla Občanská demokratická strana.Já bych řekl,že právě tato strana byla založena pro ty nejhorší odpadlíky z KSČ,kteří se chtěli dál angažovat a hrabat víc,než mohli za Husáka,za Jakeše a za Štěpána. Právě v tomhle bych viděl to jádro pudla pozdějších nepravostí a lumpáren.Pan Štěpánek myslím v této straně byl(či je),takže by měl mluvit hlavně o ní a její vině.ČSSD spáchala hrubou chybu,když se zbavila lidí,jako byl Horák a jiní staří členové této strany.Ti se nehodili do doby,která měla vypuknout.Hodil se Zeman,nekulturní tvor,toužící se utkat s lidmi,ke kterým zaspal svůj vstup.Hodil se miloučký spratek Gross,vzděláním pilot lokomotivy.Pro právnické vzdělání si došel jako ministr vnitra.Nehodil se Špidla,ve kterém zůstalo aspoň drobet jihičeské slušnosti.Ale hodil se Paroubek,o jehož kultuře se dá mluvit ještě obtížněji,než u Zemana.Lidi dnes mají dilema : které demokraty volit? Občanské,nebo sociální? Nebo křesťanské? Nebo snad ty evropské? Nebo jsou ještě nějací jiní? Volit by se mělo chodit.Je to nejen právo,měla by to být i povinnost.Ale s těmi demokraty,nalezlé v řadě stran,bych si to rozmyslel. Znáte-li nějakého z nich,zeptejte se ho (ve stylu majora Terazkyho),co přesně si pod tímto slovem představuje...?

huhu 13.10.2008 10:49

Re: Pan Petr Štěpánek je,pokud se nemýlím ..

když tak už pane blouznivče, tak - na na začátku bylo slovo ! ;-)

drak 13.10.2008 14:54

Re: Pan Petr Štěpánek je,pokud se nemýlím ..

:-Dskutečně bible říká, že na počátku bylo slovo, ale  Ferry má pravdu v tom, že Špidla byl jeden z mála slušných politiků, bohužel dojel na svou dobrotu. Mezi takovými vlky byl bez šance.

jarda 13.10.2008 19:19

Re: Pan Petr Štěpánek je,pokud se nemýlím ..

pan Špidla škodil veden dobrým úmyslem  , on si i nyní v Bruseli totiž myslí , že "zdroje jsou "

Vašek 13.10.2008 11:32

Re: Pan Petr Štěpánek je,pokud se nemýlím ..

Dokonalá strana a také politici neexistují.Vždy jde o to volit menší zlo.Kvalitu strany vždy určují její lídři,takže demokrat Truman byl věqtší pravičák,než republikán Eisenhower ap.Z toho pohledu lze odvodit,že současné kvality vedení hlavních stran jsou na straně ODS,protože do vedení ČSSD se dostali lidé bez skrupulí vědomě lživí,pro stát nebezpeční.Při všech výhradách k vedení ODS jde přece jen o výrazný rozdíl.Verbálně vulgární premiér asi stát nijak nepoškozuje,snad jde jen o rozsah sympatií.Slušný korektní volič levice si bude muset počkat až se do vedení ČSSD evolučním vývojem prosadí serioznější politici.K revoluci v souasné době ČSSD nemá vhodné osoby.Pro nejbližší dobu se bude muset o sympatie ucházet o čvrtou cenovou skupinu a fanatiky,kterým nevadí ani Paroubek s Rathem a Tvrdíkem.

ok 13.10.2008 11:39

Re: Pan Petr Štěpánek je,pokud se nemýlím ..

Opravdu si myslíte, že třeba Bém je lepší? NENÍ.

I-Worm 13.10.2008 10:38

Jakže, na magistrát?!

to by přece soudruh Bém nedovolil!

fox 13.10.2008 10:34

Mrtvý Kočka, ČSSD na rozcestí

Možná měl ten Kočka moc velké ambice,je jich jak smetí.Vždyť SA šla taky od válu.Postříleni v družném objetí v čele s Roehmem.

dulcibelka 13.10.2008 10:31

To se mýlíte, pane štěpánku!

Kypět krev nebude - se socdempřáteli by nehnulo, kdyby se na jejich mejdanech střílelo jak za doby soudce Roy Beana. Jim se to líbí - a kdo z vás na to má?;-P

huhu 13.10.2008 10:20

Duričko nesnesl, že Kočka přišel ve stejném růžovém světru jako měl na sobě Paroubek

nosit to co šéf se v těhle nóbl kruzích neodpouští...

Oharka 13.10.2008 10:16

I já mám z Parroubka strach

     Projev pana Paroubka po posledních volbách do poslanecké sněmovny, jeho styky,

jeho rétorika, jeho populismus. Nemohu si pomoci. Mám z něho strach.