22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dulcibelka 22.1.2009 10:15

Re: jestli mi

Já bych byla pro Jirku Krampolů na ministra školství. Maturitu s Aha už má.

JP 22.1.2009 10:14

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Ja nechapu, ze vsude se najde alespon jeden priblblej moravak a pritom sami mezi sebou se nemuzou mesto od mesta ani cejtit. Nejvetsi moravaci se pritom rekrujou z pseudoidentity brnaku ci chacharu, coz oboji je smeska vznikajici nejdrive po I.sv. valce. Prohlasovat se cesky za slezana  je uz uplna zhovadilost, protoze slezsko bylo z 99 % nemecke ci polske. Budme radi, ze historicke zeme Cechy, Moravu a casti Slezska, Chebska a Vitorazska obyvaji obyvatele ceske narodnosti. Zadni moravane ci slezane dnes a v podstate ani v minulosti neexistovali a vymysly typu hantec od zakomplexovanych opilcu na tom nic nezmeni. V Litomericich take neziji Litomerici,  v Decine Decane, v Charvatcich Chorvate a na Zlicine Zlicane :-) A ne kazda Lucka je potomkem Lucanu.  

JP 22.1.2009 10:03

Re: Dobrá práce Zelených?

bílého člověka

A -Z 22.1.2009 9:38

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

R^Souhlasím s Hanibalem, to je námět pro Kocába, ano ani já nežiju v Čechách, ale ČR, nebo Česku i já to cítím  jako diskriminaci!

587 22.1.2009 9:37

Re: jakého

Možná to myslel tak, že při troše štěstí ho někdo pozná i na Slovensku;-D

Hanibal 22.1.2009 9:34

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Česko je oficiální název pro stát, ve kterém žijem!, To je vy v Čechách nejste schopni pochopit, Čehy, jsou uzemním názvem. Kdy už vy v Čechách budete chtít žít s námi Moravany, Slezany společně  v Česku, nebo v České republice!! Ta Vaše přezíravost je opravdu neskutečná! jestli Vánm vadí nazev Česko, jako že mi a mladým lidem nevadí, užívejte název ČR, ale napřivlastňujte si celou republiku jako ČECHY!! Žaluji media, i politiky, cítím se jako občan Česka, ČR diskiminován!!! Stát ve kterém občané neví jak se jejich stát, jmenuje, takové státy nemají šanci na existenci!! Brańme Česko, braňme ČR!!!

Haui1 22.1.2009 9:27

Dobrá práce Zelených?

Vy jste dneska samá legrace. Jak vy to děláte, venku je hnusně, mám depku, poraďte mi. Vždyť na co Zelení sáhnou, to se v pr ... v nic obrací. Jejich ideologie je založena na vyhubení člověka na Zemi.

Hanibal 22.1.2009 9:22

Re: Pane Pečinko buďte ujištěn, že ač máte češtinu dobrou, jste stejně směšná figurka

Kdyby na Kavkaze špitla jen desetinu toho co si dovolila v Česku, už by ji dávno ukamenovali! jeji názory, lze nazvat extrémní pro ČR, které plynule navazuje na středoevropskou křestánskou kulturu a civilizaci. Tato ženska, která vyrtůstala v jiné geopolické a kulturní civilizaci to nikdy nepochopí!  Je zakomplexovaná komfrontaci země ve které vyrůstala a kde nyní žije. Její snaha měnit všechno za každou cenu je jen výsledkem její zakomplexovanosti.  

honzak 22.1.2009 9:20

jestli mi

na džamile něco nevadilo, tak to byl její kazašský původ a čeština s přízvukem. Co mi naopak vadí je hypertrofovaná ztřeštěnost a projevovaná inteligence houpacího koně (možná blbá není, ale zvonku to vyzerá že jo).

Když může být ministrem kocáb, tak už může být úplně každý. Jaké asi bude mít náměstky? Gondolány a Ivu Bittovou? Nebo Evu & Vaška?

nene 22.1.2009 9:12

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Česko je produkt plebejské češtiny zavedené Miloušem Jakešem, aby nevadilo, že češtinu neumí. Čechy je název české části naší republiky.  

Hanibal 22.1.2009 9:09

Re: jakého

Pro českého Honzu.Strčte si toho "světoznámého" muzikanta za klobouk! My v Česku, tím pádem i kromě Vás Čechů Kocába známe. neurážejte ty kteří mají jiný vkus, co Vy češi byste byli bez Moravy. Docela člověk začíná rozumět těm Slovákům, že jim vadila nadřazenost Čechů a Pražáků! Jestli je Kocáb tak významný muzikant, ať se drží svého uměníé a neleze do politiky!  

Hanibal 22.1.2009 9:00

Re: pochopitelně

Topolánek měl zrušit zbytečné ministerstvo, tím pádem i Džamilu a nedat příležitost kontraverznímu Kocábovi. Zbytnělý státní aparát, černá dára peněz daňových poplatníků!!Vždyť to ti "blbci" zaplatí! Pamatujme si to při příštích volbách, nejvyšší čas, že je založena nová liberální strana.

Hanibal 22.1.2009 8:54

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Otakare u Vás v čechách si klidně potřeštěnou ženskou i ujetého Kocába nechte, ale u nás ČESKU, nebo ČR je to katastrofa. A propo dělejte si tam u Vás v čechách co chcete, ale netahejte do toh ČR, nebo ČESKO!!

Ludva 22.1.2009 8:50

Re: Stehlíková hlásala názory "užitečných idiotů"

Přesně tak, pro práci jsou určeni studenti technických oborů.

Ludva 22.1.2009 8:48

Re: Kocáb je světoznámý muzikant?

Ještě jste zapoměl jeho masku "tatrmana", ta by do vlády seděla.

janabok 22.1.2009 8:30

Zelený terminátor z Kavkazu,

pracovním názvem Džamila Stehlíková: to nebyly pouze potřeštěné nápady, to byl výtrysk koncentrované blbosti za účelem zničení civilizace;  u Zelených fašistů přirozená a průvodní vlastnost...

Frank 22.1.2009 8:13

Kocáb je světoznámý muzikant?

A nebude on znám spíše jako podvodník? Ale řekl, že to ministerstvo mu vyhovuje. Táta farář, matka psycholožka a on s Havlem o lidských právech mnohokrát hovořili. Fantastické předpoklady pro ministra. Teď už zbývá odbarvit zbývající 4 vlasy, nasadit bílou rukavičku a tmavé brýle a komedie je dokonána. A nenašlo by se nějaké to ministerstvo i pro Luďka Sobotu?

kmotr58 22.1.2009 8:12

Re: jakého

i z Vašeho příspěvku je opravdu zřejmé, že se jedná o hudebníka, který není známý pořádně ani doma a ve světě už vůbec ne. Navíc Vaše malost je dána posledními dvěma větami. Kde prosím berete tu jistotu, že jste obdařen. Podle mně Vám schází minimálně soudnost, ohled, takt, úcta...ale kytku narcisů pod vlastní fotografií jste si jistě vyměnil za čerstvou, že.

karel 22.1.2009 8:08

Re: Stehlíková hlásala názory "užitečných idiotů"

R^R^R^

Otakar 22.1.2009 7:26

Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Jedna potřeštěná ženská, nebo ujetý ,fondem TREND umazaný ,kontroverzní zpěvák, jehož jediná kvalifikace je oblíbenost u Havla, jak je vidět v čechách to stačí. Co tohle ministerstvo bude vůbec dělat, prosazovat mešity pro islámisty, nebo pagody pro vietnamce z veřejných prostředků, nebo přesvedčovat romy aby se myli, posílali děti do školy, chodili do práce, a chovali se slušně a kulturně i k majoritě. Snad bude v budoucnu potřeba ministerstvo pro majoritu, které bude chránit tu dosud mlčící většinu před nepřizpůsobivými menšinami, třeba se tomu ministerstvu konečně podaří tu většinu přizpůsobit těm menšinám, aby se ty menšiny u nás cítili dobře, co komu záleží na většině, že.

Tis 22.1.2009 7:13

Stehlíková hlásala názory "užitečných idiotů"

Stehlíková hlásala názory, s kterými na západě přicházejí hrobaři západní civilizace sdružující se dnes v "zelevých" stranách. Jejich voliči jsou předevšímk studenti homanitních věd a z nich pocházející "užiteční idioti". Ti byli v minulosti nejhorlivějšími podporovateli nacismu a komunismu.

ceskej Honza 22.1.2009 7:02

Re: jakého

Lary, prívlastek "svetoznámý"  opravdu není na míste. Ale velikej muzikant, to urcite ano! Ze ho jako muzikanta málo znáte bude asi tím, ze posloucháte tzv. "kántry" a Moravanku. :-(

Ale ne kazdému je darován hudební sluch a vkus.

Změžluč 22.1.2009 6:44

Re: pochopitelně

Díky, stručné a jasné a hlavně pravdivé.

ranbow 22.1.2009 6:34

pochopitelně

Připomeňme že ochrana menšin i zajištění práv a svobod všech občanů je definována zákonem a chráněno policejně i soudně.

Zítra bychom tu mohli mít ministerstvo pro ochranu okradených, ministerstvo pro ochranu obětí dopravních nehod, ministerstvo pro ochranu opuštěných matek...

lola 22.1.2009 6:02

Re: jakého

pravděpodobně má na mysli pana A. Gondolána

Jenda 22.1.2009 2:12

To ze neco bezne prosazuji zeleni dokazuje jedinou vec

ze je to opravdu totalni hovezina.

lary 22.1.2009 1:45

jakého

světoznámého muzikanta má pan Pečínka na mysli ?

Hadí oči 22.1.2009 0:55

Co vlastně rozumného udělala?

Kromě toho, že jsme se teď dozvěděli, že   " podobná témata běžně prosazují západní zelení. Svědčí to o dobré práci zelených, když jim nejrůznější nacionalisté a konzervativní elitáři nemohou přijít na jméno. "

Tedy: Důkaz jejich dobré práce je to, když si o nich normálně uvažující lidé říkají, že jsou blbci.

David 22.1.2009 0:18

Pane Pečinko buďte ujištěn, že ač máte češtinu dobrou, jste stejně směšná figurka

jako ta ministryně. Nejde totiž o češtinu a "češtinu", jde o to, jak pokleslé myšlenky jí říkáte. Džamila i vy - hodně pokleslé.