3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A co třeba 20.10.2006 7:20

Re: Jelínku ,Jelínku ...

Taky jste napsal že jelen, do pr..le střelen...a duševně impotentní se slovním průjmem ??? No jo, automat ot vyhází, byť je to pouze část pravdy..

Skopčák 19.10.2006 22:59

Jelínku ,Jelínku ...

;-O(Y);-OJelínku ,tak mne naštval Tvůj článek ,že jsem se nechal unést spravedlivým hněvem. Výsledek ? Neprošel můj příspěvek č.10947234.;-O(Y);-O Otravujete, škodíte, jste HNUS.8-o8-o

Tomáš Haas 19.10.2006 22:19

Re: Pane Haasi, diskutujete s někým úplně jiným, ne se mnou.

Sašo, já jsem si byl jistý, že to nejste vy. :-)

Jan Krejčí 19.10.2006 21:37

Václav Klaus nepřehlíží pravidla a nepasuje se do role arbitra nad ústavou

Doufám, že pan president je slušný člověk a proto, jako každý slušný člověk umí rozeznat zlo a lež, a umí se jim postavit.

Pan Paroubek slušný člověk není. Ať už z hlouposti, z touhy po moci, či z vrozeného barbarství, vtáhl do hry totalitní komunistický element a rozdělil tak společnost ve dví: na slušné lidi a gangstery, a to vše prosím v jednadvacátém století. Chudák.

Očekávám, že si to brzo uvědomí i slušní lidé na levici a začnou jednat.

Čím dřív, tím lépe.

jan.krejci@atlas.cz

Ignacy M. 19.10.2006 21:33

Jenom drobné doplnění

Do rakousko-uherského parlamentu dostali TGM Valaši. Kandidoval za tento kraj. Je o tom zmínka (v rozsahu přibližně jedné kapitoly) v knížce Oldřicha Šuleře Sláva a pád valašského pánbíčka.

bruno 19.10.2006 20:57

jelínek

je zajímavé číst takové články, i když člověku se zvedá žaludek. Člověk si může utvořit představu o lidech,kteří podporují KSČSSD, o jejich úrovni. Na takovou slátaninu jakou předvádí Jelínek ( dále Jičínský,bývalé příspěvky Vízka a dalších), mne uspokojuje v jednom-jsou to duševně méněcení lidé..Bohužel se takových méněcených debilů na stejné myšlenkové úrovni nachází v naší republice stále dost, je dost lidí,kteří je budou dále volit. Vyzývám proto všechny slušné a inteligentní lidi, aby zbytečně nemarnili čas vysvětlováním něčeho takovému plebsu, odpočněte si a zítra k volbám, ať konečně zvítězí zdravý rozum,pracovitost se vyplatí,ať je člověk bezpečný a má vytvořené podmínky pro osobní a pracovní život. volte pravici!

fugas 19.10.2006 20:52

Re: Mráz přichází z hradu

z hradu přichází jen a jen komedie veselohra a nekdy i drama hihihihihihihi volovéRv

Am 19.10.2006 20:35

Re: A vy byste

Pokud tehdejší parlament = tzn. lidé, které jsme my, občané tohoto státu zvolili za své zástupce= Ústavu v tomto znění schválil, tak bohužel dal Vámi uvedenou možnost do rukou presidenta, aťuž je v této funkci kdokoliv.

Chci věřit, že současný pan president tohoto svého práva nezneužije, ale současně chci věřit, že se mu povede =tak jako u volby předsedy sněmovny = přesvědčit svými argumenty a nadhledem  stavající parlamentní strany a hlavně jejich představitele k přijetí řešení, které dovede tuto zemi k řádnému ústavnímu řešení stávající situace.

Ale zatím se presidenta zastanu, protože žádný jeho krok z ústavního rámce nevybočil a žádným svým krokem zatím zbytečně nezdržoval, spíše naopak. A jeho současné schůzky s představiteli parlamentních stran považuji za zcela opodstatněné a za zcela odpovídající článkům i duchu Ústavy ČR.

Venkovan 19.10.2006 20:20

Podle nastavených pravidel

nelze článek komentovat,stejně byl určen pro Právo.

VLK 19.10.2006 19:44

TGM a levice

Puvodne jsem to dal jako komentar k jednomu prispevku, ale protoze vidim ze je zde vice tapajicich, prepisuju to:

TGM byl clenem politicke strany. Realisticke. Krome neho v ni snad nebyl nikdo. A jeste driv kandidoval za Mladocechy. Az po tom, co se stal prezidentem, tak svou stranu rozpustil, aby mohl byt nadstranicky.

TGM byl podstatne levicovejsi, nez se dnes obecne mysli. Napr. pri jeho volbe poslancem videnskeho parlamentu proti nemu stali dva kandidati - jeden klerikal a druhy socdemak. Do druheho kola socdemak nepostoupil a vydal prohlaseni, at jeho volici podporuji TGM. Pri dalsich volbach uz soc. dem. kandidata nepostavila a rovnou podporila TGM. Nebo pri te afere kolem vrazdy Hruzove proti TGM bourlive vystupovali studenti. Reknete si levicovi - ale ne, to byli studenti katolickych seminaru, prav a podobne, tou dobou pravicovi az hruza.

Ale presto pojmenovat po nem akademii dnesnich socdemaku je drzost az - komunisticka.

VLK 19.10.2006 19:24

Re: ustava

Byl clenem politicke strany. Realisticke. Krome neho v ni snad nebyl nikdo. A jeste driv kandidoval za Mladocechy. Az po tom, co se stal prezidentem, tak svou stranu rozpustil, aby mohl byt nadstranicky.

TGM byl podstatne levicovejsi, nez se dnes obecne mysli. Napr. pri jeho volbe poslancem videnskeho parlamentu proti nemu stali dva kandidati - jeden klerikal a druhy socdemak. Do dryheho kola socdemak nepostoupil a vydal prohlaseni, at jeho volici podporuji TGM. Pri dalsich volbach uz soc. dem. kandidata nepostavila a rovnou podporila TGM. Nebo pri te afere kolem vrazdy Hruzove proti TGM bourlive vystupovali studenti. Reknete si levicovi - ale ne, to byli studenti katolickych seminaru, prav a podobne, tou dobou pravicovi az hruza.

Ale presto pojmenovat po nem akademii dnesnich socdemaku je drzost az - komunisticka.

deda 19.10.2006 19:16

Mráz přichází...

A zhovadilosti z makovice troubovitého bolševika, který se nestydí skrývat za Masarykovu akademii, toho Masaryka, kterého bolševici nenáviděli jako čert kříž! Soudruzi, vy jste  banda pokryteckých a zkorumpovaných lumpů. Rv(Y)

PetrK 19.10.2006 18:14

Takového blba,

jako jste vy, aby svět pohledal.

DRBYDRBY 19.10.2006 18:07

co to bylo za slovní průjem?

Cha, cha, podobně, jako pana Jelínka jsem kdysi slyšel hovořit jinou akademii(říkala si Socialistická), zde si říkat Masarykova je drzost. Ono to čekáíní na koryta se zkrátka trochu protáhlo, že? Pan PREZIDENT  zkrátka nemusí skákat podle toho, jak si různí poskoci ve straně přejí a je to tak dobře! Při vystoupení pana předsedy v OVM jsem se neskonale bavil, dřív se tomu jen říkalo jinak - převlékání kabátu, je to jen zoufalá snaha záchránit, co se dá, nevadí, že popřu sám sebe, jen když to přinese pár hlasů. Kolikrát že jsem to slyšel "pojďme se dohodnout v zájmu této země?"... Upřímnějšího člověka snad u nás není. FUJ!!!

ak 19.10.2006 17:28

to jsem se zas nasmal paroubek a gentlemanska dohoda

nic tak protichudneho nemuze na svete existovat. Proto chapu, ze kdo tomu nesmyslu veri, klidne plive po prezidentovi, ktery hleda STABILNI vladu pro pristi 4 roky, to se opravdu nemuze delat na jednom prebehlikovi. A myslenka, ze paroubek i jeho poskok predseda parlamentu nemusi dodrzovat dohodu, neni nova, ja totiz paroubkovi neverim ani co podepise vlastni prackou.

zrusksc 19.10.2006 17:23

Jelínku oni ti toho Paroubka brzo zavřou

a je po pokusu se sestavením vlády;-D;-D

pnzista 19.10.2006 15:25

Stále nechápu proč

se uvěřejňují články publikované v oranžovo-rudém Právu. 6eby Astom myslel na zadní kolečka?;-D

Ladislav N. 19.10.2006 15:16

Že by tohle "jablko" nespadlo daleko od stromu?

Kdysi za totality působilo jedno komunistické ideologické prase (tvrdý kalibr prolhané komunistické propagandy neštítící se jakékoli lži) m.j. i v ČsT, kam jej Strana nasazovala, když byla v úzkých a nevěděla, co si počít. Jmenoval se JELÍNEK, tuším že Milan. Tenhle se mu sice moc nepodobá, ale lhaním je mu blízko (samozřejmě dnes v konkurenci médií).

Tak mě napadá, jestli tenhle Lukáš Jelínek není synem komunistického tlučhuby Milana Jelínka, co psal pro Rudé Právo za totality... ???

nup 19.10.2006 15:03

Re: Zatím si nikdo nevšimnul

Ona ta dohoda měla dvě části, víme? Že maj pravičáci selektivní paměť, to je dávno známo, ale že až TAKHLE, to je celkem novinka...

Xaver X.X. 19.10.2006 14:54

Re: Re: Re: židovina "chucpe"

;-D;-D;-DR^R^R^!!!!!!

Vašek 19.10.2006 14:38

Re: jak jinak...

Hochu, hochu. Právě proto, že jsem tu vládu komunistů zažil na vlastní kůži a sklerozu nemám ještě takovou, abych si už nepamatoval proslovy komunistických papalášů a nepamatoval si též šikanování pologramotných stranických funkcionářů ve fabrice, se mi zvedá žaludek ze soudruha Paroubka. Jeho povolební projev by mu určitě záviděl i soudruh Gottwald. Sebekriticky musím přiznat, že jsem zpočátku se socdem sympatizoval. Ale to bylo ještě před Zemanem. Od té doby sice preference rostly, ale morální úroveň této strany má stále rychleji klesající tendenci. V současné době si Paroubek s Filipem  leží v nerozborném soudružském objetí, už chybí jen ten dvojitý Brežněv.  

erik 19.10.2006 14:05

autore

nejak mi unika to vase"sabotovani vzniku akceschopne vlady".Zatim je mi predvedena pouze vlada vsehoschopna.A takovou snad nikdo nechce-vy ano?;-)

Douša Josef 19.10.2006 14:00

Mráz přichází z hradu

bolševictví, podrazáctví, mafiánství z Lihového domu!

Xaver X.X. 19.10.2006 13:53

Teda vy snad děláte Langrovi pobočníka, že to tak přesně víte...

whaler 19.10.2006 13:22

Masarykova dělnická...

Ježíši, kdo takovouto instituci financuje? K čemu to vůbec je? Absolutně mi uniká smysl. Pane Jelínku, buď jste blbej nebo chodíte s obrazama, či jste z dvojčat, jelikož jeden takhle blbej bejt nemůže.

I.M. 19.10.2006 13:15

Re: Re: židovina "chucpe"

Sedí pan Kohn s panem Roubíčkem v Carltonu a pan Roubíček povídá: Poslouchaj, Kohn, dyť ten  Jiri jich vlastně urazil. Nedaj mu pár facek? A Kohn povídá: Mě nějakej gojim urazit nemůže. Mě bude úplně stačit, když tak budu sedět tady v Carltonu a číst si Mladýho sociálního demokrata a přijde Jiri, odranej jak šnorer, a řekne: Pane Kohn, je ten Mladý sociální demokrat volnej? No a já takhle otočím stránku a řeknu: "Jo, normálně by byl volnej, pane Jiri, ale pro nich - nikdy."

Štváč 19.10.2006 13:13

Re: Re: proč

O tom všem prezident věděl ?

I.M. 19.10.2006 13:06

Re: Masarykova dělnická?

Vy se domníváte, že existuje nějaká mezní hranice blbosti, kterou oni nejsou schopni překročit?

Jiri 19.10.2006 13:05

Re: Re: Masarykova dělnická akademie ČSSD

y - dyt vím

Jiri 19.10.2006 13:04

Re: Masarykova dělnická akademie ČSSD

Prasárna je používat židovinu chucpe, pokud chce pan říci, že soudruhovi bláboli jsou poněkud eklhaft nemá se žinýrovat.