4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kurbet 24.2.2007 11:38

Re: Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

naprosty souhlas s Vaším názorem.

°|° 24.2.2007 11:33

Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

je na NP pravděpodobně uveden z výchovných důvodů. Jinak si to nedovedu vysvětlit, protože názory pološílené Varadinkové, stejně jako kdysi, uslintané ódy Pavla Kohouta na J.V.Stalina, mají jedno polévání.

 

Honza ze Žižkova 24.2.2007 11:33

Re: Vážená madames,

Užíváte-li cizích termitů, nejste-li řádně unformován, nedivte se.

mouse 24.2.2007 11:23

sobotní dopoledne

Dnešní sobotní dopoledne je nejspíš nějak zakleté. Urážky prší na Havla, Klause, výkřik " Prezidenta nepotřebujeme " zcela charakterizuje úroveň dnešní debaty. Bulvární smýšlení i na diskuzi  tohoto  jinak seriozního serveru. Jen by mě zajímalo, kdo potřebuje např autora výše zmíněného výkřiku o nepotřebnosti prezidenta.

Lůza si našla nejspíš cestu i sem.

Old 24.2.2007 11:15

Prezidenta nepotřebujeme,

všelijakých veledůležitých a zbytečných politiků máme i tak dost...

Václav 24.2.2007 11:12

Re: Re: klaus for president forever!

Přidávám svůj hlas i já si pana účetního nezasloužím jako presidenta ze stejnývh důvodů.

bobek 24.2.2007 11:06

Re: klaus for president forever!

Po revoluci jako ministr financí nasekal s kumpány tolik ekonomickech chyb, že to budem vyžírat dalších 50 let. Tak takového prezidenta si skutečně nezasloužíme.

Jan (ne ten od Cibulky) 24.2.2007 11:00

Re: Re: Re: Nemám rád,když se přehání!

Doplnil bych:...tam, kde nevladl komanc a Klausova ODS, se maji lepe. Treba ve Slovinsku.

Jan (ne ten od Cibulky) 24.2.2007 10:58

Re: klaus for president forever!

K Vasi posledni vete: Prohlasuji, ze si Klause nezaslouzim a nechci, aby ho poslanci a senatori za ODS a KSCM znovu jako posledne zvolili na Hrad.

Malý Aston 24.2.2007 10:57

Re: Re: Nemám rád,když se přehání!

Ale tady nejde o to,který je modrý nebo červený,černý nebo zelený.Tam kde nevládl komanč,tam se mají lépe.Konec,šmitec.:-D

Anděla 24.2.2007 10:42

Re: klaus for president forever!

Každý, kdo neobdivuje vyvlastňovatele a udržovatele socialistických velkopodniků je komouš. Dobrý...;-)

lucina 24.2.2007 10:39

klaus for president forever!

To je zase nenávistnejch keců různejch pravdolásek a ( krypto ) komoušů! Pokud byste měli raději hlavu státu imrvére nalitou nebo mrňavého pseudofilozofa, kterého měli  v oblibě jako módní hříčku američtí levicoví intelektuálové, a jehož přínos pro naši republiku spočíval v pořádání podivných fór pro podobné exoty, ze kterých nevzešlo nikdy nic, pak se nad sebou vážně zamyslete. Máme presidenta, který je opravdu osobnost a kdekdo nám ho může jen závidět. Pokud by ho znovu nezvolili, jen by nám to patřilo, protože vy si ho nezasloužíte.

Ivca 24.2.2007 10:38

Uz se z toho NP stava stoka

JH 24.2.2007 10:29

Paní Varadinková je trochu atypická fanynka,

idolem žen bývá většinou zpěvák, herec apod. Nicméně si s nimi nezadá. A její fanatické fanynkovství narcistní ing. Kluas ještě podpořil, když ji ve svém článku označil za "intelektuální paní Varadinkovou". Takže se můžeme "těšit" na další a další články. Paní Varadinková přestala přispívat do NP, možná proto, že všechny její články byly na toto téma a všechny komentáře stejně negativní jako nyní zde. Jak se tento šílený článek objevil v novinách, tak jsem jen trnul, zda ho Neff použije i zde. No a stalo se :-(

Václav 24.2.2007 10:22

Vážená madames,

A to jste pochytila na které pavlači?

Jan (ne ten od Cibulky) 24.2.2007 9:59

Re: Nemám rád,když se přehání!

Naopak, modry soudruhu. Ten, kdo nema rad Klause, nema rad ani modre a rude bolseviky, kteri ho posadili pred 4 lety na Hrad.

K tomu Rakousku: az se Cesi nauci starat se i o veci verejne a uklizet ve svem okoli, jako Rakusane a naopak cast "elit" (byvali vekslaci a zelinari za komancu, dnes nacpani v ODS) odnauci krast, mozna Rakousko zase dozenou.

Prezident Republic Of Cannibal 24.2.2007 9:51

Re: Nemám rád,když se přehání!

Zveme Vás taky.

Prezident Republic Of Cannibal 24.2.2007 9:49

Mňam, mňam

Pošlete ho k nám na státní návštěvu.

PROKOP BUBEN 24.2.2007 9:31

CO JE PŘÍLIŠ - TO JE MOC

 Taková to fanynkovská adorace musí nutně OSLAVENCI jen ublížit.....Každé umělecké dílo má půvab, pro svoji - vadu na kráse -  ...............A VON NIC.....

Malý Aston 24.2.2007 9:28

Nemám rád,když se přehání!

Zásadní roli,kterou již nikdo Klausovi nevezme je transformace všeobecného vlastnictví státního na soukromé,jako podmínky změny socialistického řízení na tržní systém a tím zamezení hledání nějaké jiné třetí cesty nebo návratu k původnímu systému,pokud by se zase dostali k moci komančové.Po roce 1948 komančové a jejich další kolaboranti sdruženi v Národní Frontu všechno všem ukradli,nic nevytvořili jen ukradli.Socialistickým plánováním vytvořili monstra fabrik,které měli jen jeden úkol plnit plán bez ohledu na kvalitu a náklady.Všechno včetně toho toaletního papíru vypočítali a protože neuměli počítat pořád něco chybělo.A dnes ti,kteří nikdy nic neměli jen toho Lenina  a Jakeše řvou,oni to prodali my nic nemáme,jako by za komančů někdo něco měl.Podívejte se do Rakouska,předvoj dělnické třídy strana komunistická tam nikdy nevládla,nevládne a vládnout nebude a že by byli chudáci jako my,to nikdo říci nemůže.Takže pokud někdo nadává na Klause,tak je to bývalý nebo stávající příslušník komančů nebo komanč přeběhlík dočasně působící v ČSSD.

ivos 24.2.2007 9:07

Re: Re: kupčík

smůůůla....po současném prezidentovi asi opravdu nemůžem chtít takové věci,jako je iniciativa a soudnost..nebo třeba trochu pokory a zamyšlení....opravdu pouze přerostlý účetní

Anděla 24.2.2007 9:06

Re: To je zásadní, ale zásadní omyl...věcná připomínka...

Přesně tak. V naší rodině nastaly dvě vyvlastnění - za Gottwalda a za Klause. Já ty pány vnímám jako dost podobné.

čtenář 24.2.2007 9:05

Re: znam takovou osobnost

Ano, po zániku nebožky US, nasoupila náhradnice SZ, která si vynutila post ministra zahrančí, nepochybně zejména proto, aby tím prezentovala Schwarzenberga jako příštího Klausovi konkurujícího kandidáta na prezidenta. Hlavním úkolem SZ protlačené přes ČT do sněmovny přes 5% hranici, bylo ale nikoliv plnit nějakej praštěnej zelenej program (tomu odpovídá i brisktní vykopnutí nemožného Patočky s Beránkem), ale především zabránit znovuzvolení Klause. Obávám se, že součástí režie byla i spolupráce s KSČM v rámci levicové vlády s ČSSD, tomu se ovšem mazanej Bursík vzepřel, protože ví, že tím by SZ skončila ještě rychleji než US. Původní voliči SZ tj. blouznivci, kteří opravdu podporovali zelenou ideologii, se teď velmi diví, že jejich strana se chová poněkud nestandardně. Myslím, že ale tento zákulisní plán nevýjde. Oni manipulátoři dirigující celou záležitost z pozadí už jednou předbvedli, že to jsou babráci. Museli to být oni, kdo poradil Špidlovi, aby při minulé volbě odstřelil Zemana jako jediného možného kandidáta schopného Kluasovi konkurovat, který by měl volbu tenkrát navíc skoro jistou s mnohem lepšími šancemi než Klaus a tím vlastně umožnili volbu Klause. Špidla byl tak hloupej, že na tento tah přistoupil a tím téměr ČSSD potopil.

Anděla 24.2.2007 9:03

Ten Klaus má ale pseudonymů......

Jan (ne ten od Cibulky) 24.2.2007 9:02

Re: kupčík

Nemuzete chtit po cloveku, ktery v profesnim zivote nic nedokazal, jako je Klaus, aby najednou jako prezident srsel napady a iniciativou.

Jan (ne ten od Cibulky) 24.2.2007 9:01

Pane jo!

Takovy blabol je moc i na obvyklou (ne)uroven prispevku sympatizantu ODS na Neviditelnem psu. Zatim to ale nanestesti vypada, ze p. Klaus ma hlasy ODS i KSCM jiste, stejne jako v unoru 2003.

ivos 24.2.2007 8:59

kupčík

na hradě sedí kupčík,kerý si plete pojmy....

PROKOP BUBEN 24.2.2007 8:59

Re: Re: Klaus nejlepsi z nejlepsich

 Nový,naopak  -šlápl přímo do nádoby pod naší postelí......Smutné je, že on i jeho mnozí následovníci si myslí, ŽE SI MOHOU DOVOLIT VŠE......

František 24.2.2007 8:44

Re: Re: Hnus

Nesmíme zapomenout na soubor ze kterého se volilo. Taková sbírka panoptikálních figur budí ještě dnes údiv. V podstatě byla klika, že z toho vítězně vyšel pan profesor, byť s odřenýma ušima. Nedovedu si představit, že by v čele státu byla některá z postaviček, které politická "reprezentace" navrhovala.

Emil XX 24.2.2007 8:10

Re: Klaus nejlepsi z nejlepsich

Pane, Vaše srovnání je hodně mimo mísu.