1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sam Křepelka 7.2.2006 10:09

Re: Re: Pod vedením KSČSSD na věčné časy a nikdy jinak !!!

I tak se to nechá specifikovat.
Čumil 7.2.2006 10:02

No, pokud nemám sklerózu, tak slavný lev ve světě financí IPB byl před líbezným krachem.

Zaplaťpánbu, že se tehdy podařilo ten podnik dostat z rukou tuzemských pletichářů. Zbytek jsou jen předvolební řeči pro kajany.
Kvetla 7.2.2006 10:01

Re: vy pane Haas´= typicky "zametací" methoda

známá již za starých Řeků. Hodí-li se ti to do krámu,napadni posla špatných zpráv atd.
Kvetla 7.2.2006 9:56

Což takhle dodatek v tomto smyslu - členové dozorčích rada ručí

za svá rozhodnutí nejen svým majetkem, ale i svou osobní svobodou..Jednají li pod nátlakem,jsou jejich rozhodnutí neplatá od počátku a zodpovědnost za tato rozhodnutí bude uplatňována proti osobám, které tento nátlak organizovaly a uplatnily. Třeba by si p.Mgr Sobotka a další vejlupkové takovéto tunely rozmysleli.
Kajan 7.2.2006 9:47

Re: také příznivec ČSSD

Jak to s případem souvisí? A co Praha, ve které IPB sídlila, ne? Dzp.
ticha@dohoda 7.2.2006 9:39

vy pane Haasi

mate smulu, pochopitelne se kolem IPB udala spousta lumparen a je dosti pravdepodobne, ze se na tom mohl podilet i ministr Sobotka, viz odprodej dluhu za korunu. On uz o tom vcera psal pan poslanec Tlusty, problem je v tom, ze pan Tlusty je dost proflaknuta osoba a je zrejme ten posledni co na jine muze ukazovat prstem, coz je i vas pripad, vy jste modry Kojzar, takze i kdyz obcas napisete slusny clanek, ma to prichut agitky.
občan 7.2.2006 9:32

také příznivec ČSSD

a co jeden z majitelů IPB p.Charouz a jeho vypůjčené 4 mld.Kč, které nikdy nevrátil.
Sylva Šauerová 7.2.2006 9:14

Re: Nějak zmlkl Topolánek. Nevíte někdo, co je s ním ? Dzp.

Nad tím jsem se zamýšlela už před týdnem. Vysvitlo poté, že byl na SC v Polsku. Tuším, že již někdy před 10 měsíci ho B. Pečinka prostřednictvím Reflexu nabádal, aby toho cestování už nechal a věnoval se domácímu dění. Jenže co má co doporučovat nějaký novinář, ne ?
muf 7.2.2006 9:05

Re: Hezký, hezký učený článek,

Pane Polanský, jste zcela mimo. To bylo normální přepadení a loupež za bílého dne. Naše rodina ani neměla účty v IPB,přesto tímto gangsterským kouskem nás socani okradli o hodně peněz. Pořádek se dá dělat i v rámci pravidel, zákona a hlavně s minimálními ztrátami.
Proberte se !
Ale možná jste sám socan ???
jasan 7.2.2006 9:04

uz to s ruzovkami zacina byt nuda

Sobotka chce zasit 11mld  a im se to evidentne libi...
Kajan 7.2.2006 9:02

Nějak zmlkl Topolánek. Nevíte někdo, co je s ním ? Dzp.

muf 7.2.2006 9:01

Re: Dost šílený.Kdo je TADY vlastně mafie?

A lidi je budou zase volit - voly.
Kajan 7.2.2006 9:00

Re: Pod vedením KSČSSD na věčné časy a nikdy jinak !!!

Přesnější je pod vedením KSČM v čele s ČSSD !!! Dzp.
Kajan 7.2.2006 8:49

Re: Hezký, hezký učený článek,

Dušane Polanský, Vaše anabáze nedokazuje vůbec nic !!!! A jak koukám, tak Vás okradli až po ukradení IPB, ne? Kéž by v příštích dnech u Vašeho bytu zastatvila jednotka rychlého nasazení a  sdělila Vám, že se Paroubek rozhodl Váš majetek prodat sousedovi za korunu a že Vy máte vypadnout. Aby jste konečně pochopil, co se vlastně tenkrát stalo. A protože na Vás budou mít, že jste sousedovi ojel manželku, a Vy nabudete chtítm, aby se to Vaše paní dověděla, tak jim to raději dáte. Dzp.
jonáš 7.2.2006 8:36

Re: Obdivuhodné, pane Haasi !

nemaj dost dlouhou rektální sondu?
? 7.2.2006 8:34

Dost šílený.Kdo je TADY vlastně mafie?

Čachry tohoto formátu lze dělat jen z ministerské židle.Takže po Ráthovi je tu další v pořadí Sobotka. A to jsem si naivně myslel, že už je všechno rozkradeno a nic nezbývá.A těch ministrů tam ještě je dost a dost...všeho schopných???
Jiřina B. 7.2.2006 8:34

Re: IPB se ke vkladatelům nechovala seriózně - a proto taky skončila.

Jiste, Laďo...může za to Klaus se Štěpánkem, ale v pozadí byl stejně Železný!
Dušan Polanský 7.2.2006 8:13

Hezký, hezký učený článek,

bohužel vše vyvrací moje osobní zkušenost. Těsně před vyhlášením nucené správy, jsme měli zaplatit naše první ojeté auto. Stálo 135 000 Kč. Pro nás to bylo asi 80 % úspor. A vyrazil jsem do IPB je vyzvednout, bylo mi ale sděleno, že jaksi prachy nejsou. Že tak za 2-3 dny, možná ... Tak jsem dal okamžitou výpověď, s tíma aby mi peníze převedli na jinou banku. Jo převdli, asi za 14 dnů, to již byla zavedena nucená správa.  A ještě mi strhli penále za okamžitou výpověď, přitom mi nebyla tahle banka schopna vyplatit peníze!!! Darebáctví. Jednoduše IPB byla tunelována. Takže hezké řeči ve Vašem článku jsou pindy. Byl to čistý tunel.
J.Horák 7.2.2006 8:08

Přílepky - jeden z největších zločinů současnosti

Ti, co je páchají, by měli být postaveni ke zdi i s celou rodinou - a vyvlastněni.
 
Sam Křepelka 7.2.2006 8:03

Pod vedením KSČSSD na věčné časy a nikdy jinak !!!

Nebojte se, stát sice pravděpodobně prodělá několi miliard, ale hloupé a nadšené obyvatelstvo přesto bude nadšeně jásat a děkovat Sobotkovi a Paroubkovi za jejich neohrožený postoj vůči všem kritikům demokratického budování komunistickokapitalistické společnosti v ČR. Budou sepisovány petice na podporu vytváření lidových tribunálů za účelem přísného potrestání nepřátel lidu. Následně se Paroubek nechá prohlásit Otcem všech otců veškerého obyvatelstva ČR a jeho mouřeníni Sobotka, Rath, Urban či Filip tvrdě zatočí s opozicí. Sláva Otci všech otců. Jenom on a jeho pochopové dokáží povznést slaboduché obyvatelstvo k blahobitu. Sice jenom duševnímu, protože ekonomicky budeme v řiti, ale to přece nevadí. Pod vedením KSČSSD na věčné časy a nikdy jinak !!!
martin tamtaky 7.2.2006 7:42

No jo,

ale Vy mlátíte černochy!
Andy 7.2.2006 7:42

Re: ale vy prolhany haasicku

 pf, vy jste u toho evidentně byl. Překládal jste z japonštiny ?
. 7.2.2006 7:42

...TOŠOVSKÝ!

.
Zlý kukuč 7.2.2006 7:33

Re: Re: Re: ale vy prolhany haasicku

co pak dělal v delegaci Nomury?
Zlý kukuč 7.2.2006 7:31

Není zmíněna činnost Tlustého ve prospěch Nomury

rovněž není zmíněna arbitráž ČR proti Nomuře, která může být docela úspěšná a rovněž nejsou zmíněny zahraniční průsery Nomury, které z ní činí banku na pokraji zákonnosti, několkrát i za její hranicí.
Je to tendenční až běda
Kajan 7.2.2006 7:07

Obdivuhodné, pane Haasi !

Jak je možné, že čeští novináři se věcí nezabývají takto do hloubky mi není jasné. Když už jsme si na synchonizované jednání orgánů činných v trestním řízení a socialistů, kteří státní správu totálně paralyzovali ve svůj prospěch, všichni dávno zvykli. Dzp.
dvd 7.2.2006 6:55

Milý záložko

na tento text (v papírové formě - na webu ještě nebyl) jsem upozorňoval už včera, leč pro diskutující jistého typu to bylo evidentně házení perel sviním..
xxx 7.2.2006 6:54

zprávu vyšetřovací komise

si pro své potomky vytisknu. Aby jednou věděli,co se tady dělo.Ve zprávě osob odpovědných za tento průšvih nespočet.A komu se co stalo? Pilip pokud vím expandoval do nedostižných výšek.Mertlík a Tošenovský mají také vystaráno.Je z toho člověku zle.V dozorčích radách seděli lidé dozorující formálně! Rozjet privatizaci bez zprivatizovaného bankovního sektoru - jinak to dopadnout nemohlo.V tom vidím hlavní chybu.Pak už se stačilo jenom pakovat.
Rpuť 7.2.2006 6:47

Někdo by na toho Sobotku měl skutečně trestní oznámení podat.

Jinak je, zřejmě, naprosto neprůstřelnej.
Josef 7.2.2006 6:07

Pane Haasi

tlustou peněženku vlastní pan Tlustý,to jste si popletl.