19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 4.4.2008 11:56

Re: Re: Prostě je to ministr na howno, jenom taková rádoby ikona ....

Vrať se do kanálu .. než tě přejede auto ....

Buvol 4.4.2008 15:11

Re: Re: Re: Prostě je to ministr na howno, jenom taková rádoby ikona ....

Stačil´s to?

cipísek 4.4.2008 8:55

Maestro Zaorálku.

Když tak občas ty Vaše bláboly čtu,vzpomenu si vždycky na citát spisovatele Thurbera : "Z těsta na buchty neuděláš nic než buchty".Že Vám to vůbec někdo tiskne.

MLOK1 4.4.2008 8:53

NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

O inteligenci a noblese pana Schwarzenberga si Vy můžete Zaorálku nechat jenom zdát! Nikdy jeho kvalit nedosáhnete.

Ske pticus Maxi m us 4.4.2008 8:54

Zaorálek ani Schwarzenberg nestojí za fajfku tabáku.

MLOK1 4.4.2008 8:59

Re: Zaorálek ani Schwarzenberg nestojí za fajfku tabáku.

Co to? Vy kok tá te???

       Dobolte mi malý dotaz. Čím se liší běžný skeptik od skeptika maximálního???

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 9:38

"Dobolím" Vám dotazy.

Odpověď na první dvě otázky zní: Censura na NP. No a čím se liší skeptik od maximálního skeptika je jasné, např. více štve MLOKa č. 1.

MLOK1 4.4.2008 10:04

Re: "Dobolím" Vám dotazy.

Skeptiku, děkuji za odpověď.  V jednom se ovšem velmi mýlíte. Většinou s Vašimi názory sice nesouhlasím (jste "jiné krevní skupiny" než já), ale neštvete mě. Všichni nemusí mít stejný názor jako já:-).

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 10:16

Nevím, co přesně myslíte tou krevní skupinou, ale pravda, jsem svobodomyslný individualista, elitář a přitom demokrat.

Což je poměrně netradiční kombinace, která se při povrchním pohledu vylučuje.

gerontusinza 4.4.2008 9:08

Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

pro prosazení svinstva zvaného US radar proti vůli občanů této země je schopen se uchýlit ke stejným lžím jako Čunek..... nedí rozdíl mezi šlapkou stovkovou nebo desetitisícovou obě dělají totéž, jen si sami myslí, že ony jsou jiná kategorie....

fep 4.4.2008 9:13

Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

Šlapky si sami myslí???;-D

gerontusinza 4.4.2008 10:50

vontotiž již změkl, pokud máte na mysli pravopis vy rejpale "inteligentní" ..Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

co takhle vyplodit myšlenku, třeba s chybama ....... aby bylo se o co opřít a nikoli  o lejno několika vrtichvostů.....;-D

MLOK1 4.4.2008 9:24

Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

Radar "proti vůli občanů" gerontusinzo? Kolika občanů jste se ptal? Zkuste se lidí (ale ne pouze Vašich soukmenovců) zeptat - možná budete VELMI překvapen.

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 9:46

Víte, co je průzkum veřejného mínění? Možná byste si mohl zjistit i metodiku, kdybyste nebyl tak tragicky tupý.

MLOK1 4.4.2008 10:18

Re: Víte, co je průzkum veřejného mínění? Možná byste si mohl zjistit i metodiku, kdybyste nebyl tak tragicky tupý.

Uvažovali oni, maximální skeptiku, o tom, že některé agentury veřejného výzkumu za patřičný peníz zveřejní jakýkoliv požadovaný výsledek, který jsou ochotni lidé akceptovat??? Kromě těchto agentur jsem schopen udělat si takovou malou soukromou anketu i já sám. Jistě - ta moje anketa je nutně ovlivněna tím, KOHO a JAKÉHO POČTU lidí se ptám a jak otázku formuluji. Ale ani ankety t.zv. "renomovaných" agentur se různým chybám, ovlivňujících výsledek (někdy i záměrně) nevyhnou.

       Možná Vás to překvapí, ale Váš názor na mojí tupost se téměř neliší od mého názoru na tupost Vaši;-D;-D;-D

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 10:25

Uvažovali, ale ani vláda se všemi milióny nenašla agenturu, která by se tak tragicky shodila, aby prohlásila, že většina občanů je pro radar.

Rozdíl v mém a Vašem názoru je ten, že já jsem daleko blíže pravdě :-)))

MLOK1 4.4.2008 13:06

Re: Uvažovali, ale ani vláda se všemi milióny nenašla agenturu, která by se tak tragicky shodila, aby prohlásila, že většina občanů je pro radar.

No, když to píšete Vy ske pticusi - tak to prostě MUSÍ být pravda.

       Kanou mi slzy jako hrachy, propadám se hanbou, jsem zdrcen, zhrzen, moje další existence na tomto světě ztratila smysl - jdu se spláchnout do hýzlu;-D;-D;-D;-D;-D

gerontusinza 4.4.2008 10:56

Já nechci nic jiného než aby o stavbě radaru rozhodlo referendum......Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

to je totiž nejdemokratičtější demokracie, jenže vy strachem se@re@te v síni, jak je u vás modrých zlodějíčků zvykem, aby se vám ty zlodějny nezvrtly....:-/;-D

eTony 4.4.2008 9:29

Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

laskavě držej hubu o vůli občanů, mluvěj za sebe, grdino.......

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 9:51

Proč, nehodí se Vám, že patříte ke zrádné menšině?

zk 4.4.2008 9:35

Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

Obrana státu nepatří mezi témata, o kterých by měli rozhodovat občané. A hlavně se nezaštiťujte všemi občany, představte si, že ne všichni sdílí Váš názor.8-o;-€

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 9:44

Obrana státu to je to první o čem musí rozhodovat občané, jinak nejsou občany, ale otroky.

To je tradice už od antiky, Vy nevzdělaný demente.

Jan 4.4.2008 11:52

Re: Obrana státu to je to první o čem musí rozhodovat občané, jinak nejsou občany, ale otroky.

V pripade ohrozeni se volil diktator, protoze shromazdeni lidu rozhodne prd. Vec obrany byla starost kazdeho obcana, kazdy muz mel doma mec, i kdyz doufal ze ho nikdy nepouzije. To je tradice.

Jake tradice se drzime odmitani obraneho radaru a nechuti "mit doma mec", opravdu nevim, ale anticka to asi nebude.

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 12:23

To až v dekadentním Římu se volil diktátor, tedy v zastupitelské "demokracii", podobné té naší.

Takže nežvaňte nesmysly. K čemu je Vám meč souseda, když na něj nemůžete sáhnout, chrání jen jeho a Vás jen ohrožuje?

gerontusinza 4.4.2008 12:48

Re: To až v dekadentním Římu se volil diktátor, tedy v zastupitelské "demokracii", podobné té naší.

R^R^

gerontusinza 4.4.2008 11:02

A kdo ten stát bude bránit ve skutečnosti, Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

paní Parkanová, pan Topolánek, nebo vy troubo jedno hlupácké..... kdo jiní než občané te vaší duševní bídu od@se@re, co myslíte.....? pardn zapoměl jsem, idioti nemyslí......;-D

brabus 4.4.2008 11:18

Re: A kdo ten stát bude bránit ve skutečnosti, Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

kdo ten stát bude bránit? ;-D Doufám, že to nebude vypadat, jako když jste národ chránil Vy v roce 68;-( Vaše generace zcela krásně ukázala, co je to bránit národ;-D;-( Ale já vím, 30 mpíků na radaru jsou invazní vojska, ale 200tis okupantů v 68 jsou podle Vás jen přátelé od táboráku. Jak říkám, Vaší generaci vyléčí jen čas................. doufám, že jste pochopil jak to myslím;-D(Y)

gerontusinza 4.4.2008 13:13

Vy ubožáku s rozhledem chrousta, zeptejte se tatínka a dědečka když vám vědomosti nestačí...Re: Re: A kdo ten stát bude bránit ve skutečnosti, Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan S

v 68 by tací jako vy zalezli a čekali jak to dopadne, zatím co kluci v kasárnách (záklaďáci) brečeli vztekem a ponížením a řvali pusťte nás na ně..... a Topolánkové  zavřeli sklady se zbraněmi a postavili k nim důstojnickou stráž..... hlupáku , mimochodem už vám střílel někdy ožralý ruský seržant u ucha a řval rozchodítěs a vy nemátze skutečně nic než holé ruce.... idiote ?

a v 69 roce i ti staříci a babky (tehdy) protestovali na václaváku (kde byl váš táta, na druhé straně v LM..?)  a hyeny jako vy do nich týmiž záklaďáky nechávali najíždět transportéry (pod pistolí vy ktreténe zamindrákovanej), sám jsem jednu s rozdrceným klíčkem odnesl do Legerky......národ byl tehdy znásilňován slouhy vašeho typu pod zbraněmi cizáků, a ne jako dnes zločinci a zrádci z vlastních řad, kteří se snaží lhaním sem ty cizí zbraně pro vlastní ochranu před vlastními lidmi dostat........ Jste jen omezená lůza....:-/

brabus 4.4.2008 13:35

Re: Vy ubožáku s rozhledem chrousta, zeptejte se tatínka a dědečka když vám vědomosti nestačí...Re: Re: A kdo ten stát bude bránit ve skutečnosti, Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, p

kluci v kasárnách brečeli vztekem a ponižením a řvali pusťte nás na ně............................ přesně jste popsal podstatu věci: sedět, vztekat se a nakonec ohnout hřbet. Ale když Mašínové vzali ty zbraně do ruky, vzali osud do vlastních rukou (aby právě o nich nikdo nemusel říkat jak seděli v kasárnách a brečeli vztekem), tak jsou podle Vás vrahové:-/ Když jste jí nesl s rozdrceným klíčkem do Legerky, tak proč jste pro vlastní svědomí nevzal do ruky zbraň. Rozčilujete se tady, místo aby jste řekl, že jste zopakoval stejnou chybu jako vaši předchůdci v roce 38. Pak se nemůžu divit, když jsem byl rok v Detroitu, že jsem občas slyšel: jóó čech, ty já znám, ty vědí jak se zachovat pouze u piva. Ale když stojí na křižovatce osudu, tak zvolí cestu při které si neušpiní ruce:-/:-/

gerontusinza 4.4.2008 13:58

Mašíno vraždili lidi nezůčastněné ....Re: Re: Vy ubožáku s rozhledem chrousta, zeptejte se tatínka a dědečka když vám vědomosti nestačí...Re: Re: A kdo ten stát bude bránit ve skutečnosti, Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a ž

asi jako by parašutysti z plezíru vračdili protektorání četníky když je neohrožovali..... a prosím běžte do (Y) a už neotravujte....