22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sýček 22.1.2009 14:27

Re: Poněkud zmatené

R^

Hugo 22.1.2009 14:11

Re: Poněkud zmatené

Naprostý souhlas !!!

Jura Jurax Moravan 22.1.2009 14:01

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Jojo, řepoňu, tobě musel nějaké brňák klofnót žihadlo a ještě flusnót do kalíšku ;-D

Buvol 22.1.2009 13:46

To bude ten Kocáb .... nikoliv paní Stehlíková!

Jura Jurax Moravan 22.1.2009 13:46

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Nejvetsi moravaci se pritom rekrujou z pseudoidentity brnaku ci chacharu, coz oboji je smeska vznikajici nejdrive po I.sv. valce. 

Hňupe, na říši Velkomoravskou jsi ve škole nedával pozor, na Valašsku, Slovácku, Hané nikdy nebyl ;-€;-O(Y)

Jura Jurax Moravan 22.1.2009 13:44

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Zadni moravane ci slezane dnes a v podstate ani v minulosti neexistovali a vymysly typu hantec od zakomplexovanych opilcu na tom nic nezmeni.

Táhni v perdel, černý mraku a zůstaň tam! Jsi práv býti hanlivě zván čehůnem!  ;-€;-O(Y)

A ostatní Češi sorry, ono blbci jsou holt všude ...

Jura Jurax 22.1.2009 13:40

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

No, Česko není oficiální název, nýbrž odpudivý patvar. Jako takový se ujal a možná, že se jednou i oficielním stane; ale nelíbí se mi fest.

To bych raději bral Čechomor ... ;-)

Jura Jurax 22.1.2009 13:35

Re: jestli mi

jojo, a pasoval tam jak Jandák na hrnec ... ono se pak nějakou dobu říkalo do Jandáka, když se něco nepovedlo ...

Jura Jurax 22.1.2009 13:33

Re: Dobrá práce Zelených?

ten hnědý vymře tím pádem taky ...:-/

Jura Jurax 22.1.2009 13:16

Poněkud zmatené

Svědčí to o dobré práci zelených, když jim nejrůznější nacionalisté a konzervativní elitáři nemohou přijít na jméno.

No, ono zeleným kromě jmenovaných nemůžou přijít na jméno i ostatní normální lidé. Což svědčí o dobré prací zelených z jejich zeleného hlediska - neboť úspěšně škodí prakticky všem včetně svých příznivců (energetika), jimž to ovšem nedochází. Hlouposti typu zákazu pohlavkování dětí a průkazek pro těhotné to jenom podporují.

A ovšem výměna třeštidla za světoznámého (zejména na Litoměřicku, jak praví klasik) muzikanta zelenáčům nepomůže; a obávám se, že nepomůže ani menšinám a lidským právům. A mimochodem cikáni nejsou jedinou menšinou u nás a lidská práva mají i necikáni ... :-/

JP 22.1.2009 13:12

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Jenze Nemecko vzniklo v 2.1/2 19 st. ze samostatnych statu a historicky existujicich narodu. To je uplne jina situace nez v Cechach (nebo-li v Cesku). Mimochodem  nemecky ekvivalet Česka Tschechei pouzival velmi rad Hitler. Nacisti rovnez tak svym protektoratem B-M hrali na moravskou strunu. Proste moravsky narod NEEXISTUJE  a z existence nareci a par kulturnich tradic - navic misto od mista se lisicich se to vyvodit neda. To ze existuje jako historicke uzemi Morava je nesporne, ale stejne tak existuje Posumavi, Cesky Les, Broumovsko, Hradecko anebo chcte-li i ty Cechy. Nema to vsak nic delat s nejakym etnikem ci dokonce snad narodem.

VLK 22.1.2009 12:53

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

On je Hanibal skutečně to, jak jste řekl, ale já přiblblej nejsu - a z koncovky slovesa si vyvoďte můj původ. A taky se stavím za to, aby se zeměpisné názvy používaly přesně. Čechy jsou skutečně jen Čechy a ne všechny země obývané Čechy. Zkuste před Němcem z Würzburgu říct, že jeho město je bavorské, ten Vás požene! Ano, leží ve spolkové zemi Bavorsko, ale odjakživa to jsou Franky!

honzak 22.1.2009 12:51

Re: Čo sa už len pohoršujete nad Džamilou...

tu samohonku už nepij! Nedělá ti dobře.

VLK 22.1.2009 12:46

Re: Pane Pečinko buďte ujištěn, že ač máte češtinu dobrou, jste stejně směšná figurka

Pane Hanibale, Vaše vášnivá obhajoba Moravy poněkud pokulhává na tom, že se na Vás provalily značné neznalosti zeměpisu zbytku světa. Tak třeba Kazachstán není na Kavkaze. Kdyby se stejně orientoval v zeměpise i ten, po kterém nosíte přezdívku (možná zprostředkovaně, vzhledem k Vašim výlevům zde spíš myslím, že si ji spojujete s jistým dementním filmem), nikdy by zděšení Římané nekřičeli "Hanibal ante potras!", neboť dotyčný by místo přes Alpy došel přes Dunaj, no, řekněme, k nám na Moravu.

Krastowski 22.1.2009 12:45

Světoznámý muzikant???

Pane Pečinko,

jak jste přišel na to, že pan Kocáb je světoznámý muzikant? Leda, že by byl celosvětově známý především na Litoměřicku.

Jinak jsem zvědavý na jeho "tvořivost" v oblasti uplatňování rovných práv a šancí. Doufám, že bude nejméně tak tvořivý, jako byla paní Džamila. To se pak budeme mít.

Z.K.

KROKODÝL 22.1.2009 12:42

COPAK MENŠINY...

Dežomila Kazachstánská obecná vyřešila uplné houby a navíc se opět zastávala cikánů jako by to bylo ohrožené,nikoliv přemnožené etnikum.Rasismus v hubě má kdejaký hnědočech a je pro účely výplaty dávek Rom.Neznám toto slovo,takže se vrátím pokorně ke známému - cikán.Věřím tomu,že kdyby se spočítalo,kolik pobíračů a flákačů je romské národnosti,asi bychom pěkných pár miliard ušetřili.Většina má napsáno v občance národnost Česká!!!

VLK 22.1.2009 12:37

Re: pochopitelně

No a proč ne? Ještě zrušit jednu lidoveckou a dvě modré trafiky a měli bychom hned štíhlejší vládu! Po takové přestavbě by okamžitě Topolánkovy preference letěly nahoru, ani by to průzkumy nestíhaly sledovat.

JP 22.1.2009 12:32

Re: Jako králíček z Kazachstánu

Ja bych vam pral ty jeji malickosti videt pri vnitrnim vyporadani predpisu. Vzdycky si neco antidiskriminacniho ci pozitivne diskriminacniho prihodili... Jedno ji ale musim priznat a to ze pro demaskovani zelenych faistu udelal vic nez vsichni novinari a opozicni politici dohromady.

Janek 22.1.2009 12:11

Čo sa už len pohoršujete nad Džamilou...

Keď môže byť ministrom Kája Degenerát Černovrch, tak už ním potom môže byť naozaj každý...

honzak 22.1.2009 11:42

Re: jestli mi

proč ne, když třetí princ mohl být ministrem kultury....

honzak 22.1.2009 11:41

Re: Jako králíček z Kazachstánu

"Vymýšlela si pitomosti,protože jí nikdo neradil" A proč tam tedy lezla?

Jak 22.1.2009 11:14

Re: Kocáb je vytrhne......

Stanislave, máte pravdu. Také mne to mohlo napadnout...........

O´Hafra 22.1.2009 10:54

Jako králíček z Kazachstánu

Prosímvás, co máte proti Džamile? Moc se snažila, ale co mohla dělat? Kdo by co na jejím místě na tom směšném ministerstvu bez pravomocí mohl prosadit? Vymýšlela si pitomosti,protože jí nikdo neradil. Pár věcí směšně poblbla, ale nikomu neuškodila a spoustu lidí ohromně pobavila. Navíc mírně, jako králíček, odstoupila.

Kocáb, to bude asi jiná, ten může ledacos pokazit.

JP 22.1.2009 10:47

Re: pochopitelně

Zapomnelste na za 140 mil/rok fungujiciho ohrance romskych prav v Brne

JP 22.1.2009 10:45

Re: Stehlíková hlásala názory "užitečných idiotů"

+vetsina z prav a ekonomky. Moc se bavim, kdyz ctu zivotopisy dnesnich 23-25 letych, kteri se vichni honosi Disky, Bacily a Magory z ruznych socialne humanitne papravnich ci spravnich fakult nebo vysokych skol. Jen me pekne stve, ze tohle pseudovzdelani, ktere je spis na skodu platim ze svych ne zrovna malych dani. Bylo by lepsi kdyby tihle lide na zadnou VS ani nesli, protoze na ni vetsinou prijdou o zbytek zdraveho rozumu.

JP 22.1.2009 10:42

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Taky jsem zapomenl na Krusnohorce :-(  Je az uzasny jak tak malej narod se dokaze vnitrne jeste delit a to i s takovymi napady, ze by ti co nerikaji na konci slov -ej, maji lehce dementni prizvuk a potrpi si na infantilne pritroubla slova jako salina, bahno (pivo), skopek, valit (jet), prijit do (misto na), dat si neco na jidlo (misto k), chteli nejako statopravni autonomii. Budouci nemecko-francouzska EU-regionů  z nas musi mit radost. Nebot rozdel a panuj zni prikazani.

Jasne, ze kazdy ma rad svoje mesto ci kraj, ale vydavat to za samostatny narod muze jen neseberealizovany kreten-boréc, ktery si to rochni pod Spilasem a rano co rano vali salinou po glajzach do fachy at sonsta rumpluje nebo ne, zeeee?

Stanislav 22.1.2009 10:33

Re: pochopitelně

To by ale zrušil zeleným trafiku ... myslete politicky, Kefalín! ;-)

Stanislav 22.1.2009 10:31

Re: Kocáb je vytrhne......

Odkdy se u nás ministerstva obsazují někým, kdo tomu rozumí? Kocáb se možná hodí, že na něj něco vědí, a tak bude držet hubbu a krok ...

Stanislav 22.1.2009 10:29

Re: Stehlíková, nebo Kocáb - z bláta do louže.

Tak to prr! To my, Svobodní Podřipané (a to mi řekněte, kde byste byli, kdyby Praotec nevylezl zrovna na Říp) nemůžeme souhlasit! ;-D

Jak 22.1.2009 10:28

Kocáb je vytrhne......

Co si Bursík slibuje od Kocába, který jednak o problematice, kterou se má zabývat, stejně nic neví a  nedávno ve volbách zcela propadl?