3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Miloš z Vysočiny

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 1.10.2008 8:50

Re: Zemanův příběh

To je dost dobrý postřeh. "Bratrstvo pravdy a lásky" a jejich souputníci v různých stranách (Buzková) jen využili Špidlu k tomu, aby posílili svoje postavení, o něž přišli opoziční smlouvou. Špidla potopil Zemana a zaplatil za to prezidentování Klause - což příznivci "pravdy a lásky" dosud nevydýchali - viz článek "bývalého disidenta" (to je teda identifikace!).

Standa 1.10.2008 7:02

Je otřesné,

že se vrací Zeman do politiky. Jak velkou škodu zase nadělá? 9miliard - Diag Human, advokát s přehnaným požadavkem desítek miliard, přeběhlíci v parlamentu. To jsou asi malé škody.

i.h. 1.10.2008 8:12

Re: Je otřesné,

Nebudu rád, když se Zeman vrátí do politiky, myslím, že dinosauři typu Zemana a Klause by si již měli odpočinout. Ale nechápu, proč mu připisujete kauzu Diag Human, kterou mají na triku dva ministři za ODS - Bojar a Stráský.

Kačka 1.10.2008 3:11

Trapný konec tzv. disidenta

Koukám, že pan Urban úrovní své argumentace překonal i Kojzara z dob předlistopadových! Jak dlouho nám manipulátoři budou otravovat život? (Asi pořád:-/:-/:-/) Ach jo.

M.S. 1.10.2008 4:48

Re: Trapný konec tzv. disidenta,

pana Urbana. Kdy už konečně nás začnou novináři informovat a přestanou nás obtěžovat svými osobními subjektivními názory. S každým odstavcem článku by se dalo polemizovat. Jednu věc nemůže nikdo Zemanovi ani ostatním dvěma politikům upřít,že to byli osobnosti a to bez ohledu na jejich celkový přínos pro ČR. Kde jsou dnes představitelé hnutí "Děkujeme, odejděte".

Zeměžluč 1.10.2008 7:12

Re: Re: Trapný konec tzv. disidenta,

...především byly osobnosti. Pokud můžete s každým odstavcem článku polemizovat tak to udělejte, mám pouze pocit, že argumenty chybí právě vám a schováváte se za "osobnosti". Už se těším na to jak Češi, ten národ v srdci Evropy, který je vždycky proti všem, si za presidenta zvolí po samozvaném makroekonomovi, becherovkou prosáklého paralytika. Který ke všemu ještě přitáhne na hrad komunistického poradce Šloufa a estébáckého práskače Kavana. To bude partička.

Mejla 1.10.2008 5:20

Trapný je konec nás všech a ne p. Urbana. Blábolící komíhající se hulvát Zeman

přitáhl do politiky do té doby nevídanou sprostotu a agresivitu. Začalo to již Zemanem zorganizovanou likvidací prof. Horáka na sjezdu ČSSD, který chtěl stranu přiblížit soc. dem. modelu Švédska či Rakouska. Bohužel Zeman udělal z ČSSD prokomunistickou stranu plnou bolševiků a agresivity, stranu Paroubků, Grossů, Šloufů, Kočků atd.

Jan 1.10.2008 7:54

Re: Trapný je konec nás všech a ne p. Urbana. Blábolící komíhající se hulvát Zeman

Zapoměl jste milý pane dodat, že hulvátství Vámi jmenovaných se vůbec nedá porovnávat s hulvátstvím bílého koně Dalíkova gangu Topolánka. Proti této naprosto neschopné kreatuře, kvůli které strana kterou jsem volil prohraje volby jsou postavy Zemana  a Klause opravdu úplní břídilové, ale s několika násobnou inteligencí a formátem. 

kALOK 1.10.2008 19:07

Re: Trapný konec tzv. disidenta

Proč je Urban jako Kojzar? Copak Kojzar znal humanitární bombardování jako Urban /Jugosláve/, copak Kojzar uznával porušování mezinárodního práva jako Urban /Kosovo/

fo-ol 1.10.2008 1:22

odkaz na aktualne

ten odkaz na blogy aktualne nefunguje - nejspis v souvislosti s faceliftem onoho webu...