6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kylchap 4.4.2008 11:28

Po přečtení diskuze

se zase potvrdilo, že modrá lůza není schopna diskuze a že nemá žádné argumentační schopnosti. Tak zase jenom nadává jako zpitý štamgast páté cenové.

honzak 4.4.2008 11:27

Re: No kam? Mně přijdou oba dva stejně proradní.

vida! pán se už vyspal? Vítejte v Grunbachu!

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 11:24

No kam? Mně přijdou oba dva stejně proradní.

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 11:22

Jděte se svými idiotskými bláboly otravovat někoho jiného.

Když se necítíte schopen rozhodovat, tak jděte někam otročit a nevnucujte svou neschopnost druhým.

Tonevadí 4.4.2008 11:21

Nám přece nevadí, že máme ministra lokaje

Co nám ale vadí, když nám to řiká někdo, koho nemáme rádi. To je pro nás víc důležité, a pěkně mu to necháme vypít...

jj 4.4.2008 11:19

Re: Barva tohoto webu je modrá...

"bylo by dobré pohovořit o kruciálních problémech s lidem, nebo alespoň se zastupiteli skoro celého lidu" ....... To bohužel naráží na to, že mezi "lidem" je příliš mnoho blbců a zodpovědný politik, který by měl o věci vědět víc, protože má více informací, se musí rozhodnout bez ohledu na populistické pořvávání "lidu". Nadbíhání Paroubka a spol. tomu většinovému "lidu" za každou cenu bez ohledu na budoucnost je sice pragmatické ale odporné. Jinak, co se modrých svazáků týče, docela s Vámi souhlasím. Je to bída.

Koloděj 4.4.2008 11:19

Re: Re: Re: Ubere v příštích volbách radar

Přitomnost USA radaru změní sferu vlivu ve střední evropě, Rusko si nebude moci dovolit pošilhávat po Česku, které je svou polohou stále důležité. Pro socany, komunisty, byl tento zájem Rusů velmi potřebný pro podporu, volební kamapaň a podobně. Ztratí oporu, ztratí zájem. Amici nedovolí ztratit zemi, ve které svůj radar. Konečně se osvobodíme od vlivu Ruska.

brabus 4.4.2008 11:18

Re: A kdo ten stát bude bránit ve skutečnosti, Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

kdo ten stát bude bránit? ;-D Doufám, že to nebude vypadat, jako když jste národ chránil Vy v roce 68;-( Vaše generace zcela krásně ukázala, co je to bránit národ;-D;-( Ale já vím, 30 mpíků na radaru jsou invazní vojska, ale 200tis okupantů v 68 jsou podle Vás jen přátelé od táboráku. Jak říkám, Vaší generaci vyléčí jen čas................. doufám, že jste pochopil jak to myslím;-D(Y)

Ladislav N. 4.4.2008 11:17

Kam se tenhle komunista Zaorálek hrabe na Karla Schwarzenberga?

Že se nestydíš, šašku jeden!

skacel 4.4.2008 11:16

již je načase jmenovat nového ministra zahraničí

Navrhuji ostravského pana Moulu! Ten by jistě nebyl  jen stínem pana NĚT- nebožtíka Gromyka!

Pavel Pekárek 4.4.2008 11:16

Nesaháš mu

ty šašku ani po spodní gumičku ponožek.

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 11:13

Schwarzenberg musí ještě přihrát církvi majetky a "zajistit" bezpečnost svých vlastních majetků.

Pak půjde ten čandala s vyčichlým titulem také od válu.

brabus 4.4.2008 11:11

Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

proti vůli občanů................... podle STEMU, podle STEMU soudruhu?;-D;-D Od dnešního rána vyhlížím invazní vojska z východu, koukám na plynoměr, ale stále se nic neděje..... Jak je to možné? Že by to bylo tak, že jak my potřebujeme je (plyn, ropa), tak oni potřebujou nás (valuty, západní trh na jejich výrobky atd.) Asi to tad bude, že soudruhu;-D Takže řeči kolem radaru jsou jenom takové tanečky pro nechápavce jako jste Vy a další čtenáře Blesku;-D

Diskriminovaný 4.4.2008 11:09

Re: Zalezte do boudy, zvlčilý pse.

Vrrrrrrrrr, haf, haf, ještě jednou a koušu,...

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 11:09

Zvláště, když to nese, že? Ale tím se nijak neliší od plebsu kolem něho.

mariánský horal 4.4.2008 11:09

Barva tohoto webu je modrá...

...a tak nějak si tu úředníčci, kteří by se někdy rádi stali úředníky, kompensují své mindráky a nenaplněná očekávání, házením špíny na jiné. A dobré je jim cokoliv, například to, že Zaorálek ( kterého nepovažuji za vrcholného intelektuála) napíše něco v tom smyslu, že když jsme v demokracii, bylo by dobré pohovořit o kruciálních problémech s lidem, nebo alespoň se zastupiteli skoro celého lidu. Už váš president volá po zastupitelské demokracii, žádné jiné ( zase demokracie s přívlastkem....), takže buďte hodni barvy své košile, svazáci! No, ale volání po dohodě se nelíbí - částečně proto, že Zaorálek je socan ( milí úředníčci, příští váš šéf bude z této strany a modleme se, aby nebylo hůř!!!! ), částečně že je to takové divné stvoření a částečně proto, že jeho jasnost kníže ( malým to píšu, abych se nedopustil trestného činu...)je jaksi pod kuratelou "liberálů" - proto také ten obnovený titul, (znovu) modří svazácici! Shrnuto: poskoci řvou,, jak je demokracie nevhodná, když o ní mluví někdo jiný! Dejá vu...

Milan 4.4.2008 11:08

Srovnání z HN

Tohle je Zaorálkovina objektivnější je v dnešních HN  pana Macháček  ,,Co zkoumá audit a proč nechat prověřit všechny,,

kmotr58 4.4.2008 11:05

už stačilo

Pane stínový ministře, už prosím raději nikam nepište. Pokud si to nedokážete s panem skutečným ministrem vyříkat osobně a musíte jej osočovat v tisku, tak to svědčí o Vašem charakteru. Vůbec si Vás nedovedu představit ve  funkci ministra, to by jste zřejmě psal o....., ale snad už pochopíte, že tohle není Vaše parketa.

Diskriminovaný 4.4.2008 11:02

Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

 /pro všechny politioky,Na nic se mě neptají, zahrňuji do výsledku, který si objednali, Páte kolo není kníže, páte kolo je Ostrava, ze které je Zaorálek a tvrdí nám že jsme u nich v Čechách. Pan Zaoralek chce dělat politiku celé země a nevadí mu že tento stát, je ČR, nebo Česko, žádné Čechy. To ale našeho stínového ministra zahraničí nechává klidným ,.

Petr 4.4.2008 11:02

Re: Tak já Vám prozradím, že obrana státu je už od antického Řecka čistě na rozhodnutí občanů.

Tak, tak, septiku, chytat rakety síťkou na motýlky, viď. A stoupnout si pěkně do hustých řad, aby žádná neproklouzla. Taková římská želva, ne?  A na  Řípu nejlépe udělat pozorovatelnu, abychom věděli odkud že to poletí!                

gerontusinza 4.4.2008 11:02

A kdo ten stát bude bránit ve skutečnosti, Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

paní Parkanová, pan Topolánek, nebo vy troubo jedno hlupácké..... kdo jiní než občané te vaší duševní bídu od@se@re, co myslíte.....? pardn zapoměl jsem, idioti nemyslí......;-D

geronimo 4.4.2008 10:59

Re: Nemýlím se,

Nechte ho bejt, je to Průša.

gerontusinza 4.4.2008 10:56

Já nechci nic jiného než aby o stavbě radaru rozhodlo referendum......Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

to je totiž nejdemokratičtější demokracie, jenže vy strachem se@re@te v síni, jak je u vás modrých zlodějíčků zvykem, aby se vám ty zlodějny nezvrtly....:-/;-D

Petr 4.4.2008 10:54

Re: Autor

S těmi, kteří volili Zaorálka, že::: ;-D. Ani demokrati, ani sociálně cítící.  Pazdráti, kteří nesnášejí jiný pach nech vlastních politických exkrementů. Růžičkový kvartet Paroubek, Zaorálek, Rath a Sobotka  je pohřební kapelou všeho, co není z jejich dílny.

záludný 4.4.2008 10:53

Re: Re: Co je podle Vás demokracie? Tato oligarchická vláda bez mandátu rozhodnout?

Oligarchie, obálková metoda

gerontusinza 4.4.2008 10:50

vontotiž již změkl, pokud máte na mysli pravopis vy rejpale "inteligentní" ..Re: Re: Švancenberk už není někdo, už je to stejný kecal a žvanil jako Čunek....Re: NEMILÝ Zaorálku, pan SCHWARZENBERG JE "PAN NĚKDO"!!!

co takhle vyplodit myšlenku, třeba s chybama ....... aby bylo se o co opřít a nikoli  o lejno několika vrtichvostů.....;-D

opatrný 4.4.2008 10:48

Re: zaorálku

Chvála bohu za to páte kolo, se zaorálkem by to bylo o nakloněné rovině.

gerontusinza 4.4.2008 10:46

Tam už jsem byl !Re: Re: Pane Zaorálku mýlíte se.....

a radar tam taky nechtějí a blbce vašeho formátu taky ne, prej jim stačí ti jejich....;-D

gerontusinza 4.4.2008 10:44

Že váháte....Re: Re: Pane Zaorálku mýlíte se.....

nad vaším idiotismem a slouhovstvím....;-D;-D

PetrK 4.4.2008 10:44

Pane Zaorálku,

vy jste zřejmě omylem vyoraná myš.