6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kačka 4.4.2008 19:55

Re: TREFA DO ČERNÉHO

Shakule - R^R^R^

Ada 4.4.2008 19:50

Lubo, dokud's jen šukal Pajerovic holky, tak's byl fajn kluk...

ale od tý doby, co ti nestojí, to s tebou za nic nestojí...  :-/Rv ;-D

Ladislav N. 4.4.2008 19:49

Re: Zaorálek naopak svým důvtipem a svou inteligencí trefil opět do černého...

 ;-D 8-o

Kačka 4.4.2008 19:29

Re: Re: Re: Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Kdo sleduje, co se děje v parlamentu, ví, že Zaorálek píše pravdu, např.:

Ministr zahraničí je spoluodpovědný také za to, že vládní koalice zabránila projednání pravidelného bodu „protiraketová obrana“. Vpředvečer summitu NATO se jednalo o naprosto stěžejní bod české zahraniční politiky. Ministr Schwarzenberg se vůbec neobtěžoval projednat na výborech a v plénu parlamentu klíčový dokument – nótu zahajující strategický dialog mezi ČR a USA, která byla přijata v souvislosti s nedávnou návštěvou premiéra Topolánka v Bílém domě ve Washingtonu. Tyto mimořádné kroky naší zahraniční politiky se dějí prakticky mimo dosah veřejnosti a ve skrytu i před samotným parlamentem.

SHAKUL 4.4.2008 19:03

TREFA DO ČERNÉHO

Destruktivní myšlení je to,které není schopné vyprodukovat něco nového, kreativního a to si myslím že není případ p.Zaorálka.Pan Zaorálek naopak svým důvtipem a svou inteligencí trefil opět do černého a nachytal ministra Schwarzenberga na švestkách.Jak prostě neví a proto není schopen odpovědět,je jen populista a zná také odpovědi pouze na jasné otázky a nezbývá mu nic jiného,než držet basu se svými spolustraníky a hrát Topolánkovo chacharské divadlo, mimo rámec demokratické diskuse.Povolební vyjednávání je jasným důkazem a příkladem ,pan Ministr Schwarzenberg,pak ůspěšným pokračováním.

Ken 4.4.2008 18:53

"špidlovka"

Když ČSSD v minulém volebním období prohlasovala zákony s KSČM, tak nebrala ohled na to co si myslí opozice. Nyní se jí to vrací i s úroky. Bohužel to je pro nás všechny špatně. Bojůvkami o politickou moc trpí občané této země. Pane poslanče Zaorálku, zdá se mi, že trpíte "špidlovkou" tato nemoc se projevuje tak, že opakujete pořád jedno a to samé dokola. Závažné téma "Tibet" pro ČSSD vůbec neexistuje - slova Vašeho vůdce. Tak o čem je řeč? Dále pak byl Váš vůdce na školení v Rusku a když přijel, tak se mi zdálo, že vlastně nic nepochopil. Že se s Vámi nikdo z vlády nechce bavit? To je výsledek Vašeho vládnutí. Nám tu politiku znechucujete a místo odebrání si imunity a jiných výhod, které si myslím, Vám poslancům nepřísluší si pěchujete kapsičky a sem tam něco vykřiknete, aby se neřeklo.

Tak jako občané jsou odpovědni za své konání, tak i politici by měli za své působení být odpovědni. Za vysoký státní dluh, vysoké daně a snížení životní úrovně občanů by jste měli být trestně odpovědni ne jen politicky.

Hezký den.

Václav 4.4.2008 18:50

Re: Re: Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Kačko, sory, ale hňup je v tomto případě pan Zaorálek a potažmo i Vy. Vám tenhle závistivý slint skutečně připadá výstižný? A v čem jako. Pan Zaorálek se odvařil už tvrzením, o tom že pan Schwarzenberg si chce zaplatit vlastní politickou budoucnost. On to totiž narozdíl od socana Zaorálka nemá za potřebí. Kníže Schwarzenberg je osobností sám o sobě i bez politiky, kdežto pan Zaorálek je bez politiky nula, naprostá nula. Panu Schwarzenbergovi se uctivě otevírají dveře, které před panem Zaorálkem zůstanou beznadějně zavřené i kdyby tam s celým Lidovým domem klečel na kolenou a prosil.

xxx Kubeš 4.4.2008 18:36

Zaorálek

mluví a píše výplody hodné Stalinova pacholka. Byl by jistě dobrým soudruhem a hlavně snaživým v padesátých letech, takové komunisté potřebovali.

A. 4.4.2008 18:12

Perfektní demonstrace

Perfektní demonstrace plebejského myšlení, pane Zaorálku!  Blahopřeji! A vy si opravdu myslíte, že Busch nebo Putin něco dají na vaše přání?  Nebo na přání celé naší vlády i se stínovými ministry dohromady?  Vaše mínění, jakož i mínění celé vlády,  je zajímají méně než loňský sníh.  Na to máme málo ropy, malý průmysl, málo lobyvatel, malé území a hlavně miniaturní armádu, menší než policejní sbor v Moskvě nebo N.Y. Kníže si nepotřebuje honit popularitu populistickými žvásty. Nepřišel si totiž do politiky nakrást, jako většina současných politiků. Proto si může dovolit říkat pravdu a to naplno. Že Vy to nemůžete rozdýchat, je Váš problém.

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 18:06

Kdo nefunguje, je asi ČSSD a soudruch Zvorálek

dokud soudruch Paroubek nemá diktaturu ještě pevně v ruce, máme jakžtakž demokracii a pak lze věci jmenovat tak, jak jsou. Strany České republiky jsou odpovědné národu českému, ne Rusku- soudruchu Zvorálku!

JUDr. I . T . 4.4.2008 18:05

Ad. mediálně-policejní lynč Jiřího Č.

Já vycházím z tohoto odkazu : http://portal.justice.cz/soud/soud.aspx?j=19&o=9&k=249&d=212370

Máli někdo něco jiného, předložte to. Výše v odkazu je popsán naprosto jasný, normální a seriozní postup, který zvolily stovky měst a obcí při prodeji bytů nájemníkům. Přesto byl novináři a vyšetřovateli úmyslně překrucován a dodnes se žádný z nich nepřiznal proč to dělal a panu J. Č. se neomluvil. JUDr. Salichov konstatuje, že žádná fakta nasvědčující korupci nalezena nebyla. Prostě většinu z postupu města pan J.Č. ani ovlivnit nemohl. Urbanová jako tzv. očitý svědek má smysl jen tehdy, pokud existuje aspoň trošku pravděpodobné vysvětlení, za co by ten údajný úplatek měl být. Ale jistě jste si Vy všichni povšimli, že o tomto ani žádní "investigativní" novináři nic nepsali.

pmed 4.4.2008 18:02

Zaorálek = 0,000000000001 Schwarzenbergera

Karel Schwarzenberg ví, že dohadovat se s hlupákem, který tvrdí, že je ryba, nepovede k žádnému výsledku a je jen ztrátou času.

Pane Zaorálku, to vám tolik vadí lidi, kteří nekradou a nelžou a kteří by s vámi prostě nedrželi basu?

projektant 4.4.2008 18:01

Re: Kníže Schwarzenberg

Musela být zajímavá scéna, když byla Jeho knížecí milost vykázána z komunistické Kuby.

Ladislav N. :-))) 4.4.2008 17:58

Re: Soudruhu Zaorálkuů

Zaorálek jej sám a dobrovolně studoval - v nadstandardním rozsahu... ;-)

jirka.s. 4.4.2008 17:54

Re: Je to tak, ale co mi malý čeští plebejci uděláme?

No, například "mi malý čeští plebejci" bychom tě mohli poslat do (Y)! A nechtěl raději vědět co bychom udělali "my malý čeští plebejci." ;-D

Pavla 4.4.2008 17:54

Soudruhu Zaorálkuů

dalo jim hodně práce než Vám ten MARXÁK natloukli do hlavy,ale udělali to skutečně pořádně.

jirka.s. 4.4.2008 17:48

Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Á, naše kačka zase cítí potřebu se s námi podělit s tím zeleným, co natlačkala po zápraží!!! :-D

zrub 4.4.2008 17:43

Re: Re: Schwarzenberg me zklamal.

Paní Třeštíková ukázala svým postojem, že s exoty, kteří se korupcí prodrali k moci nechce nic mít.

zrub 4.4.2008 17:37

Re: Sám voják v poli

S Vaším příspěvkem naprosto souhlasím. Vláda i parlament této země jsou jen trapní a tupí patolíuzalové. I když za dost peněz.

šimon klein 4.4.2008 17:24

"Když je pátým kolem u vozu ministr zahraničí, stává se jím i celá země."

kolikátým kolečkem je asi takovej stínovej ministr zahraničí.....????

Ale možná se mýlím, možná má o kolečko víc.....(pochopitelně ten vozejček).....

Kačka 4.4.2008 17:16

Re: Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Když chcete do světa vytrubovat svoje hňupství...... je to vaše věc.

František I. 4.4.2008 17:11

Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Že? Přímo jako ze svazácké příručky.;-D

František I. 4.4.2008 17:10

Re: Je to tak, ale co mi malý čeští plebejci uděláme?

Že by rudá mentální blbost v celé kráse, téměř do kamene vytesaná a v drůzách krystalizovaná? Pravda Zaorálek potřebuje takovéto typy do svého fan clubu.

Kačka 4.4.2008 17:03

Výstižné, pane Zaorálku!!!!

novaz 4.4.2008 16:49

tupý socan

Za orálek pan Zaorálek stojí pevně na pozicích oranžovo-rudého Jurského parku. Legrační šmudla Zaoral.

ludva 4.4.2008 16:15

Re: Re: Sám voják v poli

Nevím pane, proč jste se na mě nalepil. Vzdělání jakési máte, ale chování Vás nikdo neučil ? A nezapomeňte, že svými proradarovskými názory jste v jasné menšině. Kdo měl pravdu, ukáže čas.

Ivan Nový 4.4.2008 16:10

Buvole,

ne nedivím, jen jsem rád, že tam nepatříme my, i když se o to pan Zaorálek snaží, seč mu síly stačí.

Sýček 4.4.2008 16:10

To je fakt dobrý

R^;-D;-D;-D Díky

Vasil 4.4.2008 16:07

soudruh Zaorálek

je reprezentant lůzy v parlamentu.

Zdravstvuj tovaryšč

krbec 4.4.2008 16:07

Re: Nezlobte se, pane Zaorálku,

máte pravdu akorát , že Zaorálek není pan ale soudruh a agent STB