4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jano 4.4.2008 10:30

Pane stínový, jděte se vycpat

Pane stínový bývalý komouši, jdi se už vycpat s těma tvými nekončícími bláboly o neschopnosti všech, na koho jen dohlédneš. Tvoje fráze vydávané za moudra se už zajídají. mohly by se však velmi hodit na přednášky na vysokou školu SNB, kde vyštudovali ,,doktoři všech práv" jako tvůj soukmenovec a krajan doktor všech práv pudr. Pščolka.

Vlastimil 4.4.2008 10:26

Zlatý Schwarzenberg

Pro mne je děsivá představa, že by se stínový ministr zahraničí měl jednou stát opravdovým ministrem zahraničí. Tento ubohý příspěvek mé obavy jen umocňuje. Já jsem ze zahraničních aktivit pana Zaorálka dosud zaregistroval jen zastydlý iracionální antiamerikanismus, jeho návštěvy v KLDR, Vietnamu, Číně, Rusku a arabských zemí, pokus zorganizovat jakousi "konferenci o Iráku" v prostorách poslanecké sněmovny apod. Opravdu, zlatý Schwarzenberg.   

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 10:32

Když posuzujeme veš a klíště, tak přeci neříkáme, že jedno z toho je zlaté.

Tedy, když máme zrovna přisáté klíště, neznamená to, že vši u souseda jsou zlatá stvoření.

opatrný 4.4.2008 10:35

Re: Zlatý Schwarzenberg

Pro nás všechny by bylo prospěšnější, kdyby pan Zoralek vůbec nefungoval, třeba ho i plaťme, já přidám, jen ať nefunguje. Doufám, že už to v Té Ostravě pochopí a nebudou ho volit, nebo ho jako lídra za oranžové nepostaví, mají tam dost vlčáků, kteří ho nahradí. Ale on o tom asi stejně bude rozhodovat Jyrka, Nebo už je v Praze?

honzak 4.4.2008 10:26

tak on se

tě pan ministr nezeptal? To si dovolil hodně, co?

Končím slovy klasika - "voběs se na semaforu!"

doktor 4.4.2008 10:25

Autor

má skoro ve všem, co píše, pravdu. Jako vždy mne fascinuje, že kvůli tomu, že to říká Lubomír Zaorálek, jsou jeho názory pro většinu diskutujících nepřijatelné. Stačilo by změnit jméno autora za někoho nestranného, a všechno bude v pořádku - až na naši objektivitu. Už podesáté se ptám, jak s takovými voliči může u nás fungovat demokracie?

Buvol 4.4.2008 10:29

Re: Autor

To je tak, když se nemůžou vyvrátit některé argumenty, tak se aspoň jejich hlasatelé natřou nevábnými barvami, prostě se zdiskreditujou! A jednoduché povahy pak jenom viděj ten nátěr ... 

opatrný 4.4.2008 10:38

Re: Autor

Doktore,říkejte mu Luboš Nestraný nebo jenom Lubo, si to mužete dovolit, je to jistě Váš soupřítel

Petr 4.4.2008 10:54

Re: Autor

S těmi, kteří volili Zaorálka, že::: ;-D. Ani demokrati, ani sociálně cítící.  Pazdráti, kteří nesnášejí jiný pach nech vlastních politických exkrementů. Růžičkový kvartet Paroubek, Zaorálek, Rath a Sobotka  je pohřební kapelou všeho, co není z jejich dílny.

doktor 4.4.2008 11:30

Re: Re: Autor

Nejsem jejich stoupenec (každý z nich mi v něčem vadí), ale jaké ZÁSADNĚ ODLIŠNÉ týpky mi vyjmenujete ze stran koalice? Zupáka Topolánka? Falešného hráče Kalouska? Šlechtice se ztracenou tváří Schwarzenberga? Mafiána Langera? Dvoutvářného Bursíka? Komunálního zlodějíčka Čunka? Likvidátora seniorů, zdravotně postižených a svobodných matek Nečase? Pomatence Julínka? Atd. - přidejte si další podle své hlavy.

honzak 4.4.2008 11:29

Re: Autor

RSDR? Patrně!

doktor 4.4.2008 11:33

Re: Re: Autor

Opakovaný vtip není vtipem. Pokud však považujete autory, kteří MYSLÍ, za absolventy mně neznámé vysoké školy, začnu se o ni zajímat. Kde funguje? Jsem sice jen lékař - internista, ale psychicky vadné lidi poznám, pane honzaku.

POV 4.4.2008 10:16

voni Zaorálek

ty jejich jedovatý žgryndy už mě lezou krkem. Nechtějí si dát timeout?

P.S. Jímá mě hrůza při představě, že by se někdo takový Zorálek mohl stát ministrem zahraniči. 

Svatopluk 4.4.2008 10:05

Ten Schwarzenberk

mi kdysi byl trochu sympatický. Nyní ale vidím, že je to nenapravitelný kre... . Přijde nás ještě draho.

PROKOP BUBEN 4.4.2008 10:14

Re: Ten Schwarzenberk

Kretén určitě není, ovšem svůj kredit ztratil každopádně.....Z jeho případu je zřejmé, jak silné jsou páky těch skutečně mocných, kteří řídí naše politické hororové kašpárkovské divadlo.....

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 10:17

Ja bych řekl, že i ten kretenismus je patrný :-)))

JK 4.4.2008 9:55

A to byl předsda sněmovny

Výlev ukazuje skutečnou bídu české politiky. Jestliže člověk na takovéto úrovni mohl být předsedou sněmovny, jaká je potom úroveň těch dalších? Asi bude správný názor, že takto malá země má mít parlament maximálně poloviční, kde bude větší šance na podíl těch chytřejších.

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 10:01

Kde byste ty chytřejší vzal? On snad někdo takový je v politice?

Ostatně jak byste tu chytrost posuzoval. Tím, že Vás okradou tak šikovně, že jim budete ještě aplaudovat? :-)))

opatrný 4.4.2008 10:43

Re: A to byl předsda sněmovny

Elita? nejlépe výběrové řízení obálkovou metodou. To bych ji ubylo, zvláště, kdyby byla složena kauce nevratná a vysoká

erre 4.4.2008 9:54

zaorálku

záměrně nepoužívám ve jméně velké písmeno ani oslovení pane, neboť nemáte moji vážnost a úctu. Nepozoroval jsem, že by pan kníže byl pouhým pátým kolem u vozu. Oproti vašim květnatým prázdným blábolům má každá jeho věta, i holá, má přesný smysl. Krom toho být páté  kolo bývá někdy veledůležité zvlášť, když píchnete. Vy ovšem svádíte marný boj být alespoň tím šestým. Jen tak zaorálku. Brzo bude z vás politická mrtvola.

MLOK1 4.4.2008 9:55

Re: zaorálku

R^R^R^R^R^

opatrný 4.4.2008 10:48

Re: zaorálku

Chvála bohu za to páte kolo, se zaorálkem by to bylo o nakloněné rovině.

IN 4.4.2008 9:52

Pane Zaoralku,mam pocit,

ze jste cekal souhlas a chvalu . Jenze jsou chytri lide v teto zemi ,tak vam to pekne "nandali". Ja jen pridavam :Dobre Vam tak ,zaslouzil jste si to !   

Tx 4.4.2008 9:46

Pane Zorálku,

kdysi jste býval docela slušný člověk a politik, ale dnes jste se natolik zparoubkovisoval a zdrathoval, že to již o Vás říci nelze. Logika z Vašich vyjádření dost uniká, spíše vyniká pouze  věrnost p. předsedovi. Já to chápu, jinak byste se taky nemusel dostat příště na kandidátku, ba i být vyloučen, jak je poslední dobou za vlastní názor v ČSSD zvykem. Zaplať pámbu, že jste ministrem toliko stínovým. Nevím o žádné zemi, která by o dost zásadních otázkách obrany země dělala referendum, ani v třicátých létech, kdy se dělaly pevnosti kolem republiky žádné referendum nebylo, politici tehdy chápali, že "babička z Jevíčka" tu potřebu asi moc logicky neposoudí. Přiznejte poctivě, pokud jste toho schopen, že o radar nejde, jde o hlasy, vždyť rozhovory (v kladném smyslu) začala ČSSD, až poté, kdy to začalo vypadat, že lidé to moc nechtějí, jste otočili. Holt "vždy s lidem", který nás bude volit, že jo.

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 9:49

Tak já Vám prozradím, že obrana státu je už od antického Řecka čistě na rozhodnutí občanů.

Kdo jiný než občané ten stát má bránit? Těch pár žoldáků nebo ti "odborníci"?

Petr 4.4.2008 11:02

Re: Tak já Vám prozradím, že obrana státu je už od antického Řecka čistě na rozhodnutí občanů.

Tak, tak, septiku, chytat rakety síťkou na motýlky, viď. A stoupnout si pěkně do hustých řad, aby žádná neproklouzla. Taková římská želva, ne?  A na  Řípu nejlépe udělat pozorovatelnu, abychom věděli odkud že to poletí!                

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 11:22

Jděte se svými idiotskými bláboly otravovat někoho jiného.

Když se necítíte schopen rozhodovat, tak jděte někam otročit a nevnucujte svou neschopnost druhým.

Šnek 4.4.2008 9:42

Na rozdíl od Zaorálka

je se Schwarzenbergem aspoň sranda.

PROKOP BUBEN 4.4.2008 10:16

Re: Na rozdíl od Zaorálka

To s Cikrtem možná taky.....

StandaT 4.4.2008 9:23

Je jen dobře, že jste odříznut od citlivých informací

Pokud některý vrcholový politik naprosto vážně prosazuje všelidové refernedum ohledně bezpečností tématiky (nejfundamentálnějšího národního zájmu), je naprosto správné, že se mu nebudou sdělovat důvěrné informace výkající se mezinárodně bezpečnostních záležitostí. Ministr Schwarzenberg ukazuje, že je mužem na svém místě, když Vás odřízl od citlivých informací.