18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza Urban 19.10.2006 13:03

Zatím si nikdo nevšimnul

"Za této situace by se Jiří Paroubek a Miloslav Vlček klidně mohli cítit zproštěni závazku, že stávající šéf Sněmovny (nominovaný ČSSD) před oním třetím určením premiéra odstoupí z funkce." Že by už vylézalo šídlo z pytle?;-€

Malý Aston 19.10.2006 12:58

Re: Jelen,do zadnice střelen...málo...

Doufám,že pan ředitel není placen z našich daní ale od Fidela nebo Lukašenka.Copak tam mohou učit,když ředitel je debil?

Malý Aston 19.10.2006 12:48

Re: Klaus na Hradě

Plně s Vámi souhlasím. Je skutečností,že řada občanů volila ČSSD jako levicovou stranu,která měla zabránit aby KSČM na levici nezaujala místo rozhodující.Spojení Paroubka a Filipa,tím že se stal mluvčím a obhájcem Filipa našeho známého agenta proti NATO skutečně udělal z levicových voličů blbečky. Oni nevolili ČSSD proto,aby do vlády dosadili KSČM.Oni nevolili ČSSD aby tady rozhodoval Filip a Grebeníček a mladí komouši.Tuto zradu mu odpustí všichni placení funkcionáři,všichni zaslepeni ideologií stejných žaludků ale ne přívrženci levice. Levice to není Filip ani Grebeníček ani Jakeš.Občané nevolili ČSSD aby tady vznikla diktatura ovládající policii a tajné služby.

Malý Aston 19.10.2006 12:40

Re: Masarykova dělnická akademie ČSSD

No přeci někde musí Paroubek mladé socany a komouše školit.Marx-leninismus se již nikde neučí a lektorů máme habaděj.Takže to nazveme po tatíčkovi Masarykovi a vyučujeme jak zakroutit krkem buržoazii a imperialistům.

Malý Aston 19.10.2006 12:37

Re: proč

Kdyby nejmenoval pana Topolánka,tak je dávno pan Kubice NAOKO zavražděn,pan Doležel a starosta Hříbeček v balíku a Bublan by tvrdil,že stojí za svou policií. Ale protože jmenoval Topolánka,tak pan Kubice může dál pracovat,pan Doležel a jeho vyplazený jazyk je za mřížemi,starosta Hříbeček v nemocnici a pan Bublan může hřímat včetně Tvrdíka,jakou špatnou máme policii.Takže pokud je někdo zmatený,tak je to soudruh Paroubek a Tvrdík a Gross a Bublan. A začínají kupit jednu chybu za druhou.A končí,divadelka je konec.

I.M. 19.10.2006 12:33

Masarykova dělnická akademie ČSSD

to nemá chybu. To bude asi nová vokovická Sorbonna. Jak už tady bylo řečeno, ohánět se Masarykem, to je chucpe.

Ignacy Mościcki, absolvent a emeritní ředitel Komunistické akademie novinářské Pavla Tigrida

lordpavka 19.10.2006 12:25

soudruhu Jelínkovi

Vy snad chodíte na ty své nápady k Paroubkovi pod peřinu?!?

Zdenek 19.10.2006 12:18

Modro-zelení?

Modrozelení to berou pěkně ekologicky a čistí lidem hlavy od demokracie.

Zdenek

Štváč 19.10.2006 12:11

proč

Nic proti ODS, ale proč nebyl prezident tak zásadový při prvním pověření Topolánka, když věděl že to neprojde ani o hlas ? Bohužel je zmatený a starostí o svou osobu začne kupit chybu za chybou.

Saša 19.10.2006 12:03

Pane Haasi, diskutujete s někým úplně jiným, ne se mnou.

Tenhleten za to vůbec nestojí. To je nějaký nevzdělaný trouba od socdemáků, co se jen snaží prudit a klamat.

čtenář 19.10.2006 12:01

Klaus na Hradě

Tento článek jen podtrhuje význam toho, že na Hradě sedí Klaus a ne nějaký pseudodemokratický pomatenec. Rozhodnutí nejmenovat Patroubka premiérem, aby se už nemohl snažit na poslední chvíli zatušovat socdemáckou kausu nostru a dolikvidovat plk. Kubiceho (teď je jasný, že mu šlo o kejhák, ale inspekce MV stále svědomitě vyšetřuje "únik"), a místo toho prodlužit dobu v úřadě Langerovi, aby měl čas MV vyčistit od bolševických mafiánů zejména v té inspekci MV, kterou je třeba zrušit, kteří tam nalezli za nejoblíbenějšího Grosse, je evidentně dobré pro tuto zemi (s výjímkou starosty "Hříbečka" a vedoucího úřadu Patroubkovi vlastní vlády Doležela, což nás nemusí mrzet-autora článku, zdá se, ano). Pokud si někdo myslel, že bychom se nápravy dočkali od bývalého ministra Bublana, tak teď už mu musí být jasný, že i Kačer Donald by byl lepším ministrem vnitra. Taky je konečně zcela jasný proč se Patroubek tak silně a neodbytně domáhal znovunabytí úřadu. Místo toho ale ze svých voličů udělal blbečky.

Malý Aston 19.10.2006 11:45

Re: jednoduché řešení

Já navrhuji po tvrdíkovsku "NAOKO" a bude pokoj.

vládík 19.10.2006 11:31

Re: Všechno je jinak

R^R^R^

dph 19.10.2006 11:27

jednoduché řešení

a co takhle ho rovnou zastřelit a bude po problémech,ne pane Jelínku?

StandaT 19.10.2006 10:39

Re: Re: Jaké lhůty

Oni to chápou, ale jsou před dilematem, co je menší zlo. SocDem jsou jak papiňák, který má ucpanou pojistku a nikdo neví, jak moc je natlakovaný.

No... 19.10.2006 10:34

Jelen,do zadnice střelen...málo...

Málo je takových poradců a ředitelů "akademií", kteří ze sebe tak úspěšně dělají idioty a přitom ještě lezou do pozadí svému chlebodárci, aniž by vůbec tušili, co za zhovadilosti páchají. Srna střelená (už dlouho) je zářným příkladem a kdyby nebyla k smíchu, tak by byla k pláči...ježíš, to je  VŮŮŮŮŮŮL ...

Malý Aston 19.10.2006 10:27

Re: Jaké lhůty

Ale jim jde především o zametání svých zlodějin.Plán mají dobrý.Pokusit se prosadit,aby mohl Paroubek sestavit vládu a být jmenován znovu premierem.Důvěru nezíská,podpora KSČM nestačí a tak bude vládnout navěky. Pozavírá zbytek policie,která se proti jeho řízení postavila,potom jako Lukašenko prodlouží stav svého vládnutí a nebude síly,která by jej od vládnutí odstavila.Jenže je to taktika průhledná a nikdo mu na tento jeho geniální nápad neskočí.Celá ČSSD se natolik namočila do zločineckých struktur,že KSČM se bude od Paroubka státotvorně distancovat,podpoří úřednickou nepolitickou vládu a převezme část levicových voličů. Příští předčasné volby,to je zánik ČSSD a posílení KSČM.Každému je to jasné jen volové v Lidovém domě to nechápou.

Werner 19.10.2006 10:26

Všechno je jinak

Jako obvykle je všechno jinak.Bylo přece Lukáše a pan Jelínek taky slavil.Trochu to přepískl a výsledkem je tento článek.To víte,někdo s pošramoceným žaludkem zajde na záchod,jiný ke klávesnici.Výsledkem je stejný výrobek.

vládík 19.10.2006 10:11

Mrazí z drzosti ČSSD, s níž si dá do štítu bolševického institutu iniciály TGM

vládík 19.10.2006 10:09

Jaké lhůty

Důrazně žádám autora článku, aby uvedl, které ústavní lhůty prezident porušil. Do doby, než tak učiní si vyhražuji považovat ho (autora článku) za podvodného, drzého a odporného lháře.

Vlády se nejmenují proto, aby se mohli premiéři a členové vlády naparovat (a případně napakovat) ve svých funkcích. Vláda na 4 roky má být schopná stát vést (to není jen technická správa státu). To arci vláda "slepená" nemůže. Proto je vhodné hledat řešení stabilnější, než 100 + pár přeběhlíků.

Mimochodem, kde bere autor jistotu, že při třetím (on rozumí Paroubkově) pokusu se přeběhlíci skutečně najdou? Není to jen jistota, že pánové získají do předčasných voleb možnost dále zametat stopy, diskreditovat nepohodlné a ničit bezpečnostní složky (o jejich zoufalém stavu po osmi letech řízení politiky ČSSD nás včera informovali pánové Bublan a Podrždeštník).

Ghost 19.10.2006 9:57

ustava

Ustava dava prave takovou duveru presidentu republiky ze zvoli takove reseni ktere je ku prospechu zeme kterou pokryvaji "dva pokusy",presidentovi nenarizuje koho ma poverit - proste nechava na jeho uvazeni pro jake reseni se rozhodne - a to opakovane.To ze se to CSSD,Paroubkovi, delnikum z CSSD a buh vi komu jeste nelibi sice muzem respektovat ale na veci to nic nemeni.

Jinak moznost jmenovat urednickou vladu ktera nemusi zadat o duveru tu byla prave za Masaryka - to by pan z Masarykovi delnicke mel vedet.

Dale prepokladam ze toho Masaryka ma delnicka v nazvu protoze chce naznacit ze se hlasi k jeho idejim - ne obracene - T.G.Masaryk nebyl clenem CSSD - nebyl clenem zadne politicke strany.(Myslim ze ani Jan Masaryk nebyl clenem zadne politicke strany -ale mozna ze se pletu- alespon po valce byl ve vladach jako "nepoliticky" ministr)

JoJo 19.10.2006 9:45

Re: jak jinak...

Sice ve stylu "Vy zase žerete chrousty", ale již nyní Vám mohu garantovat, že Vámi zmiňovaná rádoby problematická kuponová privatizace a socialisty stále dokola opakované nekonkrétní průšvihy ODS byly pouze dětskou hrou na monopoly proti např. tomu, co se děje okolo minerálních olejů a spotřebních daní. Za posledních osm let si podstatně životní úroveň zvedli pouze korytáři z ČSSD, kteří sedí v Čepru, na příslušných úřadech, privatizovali Unipetrol atd.. Uher s Nováčkovou jsou pouze špičkou ledovce a ne, nejde pouze o 3/4 miliardy. Tunelovat již není prakticky co, ČSSD už podstatnou část zoptimalizovala na svoje účty.

m.l. 19.10.2006 9:31

Masarykova dělnická?

Nevím jak vy, ale my jsme se učili, že Masaryk byl buržoazní prezident a pokud rovnou nedal střílet do dělníků pak aspoň s jejich utlačováním aktivně souhlasil. Takže mi to s tou Masarykovou dělnickou akademií připadá nějaké ujeté. Existuje to vůbec? To je určitě nějaký hoax.

jj 19.10.2006 9:13

Jelinku

kdyby Paroubek nebyl takový mocí posedlý křivák tak by tady už dávno nějaka forma vlády mohla být. Já doufám, že vás prezident k vládě nepustí a že pan Kočka a jemu podobní budou plakat Paroubkovi na rameni, že nemohli dodělat rozjeté kšefty a že vám materiály nasbírané na vnitru na různé lidi budou brzo na dvě věci.   

Malý Aston 19.10.2006 9:10

Vážený pane Jelínku lžete,nemáte pravdu!

ČSSD nevyhrála,bez KSČM a mafie,budované Grossem nemáte žádné právo na vládnutí.Jste zastáncem strany,která vytvořila systém postupného rozkrádaní nejen dotací z EÚ ale zejména státní pokladny.V normální kulturní,demokratické a slušné společnosti by po zveřejnění korupce,přípravy vraždy policejního důstojníka,členem ČSSD a šéfem předsednictva vlády,každý normální politik ale ne soudruh Paroubek a soudruh Gross dávno odstoupili. Copak udělal soudruh Paroubek? Všem se nám za rozkrádání svých spolupartajníků omluvil,Tvrdík hořekuje nad neschopnou policií a Bublan tam stojí jako kůl v plotě.Jedna policie bojuje proti druhé policii,jsou připravované vraždy a Vy si dovolujete nás normální občany přesvědčovat o tom,že ČSSD s pomocí KSČM tady vládla dobře?Nevládla a já doufám,že ani Vy ani jiní socani již nikdy nebudou vládnout v naší České demokratické republice.

RiFl 19.10.2006 9:06

Mráz přichází z Hradu

Milý padruhu Jelínku,také jsem si všiml,že padruhovi Paroubkovi a jeho perrectualistům v posledních dnech mrzne úsměv na tváři.A pro vysvětlenou k oslovení - padruh je soudruh,který se nechává dočasně oslovovat pane.

stará sova 19.10.2006 9:00

Není ředitel, jako ředitel......

Jste příkladem toho, že schopnost vystudovat vysokou školu nemá nic společného s přirozenou inteligencí!!!

StandaT 19.10.2006 8:58

.

Tohlento je ředitelem? To už stačí jen správná stranická knížka a v hlavě nic být nemusí?

Ivanhoe 19.10.2006 8:50

Nevážený soudruhu řediteli,

všiml jste si, že pan prezident se vyjádřil zcela obecně, tj. že nehodlá jmenovat vládu založenou na jednom přeběhlíkovi, aniž specifikoval, čí ta vláda má být?

Proč ječí ČSSD (a KSČM se jí za zády tiše směje, ví, že je nepostradatelná), že prezident tím porušuje ústavu, a ODS mlčí? Asi proto, že ČSSD na rozdíl od ODS právě na to hraje, touží se dostat k moci i za cenu, že se spojí s člověkem, jehož morální kredit se od toho okamžiku bude pohybovat v záporných číslech... - ostatně, proč ne? Vrána k vráně sedá, a morální kredit je, jde-li o funkce, v porovnání s těsnou hlasovací většinou veličina naprosto zanedbatelná, že?

Je samozřejmě možné si to usnadnit vhodně volenými slovy: jak se vyjádřil VeleSoudruh pa-Roubek, v ČSSD se nenajde takový ZRÁDCE, který by podpořil vládu ODS + KDU-ČSL + SZ; je však možné, že ve zmíněných stranách se najde někdo, kdo KONSTRUKTIVNĚ PODPOŘÍ menšinovou vládu ČSSD s podporou "napříč politickým spektrem" ;-D (jediné, co na tom nechápu, je to, proč zkratka této podpory není NPS, ale KSČM 8-o).

Prosím, jděte už do (Y). Hned.