2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 13.3.2008 12:41

Re: Ano pane Čermák,

Jo a Karel Schwarzenberg není hrabě, ale kníže. Komu čest, tomu čest, kníže je přece jenom víc. Já bych vás taky neurážel označením za obyčejného blba, když je jasné, že jste korunovanej!;-P

jj 13.3.2008 14:37

Re: Re: Ano pane Čermák,

;-D;-D;-D Se Zimou se dál nezahazujte, to je místní grafomanské vydání Pepka Vyskoče.;-)

PetrH 13.3.2008 15:58

Re: Re: Re: Ano pane Čermák,

Já vím. Když já jsem takovej misionář.;-)

lukavak 13.3.2008 15:50

Re: Ano pane Čermák,

pane Zimo, jsem amatér, přibližte mě ,prosím, jak by se zachoval velký JYRKA , kdyby byl na místě Topolánka. Vždyť on s těmi lidovci už taky byl ve vládě a s ODS měli  kdysi opoziční smlouvu -nebo jsem to popletl? Vzal by JYRKa   Čunka do vlády hned-s podmínkami-nebo nikdy? Při jeho státnické genialitě  a vaší vzdělanosti to jistě nebude pro vás žádné zdržení  v napěchovaném pracovním tempu. A s těmi dimenzemi u Klause je to velmi zajímavé-načrtněte neco konkrétního....  A taky něco o té pakáži- na rozdíl od těch křišťálovejch  -abych pochopil ten kontrast  politických subjektů k nán manipulovyným  prostým občanům.Rád se nechám poučit ,za což předem děkuji.

lucina(pes) 13.3.2008 10:45

máslo na hlavě

dejme tam, kam patří - t.j. lidovcům, na nichž vláda stojí a pa(j)dá. Topolánek slíbi,l že Čunkovi umožní návrat do vlády, když se ukáže, že jeho problém byl vykonstruovaný. Lidovci tvrdí, že je to prokázáno a Čunek zpět do vlády patří. Zeleným se to nelíbí. Co s tím má Topolánek udělat? Fakt mu to nezávidím. A Kmotr Pupek si mne packy, jak se mu  zase povedlo.uškodit.

Právník 13.3.2008 10:35

Žalobce Salichov poskytl už v lednu

obsáhlou zprávu o důvodech zastavení stíhání Hospodářským novinám, MF DNES a Právu. Vynechal jen jména svědků, aby neporušil zákon o ochraně osobních údajů. HN z toho otiskly jen okleštěný blábol, ostatní vůbec nic. Média nemají opravdový zájem o vysvětlení, jde jim jenom  o ohřívání nastavované kaše, aby kauza Čunek dál mohla být přetřásána. Dajděte si na portálu www.justice.cz  státní zastupitelství, klikněte na Brno a tam tu zprávu v plném znění najdete. 

Jurist 13.3.2008 10:45

Re: Žalobce Salichov poskytl už v lednu

Mám z toho všeho stejný dojem.

Médiím nejde o pravdu. Médiím ( a Čermákovi :-)  jde pouze o likvidaci J.Čunka. K.Schw. není právník a s internetem zřejmě také není příliš veliký kamarád. Ta Salichova zpráva je jednoznačná, J.Čunek nic z toho co si navymýšlela Urbanová a Šošovička neudělal. 

Nedávno jsem měl příležitost hovořit s Mlynářem a Kalvodou. Jejich v soukromí vyjádřené názory jsou jednoznačné. Mlynář jako ex-novinář mediální manipulaci kolem této causy samozřejmě cití jak se říká "na sto honů" :-))

Kalvoda jako právník nevinu J.Č. po přečtení Salichovi správy mi také jednoznačně potvdil. Oni nejsou novináři a ani Čunkovi političtí protivníci a tak nemusejí lhát ...  :-(

Jiří 13.3.2008 16:10

Re: Žalobce Salichov poskytl už v lednu

Přečetl souhlasí. Zbývá jen pro úplnost zjistit natéto trasakci vydělal HB Real

42000000 +361800 = 1963 x  m2 bytové plochy + hodnota neprodaných bytů

pokud je věc takhle jasná jak je uváděno proč to sakra pan Čunek od počátku netvrdí vždyť do médií opakovaně mluvil.

Malý Aston 13.3.2008 10:23

Boj o koryta v KDU pokračuje!

Tak se Šojdrovka vykašlala na včerejší jednání předsedů tříkoalice a ten svůj návrh na zrušení některých poplatků podala.Takže co tady píšeme,že Čunek již není předseda KDU je pravda.Boj před jejich sjezdem pokračuje a každý si tam dělá svou politiku.Pokud by se předsedové stran dohodli,že se nic měnit nebude,je to v pořádku KDU není ČSSD kde poroučí a mluví jen Paroubek. Ale ta neutuchající touha té báby v přechodu,která se cítí být nedoceněná a jedině ona dle jejího rozumu měla být  nějakým ministrem jen dokazuje,že KDU od doby Plojhara je pořád stejná.:-D

petr 13.3.2008 9:13

Chodí Čunek okolo...

Čunek.: Je dalece viditelnou politickou veličinou, podle které se dá měřit politická kultura v ČR.  Výsledkem je katastrofální nedostatek důstojnosti a odpovědnosti politiků za tuto zem.  Kdyby pan Čunek musel žrát vlastní výkali, aby se udržel ve vrcholné politice, asi by si chodil přidat!!! Hrůza. Obávám se jen, že by tam nechodil sám!

Miloš Zfrantišku 13.3.2008 9:13

A teď si představte,

 co by ze Schwarzenberga udělala Klausovsko/Šloufovská klika, kdyby nedej Bože kandidoval na prezidenta.

F..A.Kekule 13.3.2008 9:00

Kauza Čunek je zvětšující zrcadlo naší politiky.

Všichni vědí, že Čunek je nemá žádné morální právo podílet se na řízení státu, zrovna tak jako všichni ostatní politici, ale nikdo to nepřizná. Každý z nich něco ví na ty ostatní a tak se navzájem drží v šachu. Když už něco vyjde najevo, chvilku se o tom povykuje, ale nakonec vše vyšumí a je zase ticho po pěšině. Na pana Schwarzenberga ale asi nikdo nic neví a navíc nestaví svou kariéru na politice a to je jeho hlavní zbraň. Proto si může dovolit chovat se morálně. Kdybych nosil klobouk, tak před ním smeknu.

Milda 13.3.2008 15:10

Re: Kauza Čunek je zvětšující zrcadlo naší politiky.

Morálka v naší politice? Vtip dne.

lukavak 13.3.2008 17:20

Re: Kauza Čunek je zvětšující zrcadlo naší politiky.

Jen si dovolím malé upřesnění: on -jediný!!! -se chová morálně a současně  normálně !Není tam proto, aby pobíral nezasloužené prachy v těch  námi všemi placenými divadelních scénách, které si říkají  parlament  a senát. A my -blázni i po 18 letech-  se nesejdeme na správném místě, abychom udělali nějakou defenestraci. Jsme zaneprázdněni nakupováním v hypermarketech a večer sledujeme seriály.... 

Šnek 13.3.2008 8:47

Lidské i politické kvality někdejšího Havlova kancléře...

Právě tím kancléřstvím mně byl podezřelý. Jednak proto, že se měl chuť spojit s takovou osobou a pak hlavně proto, že zjevně vyčíhl, jak by to jinak dopadlo s jeho českým majetkem.

Je marné říkat co by bylo kdyby, jsem ale přesvědčen, že pan Schwarzenberg by svůj majetek dodnes neměl.

Přeju mu ho a obdivuji jeho jasnozřivost.

brblal 13.3.2008 8:40

Jak se zachová?

Jsem zvědavý,zda Schwarzenberg či Švarcnberk opravdu projeví pevnou zásadovost v otázce Čunka.

Jara 13.3.2008 8:22

Když média někomu nadržují...

Když je někdo pro médie nedotknutelný,tak i ze spánku v pracovní době udělají noblesu.A představte si,že by něco o magorech řekl někdo jiný.Objektivně je ale ministr dobrý.

Malý Aston 13.3.2008 8:18

Možná je to jinak!

Pan ministr zahraničí je svérázný člověk a ministrování mu sluší o tom není žádných pochybností.Na rozdíl od jiných,kteří po opuštění politiky zemřou hladem neboť nic jiného neumí nedrží se křesla jako klíště.Také nemusí poslouchat vůdce strany neboť není jeho kůň ani ovečka.Prostě je svobodný a ještě vzdělaný člověk.Být ministrem není a nebyl jeho celoživotní sen jako mnoha jiných.Problém Čunek zůstává.Není to problém ani ODS ani Zelených,je to problém KDU. A já mám dojem,že na tom sjezdu který nemá být volební ale zřejmě bude,nebude pan Čunek zvolen a bude někdo jiný a tím se celý problém vyřeší a je potřeba jen nějakou dobu vydržať a nemoc pana ministra zahraníčí přišla jako na zavolanou.Boj Čunek,Šojdrová,Kasal,Kalousek a dalších vlků pokračuje a bude zřejmě ukončen na jejich potlachu.Někdo musí v KDU velet a pan Čunek to již dávno není.:-D

NP 13.3.2008 8:35

Re: Možná je to jinak!

Lidovci nejsou jen ta vaše jména. Je to členská základna nadána vlastním rozumem. P. Čunek i celá partaj se chovají uměřeně. Nediktují si, kdo má ve vládě sedět. Počítat do tří určitě dovedou.  

Malý Aston 13.3.2008 9:12

Re: Re: Možná je to jinak!

Jen aby jste měl pravdu.:-D

jnrč 13.3.2008 9:39

Re: Možná je to jinak!

Doufám, že to nebude pan Kalousek, který bude velet této straně. Už nám toho "dokázal" dost a ještě není všem dnům konec. Já už bych všechny tyto politiky, kteří se tam drží od devadesátých let, poslala do důchodu, ale toho průměrného, 9600, jak nám pateticky sděluje pan Nečas. Ale ještě níž, protože tento nemají všichni, tak jak průměrný plat.

jj 13.3.2008 10:20

Re: Možná je to jinak!

 Jó pánbíčkáři nikdy neměli problém s dvojí morálkou a

proto mají v čele Čunka (a na výběr mají ještě Kalouska ;-D) a ne někoho, kdo si může dovolit být zásadový jako pan ministr Schwarzenberg.

KUK 13.3.2008 7:50

ten starý prdola Švancík je zeleny jen když si na lovu oblékne zelenou kamizolku

ješte jsen nevidel v zahranicni politice ani jeden jeho úspěch. virtualní oslavy jsou na p...u

nikdy nic než hromadění majetku v životě nic kloudného nedělal , a sere se do druhých, proč se taky neserinka do kšeftů Bursíka, je to starý agentík určitých vlivových skupin v SZ

Babča 13.3.2008 8:01

Re: ten starý prdola Švancík je zeleny jen když si na lovu oblékne zelenou kamizolku

Váš blábol dokazuje, že jsou výjimky, které noblesu a poctivost nejsou schopné pochopit. Čunek mlží a drápe se nahoru a nevysvětlil nic. Každý, kdo žije z platu zaměstnance, dokáže posoudit, jestli je možné ušetřit (s navíc s několika dětmi) miliony a nebýt si jistý jak.

Kéž bychom měli víc Schwarzenbergů a míň čunků!

Šnek 13.3.2008 8:55

Re: Re: ten starý prdola Švancík je zeleny jen když si na lovu oblékne zelenou kamizolku

To chce nadhled, babčo. KUK jen tak provokuje.

Babča 2 13.3.2008 9:01

Re: Re: ten starý prdola Švancík je zeleny jen když si na lovu oblékne zelenou kamizolku

Stoprocentní souhlas s názorem Babči. Panu Schvarzenbergovi přeji brzké uzdravení a setrvání na svém postoji vůči Čunkovi,protože jedině ten považuji za správný.

ladik53 13.3.2008 8:06

Re: ten starý prdola Švancík je zeleny jen když si na lovu oblékne zelenou kamizolku

Přesně tak! Žádný diplomatický úspěch nemá-třeba Radu bezpečnosti jsme projeli. A to divadlo s Čunkem? Mám takový dojem, že je to jenom divadlo pro lidi, stejně je vše domluveno předem.

Malý Aston 13.3.2008 8:21

Re: Re: ten starý prdola Švancík je zeleny jen když si na lovu oblékne zelenou kamizolku

Tu radu v OSN jsme projeli a já jsem z toho měsíc nespal.Ani do práce jsem na protest nechodil.To byla taková rána,že i naše ekonomika šla prudce dolů zejména u nás doma po mé stávce.:-D

ladik53 13.3.2008 10:51

Re: Re: Re: ten starý prdola Švancík je zeleny jen když si na lovu oblékne zelenou kamizolku

Tak proč jsme se o to ucházeli?  A že to je diplomatický neúspěch je jisté a odpovědnost nese právě ministr zahraničí.

Šnek 13.3.2008 8:58

Re: Re: ten starý prdola Švancík je zeleny jen když si na lovu oblékne zelenou kamizolku

Proboha a k čemu by nám to členství v Radě bezpečnosti bylo? Koupili by snad od nás někde ve světě víc piva, nebo snad syrečků?