23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 2.8.2008 14:38

Re: Re: Re: Re: Re: mrazivý vzkaz ke čtyřicátéímu výročí ruského osvobození, ale od všeho a před vším!

to je obojí ...:-/

brána 2.8.2008 17:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mrazivý vzkaz ke čtyřicátéímu výročí ruského osvobození, ale od všeho a před vším!

Pánové se nechali vyprovokovat přímo k zoufalství. Pozor bude hůře.

R. J. 2.8.2008 19:10

Re: Re: Re: mrazivý vzkaz ke čtyřicátéímu výročí ruského osvobození, ale od všeho a před vším!

No, to s tou nenávistí k Američanům bude tím, že zatím dali vždy, dříve či později,každému vyvrheli, jedno zda rudému či černému,  jednu pořádnou do rypce,a bylo hotovo.Tak proto je nemají rádi, já se těm Stbákum nedivím, že kvičí jak pominutý,jak je v Brdech radar, tak je prostě na řece Moravě cedule "Zákaz vjezdu tankům", velkej brácha si to ohlídá,takže utrum na věčné časy.Je to totiž taková pojistka, která jde ještě přes NATO. Není vyloučeno že NATO bude neakceschopné.Strategický system si Američané "ohlídaj",proto ten jekot rudochů.

emersonskej 3.8.2008 1:31

Re: Re: Re: Re: mrazivý vzkaz ke čtyřicátéímu výročí ruského osvobození, ale od všeho a před vším!

Naprostý souhlas. R^

Hrad 2.8.2008 23:02

Re: Re: Re: mrazivý vzkaz ke čtyřicátéímu výročí ruského osvobození, ale od všeho a před vším!

Moja řeč. Není každý nepřítel, kdo na tebe se.e. Není každý přítel, kdo tě z ho.na tahá(Ezop). Pozor a probuď se!!  

M. Zima 2.8.2008 10:23

Pane náměstku,

proč stejně, jako ti socialističtí věštci od Dlouhého a Pačese opomíjíte při tom atomovém nadšení a blouznění skutečnost, že na území Ruska leží přes 50% zásob uranu?

A kde byli všichni ti ODS a ostatní nomenklaturní klauni, včetně hradního oberklauna, když se na základě nedostatečné legislativy a diletantského, trestně relevantního postupu proti špinavým a pochybným komunistickým penězům zahnizďoval v Česku neprůhledný ruský kapitál? Neblábolte o bezpečnostní garanci proti Rusku, těch pár Amis by v kritickém případě vyhnala z Česka ruská komunita od Karlových Varů, tak srdečně pozvaná kLausovým "jen více Rusů",  golfovými holemi a stateční Češi by byli opět okupováni bez výstřelu, i s radarem.

brána 2.8.2008 10:38

Re: Pane náměstku,

Pozor tady jsou ještě jiné bezpečnostní garance. Na miliardách investovaných mafií v naší vlasti se podílí ruská mafie pouze ca 20 procenty.

M. Zima 2.8.2008 10:47

Bylo by pěkné,

kdyby se to alespoň nechalo spočítat, ale zásluhou kLause a těch ostatních tajtrlíků, včetně pár pitomců vystupujících jako ekonomičtí experti v médiích to nelze a to je na té věci to jediné jisté. Je to tak ale asi lepší, moc bychom se všichni divili.

brána 2.8.2008 11:06

Re: Bylo by pěkné,

Je k tomu literatura. O toku je možno se informovat s efektem znalosti toku vodstva Botiče.

Dann 2.8.2008 11:44

Re: Bylo by pěkné,

Pane Zima,když Vy hodíte svoje promyšlené bláboly na net hned je veseleji.Jen nechápu,že náš pracující lid nevyžene všechny Vámi jasně odhalené tajtrdlíky a pseudoexperty a nedosadí Vás na post nejvyšší?Vaše myšlenkové pochody jsou obdivuhodné,proto nechápu že jste si ještě nevšiml,že náš prezident je vlastně olašský čenoch.To je od Vás nepředpokládaná chyba!Rozpracujte to ihned než vyjde poslední díl Toulek českou minulostí ať to Hubáček nemusí předělávat!

Honza 2.8.2008 10:17

Přesně !

A to všechno v bujné fantazii pana Fialy.Rv:-D

brána 2.8.2008 10:15

Pane hejtmane malý apendix k roku 68

V roce 68 šlo také o víceméně zdařený pokus oprostit liberálně demokratické společnosti od balastu stále citelných následků poválečného šoku - např. v německé společnosti  stále působili přisluhovači vzájemné genocidy mezi extremisty pravého a levého politického spektra - a zmírnit napětí studené války. Bylo to i počátení stadium hospodářské globalizace podporované zájmem investorů v neválečném sektoru. Československý rok 68 byl zajímavý jak svou touhou po realizaci experimentu, tak hlubokou naivitou českých politiků. Z těchto dvou fenoménů přetrvalo jen to druhé.

marie 2.8.2008 18:35

Re: Pane hejtmane malý apendix k roku 68

oprostit se od balastu válečných následků - a co takhle -od oprostit se od balastu padesátých let, poprav, koncentráků a mučení a co přisluhovači STB, to všechno Vám nevadilo, příteli ?

brána 2.8.2008 23:58

Re: Re: Pane hejtmane malý apendix k roku 68

Vadilo velmi. A proto jsem vyslovil sympatie ke snaze oprostit se od následků 2.světové války. K těm patří i éra komunistické diktatury a to nejen u nás..

xxx Kubeš 2.8.2008 9:37

Autorovi článku

dík, R^

Jiřina Slavíková 2.8.2008 9:00

semkněme se s mírotvorným Ruskem

a všichni již velmi brzy ucítíme tu změnu-bude trvalý mír a my se budeme moci soustředit na práci a na naše rodiny

Abonent 2.8.2008 9:31

Po opětovném spojení s Ruskem změnu ucítíme

Ano, souhlasím s Jiřinkou do poslední tečky.   R^

Ta změna by byla skutečně cítit.

Každý pamětník si vzpomene na sovětské důstojníky a jejich charakteristickou vůni : kolínská voda "Krasnyj vostok", kanystr za 50 kopějek.

Každodenní aplikace (vnější i vnitřní) této jedinečné vostočné kolínské zcela nahradí používání vody a mýdla.

Až nás velký bratr znovu obejme medvědí silou, až na našich ulicích a náměstích budeme opět potkávat ruské důstojníky v jejich nádherných čepicích a oblacích vůně, soustředíme se na rodinné vztahy, budeme mít klid na práci v zaměstnání i na chatách a chalupách. (Pracovní soboty budou vyhlašovány jen výjimečně.)

Jiřina Slavíková 2.8.2008 10:07

krásně jste to popsal

až jsem se při čtení Vašich řádků dostala v myšlenkách zpět do té nádherné doby, kterou tak sugestivně popisujete. Vzpomínky se vracejí...

ana 2.8.2008 10:18

Re: krásně jste to popsal

Jakpak vám drahá voní dech machorky a dech marlbora? Já osobně jsem pod obojí.

Harpyje 2.8.2008 17:31

Re: krásně jste to popsal

Duchy silnovo zapacha: http://www.davno.ru/soviet-posters/soviet-ads/poster-06.html

marie 2.8.2008 10:48

Re: semkněme se s mírotvorným Ruskem

Šikovná Jiřinka..hezky nám to tady připomíná..byla to fakt úžasná doba, jedna radost a teď nám to "kluci ruský" připomněli když nám zavřeli tu ropu..

Jakub S. 2.8.2008 11:12

Re: semkněme se s mírotvorným Ruskem

Děkuji, soudružko! Jaká radost, číst taková vřelá slova, plná vroucnosti, naděje a lásky k pracujícímu lidu CCCP i našemu. Jenom doufám, že nezapomínáš na druhou stranu mince - ostražitost vůči tamtěm za oceánem a jejich nohsledům za naší pevnou hrází Šumavou. Ale my ji udržíme, i kdybychom padli všici. Vstanou noví bojovníci - a bojovnice, že, soudružko Jiřino Již se těším na příští vroucí setkání na Džbánu, vroucí bojovou recitaci s. Švorcové... ach, krásné staré časy se vrátí - lidé prohlédnou, odhodí falešné pozlátko a takzvaný blahobyt a vrátí se k dobám dobrovolné uvědomělé discipliny, ostražitosti, skromnosti a vpravdě socialistického družného života... Smělo, tovarišči, v nogu!

Brett 3.8.2008 1:45

Re: semkněme se s mírotvorným Ruskem

To uz tu bylo!  Semkli jsme se ve frontach na mleko, brambory, zarovky a toaletni papir!

---------- 2.8.2008 7:36

Největším evropským řiťolezem je Česká republika

Českému neuvěřitelnému proradarovému řiťolezectví se diví i sami Američani:

http://www.praguepost.com/articles/2008/06/25/masters-and-servant.php

překlad článku je zde:

http://www.nezakladnam.cz/cs/1205_americky-pravnik-cesko-posluhuje-washingtonu-o-radaru-necht-hlasuji-obcane

PetrH 2.8.2008 8:43

Re: Největším evropským řiťolezem je Česká republika

Jsem netušil, že ne-základnám bojuje za upření samostatnosti Kosovu a obává se muslimské expanze v Evropě... ale vlastně proč se divím? Klíčem není láska k SSSR, pardon, Rusku, jak je jim podsouváno, ale nenávist k USA. Tak se může sejít na jedné lodi pomatený "humanista" Tamáš, obdivovatel Hizballáhu Májíček i radikální komunisté, anarchisté i náckové. Spojuje je společný nepřítel. V tomto kontextu je pak logické, že zlí Američané současně bojují proti mírumilovným muslimům, sdružujícím se v kulturních spolcích typu typu Hizballah, Hamas nebo Taliban, a na druhé straně páchají neskutečné zlo křesťanské Evropě tím, že do ní chtějí integrovat krvežíznivé albánské vesničany. A - jak říkal vojín Sálus - za vším je velkej Žid a jen tahá za drátky.

Jakub S. 2.8.2008 11:16

Samozřejmě, příteli - oni jsou všichni propojení.

A dřív nebo později  v š e  bezpečně skončí u nejvyššího Hybatele: světového ŽŽŽida. To my už dávno víme. Odvždycky. S tím my počítáme. No prostě tak to s tímhle odpadem je.  A jede se dál. Šalom!

PetrH 2.8.2008 14:20

Re: Samozřejmě, příteli - oni jsou všichni propojení.

Vy jste historik, jo? Spíš mi přijdete jako blb. Světovej, jasně.:-/

Abonent 2.8.2008 19:43

Re: Samozřejmě, příteli - oni jsou všichni propojení.

Je to tak, vážený : Sator opera tenet

Z jakékoli strany bráno, Velký Rozsévač všechna díla drží.

Světové Židovstvo, jak také jinak, plně ovládá i tuto diskuzi.   ;-)

Mír s Vámi.

Vidlák 2.8.2008 8:44

Re: Největším evropským řiťolezem je Česká republika

Vídím, že rozklad naší západní civilizace postupuje mnohem rychleji, než se svého času rozkládalo římské imperium. Tam to trvalo nějakých 200 až 300 let. Pokud je více takových "přispěvatelů" jako Vy, tak soudím, že my to stihneme mnohem dříve.

jirka.s. 2.8.2008 9:04

Re: Největším evropským řiťolezem je Česká republika

Mám takové neblahé tušení, že by se po tobě měla Bundesnachrichtendienst hodně rychle v tom Berlíně poohlédnout, než stihneš ty rusácké Su-24 na ten Berlín znavigovat, šmejde!!! ;-O