18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jara London 3.9.2009 9:30

Re: On neumí sám mluvit?

V ČR údajně panuje čiročirá demokracie, takže každý si může věřit, čemu chce. Ale právo soudit přísluší pouze soudcům.

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:34

Ach tak ? Phil Marlowe by řekl:

,, A můžu si oloupat banán?";-D

Jara London 3.9.2009 9:41

Re: Ach tak ? Phil Marlowe by řekl:

Jak vidno, vlastních argumentů se od Vás nedočkám. Když už je Vám jasné, co by řekl Phil Marlowe, napište alespoň k čemu. Zbytečná diskuse. Kde myšlénky se nedostává, zbytečno plýtvati inkoustem (resp. energií na údery do klávesnice). So long.

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:45

Tak polopatě-

Phil to řekl jedné gorile, která mu přišla říct, že od případu má dát ruce pryč. Vy jste napsal, že o všem mohou rozhodovat jen naši geniální a čestní soudci. V tom tedy vidím tu podobnost.:-)

No s Váma diskuse moc není, Vy totiž čekáte jen tohle -R^, já čekám argumenty , např. umí Melčák vůbec mluvit? :-)

Raul 3.9.2009 8:21

Pan Melčák se vzepřel servilitě,

Kterou jsou prolezlé všechny strany NF ( ODS, ČSSD, KSČM, KDÚ-ČSL ).

Jara London 3.9.2009 9:09

Re: Pan Melčák se vzepřel servilitě,

R^

5P 3.9.2009 8:14

Urbane

Nemám Vás rád, ale v Melčákovi máte pravdu.

Hasan 3.9.2009 8:08

Melčáka nakopat do prdele i celou jeho ODS.

Hanka 3.9.2009 8:10

Re: Melčáka nakopat do prdele i celou jeho ODS.

Opravdu- jako vždy výživný příspěvek - blba!:-D:-D:-D:-D

Vlastimil 3.9.2009 8:00

Ano, nenasazujme Melčákovi psí hlavu

To je křiku, že Melčák "zradil" ČSSD a teď že chce torpédovat předčasné volby, aby si ještě užil zbylých 7 měsíců v poslanecké sněmovně. Ale když se to tak vezme kolem dokola, tak Melčák dnešní chaotickou situaci nezavinil, ale byl spíše stabilizujícím faktorem. To, že byl ochoten vystoupit takřka sám proti celému "stádu" ČSSD svědčí spíše o jeho odvaze než o zbabělosti. To, že se pak nevzdal svého poslaneckého mandátu je také zcela v souladu s oficiálními "pravidly hry". Navíc pak Melčák dodržoval pravidla hry a ve všech hlasováních v poslanecké sněmovně se na něho vládní koalice mohla spolehnout - narozdíl od mnoha jiných neřízených střel typu Zubová, Jakoubková, Tlustý, Schwipel atd. Takže Melčák byl v poslanecké sněmovně stabilizujícím prvkem a nepodílel se ani na pádu Topolánkovy vlády. A zcela legitimní je i to, že se nyní obrátil na ústavní soud se svými pochybnosti o legitimitě způsobu kterým má dojít k předčasným volbám. Ač pan Melčák nikdy zrovna nepatřil k mým oblíbencům, tak mu dnes musím spíše dát za pravdu. Dnešní chaos zavinili jiní a ne Melčák. 

Hanka 3.9.2009 8:05

Re: Ano, nenasazujme Melčákovi psí hlavu

R^R^R^R^R^R^R^R^R^ Máte muj souhlas, i když Vás zdejší nemyslící primitivové budou kamenovat!

5P 3.9.2009 8:15

Re: Ano, nenasazujme Melčákovi psí hlavu

R^R^R^R^R^R^R^R^R^

Martin 3.9.2009 8:19

Re: Ano, nenasazujme Melčákovi psí hlavu

Souhlasím.  Bohužel většina reakcí je typickou zkratkou - vybijme si vztek na tom, kdo na chybu upozornil, nikoli na tom, kdo ji zavinil.

advista 3.9.2009 8:21

Re: Ano, nenasazujme Melčákovi psí hlavu

Vlastimile - R^R^R^ - mám na věc úplně stejný názor...

Jara London 3.9.2009 9:10

Re: Ano, nenasazujme Melčákovi psí hlavu

R^

marko 3.9.2009 9:24

Re: Ano, nenasazujme Melčákovi psí hlavu

Výborně řečeno !

REX 3.9.2009 7:57

Soulasím.

Ovšem stížnost měla být podána okamžitě, po vyhlášení předčasných voleb.

Vlastimil 3.9.2009 8:07

Re: Soulasím.

A proč se senátoři za ODS neobrátili se stížností k Ústavnímu soudu okamžitě po ratifikaci Lisabonské smlouvy poslaneckou sněmovnou a senátem? Proč s tím čekali více jak tři měsíce a podali stížnost až teď koncem srpna? A proč se na tomto svém postupu předem dohodli s prezidentem Václavem Klausem? Jednoduše proto, že jim jde jen o obstrukce! Toto vám nevadí?  

REX 3.9.2009 8:22

Re: Soulasím.

V případě stížnosti senátorů ODS ohledně LS se jedná o jasnou a účelovou obstrukci s požehnáním Klause. To mi pochopitelně  vadí a to že značně.

miki 3.9.2009 7:53

Předtím mu to nevadilo

Zajímavé je, že když se poprvé stejným způsobem zkracoval poslanecký mandát, Melčák hlasoval pro a vůbec mu to nevadilo. Možná pro to, že měl v té době místo na nové kandidátce ČSSD jisté. Teď se s ním už sotva někdo bude vůbec bavit ...

jana 3.9.2009 9:06

Re: Předtím mu to nevadilo

Obecně myslím by na kandidátkách již nemělo figurovat tolik lidí nad 70 let. Domnívám se, že povolání poslance, pokud má být vykonáváno řádně je náročné a tito starší lidé na to již nemají ( při vší úctě k nim, patřím mezi ně). Vůbec bych se snažila více přitáhnout mladé lidi, svět musí jít kupředu a je to jejich budoucnost. A nebála bych se toho, že zájmy starších nebude mít kdo hájit, snad jsme ty mladé vychovávali.

.. 3.9.2009 9:13

Re: Předtím mu to nevadilo

jste naivní

Sem Tam 3.9.2009 7:37

Jediné co chybí Urbanovi ke štěstí je, že Melčák bohužel není etnicky nestandardní.

To by ho teprve hájil do roztrhání těl jeho odpůrců.

Štváč 3.9.2009 8:09

Re: Jediné co chybí Urbanovi ke štěstí je, že Melčák bohužel není etnicky nestandardní.

ano, hlupáku.

Tat 3.9.2009 6:31

Většina

Sám jste napsal, že v nynějším systému rozhoduje většina i při hlasování politické strany.

Takže pokud p. Melčák vnitřeně nesouhlasil s Paroubkem a nepovedlo se mu přesvědčit ostatní - čestné by bylo odsoupit z polanecké směsmovny a ne zradit volební program za který byl zvolen. To by si mohl dovolit jen pokud by byl volen jako soukromá osoba a to nebyl - nabízí se otázka - za co otočil o 180 stupňů při svém hlasování ve sněmovně. 

janik 3.9.2009 6:54

Re: Většina

Ona je otázka, zda-li ten program nezradila většina a Melčáka, který trval na jeho plnění vyobcovala. Programem strany by nemělo být rozdrtit protivníka, ale spravovat tuto zemi. Pokud to někdo pojal jako sporotvní utkání, jehož cílem je jenom zvítězit (a to prosím podle pravidel, na které dohlíží sudí), pak nemá, co v polirice pohledávat. On totiž plat poslance je směšná položka v jeho skutečných příjmech. Kdo z vás pánové na to má?

Jiřík 3.9.2009 7:29

Re: Většina

Jste úžasně bystrý,všichni sociálnědemokratičtí poslanci zradili svůj program,jen Melčák jej ve shodě s poslanci ODS prosazoval....:-D.Je to hrdina trvající na svých zásadách(peníze,peníze a zase peníze)

j 3.9.2009 7:47

Re: Většina

takže Melčák jen peníze za to socani vyhážou miliony aby se dostali k veslu a to vše proto aby nezištně zachránili tento stát. :-DNad vám buď člověk musí brečet nebo se smát

Hanka 3.9.2009 8:08

Re: Většina

Vy jste Vy magore ty peníze , které dostal viděl? Jen papouškujete lži- prolhaného Paroubka!RvRvRv

lucinapes 3.9.2009 9:08

Re: Většina

při vaší bystrosti vám jistě neuniklo, že Melčák je jedním z posledních stoupenců M.Zemana v ČSSD, kterou Zeman vydupal téměř z ničeho, dal jí tvar a náplň (i když ne podle mého gusta - spálenou zemí zblbl voliče v době konjunktury) a Paroubek mu ji sebral atd. - Melčák rozhodně nebyl nijak povinen s Paroubkem souhlasit a jistě Paroubek ho do sněmovny nezvolil.