19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
muf 3.9.2009 9:11

Re: Strany jsou jen berle.

to máš sice pravdu, nicméně, do parlamentu se volí strany a nikoliv Melčák nebo Pohanka..

a právě díky straně se Melčák do sněmovny dostal..navíc, jak se doneslo na světlo boží, dnes Melčák zvedl ruku proti zákonu, který sám před lety pomáhal schválit.. z toho vyplývá jediné - že mu totiž nejde o poslanecký mandát jako takový nýbrž pouze o výhody z toho plynoucí...

Vlastimil 3.9.2009 9:08

Re: Mnoho slov o ničem

Už se to ale čistí a na kandidátce ČSSD je dnes místo pana Melčáka paní Zubová, která je je přímo vzorem politické zásadovosti. Tak nějak jste to myslel?

Jara London 3.9.2009 9:13

Re: Mnoho slov o ničem

R^

Ludva 3.9.2009 12:58

Re: Mnoho slov o ničem

S paní Zubovou na kandidátce vůbec nesouhlasím a už jsem to tady několikrát napsal. Zrovna tak jsem nesouhlasil se vznikem Unie svobody přímo v parlamentu, ačkoliv je nikdo nevolil. Bohužel přeběhlictví nevadí sdělovacím prostředkům, které jediné by s tím mohly něco udělat.

mackie 3.9.2009 9:10

Re: Mnoho slov o ničem

Když stranu ovládne totalitní mafián, to ho mají všichni poslouchat jako stádo???

JaS 3.9.2009 9:17

Re: Mnoho slov o ničem

Když stranu ovládne totální mafián, tak je to především velký průser. Jsem opravdu zvědav, kdy se skutečné zdravé jádro strany dokáže zmobilizovat, nabrat svého majitele na vidle a vyhodit ho z okna!

Pája 45 3.9.2009 9:59

Re: "MACKIE"

Souhlasím s vámi, "mackie", ale jen za předpokladu, že jste to myslel napříč politickým spektrem. Přeji hezký den.

Petr 3.9.2009 9:14

Re: Mnoho slov o ničem

Myslím že je to mnohem složitější a je třeba se zamyslet nad tím kam až je poslanec vázán stranou,kam svým svědomím a kam voliči.

PS:strana během 4 let volebního období může udělat neuvěřitelné kotrmelce.

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:18

melčák tajil i svůj telefon,

čím byl tedy prospěšný svým voličům?8-o

jirka.s. 3.9.2009 9:19

Re: Mnoho slov o ničem

"Pokud nesouhlasil (Melčák) s konáním strany, za kterou byl zvolen, mohl čestně složit mandát. "

Asi takhle, ludánku, Melčák nejspíš s konáním strany  souhlasil, ale bylo mu evidentně proti srsti rozkrádání fondů PHARE soudruhem donen Číčem!!! ;-(

BTW: Máš dneska odpolední, ludánku??? Zatím ať jsem se podíval na jakýkoliv článek, pod každým je nějaký ten tvůj výblitek !!! :-/

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:23

I ten kdo se pstaví proti gaunerovi, je mnohdy sám také gaunerem...

Přečtěte si Kmotra, příteli.  Nezastávejte se člena KSČ z let 1963-70 a kandidáta za Paroubka z voleb 2006. Nezaslouží si to.:-/

Ludva 3.9.2009 9:31

Re: Mnoho slov o ničem

Vyliž si (Y).

Pája 45 3.9.2009 10:08

Re: "JIRKA.S:"

Můžete mi v textu, uvedeném pod nickem "Ludva IP" (03. 09. 2009 09:01), uvést p Jiří barevně znázornit "výblitky p. Ludvy"? Cituji uvedený článek:"Pan Melčák se nechal zvolit za jednu stranu a pak přeběhl k protistraně. Pokud nesouhlasil s konáním strany, za kterou byl zvolen, mohl čestně složit mandát. Pohanka to nakonec udělal. Melčák se rozhodl setrvat v parlamentu za každou cenu, bez ohledu na své voliče. Je to zmetek, který škodí dále tím, že se snaží znemožnit nápravu pokřivené politiky, kterou sám způsobil. Jak mohou být volby demokratické, když si poslanci po volbách začnou přecházet do jiných stran ?"

jirka.s. 3.9.2009 11:03

Re: Velmi rád:

"Je to zmetek, který škodí dále tím, že se snaží znemožnit nápravu pokřivené politiky, kterou sám způsobil. "

Mimo jité ti doporučuji, pájo, si přečíst úvodní článek pana Urbana a který jsi evidentně vůbec nečetl:

"Především však nikdo nepřizná, že Miloš Melčák už mnohem dříve – a stejně osamocen - otevřeně kritizoval politiku a postupy Jiřího Paroubka. Vypovídá to hodně o dnešní ČSSD. Hlavním bodem střetu se postupně stal jeho nesmlouvavý požadavek, aby předseda ČSSD vysvětlil svoje jednání v kauze rozkradených fondů PHARE na ministerstvu pro místní rozvoj. Poslanec Melčák dospěl k závěru, že Jiří Paroubek zakrývá svoje vlastní pochybení tím, že obvinil jiné lidi z podvodu. Kauza „Forman a spol.“ ještě čeká na soudní rozuzlení. Poslanec Melčák je jediným z dvou set poslanců Poslanecké sněmovny, kdo se namáhal přijít do soudní síně a případ sledovat. "

Hlavním bodem střetu se postupně stal jeho nesmlouvavý požadavek, aby předseda ČSSD vysvětlil svoje jednání v kauze rozkradených fondů PHARE na ministerstvu pro místní rozvoj. Poslanec Melčák dospěl k závěru, že Jiří Paroubek zakrývá svoje vlastní pochybení tím, že obvinil jiné lidi z podvodu. Kauza „Forman a spol.“ ještě čeká na soudní rozuzlení. Poslanec Melčák je jediným z dvou set poslanců Poslanecké sněmovny, kdo se namáhal přijít do soudní síně a případ sledovat. "

god 10.9.2009 18:18

Re: Mnoho slov o ničem

Plně souhlasím a divím se, že si to lidé neuvědomují! Jak mohou ústavní soudci brátv ochranu grázla a podvodníka?! Tím se s ním dostávají na stejnou loď a na této této lodi s nimi odmítám plout a přejí ji, aby se brzo potopila!!!

Raul 3.9.2009 8:59

Levice zuří - hin sa hukáže !

jestli i ODS je nalevo od středu vytýčeném právě p. Melčákem.

Nicolass 3.9.2009 8:58

Melczak?

Melczak, c'est le collaborateur de l'ODS?

pahejl 3.9.2009 8:49

zkorumpovany gauner

zkorumpovany gauner je oslavovan jako hrdina, protoze pry si dovolil jit proti vlastni strane. co vlastik tlusty? taky je to hrdina nebo na toho mate, modri vypatlanci, jiny metr? ;-D

Jara London 3.9.2009 9:08

Re: zkorumpovany gauner

Ale, Pahejle, vy znáte pana Melčáka? Já ano. A Vy jste hlupák, hodný svého nicku.

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:20

To Vám nezávidím...

to si asi pokecáte, co?;-D

Jara London 3.9.2009 9:27

Re: To Vám nezávidím...

I Váš nick je viditelně zvolen velmi vhodně a plně odpovídá Vašemu stylu myšlení a schopnoastem argumentace. Nevím ovšem, zda to jste schopen posoudit - anglický nick neznamená, že anglicky skutečně umíte.

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:33

Aspoň mám o sobě reálnější mínění, než Vy...

Rozhodně řeknu víc vět anglicky, než Váš kamarád řekl za 3 roky novinářům česky.;-D

Jara London 3.9.2009 9:34

Re: Aspoň mám o sobě reálnější mínění, než Vy...

To tvrdíte Vy. Vše ostatní je pouze otázkou víry okolí v pravdivost Vašich slov.

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:38

Já věřím tomu, co vidím a slyším..

A argument jsem neslyšel žádný. No on Váš kamarád jako bývalý člen KSČ není na otázky zvyklý, co?;-D

Pája 45 3.9.2009 10:13

Re: "jerry, stupidní myš"

Sebechvála smrdí milý "jerry, stupidní myško".  Jen znalost nějakého jiného jazyka než mateřského neznamená to co zde o sobě tvrdíte, zvláště když se tím jen  vychloubáte. Přeji hezký den.

pahejl 3.9.2009 9:40

Re: zkorumpovany gauner

melcaka neznam, protoze s grazly se nepaktuji. co nam pekneho muzete rict o panu melcakovi vy? snad jaky je to charakterni a zasadovy clovek? ;-D

gerontusinza 3.9.2009 10:05

Vy tak kecáte.........Re: zkorumpovany gauner

;-D;-D

noether 3.9.2009 8:43

Trapná obhajoba neobhajitelného

Že vy si pravičáci jedni vykutálení nevzpomenete, jak výrazný levičák z ČSSD přes noc obrátil a zvednul ruku vždy, když mohla padnout vláda. ;-D Ani autor nevěří, že tenkrát Miloš Melčák jednal s čistými úmysly a nevěří tomu ani dnes. Jde tu pouze o snahu alešpoň částečně legitimizovat podvod nazvaný vláda Marka Dalíka! ;-D;-D;-D

Jara London 3.9.2009 9:06

Re: Trapná obhajoba neobhajitelného

Věř, a víra tvá tě uzdraví. Autor nezná pana Melčáka ani jeho pohnutky, přesto "věří" a bez mrknutí oka se povyšuje na jeho soudce. Stejně jako Vy. Nevím, jestli máze potuchy co znamená "noether" nebo "noetherovský", ale použití tohoto nicku rozhodně neodpovídá stylu Vašeho jednoduchého myšlení a argumentace. I když .... podstata, tj. omezenost, konečnost počtu myšlenek (ideí), by tomu možná ve Vašem případě přece jen odpovídala.

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:26

On neumí sám mluvit?

Své pohnutky nikdy nevysvětlil.Nebo mám věřit, že se jako bývalý komouš bál spolupráce s komunisty?8-o