18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Katr 4.4.2008 10:33

Re: Re: Ubere v příštích volbách radar

Zajisté nepatříme na Balkán.A jak si někdo myslí, že radar zruší socany a komunisty, tak je na omylu.

Koloděj 4.4.2008 11:19

Re: Re: Re: Ubere v příštích volbách radar

Přitomnost USA radaru změní sferu vlivu ve střední evropě, Rusko si nebude moci dovolit pošilhávat po Česku, které je svou polohou stále důležité. Pro socany, komunisty, byl tento zájem Rusů velmi potřebný pro podporu, volební kamapaň a podobně. Ztratí oporu, ztratí zájem. Amici nedovolí ztratit zemi, ve které svůj radar. Konečně se osvobodíme od vlivu Ruska.

Karel 22 4.4.2008 8:12

A proč

by měl ministr zahraničí pořád něco projednávat se stínovým ministrem zahraničí KSČSSD alias marxistickým vrtulníkovým letcem? Soudruh Zaorálek s Paroubkem vytváří vlastní paralelní zahraniční politiku - viz. návštěvy syrských teroristů, Číny, Ruska atd. Soudruhu Zaorálku, Vy rovněž projednáváte tyto kroky s ministrem zahraničí? Opravdu Vás studium marxismu takhle zabednilo? 8-o;-€;-O(Y)

No... poznámka: 4.4.2008 8:05

Když se vyorá, co má zůstat zaoráno ...

Tak je to docela tragedie. Jed to nadbytečné, k ničemu, jen to překáží a je to poněkud trapné ...;-P

Pierre 4.4.2008 8:00

Několik postřehů k zahraniční politice

Milý pan Zaorálku,

vystudovali jsme stejnou školu, naší Alma Mater byla Karlova univerzita. Rozdíl je pouze v tom, že já vystudoval sociologie (předtím i později označovanou za buržoasní pavědu), zatímco Vy jste vystudoval jako součást svého studia marxismu-leninismu i to, co oni označovali za skutečnou vědu o společnosti, tj. dialektický a historický materialismus. To je to, co odlišuje naše postoje k české zahraniční politice a také k jejímu šéfovi. Vy navíc máte v popisu práce škodit této vládě a zejména tomu ministrovi. Je to trochu ironie, protože Vy sám byste se na něco takového, co předvádí on, zásadně nemohl zmoci. Už jenom vzhledem k tomu, co Vás formovalo v průběhu socializace (se socialismem nic společného). Jinak byste nemohl přece tento studijní obor zvolit.  Můj názor je jasný a stručný: cokoliv donutí Rusáky k tomu, aby řvali a hrozili, je pro tuto zemi dobré. A proto ať je tu proboha radar, ať je uznáno Kosovo, ať vstoupí do NATO Ukrajina i Gruzie, protože tak, jak byste to uděliali Vy,  by přineslo této zemi další utrpení nové totality. A my v kriminále bychom záápasili a kdo by vyhrál, byl by prouštěn. Hrůza.

curchodpierre@seznam.cz

John2 4.4.2008 8:33

Re: Několik postřehů k zahraniční politice

Mluvíte mi Pierre z duše. R^R^R^

Ske pticus Maxi m us 4.4.2008 8:52

Čech ale nejste, viďte?

randa 4.4.2008 8:54

Re: Několik postřehů k zahraniční politice

Dobrý,fakt dobrý , já mám naprosto stejný názor jako Vy,co dokáže vytočit rusáky  je pro nás to správné ,ale osobně bych to Kosovo neuznával.

DS 4.4.2008 9:14

Re: Několik postřehů k zahraniční politice

pane Pierre výborně napsáno.Děkuji ,lépe to vystihnout nelze

Iri 4.4.2008 7:53

A blábolí tady

Jako v RUDÉM PRÁVU. Ty vaše plky, pane Zaorálku, už unavují.(Y);-O

Hanyz01 4.4.2008 7:48

No, pokud

v poslanecké sněmovně sedíte pane Zaorálku Vy a Vám ideově podobní (Paroubek, Filip, Ransdorf etc), tak se panu ministru zahraničí nedivím, že se neobtěžuje s poslanci cokoliv projednávat - to by totiž bylo skutečně házení perel svi-ním.

Glosa 4.4.2008 7:46

Pro zdraví

Vážený pane, upřímně lituji pana Schwarzenberga, ze s Vámi a Vasimi kolegy ze VSECH ostatních politických stran musí bývat v jedné místnosti. Kvůli jeho zdraví mu preji co nejrychlejsí návrat mezi normální lidi se selskými mozky.

Pavel 4.4.2008 7:36

Hlavně, že fungujete vy soudruzi:

Soudruhu Zaorálku a další proletáři - spojte se a tahněte do (Y).

MLOK1 4.4.2008 8:57

Re: Hlavně, že fungujete vy soudruzi:

Pavle, mluvíte mi z dušeR^R^R^R^R^

mirek 4.4.2008 7:19

VŽDYŤ JSTE BYLI V MOSKVĚ... TO VÁM NIC NEŘEKLI ????

Pane Zaorálku, nějak nechápu Vaše zdejší výlevy starosti o budoucnost ČR a Evropy a už vúbec ne požadavek o informovanosti. Vždyť jste byli v Moskvě, kde jste přece projednávali s "ruskou stranou" tyto "zásadní" otázky. Váš předseda, pan Paroubek, přece o těchto jednáních hovořil, "informoval" nás, občany, o tom, kterak se Rusko a USA dohodly (sice v době, kdy jsme to už věděli, ale každá snaha se má ocenit, že..). Zatímco se Vám hodí kritizovat reálné vyjádření o problému Kosova v souvislosti s velikostí ČR, Váš předseda Paroubek  hovoří např. o olympiádě v Číně, že ministři EU rozhodli o zbytečnosti bojkotu. To Vy, jako stínový ministr, neumíte své straně a předsedovi předložit vlastní řešení? Neumíte navrhnout, jako opoziční ministr zahraničí, jak by se měla zachovat k tomuto problému Česká republika?

Shrnuto a podtrženo, jsem velmi rád, že nejste na ministerstvu zahraničí Vy a že Váš předseda není premiérem. Tak směšnou zahraniční politiku, jakou předvádíte vy dva, si nepřeji.

Lahodný 4.4.2008 7:15

Zato ty a celá rudá horda

fungujete až příliš, moulo!;-€(Y)

MF 4.4.2008 7:10

Úžasné.

Už jsem se několikrát ptal, kde tohle sociální demokraté vyhradali. A že Miloš Zeman připustil aby to vyrostlo.

VL 4.4.2008 7:27

Re: Úžasné.

Ale Zeman Zaorálka označoval společně s Buzkovou jako nehloupější a nejlínější poslance za ČSSD.

Karel 22 4.4.2008 8:15

Re: Re: Úžasné.

Nečetl jsem Zemanovy knihy, proto se ptám : A kteří poslanci ČSSD jsou vlastně ti chytří? ;-D

VL 4.4.2008 14:16

Re: Re: Re: Úžasné.

O chytrých nepsal, pouze o těch nejhloupějších.

Majkkl 4.4.2008 7:06

Soudruhu Zaorálku,

otírejte se o někoho jiného! Když o ministrovi zahraničí mluví hanlivě někdo, kdo mu jako ministr nesahá ani po kotníky (naštěstí můžeme srovnávat), je to trapné. Držte se radši těch svých cest do Ruska a Sýrie, to vám jde líp.

Netřeba 4.4.2008 6:45

Trošku poopravím:

"Když je pátým kolem u vozu ministr zahraničí, stává se jím i celá země."

Ano, země pátým kolem u vozu Evropy zůstává. Někdy si řákám že naštěstí - zatím.

Ale není onen obletovaný (?) a obdivovaný (?) ministr náhodou spíš než pátým kolem, tak pátou kolonou?

VL 4.4.2008 7:31

Re: Trošku poopravím:

Není, když si vezmete původní výrok pana generála Franca - "čtyři kolony směřují na Madrid a pátá kolona v něm čeká", tak jasně vyplývá, že pátá kolona momentálně není funkční. Pátá kolona čeká v Lidovém domě, aby pomohla, když se dostane k moci prosazovat nápady svých kamarádů ze socialistické internacionály, kteří jsou u moci v mnoha "starých" evropských zemích.

fake 4.4.2008 6:41

p. Orálku

problém je, že vaše otázky jsou naprosto imbecilní, stačilo vás vidět a slyšet v PS, v nějaké TV (naposled s A.Vondrou) a přečíst pár vašich blábolů, jako tento, je to k zblití, totální výprodej zkrachlé zastavárny.vaše póza "mudrlanta", tj. role "užitečného idiota" pro Fica, Putina a ruské zamindrákovance, teroristy z Baasu atd.

Lahodný 4.4.2008 7:18

Re: p. Orálku

Se divím, že zavorálka ještě někdo nezaoral. Vždyť je to vynikající humus.:-D

edaru 4.4.2008 6:30

Jiný svět pana Zaorálka

Projev pana Zaorálka je skutečně úžasný.Člověk lehce získá ohromující dojem že dívá na svět jinýma očima.Ale po čertech se nějak nezdá novým, čím to že trošku připomíná svými dimenzemi a proporcemi svět zemí, kde zítra znamenalo včera nebo pozítří nebo nikdy či navždy podle příslušné idelogické směrnice blažené a trochu nejasné komunistické společnosti   konečného vrcholného stavu společnosti, od které nás dělilo jen jistě několik let po celá desetiletí socialismu.

Výroky pana Schwarzenberga o velikosti našeho vlivu na dění, ač nelichotivé a sarkarsticky úsměvné, nicméně realistické,  jaksi nezapadají do představy o nás různým osobám naší politické scény, patrně to nějak koresponduje s jejich vlastními představami o sobě samých. Křik, hlasité proklamace a velká gesta se stávají komickými když za nimi nestojí skutečná váha, a výlety například do Sýrie za účelem vyřešení blízkovýchodního konfliktu, Ruska za udržením mocenské rovnováhy se pak stávají směšným tancem sebevědomého klauna, který si plete cirkus s politikou a potlesk obecenstva s politickým úspěchem .

Potřeba páně Zaorálka jasného a silného názoru není ani tak o potřebě vnější jako vnitřní.Čím to že nejvíc volají po síle slabí a po jasnosti zatemnění.

fake 4.4.2008 7:06

Re: Jiný svět pana Zaorálka

R^R^R^R^R^

fox 4.4.2008 10:34

Re: Re: Jiný svět pana Zaorálka

To víte ,troubovi se stýská po penězích,vlivu,důležitosti,vrtulníku.Jinak než přes politiku to nejde,jak jinak by se toho ten trouba dopracoval(to slovo se sem vůbec nehodí,ale jaké použít?)To je jen jiný kus ve stádu Paroubek,Gross atg.Pravicová a nebojím se říci rozumná politika (spolupráce s USA a p.)je obsazena vládní koalicí,tak se paktují s Ruskem,Čínou,Syrií.Bohužel stále to na některé voliče zabírá.

emersonskej 4.4.2008 9:44

Re: Jiný svět pana Zaorálka

Skvěle napsáno !!!!!R^

doc 4.4.2008 6:15

..p S. nic nedělá a tak

nic nekazí. Má proto popularitu. Je to obdobné, jak kdysi popularita p. senátora Fishera - obdobně nic nedělal, nic nekazil .... KDE JE KONEC JEHO POPULARITY  .. na  reklamních textech !!!! (v inzerátech jeho jménem cestovaka TOM doporučuje zájezdy) ... popularita pana S. také časem vyšumí ... JAKO VŠE ... :-D