18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 3.4.2007 9:45

Konečně kopytnatec odkopal sebe i svého guru!

"Přesto si do místopředsednických funkcí kromě stálic Bohuslava Sobotky a Zdeňka Škromacha (které při volbách sklidily takřka o třetinu větší podporu než samotný Paroubek) zdárně nanominoval veřejnosti málo známé sociální demokraty Janu Vaňhovou, Petra Víchu a Milana Urbana. " - píše naše ozdoba lesů!

A já jsem se až do dneška domníval, že na sjezdu každé demokratické strany padají návrhy na místopředsedy z pléna či z regionů! Nebo že by snad, proboha, socani nebyli demokratická strana?

tomáš 3.4.2007 9:55

Re: Konečně kopytnatec odkopal sebe i svého guru!

ježkovy voči, taková svatokrádež - jak jste jen mohl, byť na okamžik, zapochybovat o demokratické podstatě jyrky and his melody boys8-o;-D

tomáš 3.4.2007 9:42

tož tak,

hloupí voliči, nezvolili jste sociálnědemokratický ráj v podání jyrky, tak máte za trest skomírající a ve vlastních výkalech zahnívající pravicové ztroskotance.;-D;-D;-D

kruci, já nestačím žasnout, asi žiju v nějaké jiné zemi, než tenhle duševní velikán jelínek.8-o8-o8-o

malstok 3.4.2007 9:37

Máte naději

Jen tak dál příteli Jelínku, máte velkou naději uzmout drobet slávy a moci od guru Paroubka, když budete olizovat ještě intenzivněji jeho pozadí.

Karel 22 3.4.2007 9:34

Soudruh Jelínek : V tuto chvíli to vypadá, že na první pohled nemoderní předseda své modernizační úsilí nehodlá přes averzi zlenivělé části spolustraníků vzdát a že bude dál koumat, jak stranické šiky omladit, způvabnit a intelektuálně posílit.

Už se těším, jak bude souduh Paroubek koumat, jak omladit a způvabnit stranické šiky. Musel by totiž začít u sebe. Ale i kdyby se mu to podařilo, zbývá zde další přání soudruha Jelínka - intelektuální posílení ČSSD. Když si vezmu, jak se Paroubek, Rath, Jandák, Křeček atd. vyjadřují, tak z tohoto přání jsem opravdu jelen.

hasil 3.4.2007 8:00

jelene pro boha

Ty jsi opravdu nenapravitelný magor. Ovšem ráno jsi mi příkladně zrychlil trávení. Za to ti děkuji, ale jinak zalez zase do tvého zatuchlého příkopu.

Ašek 3.4.2007 6:24

haha

Pane Jelinek,jste placal.Prosím hlavně davejte pozor z čeho ty blbosti plácáte.

BuBu 3.4.2007 6:21

Kterak Jelínek "ke vzdělání přišel" !

Tak já vám to řeknu : Protože ze všech škol, kam se hlásil Lukáš Jelínek, ho vyhazovali a nechtěli ho, protože většího blba neviděli - zavedl jej otec do největšího maso-kombinátu . . . v domění, že tam Lukáš bude pracovat. Otec ho tam zavedl k velké mašině a povídá :" Lukáši, tohle je výborná mašina -z jedné strany se tam strčí vůl . . . a z druhé strany vyjede párek ". Lukáš na to debilně čučí a pak povídá tátovi : "Tati, to je ale blbá mašina - nebylo by výhodnější, kdyby se tam strčil párek . . . a na druhé straně by vylezl vůl" ? Otec Jelínek zbrunátněl a povídá : "Znám Lukáši jednu takovou mašinu - to je Tvoje máma" !

A ten dnešní blábol chorého mozku . . . to je pouze další důkaz "Jelínkova vzdělání" ! :-D

68 3.4.2007 3:48

Však už je nejvyšší čas.

Každý si příležitostně zaslouží něco moderního. (Jen proboha nic dekadentního.)

Marta 3.4.2007 3:26

Jelínku,

  Už vaši rodné straně nezbývá moc času do toho sešupu  do zatuchlého příkopu!!! Nic jiného si  socani nezaslouží. A co jinak? Zhubnul jste už? Nebo se chcete podobat svému guru?

conqueror 3.4.2007 1:35

Chi, chi, chi

Vzpoměl jsem si zde na loňský volební popis socdemácké squadry. Oranžová rachotina plná politických ojetin. Tož tak Jyrko, modernizuj, při příštích volbách bude oranžová rachotina ještě horší rachotinou a politické ojetiny budou ještě ojetější. Kupředu s novými Paroubky, Sobotky,  Rathy, Tvrdíky, Hašky, Jandáky, Křečky a Zaorálky. Vaše "modernizace"  maximálně  skončí u jiných kravat. To bude tak všechno. A ještě kdoví jestli.

Michalhg 3.4.2007 0:57

ach jo

nemám rád nenávistné útoky na Vás pane Jelínku, ale tentokrát jste mne opravdu zklamal a to jen jedinou větou v jinak vcelku dobrém článku. Ta věta je pro mne, ale opravdu děsivá. Vy opravdu považujete za úspěch, že (cituji volně): řada věcí prošla, bez povšimnutí delegátů?

Vasekpasek 3.4.2007 3:03

Re: ach jo

Tak například mé útoky na pana Jelínka nebývají nenávistné, nýbrž věcné. Taktéž by to mohlo být u tohoto článku, který svou demagogií je opravdu na slušné úrovni. Ale nechce se mi, je už přeci jen trochu pozdě. Jen pro shrnutí bych uvedl něco, co je dávno jasné. Články v Právu a články pana Jelínka (což se většinou rovná) mají jednoznačný cíl kopnout si do Václava Klause, kopnout si do ODS a kopnout si do ostatních stran, pokud zrovna neslibují něco Jiřímu Paroubkovi. Vsadím poslední cent, že kdyby socialisté byli pro radary a ODS proti, že by Jelínek (potažmo Právo) psal o nezodpovědných modrých a zodpovědné ČSSD, kdyby měl někdo u socialistů stejné problémy jako Čunek (jakože pár takových už bylo), tak by to pan pisálek banalizoval atd... Vzpomeňme jen na trapné nadbíhání Práva i pana Jelínka jak Čunkovi, tak Zeleným, když byla naděje, že by mohli jednat s JP o vládě. A o jejich následném shazování lidovců i zelených, když bylo jasné, že to neklapne. Chovají se jak zhrzené milenky (což pro předsedu socdem ostatně platí též)

Mišák 3.4.2007 0:50

Nechvalte dne před večerem...

Máte pravdu Jelínku, vaši "demokratickou" levici opravdu čeká sešup zpátky do zatuchlého příkopu, když Paroubek modernizuje stranu bojem proti vnitřnímu nepříteli. A kdo že to je? No přece každý, kdo dostal na sjezdu více hlasů než on. A protože JP svým spolustraníkům nemůže důvěřovat, trpce si postěžoval médiím. A zdá se, že to opravdu nebyl apríl. Vy fakt nevíte, co se u vás děje? Co tak asi dělá ten váš think-tank? Zkoumá Paroubkovu obrázkovou bichli?

Stachanov 3.4.2007 0:30

je to sice delší než obvykle, ale standardně jalové

Klasická neslaná nemastná zmatená kaše, tzv Jelínkův eintopf. Tenhle člověk se živí novinařinou? vždyť musel na střední dostávat za slohovky dvojky za snahu a délku.