23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ok 13.3.2006 9:06

Re: Re: Re: Všem co chtějí volit Zelené

No ne, bud se pohybujeme v ramci mozneho - coz Bursik zjevne dela, nebo blabolime na obou stranach.
buxus 13.3.2006 9:06

Re: Re: Všem co chtějí volit Zelené

 Ve volebním programu toto donedávna měl. Nyní, kdy by před volbami musel říci, čím chce tento výpadek nahradit, tak mlží. Na toto téma se naposledy vyjádřil, že se toto zatím odkládá - do kdy, na jak dlouho, přijde s tím hned po volbách, nebo nikdy?  Těžko říci.
ok 13.3.2006 9:05

Re: škoda že někteří voliči nechtějí chápat ODS

Ano, take to nechapu, nebo treba ta dan 0% na potraviny, to se hned pozna moudry statnik Tlusty. A navic je Tlusty takovy na prvni pohled poctivy, duveryhodny clovek, zvlast kdyz ho porovnate s tim Bursikem. 
Mirek Šejna 13.3.2006 9:04

Pane Barto (1),

Kdyby tohle napsal Paroubek o naší pravici, snesla by se na něj hromada kritiky, že je buran, hulvát , puchejř atd... Vy coby pravičák a nejspíš i horlivý stoupenec ODS takto psát můžete, že? A dokonce se to tady považuje za politickou analýzu. je vidět, že ideologická zabedněnost zatemňuje mozek, že? Navís Bursík není levičák. Vždy tíhnul spíš k pravici. Díky tomu jsou čeští melouni snad jediní na světě, kteří jsou uvnitř nikoli červění, ale spíš do modra až hněda.
Lukáš Šmahel 13.3.2006 9:02

Re: Re: Všem co chtějí volit Zelené

Ne. Dokonce ani Kuchtová, a to už je co říct. :-)
člověk 13.3.2006 9:02

volím zelené

tolik nenávisti a hlavně lží a poloravd v jednom článku..., to muselo dát spoustu práce ;-) (ale co by na Npsu neduělali pro vítězství ODS)
Lukáš Šmahel 13.3.2006 9:02

Re: Naprostý souhlas, jde o snahu vybudovat zelený tunel

Bez úvahy a bez informací křičet umí také každý. Benzín SZ zdražovat nechce, to nikdo netvrdí. Ani u vás ve středních Čechách. :-)
ok 13.3.2006 9:00

Re: Všem co chtějí volit Zelené

Bursik chce zastavit ceske atomove elektrarny? Opravdu?
ok 13.3.2006 8:59

elektrinu jsme si uz zdrazili o 40% , a bez zelenych

Elektrinu jsme si uz zdrazili jednorazove o 40% , a bez zelenych.
šimon klein 13.3.2006 8:59

Re: Výborně pane autore, to je opravdu velmi dobrý politický komentář!

a tohle to ten komentář jenom vhodně doplňuje !  - ten Brian Aldiss sedí.....
Karel Novák 13.3.2006 8:58

Re: Volím zelené!

Jako  MUDr. Rath. Za vše může ODS, pouze agumenty jaksi chybí.
Článek hodnotím kladně. Odklon Zelených od jaderné energie  je totální blbost. Už si představuji jak se vozí sušený šťovík po republice bez škodlivých emisí a spotřeby benzinu či nafty.
Stredocech 13.3.2006 8:57

Naprostý souhlas, jde o snahu vybudovat zelený tunel

přímo obludných rozměrů. Je třeba občanům jasně říci: Podle zelených platíte za elektřinu, plyn a benzin ještě přílš málo, opakuji, příliš málo.
 
franta 13.3.2006 8:51

Autorovi

Ještě jste zapomněl na švestky, Vy vemeno ! A rozhodně byste neměl shazovat své budoucí kolegy v koalici, to je nerozum 
_?? 13.3.2006 8:48

Re: KONEČNĚ HOLKA ZLATÁ vím,

jak vypadá zelený záka.l Já opravdu Maminu Kuchtovou, Petra Vúhla a starostu Pávka nemusím :!!l
Předpokládám, že nejste úzká specialistka, která umí pouze číst, ale že umíte i psát a napíšete mi, čím si Vás výše  uvedení  kandidáti získali. (Třeba mi otevřete oči !)    7:-D 
Přeji Vám hezké (nikoliv modré)  pondělí ! 
buxus 13.3.2006 8:45

Všem co chtějí volit Zelené

Autor tohot článku je možná zaujatý, ale některá fakta popřít nelze. Bursík neumí říci co s atomovou energií - když ji vyřadí nemůže ničím nahradit výpadek 40% dnešní výroby elektřiny a to ze zdroje bez emisí skleníkových plynů. Pro dosažení Kjótkých limitů (a Zelení chtějí pod ně) by se musela současně snížit (a ne zvýšit) výroba elektřiny spalováním uhlík obsahujících surovin (tedy včetně biomasy). Výkon větrných elektráren závisí na rychlosti větru třetí mocninou - takový zdroj nelze přifázovat na síť bez spolehlivého záložního zdroje. Zelení jsou stranou, která chce do Parlamentu. Taková strana nemůže jen protestovat a říkat co by jiní měli (neměli) dělat, musí přinášet vlastní řešení. Takže - až Zelení předloží program udržitelného rozvoje této země, který snese setkání s kalkulačkou, pak se přidám k voličům Zelených. To té doby je mi líto.
Dindy 13.3.2006 8:36

Re: KONEČNĚ ZMĚNA

Milá Cindy, to jsou pindy!
Čitelnej je u zelenejch tak akorát maoista a trockista Petr Uhl.
Aník 13.3.2006 8:32

Re: Re: KONEČNĚ ZMĚNA

Lharka? a vy nejste lhar, kdyz tvrdite, ze se necha podplacet???
Aník 13.3.2006 8:30

Volím zelené!

Autor je typickým antiekologem, jaké najdeme nejčastěji v ODS, nepřekvapuje...
sam 13.3.2006 8:22

Re: KONEČNĚ ZMĚNA

to je vtip, ne?
J. Mach 13.3.2006 8:16

Re: KONEČNĚ ZMĚNA

jste si jista, že umíte číst tu vaši nejvíce čitelnou stranu? Vždyť celá minulost Bursíka budí dost odpor, smíšený s pohrdáním. je to sice lepší, než fašistoidní Beránek s Patočkou, ale stejně je s podivem, že se dá nachytat víc než 5% elektorátu. Asi je to nedostatkem solidního vzdělání jejich voličů. Ale bude zajímavé, až Bursíka v předvolebních debatách protivníci donutí odhalit, co chce všechno zdražit, to odradí i zelené naivy, kteří sice horují pro všechno zelené, ale za peníze těch druhých.
MF 13.3.2006 8:12

Re: AUTOR SE MÝLÍ

Kdybyste neplácala a raději řekla v čem se mýlí.
Kresinka 13.3.2006 8:03

Re: KONEČNĚ ZMĚNA

no je-i podle Vas novinkou a to dobre citelnou Kuchtova, pak teda at je s nami Panbu. Lharka, ktera se nestydi nechat se podplacet z Rakouska v boji boji Temelinu, nestydi se vyuzivat  polopravd i uplnych lzi, tak to nas teda potkalo stesti.
jarda 13.3.2006 7:50

škoda že někteří voliči nechtějí chápat ODS

s jejími upřímnými snahami o lepší zítřky a jsou bůhvíproč znechuceni politikou a jejími představiteli jako třeba Langr nebo Tluistý kteří jsou nepochybně vzorem ctností a politické prozítravosti např zemědělská politika s. Tlustého..... 
Ivan Nový 13.3.2006 7:44

Podle teoretiků zelených,

žijeme v postrevoluční době, podle toho tedy musí volit i bojovou taktiku, není-li možno v dohledné době udělat revoluci.
iveta 13.3.2006 7:44

AUTOR SE MÝLÍ

Autor článku je velmi špatně informován, z jeho článku čiší zlost a závist, kterou stranu by volil on, je jasné. Objednávka, pane Bárto? 
c.cindy 13.3.2006 7:40

KONEČNĚ ZMĚNA

STEJNĚ BUDU VOLIT ZELENÉ - ZATÍM JE TO PRO MĚ NEJVÍC ČITELNÁ STRANA
liberal shark 13.3.2006 7:22

líp bych to nenapsal

Zájmy cynického "ekobyznysu" který poškozuje jak spotřebitele tak životní prostředí, navíc prosazované bolševickými metodami. Německý případ máme před očima - nerovnováha na trhu s elektřinou a hory odpadků, kterých se německá města zbavují ilegálním vývozem k nám, protože poplatky za zpracování přesahují jejich možnosti. Smrt fašismu všech barev
R 13.3.2006 3:35

Re: Dobré postřehy

Souhlasím. Dobré postřehy.
Loki_F 13.3.2006 1:42

Výborně pane autore, to je opravdu velmi dobrý politický komentář!

Kocovina, která musí nutně přijít po vypití výsledného produktu vytvořeného z takovéhoto kvasu bude strašlivá.
Nejhorší na tom však je, že ne nevýznamná část elektorátu si nedá říci, ani poradit neboť vyznávají zásadu:
"Je mi jedno co piju, jen když se motám!"
Taková česká variace na klasický  román B. Aldise: 'Nonstop'! Pozorovat politické 'motáky' bude letos obzvláště šťavnatou a bohatou podívanou, plnou nechtěného humoru.
BTW: Všimli jste si, že Paroubkovi podržtaškové, se rozhodli svého šéfa profilovat jako ekologickou veličinu? - Z  buldozera (= ekologicky velmi nekorektní) na golema (ekologicky velmi žádoucí, v zásadě perpetuum mobile). Jen ten šém má jaksi jinde než originál... };-D)
raptor 13.3.2006 0:16

Dobré postřehy

a upozornění na možný danajský dar. Bude to těžší, než s lidovci. Ale uvidíme, třeba je po volbách Paroubek spolkne nabídkou tří ministerstev  takovou rychlostí, že nebude co řešit. No jo, no, kruci...