5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Daddy 3.4.2007 21:48

Myslel jsem že od Vás už nemohu číst horší příspěvky

A ejhle lepšíte se každým dnem.Díky.To co dokážete napsat je svým způsobem absolutní špička!Nedejte se odradit a svými bláboly nás prosím obšťastňujte dál.Je to lepší než kdybyste jezdil opilý autem a nebo hrál automaty.I když i tak by se možná smazala část dluhu judr Altnerovi.

emersonskej 3.4.2007 20:58

jako vždy...

polopravdy, překrouceniny i vyložené lži z úst ( pardon z pera) pana - či možná spíš soudruha Jelínka...(Y)(Y)(Y)

Melein 3.4.2007 18:42

Jelínku,

po dlouhé době jsem poctivě přečetla celý váš článek, ale opět jste nezklamal a spácal páté přes deváté.Proboha, že už s těmi výplody nepřestanete. Všem by se jistě ulevilo.

Iva 3.4.2007 21:13

Re: Jelínku,

To Vás tedy obdivuji. Máte květinku za trpělivost

Gustík 3.4.2007 18:11

Nešahejte mi,

prosím na tank!

sp 4.4.2007 12:31

Re: Nešahejte mi

 ani na pana Kočku, toho nechte taky na pokoji.

AeroKarel 3.4.2007 17:52

Jo, Jelínek a Patočka,

to je dvojka. Jen v těch Literálkách si to moc lidí nepřečte.

Čabas 3.4.2007 17:35

Člověče Jelínku,

to je úděsné, co ta vaše hlavinka vyprodukuje. Vy se vždy mezi jinak inteligentními komentáři vyjímáte, jako když máte dálkově pomocnou. Zamyslete se nad tím jaké slátaniny píšete. To vám fakt nevadí, že budíte smích až soucit?

hologramm 3.4.2007 16:49

Moderní ČSSD už existuje

je to Bursíkova strana Zelených. To co provadí J. Paroubek a jeho parta ji naopak bolševizuje a přibližuje ke KSČM až ke konečnému sloučení. Bohužel pro pana Jelínka  rozhoduje konkrétní chování a činy a ne osvětové bláboly stranických ideologů.

dragon 3.4.2007 16:47

když už to tady musí být, nešlo by to aspoň bez té ovarové hlavy?

jirka.s. 3.4.2007 17:04

Re: když už to tady musí být, nešlo by to aspoň bez té ovarové hlavy?

Třeba ho pan Wagner vylepší citrónem!

Arab. 3.4.2007 15:35

???

Urban-Šip a Jelínek si můžou podat ruce a jít psát do Rudého práva.

Dadacos 3.4.2007 14:30

Národní fronta

LJ: "...by mohlo být probublání nového středolevého proudu české politiky, ve kterém by se socialisté, komunisté, křesťanští demokraté a zelení nemydlili po hlavách, který by prezentoval naši zemi v zahraničí..."

Prostě taková pěkně modernizovaná národní fronta.

*** autor příspěvku patří k think-tanku velmi vzdálenému ČSSD ***

jerry 3.4.2007 14:30

Gratuluji, něco tak humorného bych asi nevymyslel?

Jen mi pane řediteli vysvětlete to zabránění vstupu šibalů na kandidátky. To pak jen zůstanou prázdné papíry s logem ČSSD, ne?  A Paroubek vyškrtne nejdříve Ratha a nakonec sám sebe?;-D

jj 3.4.2007 12:28

Dobrý

Dokud má Jyrka kromě aureoly svého zářivého ego kolem sebe tak vybrané spolupracovníky jako Tvrdík, Rath a tenhle "think tank" je to dobrý! I když nevím, jestli "think tank" není spíše jen pro pobavení i pro Jyrku.

nepolitik 3.4.2007 12:17

Bez všeználků jako jsou Jelínek a Doležal

by nebyla na psu "pořádná" diskuse. Jen houšť a větší kapky. Rv

Vilém 3.4.2007 11:32

Jako obyčejně zbožná přání

ČSSD zde v minulém volebním období zdevastovala sociální stát nesrovnatelně brutálněji než pravice. Sociální systém ČR přestal plnit své základní funkce. Dnes český občan, "pokud nepálí ohně na náměstí" nemá nárok na žádnou podporu, pouze na idiotské "poradenství" a "motivování" ze strany klientů soudruha Škromacha - bezohledných konzumně orientovaných byrokratů. To je finální produkt sociálního státu pod vedením ČSSD.

S plným vědomím je možné konstatovat, že snaha ČSSD o podporu velkých podniků a specifickýh klientských skupin jako důchodců nebo invalidů jaksi přesáhla možnosti rozpočtu a normální, zdravý a produktivní český občan dnes je v postavení krysy v džngli - postarej se o sebe nebo chcípni, tvoje problémy nikoho nezajímají.

Jakou podporu pro ČSSD je možno očekávat od lidí, kteří si chtějí vydělat, a na každém kroku se na ně vrhá rozlícený pohůnek ČSSD s úředním pověřením?

Jelínku, ČSSD může pro levici v ČR udělat jen jedno - rozpustit se.

Ladislav N. 3.4.2007 12:45

Re: ČSSD může pro levici v ČR udělat jen jedno - rozpustit se.

Komunisté z KSČ(M) by na tom určitě vydělali... ;-) Takže by bylo potřeba rozpustit i je. A co pak? ;-D

Malý Aston 3.4.2007 12:48

Re: Re: ČSSD může pro levici v ČR udělat jen jedno - rozpustit se.

Navrhuji rozpustit a vypustit. Jinak tady nebude klid.:-D

Simon 3.4.2007 11:23

Spidla

Jen by me zajimalo jak Spidla rozjel reformu verejnych rozpoctu? Ze by slovy Zdroje jsou??:-D

emersonskej 3.4.2007 21:03

Re: Spidla

vzal jste mi to přímo z huby....:-D:-D:-D

sláva 3.4.2007 10:50

Jen pište dál...

Čtu ty příspěvky a vidím: lidé z pravice považují ČSSD apriori za nelegitimní součást politického systému, "doufají, že ČSSD skončí v zatuchlé jámě" atd. Takže tu zůstane jen naše mladistvá, neokoukaná brilantní ODS jediná vhodná k vládnutí...

Věcně nikdo téze vašeho článku nevyvrací, ani nenabízí jiný názor či pohled, takže, pane Jelínku, buĎte v pohodě. Nadávat na Paroubka je stejně módní jako dělat z premiéra Zemana ochlastu, média v tom excelovala, stádečko přizvukuje dle svého politického zabarvení...

ČSSD je v politickém spektru nikým nenahraditelná, máme-li mít vůbec jakou opozici (nebo si nějakou příznivci ODS ani nepřejí? i to je možné, vždyť kdo myslí pravicově myslí správně, k čemu opozice, že?), nebo ji snad budou hrát v budoucnu komunisté? Potěš pámbu...

Zelení? Ti ani nevědí, čí jsou a co blábolí v energetické politice, neznajíce jádro...

KDU? Čunkovci? .. Nenechte se vysmát...Takový přívažek ke jakékoli vládě...

jirka.s. 3.4.2007 11:01

Re: Jen pište dál...

....a karavana jde dál!

Mard 3.4.2007 10:46

Hehehe, ten podpis je dokonalý.

Myslím že ta Masarykova dělnická akademie má blíže k tomu tanku než k tomu think :-)

Elias antikomunista 3.4.2007 10:40

Volil sem Špidlu, to byl dobrý člověk, což je ale nejhorší politikova vlastnost

tydlety kreatury, co přišli po něm, to je něco neskutečnýho. LIDI, KTEREJM JE KOLEM DVACETI, CHTĚJ PROSTĚ NĚCO ÚPLNĚ JINÝHO, NEŽ JE PAROUBEK!!Ten ze mě udělal odeesáka, ač Klause nesnáším.

Jimmy Keen 3.4.2007 10:38

Drahý Jelínku, ve svém nadšení

pro vůdce pravověrného, jemuž rádci nerozumějí, jste se dopustil protimluvy. Cituji: "Kardinální potíž sociálně demokratické modernizace lze popsat na místě konání brněnského sjezdu. Proběhl v rozlehlé veletržní hale a byl provázen špičkovým technickým i gastronomickým servisem. Oranžová zářila a vše do sebe zapadalo. Jenže velikost jednacího sálu vedla k tomu, že projevům od vzdáleného řečniště bylo špatně rozumět, a sváděla účastníky k nepozornosti" Shrnu -li to, tak to bylo tak vynikající i tou oranžovou a technicky na výši, že nikdo nikomu nerozuměl. Logika je výtečná věc a nedomnívám se, že vám zmíněný vámi produkovaný nesmysl došel, řediteli myslící cisterny. A tak to bude asi s tou zázračnou modernizací strany. Těchnika úžasná a v řídících funkcích lidé, kteří ustrnuli u kladky a pro něž je i kladkostroj výkřik nejmodernější, jemuž je těžké porozumět. Jen tak dál, čtouc vaše příspěvky se utvrzuji ve dvou věcech. Vaši čtenáři Práva budou pravděpodobně alternativněji inteligentní a potom že modernizace strany Paroubkovy prostřednictvím řízené prestrojky dopadne ještě hůře než ta bývalá, co vymyslel Gorbačov a u nás byl řízením pověřen Jakeš.  

Elias antikomunista 3.4.2007 10:36

Modernizace normalizačním buldozerem

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Elias antikomunista 3.4.2007 10:34

Na všem špatném je něco dobrého

Pokud se v té "akademii" budou vylíhňovat podobné typy socanů jako je aparátčík "škodažesemsenenarodilodvacetletdřív" Jelínek, tak se vlády ČSSD nemusíme už nikdy bát;-D;-D;-D

Malý Aston 3.4.2007 9:54

Jelínek má pravdu!

Modernizace-perestrojka to je cíl Paroubka.Vláda u socanů na věčné časy a nikdy jinak.Již jednou jsem se zde dotazoval,zda tu Dělnickou akademii,dle mého VUML platí ČSSD nebo komouši nebo zda je placena z našich daní.Ještě si dobře pamatuji úkol,který dal Paroubek tomu debilovi Jelínkovi na karlovarském potlachu socanů. Masarykova škola musí být líhní mladých socanů.Pokud je to placeno z našich daní,tak to je na trestní stíhání pro mrhání peněz z našich daní.Když chtějí vychovávat pod vedením Jelínka mladé socky a komouše,tak za jejich prachy a ne z daní všech občanů.:-D

Iva 3.4.2007 21:24

Re: Jelínek má pravdu!

O tom vůběc nepochybujte, že tento špás platíme my ze svých daní