19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Valonis 6.4.2008 10:18

Re: Ad. mediálně-policejní lynč Jiřího Č.

Máte pravdu, pane Judr. Salichov skonstatoval, že žádná fakta nasvědčující korupci nalezena nebyla. Akorát, že se ty jeho hlubokomyslné vývody nikdy nesmí zveřejnit! To brzy pochopil i Čunek a brání se zubynehty zveřejnění. Schwarzenbergy znám z mládí. Kdysi  na námitku mého otce,že s komunisty nejde ani místní kolotočář Lagron, čimelický předseda KSČ, odpověděl: teď s námi jde i kníže! To byl otec téhle dnešní trapné figurky.

pmed 4.4.2008 18:02

Zaorálek = 0,000000000001 Schwarzenbergera

Karel Schwarzenberg ví, že dohadovat se s hlupákem, který tvrdí, že je ryba, nepovede k žádnému výsledku a je jen ztrátou času.

Pane Zaorálku, to vám tolik vadí lidi, kteří nekradou a nelžou a kteří by s vámi prostě nedrželi basu?

Pavla 4.4.2008 17:54

Soudruhu Zaorálkuů

dalo jim hodně práce než Vám ten MARXÁK natloukli do hlavy,ale udělali to skutečně pořádně.

Ladislav N. :-))) 4.4.2008 17:58

Re: Soudruhu Zaorálkuů

Zaorálek jej sám a dobrovolně studoval - v nadstandardním rozsahu... ;-)

Pete Brich 4.4.2008 21:22

Byl to jeho job ve světlých zítřkách.

;-(PB

šimon klein 4.4.2008 17:24

"Když je pátým kolem u vozu ministr zahraničí, stává se jím i celá země."

kolikátým kolečkem je asi takovej stínovej ministr zahraničí.....????

Ale možná se mýlím, možná má o kolečko víc.....(pochopitelně ten vozejček).....

Kačka 4.4.2008 17:03

Výstižné, pane Zaorálku!!!!

František I. 4.4.2008 17:11

Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Že? Přímo jako ze svazácké příručky.;-D

Kačka 4.4.2008 17:16

Re: Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Když chcete do světa vytrubovat svoje hňupství...... je to vaše věc.

Václav 4.4.2008 18:50

Re: Re: Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Kačko, sory, ale hňup je v tomto případě pan Zaorálek a potažmo i Vy. Vám tenhle závistivý slint skutečně připadá výstižný? A v čem jako. Pan Zaorálek se odvařil už tvrzením, o tom že pan Schwarzenberg si chce zaplatit vlastní politickou budoucnost. On to totiž narozdíl od socana Zaorálka nemá za potřebí. Kníže Schwarzenberg je osobností sám o sobě i bez politiky, kdežto pan Zaorálek je bez politiky nula, naprostá nula. Panu Schwarzenbergovi se uctivě otevírají dveře, které před panem Zaorálkem zůstanou beznadějně zavřené i kdyby tam s celým Lidovým domem klečel na kolenou a prosil.

Kačka 4.4.2008 19:29

Re: Re: Re: Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Kdo sleduje, co se děje v parlamentu, ví, že Zaorálek píše pravdu, např.:

Ministr zahraničí je spoluodpovědný také za to, že vládní koalice zabránila projednání pravidelného bodu „protiraketová obrana“. Vpředvečer summitu NATO se jednalo o naprosto stěžejní bod české zahraniční politiky. Ministr Schwarzenberg se vůbec neobtěžoval projednat na výborech a v plénu parlamentu klíčový dokument – nótu zahajující strategický dialog mezi ČR a USA, která byla přijata v souvislosti s nedávnou návštěvou premiéra Topolánka v Bílém domě ve Washingtonu. Tyto mimořádné kroky naší zahraniční politiky se dějí prakticky mimo dosah veřejnosti a ve skrytu i před samotným parlamentem.

čtenář 4.4.2008 20:23

Re: Re: Re: Re: Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Ale tak se to někdy dělá. Všude na světě. A dělá se to proto, že se tak dělat musí. jedná se totiž o obranu státu, což v jistých fázích není záležitost pro parlamentní tahanice a politické šíbry jako takové.

Václav 4.4.2008 20:32

Re: Re: Re: Re: Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Ale jděte. A o čem by tam tak ta banda levičáckých populistů asi jednala? Paroubek je proti radaru už z principu proto, že to nekormidluje on. Prapůvodní nápad vzešel z dílny ČSSD a to nemůže popřít i kdyby vzteky puknul. Kdyby byla ODS proti obviňoval by ji ze zbabělosti a leštil kliky panu Bushovi. A veřejnost? To si děláte srandu? Kolik asi tak lidí v tomto státě má alespoň trochu ponětí o raketové technologii, balistice, radiolokaci, ale také strategii obrany a zahraničně-politických souvislostech? Budou to tak možná procenta nebo promile, jestli vůbec. Tak na základě čeho by se tohle stádečko asi rozhodovalo?

Rozjela by se hysterická kampaň a v takové většinou dostává pravda a realita pěkně na zadek. To ostatně ukázal už začátek kampaně antiradarové iniciativy, kdy se rozesílal výtvor pánů Kohlíčka a Bartoška, na kterém byly snad pravdivé jen předložky a spojky, jinak to byla lež. Jsou jisté oblasti, do kterých se veřejnost nenechává kecat v referendech a podobných komediích. Mimo jiné mezi ně patří daně a pak také obrana státu. Tohle mi fakt hlava nebere. Mám technické vzdělání, o věcech spojených a antibalistickou ochranou toho určitě vím víc než většina zde diskutujících, ale přesto mne nijak neuráží, že se mne na to nebude nikdo ptát.

Kačka 4.4.2008 23:27

Re: Nevšiml jste si, že tu máme parlamentní demokracii????

Prapůvodní nápad vznikl u Payna - ODS. 

jirka.s. 4.4.2008 17:48

Re: Výstižné, pane Zaorálku!!!!

Á, naše kačka zase cítí potřebu se s námi podělit s tím zeleným, co natlačkala po zápraží!!! :-D

novaz 4.4.2008 16:49

tupý socan

Za orálek pan Zaorálek stojí pevně na pozicích oranžovo-rudého Jurského parku. Legrační šmudla Zaoral.

Vasil 4.4.2008 16:07

soudruh Zaorálek

je reprezentant lůzy v parlamentu.

Zdravstvuj tovaryšč

Bin Ladin 4.4.2008 16:05

Zdravím

a děkuji za podporu.

Libor Musil 4.4.2008 16:03

Luboši Zorálku, čest tvé práci, soudruhu marxleninisto

jestli si pamatuješ, vystudoval jsi marx-leninismus na Filozof. fakultě tehdejší UJEP v Brně. Věrně sloužíš KGB, které tě očividně platí. Ty sám se poctivou prací živit neumíš, nikdy jsi to nedělal..

Čest tvé práci vstříc komunismu

Sýček 4.4.2008 15:55

Kníže Schwarzenberg

je zdaleka nejlepší ministr zahraničí, kterého jsme od začátku první světové války měli. Navazuje na takové velikány, jako byl Václav Antonín Kaunitz. Zvorálek tak vysoko nedohlédne, buďme k němu (zvoráklovi) shovívaví. Uval si broučku svou smradlavou kuličku, ať ti ji nikdo nesebere.

projektant 4.4.2008 18:01

Re: Kníže Schwarzenberg

Musela být zajímavá scéna, když byla Jeho knížecí milost vykázána z komunistické Kuby.

Sýček 4.4.2008 21:51

A?

Co myslíte,,,, že by fidel byl zastánce spravedlnosti a svobody?

ludva 4.4.2008 15:54

Sám voják v poli

Bohužel, jediný silný hlas proti radaru měl pouze pan Zaorálek. Když nepočítám komunisty, tak se k němu v podstatě nikdo nepřipojil. Přesto, dík za to.

honzak 4.4.2008 16:04

Re: Sám voják v poli

ludvíku, ty funguješ podle Heisenbergova principu neurčitosti. Můžeme bu´d určit, jak jsi blbej, ale nemůžeme určit kde se objevíš. Nebo naopak můžeme určit, kde se objevíš (všude) ale nemůžeme říct přesně, jak moc jsi blbej.

Sýček 4.4.2008 16:10

To je fakt dobrý

R^;-D;-D;-D Díky

ludva 4.4.2008 16:15

Re: Re: Sám voják v poli

Nevím pane, proč jste se na mě nalepil. Vzdělání jakési máte, ale chování Vás nikdo neučil ? A nezapomeňte, že svými proradarovskými názory jste v jasné menšině. Kdo měl pravdu, ukáže čas.

Slávek 4.4.2008 22:57

Re: Re: Re: Sám voják v poli

Doufám, že není. Vážený pane Vás a Vám podobné je vidět jak v krizových okamžicích bojujete v retarúracích pocybné pověsti a těsně po bitvě kráčíte v čele jakéhokoliv vítězného průvodu. Soudruzi z gestapa i z KGB z Vás mají nesmírnou radost. Žil jsem v Arábii a mám pravděpodobně poněkud jiné zkušenosti s tím jak vypadá fanatismus soudruhů muslimů. Dřív bylo zvykem se na obranu proti nepříteli chystat, pokud nechcete Vy tak to řekněte nahlas, že souhlasíte s vyvražďováním obyvatel z náboženských důvodů. Doufám, že Vám Vaše děti zakroutí krkem.

Ludva 5.4.2008 13:01

Re: Re: Re: Re: Sám voják v poli

No tak, tady bychom se asi shodli. Fanatismus nesnáším jako Vy a raději bych doporučoval nepřizpůsobivé přistěhovalce vypráskat z Evropy, dokud je čas. To ovšem s radarem nijak nesouvisí.

zrub 4.4.2008 17:37

Re: Sám voják v poli

S Vaším příspěvkem naprosto souhlasím. Vláda i parlament této země jsou jen trapní a tupí patolíuzalové. I když za dost peněz.

Rubín 4.4.2008 15:36

Je to tak, ale co mi malý čeští plebejci uděláme?

Ano je to tak. Slova pana Zaorálka vystihují nevěrohodnost,  nevědomost a zoufalství  zahraniční politiky této koaliční vlády.  Když se zupák snaží přiblížit knížeti a naopak, je z toho hybrid, který není ani vlastenec ani kolaborant.